lauantai 11. kesäkuuta 2011

Treffit Facebook World


Tämä iso uutinen tällä viikolla, että Facebookin Mark Zuckerberg oli nimeltään "Person of the Year" Time-lehden. Kun hänen viime esiintyi 60 minuuttia sekä menestys lippuluukuilla on sosiaalinen verkosto, en ollut ollenkaan yllättynyt.

Olipa pidät tai et pidä Zuckerberg koska valinta tänä vuonna ei ole kysymys. Jos olet yksi ja dating, sinun täytyy heittää laajempaa romanssi net ja antaa Facebook vuodelta ammuttu. Jos olet jo kirjautumassa lähettää uusimmat kuvat ja olet online dating profiili ei ole mitään syytä olla yhdistää ponnisteluja.

Päivänä, että TIME kruunattiin Zuckerberg, ystäväni on YourTango kysyi minulta, kuinka ajattelin ole muuttanut tapaamme päivä. Miten TIME "Person of the Year" Mark Zuckerberg muutti vuodelta. Yksi asia on varma, jos olet koomassa. Facebook on vaikuttanut kaikkien elämään.

Niin minä kietoutuvat minun sääntöjä netikettiä asioissa sydän, tässä on minun ehdotuksia siitä, miten tähän mennessä ole maailmassa.

1. Älä luota pelkästään sähköpostin, tekstiviestien ja sosiaalisen median sivustot, kuten Facebook ja Twitter pyytää joku treffeille ja suurin osa teidän kosiskelu. Varsin usein viestintää on yksipuolinen. Kohde teidän hellyyttä ei ehkä tarkistaa niiden päivitykset, joten aivan kuten sinun ei pitäisi istua puhelimen odottaa hänen soittaa, älä tuijota omaan tietokoneeseen tai PDA odottaa vastausta. Hän vain voi olla varattu.

2. Romutettavaksi on tullut liian helppoa. Jos olet päättyy teidän suhdetta, niin henkilökohtaisesti, poimia puhelimeen ja keskustella, tai perustaa SKYPE päivä kuulla heidän äänensä. Muuten olet vaarassa joutua väärin jos lähetät tekstin peruuttamalla suunnitelmia. Ehkä et tunne hyvin. Ehkä hän arvelee sen olevan ohi. Mieti ennen kuin painat lähetä nappia ja sanoa au revoir näppäimistöltä.

3. Muuttaminen ole suhdetta tilaan "Single" keskustelematta siitä teidän muita huomattavia on netiketti no-no. Mikään ei ole pahempaa kuin herätä näkemään kommentteja Facebook-seinään hänen viimeisin kohtaaminen ilman sinua kun olet vielä innolla lauantain päivä hänen kanssaan. Se ei todellakaan tarvitse olla monimutkaista, kun kaikki.

4. Rakastuminen Facebookissa, tai missä tahansa kyberavaruudessa ei toimi, jos et ota yhteys online-offline. Se on hauskaa flirttailla, käyttää Facebook Chat, tekstin ja piipittää, mutta sinun pitää vielä löytää aikaa tavata tosielämässä (IRL).

5. Se on kasvot, että ihmiset ovat rakastumassa Facebookissa. Ne ovat elvyttämään ystäviä lapsuudesta ja kesäleiri, samalla muodostaa suhteita ihmisiä he tapaavat reaalimaailman hyväksymällä ystävät pyytää Facebookissa. Jos ystäväsi ei ole asettaa sinut enää usko sinun säilyvyys on päättynyt. Kirjaudu Facebook ja alkaa keskustella vanhoja ystäviä ja olla avoin mahdollisuuksia Facebook ja Twitter rakkautta.

6. Facebook on vastuussa luoda hauskan sosiaalinen kalenteri. Vastaanottaminen kutsuja Facebook on erinomainen tapa laajentaa sosiaalista verkostoa. Sinun pitäisi osallistua niin paljon tapahtumia, jotka kiinnostavat sinua, kun olet ainoa.

7. Väsynyt vanha online dating profiilit? Facebook, singlet todennäköisemmin post äskettäin valokuvan perheenyhdistämisen tai osapuoli kuvia vapaapäiviä. Mitä näet voi todella tarkoittaa mitä saat, ja se on hyvä uutinen kaikille maailman suurin sosiaalinen verkosto.

8. Vastustaa kiusausta lähettää kuvia Facebook teidän upouusi suhdetta. Yksi saatat olla vakavampia kuin muut. Hän voi esimerkiksi pitää oma elämä enemmän yksityisellä puolella. Olla samalla sivulla, tai ainakin saman tilan päivitys, kun aika on oikea.

9. Facebook väestö vastaa kolmanneksi suurin maa maailmassa. Sinulla on suuri dating allas poimia. On itsestään selvää, mutta varmista, että joku on yksi ennen lähestyy niitä Facebookissa. Älä tule liian vahva joku tuskin tietää tai ehkä pidettävä stalker, myöhemmin seurauksena on de-friended.

10. Jos se on ohi, on aika Facebook puhdistusta. De-ystävä häntä välttämään tavanomaista pakkomielle tarkistaa, jos he voivat elää ilman sinua tai ei. Untag kuvia teidän kahden Facebookissa ja edetä niin yksi henkilö. Se vastaa murskaamista valokuvia analogisen maailman. Tuijottaen hänen profiili vain satuttaa, jos et ole muuttanut elämääsi.

Oletko löytänyt rakkauden Facebookissa? Haluamme kuulla teidän dating tarinoita.

Julie Spira on dating ja suhde asiantuntija ja kirjailija bestseller, Vaarojen Cyber-Ajoitus: Confessions of Toiveikas Romanttinen etsii rakkautta Online.

Lavorare con un consulente per gli Incontri


perjantai 10. kesäkuuta 2011

Onko nopeus dating toimii?


Teoriassa nopeus dating järkevää. Yhden ihmiset osallistumaan Speed ​​Dating tapahtuman - joka on muodollisesti dating järjestelmä, joka tapahtuu yleensä baarissa - jossa kaikki osallistujat eivät umpimähkäisesti jopa muutaman minuutin päättää, onko siellä mitään kemiaa. Speed ​​Dating enää tarvita sokea päivämäärät, jotka ovat suuria aikaan sitoumuksia.

Kuitenkin nopeus dating ei ole kaikille. Jotkut tuntevat on vaikea saada hyvä lukea joku sen jälkeen vain muutaman minuutin puhelinta.

Mitä mieltä olet? Onko Speed ​​Dating arvoinen yhden ihmisen energiaa, vai onko ajanhukkaa? Ääni-off, Milwaukee, noin ajatuksesi Speed ​​Dating.

Speed ​​Dating toimii. Mielestäni nopeus dating on hyvä tapa tavata uusia ihmisiä ja selvittää heti, jos olet vetää henkilö vai ei. Et voi edetä päivä ilman fyysinen vetovoima, joten nopeus dating auttaa määrittämään tämä ensimmäinen merkittävä osa dating. Tunnen ihmisiä, jotka ovat tavata kumppaninsa aikana nopeus dating joka todistaa minulle, että se todella toimii.

Speed ​​Dating on vitsi. On aina enemmän pojat kuin tytöt näissä tapahtumissa ja ne eivät toimi muutenkaan. En ole koskaan kuullut kenenkään kokouksen poikaystävä tai tyttöystävä on Speed ​​Dating tapahtuman. Voisi olla hauskaa tehdä vain muutaman nauraa, mutta se ei ole tapahtuma ottaa hyvin vakavasti.

14 Tanışma Ve Living "G"


torstai 9. kesäkuuta 2011

Treffit vihjettä Bad Päivämäärät


Menoja koko yön jonkun kanssa ei kestä olla kanssasi voi tuntua ikuisuudelta, ja se on yksi pahimmista tapoja viettää päivä. Bad päivämäärät voi tapahtua menossa ulos jonkun kanssa, koska henkilö on väärä sinulle tai päivämäärä varsinaista toimintaa ei ole viihdyttävä. Jotkut päivät menevät huonosti, koska ulkoisten olosuhteiden, kuten huonon sään tai ruuhkista, mutta nämä päivät voi tulla "jaettuja kokemuksia", joka voi johtaa liimaus joka tulee yhteisiä vaikeuksia. Niin huono ulkoiset olosuhteet voidaan sivuuttaa sillä huono päivä niin tilanne ei ole voitu välttää, ja se ei liity persoonallisuus yhteentörmäys.

Yksi suurimmista ongelmista on huono päivämäärät on, että olet osittain vastuussa. Miksi? Yksinkertaisesti, koska olet suostunut lähteä tästä päivästä aluksi. Voisit ovat sopineet tämän päivämäärän palvelus ystävälle tai perheenjäsenelle, mutta sanoitte kyllä, kun olisit voinut sanoa mitään. Tietenkin, kun olet ollut huono päivä sinua paljon varovaisempi, joka antaa huonon päivämäärät jyrkkä oppimiskäyrä. Joten seuraavan kerran olet varmasti kysyä tämän henkilön tai sanoa mitään, jos et voi saada paljon tietoa. Tämä säästää saamasta jumissa työnarkomaani, joka voi vain puhua työn tai joku puhuu vain itseään tai edes henkilö pitää lopettaa jolloin voit ihmetellä, miksi he haluavat mennessä aluksi. Jos tietäisit tämän henkilön ennen kuin menee ulos niin se osoittaa, että et todellakaan tiennyt niitä tai että vaihtuu tämän henkilön jotenkin niin sinun tulee olla varovainen hyväksymisestä päivä joku vastaavassa tilanteessa tulevaisuudessa.

Jos pidät henkilö olet päivätty mutta kyllästyin itse päiväys kannattaa harkita, millaisia ​​ehdotuksia olet tehnyt itsellesi tästä päivästä. Oletko samaa mieltä tähän tiettyinä aikoina paikka tai olit edes pyydetty mielipiteenne. Jos päivämääriä ei ole kysyä miten tunsit tästä päivämäärät toimintaa niin sinun täytyy harkita, jos tämä henkilö vain sivuuttaa mielipiteesi tai ei vain tunne sinua hyvin. Jos lausunto jätettiin huomiotta sinun täytyy harkita, jos tämä henkilö on oikea henkilö sinulle tasalla tällä kertaa vai onko ne vain hermostuneita miellyttävä sinulle ja sinun pitäisi antaa heille toinen mahdollisuus. Muista, että jokainen on oman mieltymyksiään, joten jos sinulla toteutettu päivämäärä paikka, että sinulla on ollut huonoja kokemuksia, joten et voi viihtyä sellaisessa paikassa, niin tämä on jotain, päivä ei olisi voinut tiedossa.

Joskus on parasta, jos puhua siitä, millainen päivä haluaisit mennä. Kun puhua, jos päivämäärää ei vielä kysy palautetta voit turvallisesti välttää ne menee niiden kanssa todennäköisesti johtaa huonoon päivämääriä.

Pitää huonoa päivämäärät vähintään varmista annat palautetta päivämäärät paikat olet kiinnostunut Kysy tasalla tällaisia ​​asioita he haluavat tehdä, ja tehdä ehdotus siitä päivämäärästä paikka teille molemmille ehkä.

Jos et voi seistä joku paljon ja ole varma, jos voit nauttia pitkän päivä sitten varmista, että olet valita hauska päivä paikan joten päivä ei ole niin tärkeää nauttiminen päivä, koska sanovat intiimi illallinen olisi . Jos olet varovainen siitä, keitä te mennä ulos ja missä menet ulos niin voit pitää huono päivämääriä minimiin.


tiistai 7. kesäkuuta 2011

Kuka etsii Mail Order Brides?


Gold Coast, Australia (PRWEB) 13 syyskuu 2006 - mukaan Elenaâ € ™ s mallit, dating virasto Länsi miehet etsivät Venäjän ja Itä-Euroopan naisten avioliitto, on huomattavia eroja miesten, jotka liittyvät Venäjän morsiamet sivustoja, mutta ei koskaan maksaa ja miehiä, jotka maksavat palveluista. Miesten kaikenikäisille ja elämänaloilta liittyä Venäjän avioliiton virastojen mutta se on kypsempi miehiä, jotka todella maksavat palveluista, nuorempia miehiä näyttää olevan "ikkuna ostoksilla"-tilaan.

Maa-viisas, useimmat maksavat jäsenet ovat Yhdysvallat ja Iso-Britannia tilan melkoinen toinen, mikä ei ole ihme, sillä nämä maat ovat myös johtajia rekisteröityneiden käyttäjien. Muut maat top 10 sisältää: Australia, Kanada, Norja, Saksa, Alankomaat, Ranska, Uusi Seelanti ja Etelä-Afrikassa. Turkki, joka on numero 3 ja käyttäjien määrä on rekisteröity ElenasModels.com verkkosivuilla didnâ € ™ t tehdä siitä top 10 lukumäärällä maksaville käyttäjille, sekä Italia ja Espanja (numero 6 ja 10 lukumäärällä rekisteröityneiden käyttäjien), Norja, Uusi Seelanti ja Etelä-Afrikan korvataan ne top 10. Ilmeisesti, kuumaverinen Euroopan etelän mieluummin etsivät miehet kaukaisista ja jäähdytin maiden hyppäämällä toimiin.

Keski-ikä maksavaa jäsentä pyrkivät Venäjän â € ~ postimyynti bridesâ € ™ on 42,9 vuotta vs. 37,8 vuotta ei-maksavaa jäsentä, ja vain 5,1% maksavaa jäsentä on alle 30-vuotiaita verrattuna 21,1% ei-maksavaa jäsentä . Alle 30 miehet eivät näytä erityisen tosissaan naimisiin jonkun toisella puolella maailmaa.

Maksavia kansainvälisiä dating palvelut ovat todennäköisesti eronneet: 47,8% ja maksavia Elenaâ € ™ s Mallit ovat eronneet vs. 33,2% ei-maksavaa jäsentä. Maksavaa jäsentä ovat myös todennäköisesti jo lapsia: 39,3% maksavaa jäsentä on lapsia verrattuna 28,8% ei-maksavaa jäsentä.

Ei maksavia jäseniä Venäjän dating sivustot näyttävät enemmän kevytmielisen kuin maksavaa jäsentä: ei-maksavaa jäsentä ovat kaksi kertaa niin todennäköisesti etsivät Venäjän morsian, kun vielä laillisesti naimisissa, 7% ei-maksavaa jäsentä ovat naimisissa tai erotettu vs. vain 3,9% maksavaa jäsentä.

Ei maksavia miehiä pyrkii Venäjän morsiamet ovat lähes kaksi kertaa todennäköisemmin kuin savu verrattuna maksavaa jäsentä: 37,1% ei-maksavat jäsenet saavat valaistus savukkeen, mutta vain 21,9% maksavaa jäsentä savua.

On hieman enemmän leskenavustuksia keskuudessa maksavaa jäsentä: 2,1% leskenavustuksia kesken maksavaa jäsentä verrattuna 1,8% keskuudessa kuin maksavaa jäsentä. Koulutustaso maksavaa jäsentä on hieman korkeampi: 86,1% maksaa jäsenet ovat kollegiona koulutus tai korkeampi kuin 82,7% ei-maksavaa jäsentä.

Etnisesti 90,7% maksavaa jäsentä pyrkivät Venäjän morsiamet ovat valkoisia, mutta joukossa ei-maksavaa jäsentä vain 81,7% on valkoisia.

Uusi tutkimus vahvistaa, että suurin osa vakavista Venäjän morsiamen hakijat ovat college koulutetut valkoiset miehet 30-50 vuotta vanha aikaisemman siviilisäädyn kokemusta. Mukaan Elena Petrova, omistajan Elenaâ € ™ s mallit, useimmat miespuoliset asiakkaat pyrkivät nuoret hedelmällisessä iässä olevien naisten perheen kanssa. Tuottaminen jälkeläisiä on tärkein liikkeelle paneva voima useimmat miehet liittyä Venäjän dating sivustoja, mutta kun kysyttiin miehet yleensä esiin aihe â € ~ perinteisen perheen valuesâ € ™ sijaan halu löytää joku nuorempi ja kauniimpi. Miehet pelkäävät heikolta haluavat nuorempi kumppani, ja siksi aihe arvot ovat usein esille. Kuitenkin miehet harvoin yhteyttä naisten ikätovereihin mitään väliä kuinka paljon naiset keskustelevat heidän hartaudella perhe-elämään, ja mieluummin yhteyttä nuoremmat naiset näyttämään heidän kokopitkä kuvia. Asuinmaan mahdollinen morsian ei ole merkitystä ihmiselle, mikä vahvistaa jälleen kerran, että se ei kulttuuritaustan ne sen jälkeen.

Confessions of postimyynti morsian: American Life Through Thai Eyes


sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Lady's Guide to Skype Dating


Kelly McClure

Joskus elämä etenee siten, että löydät itsesi ottaa romanttisia tunteita joku joka asuu kaukana, ja sitten laittaa mielikuvitus ylikierroksilla, jotta "päivämäärä" ne. Tämä on erittäin helppo tehdä muodossa Skype vuodelta. Yritin tehdä termi "Luistelu" kiinni tässä yhteydessä, mutta se ei toimi, koska siellä on jo kutsuttu asia luistelu ja se ei liity kynttiläillallisia tietokoneen kanssa.

Vuosi sitten olin koskaan edes kuullut Skype, mutta sitten jotenkin laski Australian tytön tapasin ole kuka en ole koskaan tavannut tosielämässä. (Se on normaalia.) Suurin osa "suhde" koostui sähköposteja ja tekstiviestejä. Emme koskaan puhuneet puhelimessa, koska 1) Inhoan puhelimeen, 2) En ole edes varma, en tiedä, miten soittaa Australian määrä, en tarkoita, ei ole kirjaimia ja sillee? 3) Kun olen sentimentaalinen tunteita joku he yleensä viimeinen ihminen maan päällä En halua puhua, koska saan niin hermostunut, että kurkkuuni sulkeutuu ja olen lopulta vain laittaa itseni alas torkut. Joten kun Australiassa Ehdottaisin tähän Skype juttu, olin välttää aiheen tai keksiä tekosyitä, kuten "minulla on ikävä näppylä juuri nyt", koska ajatus ottaa puhua jonkun samalla huolta yhteyteni jäädyttäminen keskellä jonkinlainen sekaisin ilme oli minulle liikaa käsitellä. Koska lopussa "suhde" Olen löytänyt itseni monia muita ainutlaatuisia dating tilanteita, joissa Skype tuli välttää. Juuri viime viikolla, itse asiassa löysin itseni pitämistä lasin 4 dollaria Merlot ja jakaminen pilkkaa paahtoleipää nainen minun näytöllä kun olemme vaihtaneet misty-eyed endearments ja se sai minut miettimään, jos muita ihmisiä on tämä ... erilainen.

On olemassa monia erilaisia ​​tapoja olla Skype päivä, ja jos tehdään oikein, he käynnistävät täsmälleen samaa tunteita, että tosiasiallinen olisi. Itse asiassa he jopa paremmin kuin varsinainen päivämäärät tärkein syy, että jos kaikki menee paskaksi, voit vain sammuttaa tietokoneen ja mennä katsomaan Dexter tai jotain. Sinun ei edes tarvitse odottaa tarkastusta. Tässä joitakin ohjeita:

Ensimmäinen päivä

OK, joten sanotaan, että asut New Yorkissa ja olet tavannut jonkun OkCupid asuva Portland (hypoteettinen); lopulta olet menossa halua nähdä tätä henkilöä siirtää kasvojen ympärille ja sanoa pari sanaa ääneen, ennen kuin pudottaa 600 dollaria on lentolipun ja lentää tuhansia kilometrejä tervehtii jonkinlainen painajainen. Ensimmäinen päivä voidaan järjestää Skypen kautta, ja jos kaikki menee hyvin, romanssi alkaa kukoistaa osaksi super kallista eikä kaikki valla neljännesvuosittain piispantarkastus, ja jos ei - no sitten olet vain istunut jonkinlainen outo haastatteluun mitään syytä. Jotta hyvä ensimmäinen Skype päivämäärä saavuttaa täyden potentiaalinsa, on tärkeää käsitellä sitä samalla tavalla kuin aito päivä. Malto päivä? Me naulata terminologiaa myöhemmin.

Vievät ensimmäinen päivä, varmista asettaa tiettyyn aikaan, on tietoinen toistensa aikavyöhykkeet. Kirjoita aika alas kalenterissa ja tehdä vähän merkintä, jossa lukee "ensimmäinen päivä kanssa, joka" ja tehdä joitakin sydämiä ympärillä. Älä kerro mitään ystävillesi siitä, koska se on noloa.

On yö päivästä, alkaa saada valmiiksi muutaman tunnin etukäteen puhdistaa kehoa vyötäröstä ylöspäin, ja laittaa hatun. Hattu toimii tavallaan puhekielen turvallisuutta, koska lopulta seuralaisesi kysyy miksi olet pukeutunut hattu sisätiloissa, ja voit vastata jotain hassua, kuten "koska olen hilseen" tai "koska se tekee minusta hieno . "Muista kysyä paljon kysymyksiä ja nyökkää kun hänellä puhuu niin he tietävät kuuntelet. Saatat joutua liioitella nyökkää, koska riippuen laadusta henkilön Internet-yhteyden, joskus on vaikea sanoa, mitä mitä. Kun olet kerännyt kaikki tarvitsemasi tiedot kerätä, aloittaa pitkähkön korttelin hiljaisuutta, jossa voit vain istua ja tuijottaa niitä, mitä tuntuu olla vilpitön ilme ja sano sitten "Minun täytyy mennä" ja kirjautua ulos . Aina pitää heidät haluamaan lisää. Ehkä kutsua ystävä ja kertoa heille "Tein Hauskinta koskaan" ja odottaa niiden nauraa, kun huomattaisiin pian, että he ovat hyvin huolissaan sinusta.

Sex Päivämäärä

Kun olet Skype dating jonkun kanssa jonkin aikaa, ja ehkä jopa ollut sukupuoleen todellisessa elämässä on vieraillessaan, sinun kannattaa tehdä ikäviä asioita keskenään tietokoneella. Sex päivämäärät Skypen kautta aina tullut tyhjästä. He eivät koskaan oikeastaan ​​suunnitellut ulos, "oh, mitä sinä teet torstai-iltapäivänä? No ajattelin että ehkä voisimme molemmat jäädä kotiin ja osoittaa toisiamme meidän yksityisiä osia ja kosketa sitten itse ja teeskennellä, että se toinen ihminen tekee sen. "Sex päivämäärät ovat kaikki noin keskeyttäminen epäusko. Kuten Gossip Girl. On parasta olla liikaa miettimään miksi olet gyrating lantio on MacBook, tai miksi nämä rikkaat nuoret ovat niin itsevarma ja virheetön, se on kaunis, se on taidetta, sulje silmäsi ja antautua sille. EW, olen vain tekstiviestin ystävä ja pyysi häntä osallistumaan muutaman seksikäs Skype makupaloja ja hän vastasi "En ole koskaan ollut yksi. Ihmiset tekevät sen? "Vittu tämä tarina.

Tunne-aika

Tämä on kuin Skype päivämäärä mainitsin ottaa viime viikolla. Olen viime aikoina uudelleen liittyy ex joka asuu kaukana ja meidän Skyped jälkeen näe toisiamme kaksi vuotta. Se alkoi normaalia ja sivistynyt, meillä jokaisella oli meidän halpaa punaviiniä, hän palaa kymmenen jalka pitkä savuke, ja me sanoivat toisilleen, kuinka mukavaa se olisi puhua uudelleen. Jotenkin parempi osa neljän tunnin karkasi meiltä ja lopussa iltana olimme huskily kuiskaa "olet huora" toisiaan, ja mikä sukupuoli silmien saattaminen kämmenissä avauduttua näytölle. Seuraavana päivänä syyttää toimemme viiniä, mutta en tiedä mikä on todellista. Tiedän.

Avioliitto Is Dead