lauantai 29. syyskuuta 2012

Miksi on niin vaikeaa pisteet?


Denise Ryan, Vancouver Sun

Naisten takana taulukko pullonkaula baarin Granville Street ovat klusterin pitkä lukot, funky tarvikkeet, sekoitus ruskettunut ja oikeudenmukainen, luonnollisesti urheilullinen elimiä ja huomaamattomasti dabbed huulikiilto. Keskustelua mahdottomuus löytää ihmisen rakkauden Lotus Land kimmokkeita välillä riehakas nauru ja harkittuja pohdintaa kunnes pöydän hiljenee ja aihe lopulta uppoaa, kuten kivi heitetään mahdottoman pimeässä haluaa hyvin.

"Tämä ei ole hilpeä asia", sanoo Jodi Derkson. "On vakava ongelma."

Tämä on Vancouver, naiset selittävät puhekielen pika että puhuu kaupungin laajalti koettu puutteita suoriin daters. (Samaa sukupuolta dating Vancouverissa on omat mahdollisuuksia ja haasteita, jotka oikeuttavat koko muu artikkeli.)

Monille singleä, välietappeja rakkauden kaukana rannalla on rikki tai puuttuu - arvostavaa tai kutsumalla hymyjä, rento keskustelut iski jopa kadunkulmissa, baareissa, ravintoloissa, päivittäistavarakaupan valikoimat ja online dating tarjoavat vain pienen altaan sekava ja hämmentävä mahdollisuuksia .

"En tiedä, mikä ongelma on täällä", sanoo Jody Radu. Klo 46, Radu on pitkä ja siro makea hymy ja seksikäs rock-chic tyyli. Radu on ollut naimisissa kerran, ei ole lapsia, ja uran viihdealalla, joka tuo hänet päivittäin yhteydessä joidenkin musiikin suurimpia taiteilijoita. Hän tyytyväinen elämäänsä. Ei uupunut, ettei kovia reunoja, mitään selvää matkatavaroita. Mutta kun se tulee todellinen, tyydyttävä suhde - lover, poikaystävä, kumppani - siellä rako.

Se Leikkimään.

"Puhun ketään, olen ollut paikalla, kokeillut kaikki sivustot, teen päästöoikeuksia, too. Olen houkutellut ihmisiä, jotka eivät sovi minun "type": ehkä joku ei ole hyvä puhelimessa, ehkä he ole hyviä sähköpostia, ehkä se ei vain ollut hyvä kuva. Ehkä kemia on siellä henkilökohtaisesti. "

Kaikista hänen ponnisteluistaan ​​verkossa on ollut nolla yhteensopivuus lopputulos. Pilan päiten yhden yön, hän posted henkilökohtainen mainoksen Craigslist. Seuraavana aamuna hän oli kymmeniä vastauksia. Hän seurattu sähköpostilla yhteyttä. Useimmat kaverit halusivat hänen valokuva ennen kuin jatkat. Kun he näkivät sen, heidän kuvia alkoi tulla sisään Radu pudistaa päätään. "Kaverit olivat harhainen. Out-of-muoto 60-vuotias? Ei kiitos. "

Viimeisten kuukausien aikana, sillä Vancouver lehden juoksi ensimmäisen nimiä vain artikkeli "Älä Vancouver Men Suck?" ("Yes" oli ainoa vastaus, joka voidaan lukea rivien välistä), kysymys on ripustettu yli Vancouverin Dating Scene kuten Pall. Jo ennen artikkelin juoksi, naiset olivat hyvin, bitching. "Ystäväni ja minä puhua tästä koko ajan", sanoo Radu. Muistutettakoon, hän sanoo, "En usko Vancouverin miehiä surkea. Ne voisivat pukeutua hieman paremmin, vaikka. "

Joten, miksi se on niin vaikea tavata jonkun Vancouverissa? Onko se maantiede? Onko se osa kaupungin identiteettiä, dating kohtaus on niin hankala neuvotella sen maiseman, jaettuna vesistöt ja kieltämällä vuoria?

Onko se niin kaupunki on levittäytynyt ja sulkea ennenaikaisesti, sen asukkaille todennäköisemmin nousemaan aamunkoitteessa hienontaa ylös North Shore vuoret heidän polkupyörää ennen työn kuin valhe ja rullaa ohi hieman hyvää huomenta seksiä?

Onko se meidän etnisiä saarekkeita, jotka erottavat meitä?

Onko kaamosmasennuksen, kollektiivinen alhainen libido?

"On puute seksuaalisuutta Vancouverissa", sanoo Derkson, suorasukaisesti. Derkson on petite, ruskettunut, toned, jossa valoisa hymy: hänen kynnet tehdään, hiukset on paksu ja täynnä. Hän näyttää hän sai henkilökohtaisen trimmaaja päivystää.

Klo 47, Derkson ei ole lapsia, eikä ole koskaan ollut naimisissa - eikä hän epätoivoisesti päästä naimisiin. Hän olisi tyytyväinen vain hieman lämpöä ja aistillisuutta. Pieni vaste. "Kukaan hymyilee sinulle kadulla täällä! Ihmiset ovat kylmiä. "

Asuessaan Floridassa muutama vuosi sitten, hän oli kääntymässä miehet pois.

"Luulen Latin kulttuuri Floridassa todella auttaa, ihmiset ovat lämpimiä, miehet hymyilevät sinulle kadulla. He katsovat sinua. Miehet täällä, he eivät edes kääntää päänsä katsomaan sinua. "

Takaisin Vancouver, hän vain toivoo, että kun hän hymyilee jonkun kadulla, he hymyilevät takaisin.

Rachel Fox, 34-vuotias kirjailija, kertoo hänen kokemuksistaan ​​tavata miehiä muissa kaupungeissa, kuten New Yorkissa, jossa hän asui, on uskomattoman erilainen kuin Vancouver: "allas on paljon suurempi siellä. Olin dating joka ilta. "

Fox on herttainen, tyttö-next-door vibe: Zooey Deschanel, jossa terve kauha epäkunnioittava piika. "Ihmiset täällä ovat estetty", hän sanoo. "Olemme ghettoized, emme sekoittuvat ja maisema ei edistä yhteisön."

Sara Stocksand, 38 vuotias ja naimaton muutaman vuoden, ei pelkää sanoa hän haluaa koko paketin, kuten avioliitto ja lapset.

Hän löytää myös helpompi liittää ulkopuolelle Vancouver: hän tapasi uusimman rakkauden häissä Ranskassa.

Vaikka hän työskentelee pullonkaula ja joutuu kosketuksiin suuren joukon miehiä, hän löytää useimmat ikäisekseen ovat naimisissa.

Joilla on ollut sitoutuneiden yksiavioinen suhde, hän toteaa Vancouverin seurustelukulttuurin haastavaa verrattuna muihin kaupunkeihin, kuten New Yorkissa, jossa hän on ollut enemmän menestystä.

Kaverit on vaikea, liian

Ron Lee, 36, markkinoija, joka juoksi dating valmennus palvelua monta vuotta Vancouverissa, myöntää, että sitä on vaikeaa saada yhteyden tässä kaupungissa.

"Vancouver on vaikeinta kaupunki mennessä Pohjois-Amerikassa. Meillä ei ole dating kulttuuria täällä. Edmonton, Toronto, Calgary on paljon suurempi mahdollisuus, että ihmiset tulevat ulos vain tavata sinut kahvi, vain sosiaalinen näkökulma. Koska Vancouver ei ole, että dating mekanismi, se on hankala ihmiset kysyvät toisiltaan ulos. "

Monet miehet hän työskenteli löytää Vancouver naisia ​​pelottava.

Sebastien Lessard, 37, joka tuli Vancouverissa Quebec City seitsemän vuotta sitten, voivat osoittaa pelottelu tekijä. "Tämä on tyypillistä naisen verkossa profiili: tässä on kuva minusta päälle vuoren, tässä on yksi minun voittaa palkinnon, tässä minä Vegasissa. Se on kuin, wow, älä koskaan istua patiolla ja nauttia olutta tai hengailla ja kokki aterian? En edes aio ottaa sinuun yhteyttä, koska olen liian tavallinen. "

Lessard voi nähdä itsensä tavallisina, mutta hänellä on hyvä dating jatkaa: vakaa ura, jonka avulla hän työskennellä kotoa, funky rento tyyli on avoin ottaa lapset ja jos sinulla on lapsia, se on kunnossa myös. Hän päivätty viisi vuotta nuorempi kuin hänen ikäänsä, ja jopa 15 vuotta vanhempi. Heitä Ranskan aksentti ja ironinen huumorintaju ja Lessard vain voi olla koko paketti. Mutta hän turhautuu joskus.

"Jotkut naiset täällä ovat todella epärealistinen näkemys siitä, mitä ihminen on tarkoitus olla. He eivät hyväksy sitä, että ihmiset ovat mitä ovat, naiset on poltettu pari kertaa, he lukenut kaikki artikkelit, heillä muistilista: Uh Oh, hän ei ajella kolme päivää. Se tarkoittaa jotain. He uskovat, että heidän omat johtopäätöksensä siitä, mitä hyvä kaveri on ja mitä ei-suhde materiaali on; outoja perusteita. "

Kevin Quinlan, jonka tehtävänä johtajana politiikan ja viestinnän kaupunginjohtaja Gregor Robertson pitää hänet puheluun, vaikka hän on päivämäärä, sanoo, ettei hän osta osaksi ajatus, että Vancouver on ongelma.

"Vancouver on uskomattoman monipuolinen paikka. Yleistyksiä hämärtää se, että on niin paljon ihmisiä, joilla on erilaiset intressit. En usko, että se on oikeudenmukainen tai tarkkaa syyttää kaupunkiin. Jos joku kääntyy sinua alas, mutta älä ota sitä henkilökohtaisesti. Se ei ole realistista odottaa instant mielihyvä johtaa elinikäiseen täyttämiseksi jokaiselta tapaat. "

Hän on myös täysin mukava dating kaikkien etnisten ryhmien.

Quinlan, joka on äskettäin löydetty tyttöystävä, on muutama koukero, kuten lausuen sanoitukset 90-luvun gangsta rap kappaleita, mutta hän ei laita se kaikki siellä ensimmäinen päivä.

Hänellä on dapper pelle-chic tyyli: puvut ja paksu lasit, mutta se ei ollut aina niin. "Minulla oli vuosia huolimaton hoitamattomat näyttää. Olen elävä todiste siitä, että ihmiset voivat muuttua. "

Shauna Miller, 37, rekisteröity sairaanhoitaja, on tauolla dating tehdä joitakin sielun etsimistä, mitä hän haluaa. Hän ei syytä kaupungin ei tee yhteyttä. "Haluaisin todella olla suhteessa", hän sanoo. Miller on vähän ujo, ja ei pidä lähestyä ihmisiä, mutta hän on täysin varma online-universumin, ja se ei ole epätavallista hänen on useita päivämääriä viikossa, kun hän on sillä tuulella.

"Luulen kokouksen ja päivittäminen on vain kova juttu. Syyttäminen kaupunki on helppo tapa saada velvollisuutena jotain muuta. Se helpompi tapa ottaa hylkäämistä. "

Mitä me teemme väärin?

Sue Seminew, ammattimaisia ​​huippumalleja matchmaker Vancouverissa, uskoo olemassa tiettyjä muuttujia tässä, että ei lisää haastetta.

"Meidän markkinat on monimutkainen. Lähes kaikki suuret dating markkinoilla on enemmän naisia ​​kuin miehiä, ja meidän kaupunki on näkyvästi etninen korkea edustus keskuudessa Aasian ja Etelä-Aasian. Race on valtava. Verrattuna Montrealin ja Toronton, meidän keskustassa on pieni. Olemme myös taipumus alennus syrjäseuduilla. Olimme äskettäin sijoittui pahin näköinen kaupunki suhteen mekko. Sekä miehet että naiset voivat näyttää crap, jossa molemmat osapuolet syyllistyvät päätellen ja tulkitaan väärin. "

Seminew neuvoo singlet "ajatella laatikon ulkopuolelle."

"Naiset äänestävät aasialaiset miehet pois saarelta. Naiset, jotka ovat avoimesti rotu aiotaan menestyä paremmin täällä. "

Turning päässä sininen kaulus on toinen virhe. Vancouver ei ole kotipaikka valtakeskus. "Emme voi keksiä valko-kaulus väestöstä. Naiset voivat olla tähän mennessä miehet jotka eivät ole taloudellisia pariteetti heidän kanssaan. Miehet ovat tehneet jo vuosia. "

Stepping ulkopuolella pienen rajojen Vancouverin keskustan kohtaus on myös tärkeää. "Men in Whistler näyttävät karkea ja kuivausrumpu, mutta kaikki he tarvitsevat on hieman keiju pölyä. Ehdotan ihmiset katsovat Burnaby, Whistler, Squamish. Kaikki pojat tarvitsevat työtä, mutta voimme antaa sitä. "

Seminew mainitsee väestötiedot osana ongelmaa. "Kun paljon suuret markkinat on kaksi-, kolme-, neljä-, viisi-prosentin enemmän naisia. Se ei ole vain Vancouverissa, mutta ero on suurempi täällä kuin joissakin muissa kaupungeissa. "

Jos emme voi muuttaa kaupunkiin, ja eivät halua lähteä kaupunkiin, mitä me teemme? Alkaa puhua vieraille, sanoo Seminew. Hanki ohi "huurteisen tekijä." Puhu jonkun hissi. Ja jos he sulkeneet sinut alas? "Ole kiltti."

Lee, joka ei ole vielä tavannut oikea nainen, huolimatta tehdä uran pois auttaa toisia löytämään kumppaneita, sanoo: "Rentoudu ja alkaa kyseenalaistaa mitä se on, että etsit ja mitä tekee sinut onnelliseksi."


keskiviikko 26. syyskuuta 2012

5 Merkkejä Dating Desperation


Kytkin lehden Janelle Harris sanoo, että pakonomainen mies etsijät uhraamaan paljon vuoksi ottaa lämpimän ruumiin sängyissään tai uusi poikaystävä niiden puolin. Tässä miten hän ehdottaa sinulle onko pelko single on tulossa haluamallasi tavalla.

Olet aina tekosyitä hänelle.

Olen tuntenut naisia ​​ilmeisesti saada tinkiä niiden miesten säännöllisesti ja toisia, jotka ovat olleet mollywhopped by paluumuuttajia ja rave heidän arvottomuuden. Mutta he silti löytää syy puolustaa miehen kunnia - eikä vain siksi, että he ehdollistettu laittaa hänet jalustalle, mutta koska he ovat niin peloissaan häntä, he mieluummin anteeksi käyttäytymistä kuin kohdata ilmeinen tosiasia, että Hän ei kannata emotionaalista ja henkistä investointeja. Vain on mies.

Et ole ollut ainoa yli viikon koko aikuisiän.

Jotkut asiantuntijat sanovat, että se kestää kaksi vuotta toipua täysin edellisestä suhteesta, ehkä pidempään olosuhteista riippuen tilanteesta ja emotionaalinen tila ihmiset tekevät nousee taas ...

Sinä syystä, "No, se on parempi kuin olla yksin."

Hän huijasi, hän on laiska, mutta hengittää, ja siinä aika hyvä pala putkea, joten päätät tehdä työtä hänen kanssaan sijaan vaarassa jäädä likomärkä yhtenäisyyttä kuten me muutkin, että 42 prosenttia. Mutta sweetie pie, otan yhden ajan asettumisaika tahansa. Mielestäni meidän kaikkien pitäisi. Jopa J. Lo ja Halle.

Dating During Divorce? Not So Fast...