lauantai 14. toukokuuta 2011

Speed ​​Dating Surival Neuvonta


Speed ​​Dating antaa yhden mahdollisuuden koeajaa toistakymmentä mahdollisia päivämääriä yhdessä illassa. Osallistujat tavata, jutella vähän vastaanotolla, niin ota paikkaa pöydissä ympäri huonetta. Soittaa kelloa ja jokaisen pariksi pois pari on kuusi minuuttia koko toinen toisilleen.

Vuoden kuuden minuutin kohdalla, soittaa kelloa, miehet siirry seuraavaan taulukon rivi-ja prosessi alkaa uudelleen. Kaikki nopeus daters on tarkistaa arkki seurata joissa ihmiset he haluaisivat nähdä uudelleen, tai ei. Seuraavana päivänä he saavat luettelon järjestäjiltä kaikki he sanoivat haluaisit tavata, jotka myös haluavat tavata heidät.

Valitus Speed ​​Dating on mahdollisuus koko ajan sokkotreffit murehtimatta juuttunut pitkä, hankala päivä jonkun kanssa ymmärtää et todellakaan pidä.

Lisa Daily, dating asiantuntija ja kirjailija "Stop Getting polkumyynnillä" tarjoaa tämän neuvoja nopeus-päivä:

â € ¢ Smile. Se tekee hyvän ensivaikutelman. "Osallistun paljon näitä tapahtumia", Daily sanoi. "Ja aina nähdä ihmisiä scowling alas, merkintä asiat pois heidän tuloskorttiin kuin he tulevat työpaikkamessut. Relax!"

â € ¢ Dress menestykseen. Hän neuvoo naisia ​​käyttää punaista â € "väri että tutkimukset ovat osoittaneet lisätä syke ja edistää vetovoima. Miehet, hän sanoo, on käytettävä sininen, koska sininen on rauhoittava väri. Periaatteessa nice guys käyttää sinistä, kuuma tyttöjen käyttää punaista. Daily myöntää, että hänen neuvoaan on johtanut Speed ​​Dating tapahtumia, joissa kaikki osanottajat näkyvät sinisenä ja punaisena.

â € ¢ ajatella yhtä hyvä kysymys. Nopeus daters tympääntyä vastata samoihin kysymyksiin uudestaan ​​ja uudestaan ​​â € "Mistä olet kotoisin? Mitä teet työksesi? â € "niin voit tehdä suuren vaikutuksen se ei pyydä tylsää kysymyksiä. Kysy mitä he tekevät hauskoja, keitä heidän sankarinsa olivat, kun he olivat lapsia, mitä kolme esinettä he toteuttavat autiolle saarelle. Heidän vastauksensa kertoo paljon heistä, ja kysymyksiin kertoa heille yhtä paljon sinusta. Speed ​​Dating, Daily sanoi, "on todella täydellinen asennus. Sinun täytyy vain olla viihdyttävää kuusi minuuttia. Kuka tahansa voi olla viihdyttävä kuusi minuuttia."

Sağlık Faydaları Evli To Get


Modern Dating on usein noin Verkostoituminen


Kun ihminen ajattelee â € ~ datingâ € ™ kuva on yleensä löytää joku saada hänen perämies tai â € ~ rakkaus hänen lifeâ € ™. Nyt kuitenkin vuodelta on lähes synonyymi sosiaalisen verkostoitumisen. Kun ennen ihmiset vain päivämäärä, jonka tavoitteena on suhteiden mielessä, nyt monet edelleen nähdä toisiaan vain ystävyys mielessä. Koska dating tapahtuu ihmisten välillä samanlaisia ​​etuja tulee vain ystäviä on ymmärrettävää ja jopa järkevää.

Tämä ISNA € ™ t erittäin hyvä ihmiset etsivät vakavaa yksiavioinen suhde on kuitenkin parempi kuin se, miten dating pidettiin ennen. Siellä käytetään olla paljon hermostuneisuutta, kun menee treffeille, koska se oli tärkeää tehdä hyvän vaikutelman, kun ei koskaan tiedä, jos â € ~ tämä on oneâ € ™. Tämä asettaa odotuksia aiheuttaisi paljon huolta ajankohtana ja henkilö yrittää pitää osia itse piilossa, koska ne didnâ € ™ t tiedä, miten heidän päivä reagoisi. Nykyään, kun seurustelevansa joilla on samanlaiset intressit, ilman paineita löytää joku naimisiin, se on helpompaa vain rentoutua ja pitää hauskaa niin odotukset kuin alempi. Tämä vie paineita pois vuodelta ja tekee siitä hauskan sosiaalinen kokemus.

Moderni kulttuuri (erityisesti lännessä) on tullut enemmän ja enemmän uran suuntautunut. Niin pitkäaikainen suhde ei ole jotain, että monet ihmiset etsivät. Enemmän epävirallinen vuodelta avulla ihmiset voivat keskittyä ammatillisen polut taas saamassa release sosiaalisesti jonka dating ihmiset ne jutut yhteistä. Monet ihmiset ovat erityisesti heidän päivämäärät sillä tätä pidetään paitsi aikaa joitakin yhteiskunnallisia vapauttaa myös mahdollisuuden verkostoitua ja tavata ihmisiä ulkopuolella tason ammatillisessa ympäristössä.

Monet ihmiset dating on myös vakavasti loukkaantunut aiemmin ja ole valmis haavoittuvia kenenkään kanssa vielä. Joten dating käytetään vain keinona hengailla ja pitää hauskaa. Tämä koskee eläkeläisiä sekä jotka ovat yksinäisiä ja etsivät ystäviä yli ystäville.

Tietenkin tämä doesnā € ™ t tarkoita, että romantiikkaa wonâ € ™ t tapahtua ollenkaan. Joskus paras suhteet alkavat kuin ystävyyttä, joka johtaa romanssi. Monta kertaa, kun ihmiset tuntevat romanttinen kipinä, se pyrkii vain kuihtuvat pois hetken kuluttua. Mutta jos romanssi perustuu ystävyys sitten se on enemmän perustan ymmärrystä ja luottamusta rakentaa. On monia ystäviä, jotka alkavat ulos seurustelusta ja monissa suhteissa että alkaa olemalla vain ystäviä. Tämä tekee koko dating kohtaus hauskaa ja jännittävää.

Joten päästä irti odotuksia ja lähteä monet päivät ja hauskaa. Suhde etsit näkyvät ajan ja se on parempi kaikille odottavat.

Online Dating az elfoglalt munkacsoport Professional


tiistai 10. toukokuuta 2011

Olisiko Kirjoitat Dating Reference Ystäväsi?


Suhteellisen uusi suuntaus online dating näyttää tarttunut. Tai ainakin monet online dating niche sivustoja on käynnistetty parin viime vuoden vastaaviin tarkoituksiin: kääntää ystävillesi ja läheisillesi oman henkilökohtaisen vuodelta matchmaker.

Käsite ei ole uusi. Ihmiset ovat perustaa päivämäärät ystävien ja läheisten kanssa niin kauan kuin vuodelta on olemassa. Mutta kun tätä ajatusta, siirrä se www ja sitten kääntää se sosiaalinen verkkoyhteisö daters ja matchmakers? Sen mielenkiintoinen käsite, joka voisi toimia jos (a) te itse ole tarpeeksi hyvää tarkoittavia ystäviä valmis allekirjoittamaan asettaa sinut, ja (b) monet, monet muut liity mitenkään sinua tekemään samoin.

Amorin Lab on yksi monista sivustoista, jotka tarjoavat vapaa jäsenyyksiä sekä Matchmakers ja daters. Vaikka niiden päällä on yksinkertaista ja kopioida pikkuisen harhaanjohtava (I'd Suosittelen mainita, että kuka tahansa voi ilmoittautua - mukaan lukien ihmisten suhteen - vasta selitetään käsite), ne voivat olla kiinni jotain. Jos ne voivat houkutella tarpeeksi suuri käyttäjäkunta pitäen sivuston ilmaiseksi, epäilen ajatuksen sosiaalinen verkkoyhteisö ihmiset haluavat tavata toisia dating varten olisi vaikea myydä pitkällä aikavälillä. LinkedIn on daters, jos haluatte.

Haluatko kirjautua yksi tämänkaltaisten online dating / sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja? Itse? Suositellaan ystävä? Miksi tai miksi ei?