keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Pariskunnat, jotka pelaavat yhdessä on paremmat mahdollisuudet pysyä yhdessä.


Psykologit ovat jo kauan tienneet, että parit, jotka pelaavat yhdessä on paremmat mahdollisuudet pysyä yhdessä.

Unohda nopeus dating, tungosta baareja ja online-profiilit. Paikalliset singleä ja nuoret ammattilaiset pelaavat kentän ja pisteytyksen terveitä suhteita kautta sekajoukkue urheilu liigoja.

"Jos ajattelee joku joka liittyy urheilujoukkueeseen, he ovat varmoja, enemmän terveys-tajuissaan ja hieman vähemmän osaksi menossa baareihin - kaikki asioita, jotka tarjoavat terveellisen alun suhteen", sanoo Barbara Walkerin, urheilu psykologi perustuu Blue Ash.

"En usko, että olisin päivätty kaveri, joka ei ymmärrä jalkapallosta", sanoo Sarah Weber-vuoren Washington.

Weber, 27, tapasi miehensä, Chet, 28, syyskuussa 2002 kautta Cincinnati Sports League hiekka lentopallo liiga, joka tekee lähes 500 pelaajaa East End tiistaina ja torstaina yötä.

Ne on päivätty - ja hyvä softball ja lentopalloa yhdessä - lähes neljä vuotta ennen naimisiinmenoa 1. heinäkuuta.

"Jotkut liigat ovat kahdeksan 10 joukkuetta, joiden meikki paljon kuin oma (joukkue)", sanoo Brian Polark, co-perustaja CSL.

Vuodesta 2001 CSL: n jäsenmäärä on virtasi 4000 rekisteröityjä pelaajia on 15000, ikä 21-36. Noin 92 prosenttia sen jäsenistä college Graduates.

Monille nuorille ammattilaisille, että yksi syvä vielä mukava dating allas.

"Meillä oli paljon yhteistä pohjaa puhua, niin se teki keskustelun paljon helpompaa", sanoo Ron Dunlevy, 33, Cold Spring. Noin vuosi sitten, Dunlevy tapasi tyttöystävänsä Shauna Hunt, 27, ja Wilder, Town ja Country Liikunta ja terveys Club Wilder, jossa pari pelaa sisätiloissa ja ulkona seuroista.

Kun suhde on perustettu, yhteiset edut voivat vahvistaa parin yhteyttä.

Elinikäisen Jalkapalloilijoiden Tracy Kennedy, 23, Fort Wright ja JT Roberts, 31, on Ludlow alkoi tapailla noin neljä kuukautta sitten, kun pelaa samassa joukkueessa Town and Country lähes kolme vuotta.

"Me molemmat tiedämme, kun meillä on ollut huono peli. Meidän ei tarvitse sanoa sanaa" Kennedy sanoo.

Tämä käsitys on sitäkin tärkeämpää, kun parit katseet avioliitto ja lapset.

"Jos puoliso yhtyy aktiivinen elämäntapa, he ymmärtävät et voi olla kotona joka ilta ja tiedän että aika on osa tervettä suhdetta", Walker kertoo.

http://news.enquirer.com


tiistai 27. heinäkuuta 2010

Lonely tänä jouluna? Kokeile Online Dating!


Lomat on aikaa viettää perheen ja ihmisiä rakastat. Valitettavasti, vaikka useimmat ihmiset kerääntyvät perheen juhlat, juhlia, ja suutelee mukaan mistle-toe, jotkut sinkkuja istuvat yksin kotona. Nämä ovat ihmisiä, joilla ei ole lähisukulaisia, eikä kukaan jakaa joulun kanssa. Aiotko istua yksin tämän jouluaatto? Etsitkö erityistä joku tuoda uutta vuotta? Ehkä nyt on aika ottaa toisen tarkastella online dating ja antaa sille yrittää! Miten teet tämän? Ensinnäkin, löytää laadukkaita online dating site. Tutustu eri sivustojen listalle tarkistaa sivustot, joissa jäsenet voivat arvostella dating sivustot. Ota vierailu kuhunkin sivustot ja allekirjoittaa jalkeilla ajaksi vapauttaa karsintakilpailu aika (yleensä missä tahansa 3 päivää 2 viikkoa).
Lue lisää

Switchfoot Dating


maanantai 26. heinäkuuta 2010

"Wurst" Place To Hide Your Sex Toys


Berlin (Reuters) - Henkilöstö saksalainen lihakauppa oli järkyttynyt huomatessani, asiakas oli piilotettu kaksi sukupuolta leluja makkarat liikenteen Dubai, poliisi sanoi keskiviikkona.

"Se oli kaksi latex dildot kanssa luonnollinen näyttää", sanoi tiedottaja poliisin Lounais kaupungin Mannheim.

Kun ostokset on aiemmin päivällä, mies, joka puhui rikki Englanti palasi teurastajan kanssa kaksi suurta "Schwartenmagen" makkaroita. Hän kysyi kauppa-apulaisena paketoida ja jäähdytetään ne kunnes hän lähti Dubai seuraavana päivänä.

Mutta avustaja huomasi tavarat saivat raskaampia ja hälytti poliisin. Virkailijat löysi miehen, joka oli noin 50, oli poistanut osan lihasta ja pakattu dildot sisällä.

"Hän olisi voinut käyttää leivän" tiedottaja sanoi. "Se ei ole lainvastaista täällä. Mutta tietenkään en voi spekuloida, mitä tullin Dubaissa on sanottavaa."