perjantai 21. syyskuuta 2012

Etsivät epätoivoisesti Merkitys


Naiset luokseni koko ajan suhde neuvoja, koska olen ollut naimisissa kolme kertaa (no, teknisesti neljä - En laske kumoamista) ja päivätty satoja miehiä. Yritän selittää, että tämä ei ole kunniamerkki, jos haluat suhde neuvoja, siirry joku naimisiin hänen college poikaystävänsä ja on edelleen naimisissa häntä 30 vuotta myöhemmin.

Olipa voi, on paljon naisia ​​siellä, jotka 50-jotain, ovat kastamalla varoa varvas tulee uusi uljas maailma online dating. Viettänyt suurimman osan kahden viime vuosikymmenen yhden ja käytettävissä, seurasin online dating kypsä päässä "viimeisenä keinona epätoivoinen" ja "vaaraton hauskaa naimisissa miesten" ja "tie romantiikkaa korkean teknologian maailmaan." Oletan tämä on parannus, mutta en voi taata sitä.

Fakta on, kun olemme ulkona college ja yhä ulos perinteisellä työpaikalla hyväksi eristettyjen kotitoimistoihin, ei ole paljon muita tapoja tavata miehiä. En tiedä sinusta, mutta en vain ole ulos kerhotoiminnan niin paljon kuin olen kerran ollut.

Täällä sitten on joitakin kovan viisautta ja muutama sirpaleet uupunut asennetta. Minulla on kokemusta siitä, että internet dating koodi on tullut, on sana, kodifioitu. Takaisin kun olimme ostamassa kallista sanomalehtipaperin kiinteistöjä (muista sanomalehtipaperi?) Ja Personals, oli kyse lyhenteitä kuten SWF ja BBW. Nyt se kaikki on käännös.

Jotkut koodin sanat ovat ilmeiset: Pehmoinen = Fat. Haetaan minun Soulmate = Stalker. Jotkut ovat hienovaraisempia. Seuraavassa on muutamia Ethlie vinkit Online Dating yli 50 Edition.

1. Tarkista ensin tilastot. Vähennä kaksi tuumaa hänen korkeus ja 30.000 dollaria / vuosi hänen todettiin tuloista. Sitten lisätään 10 vuotta ikänsä. Naiset, muuten yleensä vain ajella pois viisi vuotta. Miehet yleensä harhautuneet käsitykset nuorekkuuden niiden ulkonäköä. Syytän meikkaus-/parranajopeilit: Jos he eivät näe kalju paikalla ja olutta vatsa, he olettavat et voi, joko.

2. Seuraavaksi tarkastellaan kuvan itse. Ei kuva tarkoittaa, että hän on joko naimisissa tai Quasimodo. Kertoimet ovat hän ei ole Quasimodo. Päähine on ensimmäinen kertoa. Ellei hän todella ratsastus hevonen, joku yllään cowboy hattu on kalju. Älä myöskään odota häntä menemään chick flick kanssasi (kaikki elokuvan ilman räjähdyksiä on chick flick) tai kokata sisätiloissa. Jos hän on päällään cowboy hattu ja vieressäni kuorma, hän on kalju ja hän juo. Jos hän on päällään cowboy hattu ja vieressäni Harley, hän on kalju, juomia, ja huijata sinua.

Ellei hän todella pelaa baseballia, joku yllään lippalakki on kalju. Jos hän on päällään lippalakki, urheilu takki ja kuntosali kenkiä, älä odota hänen poimia tarkistaa.

3. Jos hän aiheuttamat vieressä urheiluauto, hän on epävarma hänen miehuus ja iski siskosi. Jos hän aiheuttamat vieressä Hummer, hän on epävarma hänen miehuus ja lyön. Jos hän on moottorivene, odottavat sitoutumista-phobe. Jos hän on purjevene, odottaa siisti friikki - ellei se katamaraani, jolloin lähettävät hänet luokseni.

4. Seuraavaksi tarkastellaan miten hän kuvailee itseään. Jos hän on "hyvä kuuntelija", hän nynny, sinun on valita ravintolan. Jos hän on "maanläheinen", hän on halpaa, voit olla menossa hollanti. Jos hän on "hyvä suutelija," hän on seksuaalisesti yliaktiivinen; odottaa taistella hänet päivällisen jälkeen.

5. "Jännitystä" tarkoittaa kinky. "Sensual" tarkoittaa kinky. "Ennakkoluuloton" tarkoittaa kinky. "Maailmallinen" tarkoittaa kinky. "Hienostunut" tarkoittaa kinky. "Kinky" tarkoittaa paitsi hän on perverssi, mutta hän overshares.

6. "Haluaa hemmotella sinua" tarkoittaa hän etsii jonkun tyttärensä ikä, D-kuppi tai parempi. "Antelias" tarkoittaa hän etsii jonkun nuorempi kuin hänen tyttärensä, DD-kuppi tai parempi. "Ulkoilmahenkinen" tarkoittaa, hän ei omista hyvä puku. "Athletic" tarkoittaa hän viettää sunnuntaita edessä television. Joten ei "En ole sellainen kaveri, joka viettää sunnuntaita edessä television."

7. Varo erityisesti taikasanoja, että miehet ajattelevat naisia ​​kuin. "Herrasmies" on naistenvihaaja on kauluspaita. "Romanttinen" on sarja dater jossa kukkakimppu. "Hengellinen" tarkoittaa, että hän voi tuskin ansaita tarpeeksi ruokkimaan itsensä. Ja "herkkä" ... hyvin, herkkä tarkoittaa, että hän ei todellakaan etsii sinunlaisesi. Hän todella etsivät joku hänen kaltaisensa. Tiedäthän, jonkun penis.

¿Cómo hacer citas en línea Tan divertido como Compras