keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Seurustella, We'Re Still Old Fashioned Gals


Kuinka pitkälle olemme todella siirtyneet päivän lyömällä jopa paikallisen lauantaiyönä tanssia, jiving yön sans alkoholin odottaa haaveileva poika huoneen poikki pyytää hidas tanssi?

Meillä on varmasti lisännyt paljon alkoholia nykypäivään dating yhtälö, mutta on sääntöjä oikeastaan ​​juurikaan muuttunut vuodesta meidän isovanhemmat etsivät aviomiehet ja vaimot?

Vaikka miehet ja naiset ovat saavuttaneet seksuaalista tasa-arvoa makuuhuoneessa, mitattuna määrä seksikumppaneita he ovat saaneet (miehet ja naiset ovat noin par jos heillä on ollut alle 30 kumppania), ja minä tykkään libidos ovat melko hyvin yhteen nykyisin , sama vanhanaikainen säännöt ovat edelleen voimassa.

Mainos: Tarina jatkuu alla

Tämä on kaikki mukaan viimeisestä Nation kyselytutkimuksen dating site RSVP - omistama Fairfax, kustantaja WAtoday - jossa todettiin, että vaikka naiset ovat saavuttaneet tasa näillä seksuaalisen alueilla, haluamme kuitenkin kohdellaan samoin kuin hyvät liehitellään he tapa meidän isovanhemmat teki sen. Vanhanaikaisella tavalla.

Vaikka retoriikka sanonta miehet rakastavat naisia ​​pyytäen heitä ulos, se harvoin tapahtuu. Vain 7 prosenttia vastanneista naisista kyselyyn sanoivat koskaan pyydä miestä ulos. Naiset haluavat silti miehiä tehdä ensimmäisen siirron - ja ostaa illallinen.

Ja pojat, ennen kuin aloitat pussitus minua tämä viimeinen näkökohta useimmat miehet ilmeisesti samaa mieltä (63 prosenttia miehistä luulevat pitäisi maksaa ensimmäinen päivä).

Useimmat ihmiset myös sanovat mieluummin olla yksi tekemässä kysyy ensiksi. Nainen pyytää ulos mies voi tulla melko yllätyksenä järkyttynyt Gent. Puhuminen kokemuksesta kerran kysyin miehen ulos, hän vastasi kysymällä "mikä se on, että haluat minusta?", Vastasin, ehkä vodka, sooda ja kalkki. Tai vauvoja.

"Vaikka asenteet sukupuoli on muuttunut kovasti viimeisten 50 vuoden aikana monet perinteisemmät etiketti sääntöjä seurustelun ovat vielä elossa ja hyvin, ja miehet yleensä ovat johtoasemassa kun alkaa suhde," RSVP tiedottaja Lija Jarvis sanoi.

"Kun se tulee alas se, australialaiset voidaan käyttää uusia moderneja tapoja kommunikoida, kun dating mutta monet periaatteet, jotka säätelevät, miten meidän vanhemmat ja jopa isovanhemmat päivätty eivät muutu."

Onko tämä vanhanaikainen eetos hyvä asia? Tai naisia ​​vielä jäljellä istuu sivussa, toivoen herra McDreamy jonain päivänä tehdä hänen liikkua tanssi lattialla?

Lavalife Utnytter Mobile Complete's DeviceAnywhere - Monitoring (TM), en ny løsning for tilpassede Overvåking og rapportering


maanantai 20. kesäkuuta 2011

Eronnut ja seurustelu Kids


Yksinhuoltajaäiti Kate Gosselin on ilmeisesti valmis päivämäärän uudelleen. Kuka voi vika häntä? Tosi-tv tähden avioero hänen entinen miehensä, Jon, saatiin päätökseen viime vuonna, ja sen jälkeen noin vuoden yrittää selvittämään asia ja tulevat jossain mielessä normaaliuden jälkeinen avioero, useimmat meistä ovat valmiita takaisin astutus peli.

Mennessä osuimme ikä 36, kun Kate teki viime kuussa, olemme melko hip mitä dating on siitä - ellei jossain vaiheessa me procreated. Treffit kuin yksi henkilö on yksi asia, dating kuin eronnut henkilö lasten kanssa on aivan toinen asia. Totta, Kate on kahdeksan lasta, ja varastaa nimikkeen Allison Pearson romaani, en tiedä miten hän sen tekee. Making aikaa päivämäärä samalla kokoaikatyössä, osallistuu Little League pelejä ja koulun näytelmiä, ja schlepping lapset edestakaisin Oikomishoidot-Lastenlääkärit-tutorit-play päivämääriä oli todella haastava minulle, ja minulla on vain kaksi lasta.

Kun olin eronnut useita vuosia sitten, olin melko hajuakaan siitä, mitä seurustelu lapset olisivat kuin. En voinut aivan ravista kuva minulle kuin huoleton, rypistymätöntä 20-jotain sijaan keski-ikäisen eronneen kanssa "matkatavara", joka oli nimet, iät, ajatuksia ja tunteita. Valkoinen, charmi ja ulkonäkö olivat ilmeisesti enää riitä löytää erityistä joku, en pitäisi löytää mies, joka ei olisi vain houkutellut minua, mutta jotka halua hyväksyä myös, jos ei välttämättä omaksua minun pojat ja kaikki heidän oikuista. Ja koska useimmat miehet minun ikäiseni ovat eronneet, liian, niin hän todennäköisesti tarvitse minua tekemään samoin.

Ja se on iso jälkeinen avioero dating järkyttävä: etsivät rakkautta, kun sinulla on lapsia on pakettiratkaisu, ja se on usein yhtä kova kuin yrittää avata PVC clamshell pakkaus lähes kaiken tulee nykyään.

Ei ole yllättävää, se ei ole paljon helpompaa lapsille.

Treffit, shacking ylös ja uudelleen avioituminen on suuri vaikutus lapsiin, mukaan psykologi Constance Ahrons laatija Hyvä Avioero ja olemme yhä Family. Kosiskelu vaiheessa ei ole mikään Lapset yleensä nähdä - he eivät edes olla täällä, jos tämä ei olisi tapahtunut joskus vanhempiensa ohi. Kaikki he ovat kokeneet on trauma hajoamisesta. Suurin osa lapsista Ahrons puhui pitää heidän eronneet vanhemmat "dating elämään tosi outo. Omistushaluinen kun he nuoremmat, harmittaa, kun he vanhemmat, lapset eivät ole tottuneet käymään kauppaa heidän vanhempiensa avoin seksuaalisuus ja he eivät erityisemmin halua käsitellä sitä - etenkin aikakaudella FWBs, Cougars ja MILF .

Lapset kysymys, keitä he ovat ja mitä edessä, kun vanhemmat avioeron, lisäksi salaa toivoen, että he saavat takaisin yhteen, terapeutit sanovat. Enimmäkseen he haluavat tietää mitä tarkoittaa, kun äiti tai isä rakastuu uudelleen, ja monet äskettäin eronnut äidit ja isät eivät edes ole että tajunnut itse. Tiedän etten.

Kun heittäydyin takaisin dating allas kaikkien innostus finninaamainen nuori, komplikaatioita esiintyi heti. Lapsi-vapaat ihmiset eivät usein "hae" Lapset, eronneet isät tulevat lapset, jotkut vielä vaippoja, jotkut vankilassa; eikä jokainen ihminen olin "kemia", jossa oli menossa klikkaa minun Axe tuoksuva pojat. Mitä nyt?

Se ei estä minua dating, en tosiaankaan halua olla rakkautta elämässäni uudestaan. Mutta se aiheuttaa stressiä ja paljon overthinking - Milloin käyttöön uuden rakkauden, kun hän voi nukkua yli, mitä jos lapsesi eivät pidä hänestä, mitä jos hän ei pidä lapsesi, mitä jos Lapset rakastavat häntä ja hän kaatopaikoille sinä, mitä jos lapsesi rakastavat häntä ja sinua dumpata hänet, mitä jos hänen lapset ja lapsesi vihaavat toisiaan, mitä jos kaikki rakastavat toisiaan mutta vanhemmuuden tyylejä Clash - mahdollisuudet ovat rajattomat. Ja uuvuttavaa.

Mikä aiheuttaa monia eronneiden vanhempien joko älyttömästi ja luopua seurustelusta kokonaan tai tulla huolimaton siitä, kuka ja miten he päivämäärä. Kumpikaan skenaario on OK.

Ja siellä Kate Gosselin oli noin vuosi sitten. "Minulla ei todellakaan ole aikaa" tähän mennessä, hän kertoi Access Hollywoodin viime huhtikuussa. "En usko, että on joku siellä joka pystyy käsittelemään minun matkatavarat, että on liian raskas nostaa."

Hän saattaa olla aivan sitä, se vie hyvin, hyvin erikoinen henkilönä joka on halunnut ottaa kahdeksan pieniä lapsia ja tosi-tv tähden.

Silti yksinhuoltajat saavat täyttää henkilökohtaisen elämän ja etsimme sitä, haasteita on kirottu! Itse asiassa enemmän yksinhuoltajat ovat dating kuin heidän lapsi-free ikäisensä mukaan biologiset antropologi Helen Fisher, kirjoittaja Miksi hän?, Miksi hänen? ja Chemistry.com neuvonantajana. Ja ketkä eivät moiti heidän lapsensa, joko; useimmat yksinhuoltajat sanovat vain ei ole aikaa tähän mennessä, mukaan eHarmony opiskella.

Tietenkin he ovat paljon enemmän aikaa, jos heillä ei ollut lapsia.