torstai 12. elokuuta 2010

Top 15 Dating Mistakes kaverit tehdä


Okei kaverit, hyvät on antaa sen sinulle - teet paljon asioita, jotta sydämemme pyörtyä. Olet yllätys meille aloitteen kutsua meidät ulos syömään - jos me varmasti nauttia romanttisen aterian kynttilänvalossa, puhua tuntikausia, lusikka rehun toisiaan creme brulee - Hetkinen, ovat ystäviesi kollegio noin istua meille? Ja sinä ihmettelet, miksi me olemme hulluja myöhemmin. Sanomattakin on selvää, joskus kaverit matka oman pelin hyvät edes tajuamatta sitä. Seuraavassa on luettelo yleisimmistä dating virheitä kaverit tehdä - joten voit pitää pelin aisoissa.

7 asioita teidän asunnossa, Will pelota Guy Away

1. Liian omistushaluinen

Stop. Just, pysäkki. Jos tyttö on dating teitä, hän ilmeisesti haluaa olla kanssasi doofus - ei tarvitse soittaa hänelle tunnin välein, äärimmäisyyksiin PDA näyttää maailmalle hän on sinun, tai selälleen koko ajan hänestä kaveri ystäviä. Se ei ole makea, se on tukahduttava, ja kukaan ei halua mennessä kaveri niin. Paitsi että poikasen alkaen Twilight - Meidän arviomme on muutamia siellä täällä, jotka tuohon koko creepily omistushaluinen, tukahduttaa, super mustasukkainen paljon.

2. Gross elintilasta

Dorm huone, huoneisto, talo, huoneisto, vanhemman kellarissa - missä asut, ei ole mitään tekosyytä sille on likainen. Ei, ei tarvitse olla, Suzy kotiäiti "puhdas, mutta hän huomaat Doritos muruset eilisillan March Madness puolue, tyhjä juomatölkkejä, ja pelätty likainen sukat roskaantumista lattialle. Vaikka teidän ystävätär ei pidä vuodelta you perustuu pelkästään teidän olohuone, kunniallisesti puhdas huone näyttää hänelle, että et vain huolta itsestäsi, mutta myös käyttöön toimia, jotta hänen tuntea olonsa mukavaksi kotona.

3. Vt kuin kova kaveri

Voi, olette lihakset ja testosteroni? Emme koskaan huomannut. Ei todellakaan kuule pojat - tytöt tietävät sen, tiedät sen, ja muut kaverit tietää sen. Olet mies, grrrrrr. Miksi jotkut kaverit alkaa typerä, tarpeeton kahakoida (-Tule minun veli ")? Uutiset flash - taistelee vain meitä pelottaa, ei tehnyt vaikutusta. Joten vain coolia ja tallentaa kaikki stressi.

Kuinka selvitä Airport Ruoka tuomioistuin

4. Vt toisin noin ystävillesi

Yhdistäminen kahden maailman ystävien ja GF on hankala tehtävä (yksi että useimmat pojat näyttävät pommi). Aivan kuten pääasiassa puristaa ei haluaisi 411 noin kuuma poikasen ex-frat kaveri koukussa kanssa viime viikonloppuna, sama pätee sinun Bros ei halua kuulla uusimmat antiquing retkellä. Coolia, pitää keskustelut neutraali, ja ystäväsi pidät uudesta tyttö niin paljon kuin sinä (ja toivottavasti ei niin paljon).

5. Sanomalla he eivät XYZ eikä toteuta

Jokaisella on matkapuhelin näinä päivinä. Vakavasti, jos et ole hyppäsi 21. vuosisadan kelkkaan vielä niin et todennäköisesti ole luet tätä ja ovat todennäköisempiä piileskellä vuorilla kalojen paljain käsin ja paini kantaa. Tapauksessa - olemme vedonlyönti voit käyttää puhelinta. Joten lopetettava tekosyitä ja soita tyttö kun sanot et.

Yhteinen Liikunta Tekosyitä ja miksi he ovat väärässä

6. Leikittelee / ostokset muiden naisten

Useimmat naiset ovat hieman tapauksessa, vihreä silmäinen hirviö ", mutta se on suhteellisen helppo pitää peto loitolla - ellei antanut asialle. Tämä Pikainen vilkaisu tarjoilija "cha-Chas Ovat liian ystävällinen kanssa tyrmäys työtoveri? Puhuminen vähän liikaa Megan Fox? Jep, hän tulee ilmoitus. Saamme että olet hormoneja - luota meihin mekin teemme (varsinkin kun se tulee joku, jonka sukunimi on Badgley, Pitt, tai Damon) - mutta tee itsellesi palvelus ja pitää kurissa noin meille, tai kiivautensa takaa sen pää. Ja kyllä, se saa ruma.

7. Baby puhua sängyssä

Urban Dictionary määrittelee baby puhua niin-kiva siansaksaa puhuu 1. Vauvat ja 2. Aikuiset puhuvat eläimet ja vauvoja. "Se on outo ilmiö todella, kun kasvanut aikuisten muuttuvat babbling idiootteja söpö kasvot heidän lemmikki. Se sanoi, kun se on herttainen pentujen kanssa ja kanit, tytöt eivät halua puhua sen kaltainen - erityisesti makuuhuoneessa.

8. Odottaa hänen toimivan kuin teidän äiti

Newsflash - naiset ovat vaaliminen olentoja. Joskus miehet yrittävät väärinkäyttää liikearvon ja alkaa kohdella heitä enemmän kuin äidit kuin tyttöystävä - etenkin avoliitto tilanteessa. Loppujen lopuksi hän ei ole siellä olla äiti korvaaminen - siivoamaan kun ottaa oman kuivapesu tai-tee sinusta sandwich "(kiitos teinipojista kaikkialla säilyttämiselle seksististä kommentti). Lyhyesti sanottuna, ihminen jopa Mamman poika ja saat toimimaan yhdessä.

9. Kerroit ystäväsi sanella elämääsi

Hyvät saada se - teidän Bros, brahs, siipimiehinä, kaverit, ystävät, jne. ovat todella tärkeitä sinulle. Mitä naiset saavat todella raskauttavaa, kun kuitenkin on annat ystäviesi sanella elämääsi. Koskaan otettu ystävän neuvoja samoin tekevät hänen mustasukkainen voittaa hänet takaisin? "Vau, hyvä mies - hän vain hajosi teidän kanssanne. Katso vaikka aikomuksensa saattavat olla hyviä, ne eivät ole asiantuntijoita, ja tytöt pitävät parempana, että keskustelet suhde kysymyksiä luokse.

Healthy Lifestyle muutoksia pitää tehdä kanssa Your Man

10. Uhkaa työnsä

Joskus tuntuu kuin paras tapa testata mies sitoutumista ei mitata hänen reaktio, kun hänen muita huomattavia on mieli mustana - onhan kuka tahansa voi toimittaa jäätelöä ja elokuvat - vaan pikemminkin arvioida hänen reaktion edessä menestystä. Jos BF on ikionnellinen hänen GF, hän on ehdottomasti pitäjä. Kuitenkin aivan liian usein, miehet uhkaavat naisen menestys - kaksi sanaa kaverit - ei cool.

11. Tekopyhä standardit

Kukaan ei tykkää tekopyhä. Se harmittaa, niin kuin minä sanon, älkää niin kuin minä teen "mentaliteetti menettää ansioiden nopeasti - varsinkin kun se kääntää sinun suhde. Joko noudattaa standardeja te mennä hänelle, tai vaarana etene kuin määräysvaltaa.

12. Joilla ei ole omaa elämääsi pois hänen

Tieteellisesti ottaen ensimmäisen kuuden kuukauden ajalta, dopamiinin ja serotoniinin taso huippu, luoda muoto pakkomielle kanssa muita huomattavia. Kun siirtyminen pois tässä vaiheessa, tuntuu liitetty parisi hyvin, mutta usein alkaa harjoittaa etuja, jotka ovat pudonneet kelkasta. Kunhan et unohda vaihe, jossa voit aloittaa niiden toteuttamiseksi muita etuja. Kukaan ei tykkää tarvitseville kaveri.

Kevään Makeover: 10 tapaa siistiä Huoneisto

13. Kasvatuksesta edellinen suhteita

Puhuu ex paljon - onko myönteisessä valossa, kuten-Olen täysin rauhassa tilannetta "tai kielteisessä valossa - eli-En voi uskoa, en päivätty että w - -" lähettää yhden hyvin selkeä, ärsyttävä viesti - hän ei ole yli hänen ex. Kasvatus aikaisemmin tyttöystäviä käyttää kuin ammuksia taistelussa on kauhea ajatus - ettet halua aloittaa WWIII. Sinun ei tarvitse jättää hänen olemassaolonsa, mutta ei myöskään tarvitse kasvattaa nimeään joka convo joko.

14. Hoitoon toiset huonosti

Kun miehet ovat ensimmäinen seurustelevansa rennosti ja yrittää tehdä vaikutuksen niihin, yksi tärkeä punainen lippu, kun ne kohtelevat ihmisiä huonosti. Vaikka olemme vilpittömästi toivon, että hän ei mene yhtä pitkälle kuin laittaa haparoivaa tarjoilijana headlock vain on epäkohteliasta taksinkuljettaja tai tehdä kohtauksen kassalla huolestuttaa hyvät, että ne voivat olla dating narsistinen psykopaatti.

15. Paisuttivat ego

Kun se tulee dating, iso ego = iso turn-off. Kukaan ei tykkää besserwisser kanssa liioiteltu minäkuvaa. Kun kaverit puhuvat iso peli tai kehumaan ohi valloitusten, se tekee tytöt Mitähän he ylikorvaamiseen - ja on todennäköistä, että ne ei jää suhteessa tarpeeksi kauan selvittää.


Ex-Colorado tuomari, syyttäjä Face kurinalaisuus Myönnettäköön seksiä tuomarin jaostojen


Tuomari ja syyttäjä kasvot kurinpidollinen kuulemiset jälkeen ottaessaan seksiä tuomarin jaostojen ja ovat yhdessä suihkutilat on Douglas County oikeustalo.

Grafton M. Biddle, 57, erosi joulukuun 18. jälkeen huhut alkoivat kiertää, että hänellä oli romanttinen suhde Laurie A. Steinman, 29, Rocky Mountain News raportoi sen online painos maanantaina. Steinman sai potkut joulukuun 22, paperi raportoitu.

Valituksesta perjantaina syyttäjän asetuksen neuvosto sanoo niiden suhde alkoi keväällä viime vuonna. Molemmat myöntämään seksiä tuomarin jaostojen ja "useita kertoja tuomari Biddle olisi" hiipiä "osaksi naisten suihkutilat ja oikeustalon aikaisin aamulla."

Biddle ei ole mainittu numero ja viesti lähti Steinman ei heti takaisin.

Kurinpidollinen kuulo on vielä luvassa ennen valtion korkeimman oikeuden kurinpitolautakunnan tuomari William Lucero. Sekä edessä rangaistus jopa disbarment.

Copyright 2007 Associated Press.

The Pros And Cons Of Online Dating