torstai 10. kesäkuuta 2010

Britney on raskaana jälleen


NEW YORK - Toinen Spears vauva on kuulemma tulossa â € "ja se ei ole Britney.

Jamie Lynn Spears, 16-vuotias "Zoey 101" tähti ja sisar Britney kertoi OK! -lehdelle, että hän on raskaana ja että isä on hänen poikaystävänsä Casey Aldridge.

"Se oli shokki meille molemmille, niin odottamaton, hän sanoi. "Olin täysin ja täysin shokissa ja niin oli hän."

Spears on 12 viikkoa pitkin ja aluksi pitää uutista itse, kun hän sai tietää raskauden at-home testi ja myöhemmin lääkäri käynti, hän kertoi julkkis lehti, joka osuu seisoo New Yorkissa keskiviikkona ja muualla maassa perjantaina.

Millaisen viestin Haluaako hän lähettää muille teens noin esiaviollinen seksi? "Olen ehdottomasti sitä mieltä, että jotain pitäisi tehdä, on parempi odottaa", hän sanoi lehdelle. "Mutta en voi olla tuomitsevaa, koska se kantaa laitan itseni sisään"

Kun hän sai tietää siitä lääkärille, että hän oli raskaana, hän sanoi, "Otin kaksi viikkoa itse, jos en kerro kenellekään."

"Vain yksi ystäväni tiesi, koska minun piti saada selville, mitä haluaisin tehdä itselleni ennen kuin annan kenenkään mielestä vaikuttaa minun päätökseni. Sitten kerroin vanhemmilleni ja ystävilleni. Olin peloissani, mutta minun oli mitä oli oikein minua ", hän sanoi.

Spears rikkoi uutiset hänen äitinsä Lynne, juuri ennen kiitospäivä, lehti kertoi.

"Hän oli hyvin järkyttynyt, koska se ei ollut mitä hän odottaa ollenkaan", Spears sanoi. "Viikon kuluttua hän oli aikaa selvitä siitä ja tuli hyvin kannustava."

Lynne Spears, jo isoäiti Britney nuoren poikansa kertoi lehden: "En usko sitä, koska Jamie Lynn on aina ollut niin tunnollinen. Hän ei ole koskaan myöhäistä hänen ulkonaliikkumiskielto. Olin shokissa. Tarkoitan, tämä on minun 16-vuotisen vanha vauva. "

Hän sanoi hänelle näyttelijätär tytär, telegenic sankaritar hänen suosittu Nickelodeon sarja on tunnettu Aldridge vuosia ja alkoi tapailla häntä lukiossa.

Mutta hiljattain antamassaan haastattelussa Associated Press, Spears kertoi ollut tasaista poikaystävä. "Olen sellainen vain pitää minun vaihtoehdot auki", hän sanoi. "Minulla on joukko ystäviä, että olen aina roikkua mukana, joukko kaveri ystäviä." Hän kieltäytyi puhua hänen isosiskonsa.

Spears puhui AP vähän ennen kiitospäivä, jona hän kertoi OK! hän ilmoitti äidilleen siitä raskaudesta.

Jamie Lynn aikoo nostaa vauva kotivaltiossa Louisianan â € "niin se voi olla normaalia perhe-elämää."

Nickelodeon julkaisi lausunnon: "Me kunnioitamme Jamie Lynn on päättänyt ottaa vastuuta tässä herkkä ja henkilökohtainen tilanne. Tiedämme, että tämä on hyvin vaikeaa aikaa hänen ja hänen perheensä, ja ensisijainen huolenaihe tällä hetkellä on Jamie Lynn hyvinvointiin."

Tiedottaja verkoston ei heti vastannut puhelimeen ja sähköpostin lisätiedon kommentoida.

"Zoey 101" on tarkoitus tehdä sen kolmannen kauden 4 tammikuu kanssa jännitysnäytelmä episodi, jossa Spears-merkki on päättää, jättääkö hän kuvitteellisen Pacific Coast Academy sisäoppilaitoksen Kaliforniassa liittymään hänen vanhempansa Lontoossa.

Show on tarkoitus jatkaa helmikuussa, ja sen tuottaja Dan Schneider, sanoi kuvaamisen neljäntenä kausi on jo saatu päätökseen.

Online Seznamka stejn? ?estn� jako Real Life