perjantai 28. tammikuuta 2011

Treffit Vinkkejä miehillä Marty McFly


Varmista, että vaatekaappi on ajaton

Tähän mennessä Marty McFly on turvonnut punainen liivi, tyypillisesti sininen haalarit, Calvin Klein alusvaatteet ja rad Nike lenkkarit ovat sulautettuja meidän kulttuurin kangasta DeLorean itse. Se legendaarinen porukka, että on pohjimmainen Americana, todellinen klassikko, joka on tehnyt niin paljon järkeä vuonna 1955, kuten se teki 1985.

Emme voi koskea kaveri farkut ja tennarit, porukka, että voi mennä köntti boy-next-door riippuen yhteydessä. Muista, pukeutumis-valinnat sanoa paljon siitä kuka sinä olet, jos olet hopping yhdestä suuntausta seuraavaksi pyritään vaikutuksen naisiin, se viittaa siihen, että olet epävarma itsestäsi, katoavaista ja yleensä teeskentelijä. Joten meidän dating vinkkejä miestä Marty McFly, suosittelemme, että kun olet valinnassa porukka, pitää se yksinkertainen, klassinen ja ajaton.

Saat vain yhden mahdollisuuden tehdä ensimmäinen vaikutelma

Enemmän kuin vain osa dating vinkkejä miestä Marty McFly, emme voi korostaa tehdä hyvän ensivaikutelman. Se on sääntö, joka koskee kaikkia elämän osa-alueisiin - mistä työhaastatteluun ensin päivämäärät, ensimmäinen vaikutelma on kyky väri miten joku kokee sinut loppuelämän. Olemme tietyt on ollut aikoja, että asiat eivät aina mene suunnitelmien mukaan (eli tyttöystäväsi vanhemmat eivät pidä teidän "Olen paukutti tyttäresi T-paita" ja uusi pomo ei pidä teidän "I "m paukutti tyttäresi T-paita" jne.), mutta et ole Marty McFly, joiden kyky kulkea ajassa hänelle, ja teoriassa voit, tehdä useita ensivaikutelma jos ruuvi ensimmäinen ylös. Tämä ei ole elokuvia ja yksi laukaus on kaikki mitä on, niin tee se laskea - paitsi tietenkin, olet flux kondensaattori, jotka tässä tapauksessa tulla hulluksi.

Aina seisomaan itse

Kukaan kehottaa Marty McFly kanaa ja saa pois sen. Vaikka jotkut saattavat mieltää hänen kieltäytymisensä perääntymään haaste merkki virhe, olemme sitä mieltä, mikä tekee Marty yksi elokuvan kaikkien aikojen suurimmista sankareista. Hyvät rakastavat sitä. Kun Marty oli jopa Biff puolustaa äitinsä kunniaksi, hän laski hänet. Ditto menee Martyn isä, George. Tämä on yksi niistä dating vinkkejä miehille jotka ovat yhtä vanhoja kuin aika. Mikään nainen tykkää enemmän kuin mies, joka uskoo, itsevarma ja valmis puolustamaan itseään. Et voi aina mennä samaan ääripäätä Marty ei (jos joku haastaa sinut peliin, kanaa, kohteliaasti kieltäytyä), mutta seuraavan kerran siellä hiukset sinulla jäähdytetty kurkkua keittoa, älä pelkää palauttaa . Hän tulee kunnioittaa sinua siitä - luottavat meihin.

Hanki mukava pyöräpari

Mitä sanot mies ajattelee, että naiset eivät pidä hienoja autoja? Pyöräilijä. Mitä sanot naiselle, joka sanoo hän ei pidä hienoja autoja? Valehtelija. Ja kyllä, teimme ne ylös. Marty McFly ymmärtäneet mukava pyörät, ja ne eivät saa paljon mukavampaa kuin DeLorean, joka oli toisin kuin mitään auto maailma oli koskaan nähnyt, kun se julkaistiin 80-luvun alussa. Vaikka se on auto, joka saa kaiken huomion, todellinen omena Martyn silmä oli Toyota 4x4 kuorma että hän pääsee vihdoin kätensä, kun hän palaa 1985. Marty olisi ensimmäinen kertoa teille, että mitään, kuten liikkuvan jopa tytön talon kiiltävä ajoneuvon lisätä itseluottamusta, ja mahdollisuutesi. Muista: Kun ostokset autoon, tilava takapenkillä on ratkaisevan tärkeää - kanna golfmailoja, tietenkin.

Kehitetään lahjakkuus

Kun Marty McFly astui lavalla Lumous Under Sea tanssia, piristyi kitara, ja repi kautta hänen versionsa "Johnny B. Goode" (mukaan lukien unohtumaton yleisö-vaientaminen soolo), hän näyttää lähellä ihmeellinen taito tasolla kirves, liittyy yleensä rock 'n' roll kaikkien aikojen parhaimmisto. Toki oman yhtyeensä, Pinheads, ei edes halki niiden Lukion Battle of the Bands kilpailua, mutta Martyn lahjakkuutta muusikkona sai hänet vastustamaton hänen tyttöystävänsä, Jennifer. Näyttää, rahaa ja huumorintaju pääset pitkälle, mutta mitään ei saa hyvät menossa kuin kaveri lahjakkuus. Ota tyttö kallis illallinen, ja olet hyvä. Karata ukulele jälkeen jälkiruoka ja laulaa Beatles laulu portugaliksi, ja olet kultainen.

Ajattele tulevaisuutta

Jos me tarjottiin mahdollisuus kurkistaa tulevaan, emme ole aivan varma olimme hyväksyä. Mitä jos olisimme tulleet kaljuuntuva, haitallisia joukko oikeistolaisia keskusteluohjelma? Tai vielä pahempaa, rasvaa? Olisimme järkyttyneitä tekoihin tai liian masentunut mennä? Kun Jennifer näki 47-vuotias Marty McFly tyhmyyksiä umpikujaan työtä, murenevan avioliitto ja uhri on heikko itsetunto, hän varoitti häntä ja auttoi muuttamaan tulevaisuuttaan yhdessä paremmin. Emme koskaan ole tätä mahdollisuutta (ellei Google on aika matkustaa jako lopulta ottaa pois), joten on tärkeää tehdä viisaita päätöksiä nykyhetkessä. Kaikkein selvimmin tämä kriittinen kuin asioissa sydän - niin noudettaessa kumppani varmista, että voit kuvitella itse ostaa talon, lasten ja vanhenemassa heidän kanssaan. Ellei haluat vain pitää hauskaa, ja siinä tapauksessa varmista, että olet kääri se.

Ole itsevarma

Yhdessä elokuvan mieleenpainuvimmista kohtauksista, Marty antaa oman isänsä neuvoja poimia äidilleen että hän on yksi päivä syntynyt. Se kuulostaa paljon wrap pään ympäri, mutta se on tällainen tarinankerronnan nerokkuus tekee Back to the Future moderni klassikko. Marty kertoo George vain lähestymistapaa Lorraine ja pyytää häntä ulos, eli ensimmäinen asia joka tulee hänen mieleensä - tiedätte, kertoa hänelle, hän on kaunis (tytöt rakastavat että tavaraa). Se on yksinkertainen, mutta hyviä neuvoja. Naiset kuin mies, joka on itsevarma ja menee sen jälkeen, mitä hän haluaa, ei joku, joka istuu toimettomana katsomassa mahdollisuuksia siirtää hänelle. Se on myös looginen: Jos et pyydä häntä ulos, et mene ulos hänen kanssaan. Katso kuinka se toimii?