lauantai 17. heinäkuuta 2010

Tough Guys Get More Depressed jälkeen Breakup


Big, paha, kova kaverit välttää diving osaksi dating altaan jälkeen hajoamiseen, kertoo uusi tutkimus.

Mutta se ei ole sama asia tytöt. Itse asiassa he yleensä palaavat dating kohtauksen jälkeen jossa sulkeutuu.

Kysely, johtajana Date.com, Matchmaker.com ja Amor.com todettiin, että 85 prosenttia miehistä tunnusti ne "masentuvat ja järkyttää" jälkeen hajonnut eikä aloita prowling päivämäärät, kertomukset New York Daily News.

Kuitenkin vain 8 prosenttia naisista tunsi samalla tavalla, tutkimuksessa todettiin.

Mukaan oikeuslääketieteelliset psykiatri Dr. Keith Ablow, ihmisen käyttäytyminen asiantuntija ja tekijä "Living Truth" on mahdollista, että online daters eivät edusta kaikkia miehiä ja naisia.

"Miehet, jotka kallistua kohti näitä paikkoja voi tehdä niin, koska he hylkäämisen herkkien" Ablow sanoi. "He voivat käyttää tietokonetta suodatin."

"Naiset voivat käyttää dating sites yksinkertaisesti olla isompi allas miesten valita", hän sanoi. "Uskon, miehet ja naiset kärsivät myös, kun he tuntevat itsensä yksinäisiksi."


torstai 15. heinäkuuta 2010

Voimankäyttövaltuudet


Joten luulet voi päivä? Et varmaan, kirjoittaa John Bailey, mutta se on monimutkaisempi kuin koskaan ennen.

Ystäväni äskettäin osuma minua dating neuvoja: "Miten kertoa, jos joku on todellinen nimi-pipetti tai vain hermostunut ja yrittää yllättää sinut?" Viaton kysymys heitti minulle: onko sääntö, joka erottaa hyväksyttävän profiloitumisesta alkaen omahyväinen ylimielisyys?

Olen varma, että on. On olemassa lukemattomia sääntöjä. Dating neuvoja kauan sitten väistyi dating lakeja, vaikka kukaan ei aivan varma, mitä ne ovat. Heillä vaipan tieteellisestä tarkkailusta. "Jos hän on käytettävissä Tiistai olet käytettävissä torstaina." Viekää hänet jossa jokainen tietää nimesi. "Aina olla oma itsesi vaan anna meidän näyttää miten.

Mutta kun olemme hukkua dating tehdä ja don'ts ihmiset tuntuvat enemmän sekaisin kuin koskaan. Nousu "sääntöjä" näyttää olevan yksi vastaus ennennäkemätön vapaus ja moninaisuus nykyaikaisen suhteet: liian paljon valinnanvaraa jättää meille eräänlaisessa jotain kiinteää roikkua kiinni. Ja tietenkin, ei kaikkien säännöt ovat samat.

Onko se OK valittaa, kun päivämäärä on enemmän kiinnostunut heidän BlackBerry kuin teidän keskustelun? Mitä jos ne odottamatta tuo ystävä? Ja suuri kysymys: oletko jopa päivä, vai oletko vain ripustettu?

Sukupuoli ja suhteet kolumnisti Maureen Matthews sanoo, että sääntöjä voidaan sekä auttaa ja esteettä orastava romanssi. "Voit olla ohjeita ja asioita, varoittaa yleisiä virheitä ihmisiä tekemään kun he hulluna, mutta kun se saa siihen pisteeseen, todella avoin muulle henkilölle. Älä tee sitä kaiken sinusta.

"Jotkut ihmiset menevät ulos siellä tämä pitkä lista asioita, they haluat, mutta until sinä meet the henkilö olet menossa to lasku on rakastunut, et do not oikeastaan tiedä, mitä haluat."

Melina Schamroth toimii "yhden vapaaehtoisia" tapahtumia Melbourne: singlet saada yhdessä vapaaehtoisesti aikaansa hyvä syy (kuten ruoanvalmistukseen asunnottomat) samalla kun samanmielisten sielujen ympäristö.

"Se on aika karkea maailma siellä, kun se tulee koko dating asia", hän sanoo. "Olipa hyvä sääntöjä tai ei, siellä on varmasti tilaa hieman enemmän kunnioitusta muiden tunteita."

Esimerkiksi hän haluaisi nähdä ihmiset todella ottaa keskustelu antaa ihmisten alas pikemminkin kuin jättää ne roikkumaan. "Löysin juuri koko dating kohtaus on aika vastenmielinen, todella. Otan tämän asian esille, koska olin etsimässä poikaystävä ja vain ei voinut tuoda itseäni try nopeus dating, joka tuntui kuin se olisi yksi jatkuva työhaastattelussa, tai online juttu, jos sinulla ei ole aavistustakaan, jos on kemiaa vai ei. Tai jos joku kertoo, että he "urheilullinen" ja se osoittautuu vain pää ylöspäin. "

Schamroth tapahtumien älä laita keskittyä sinkkuna. "Kyse on joku haluaa tehdä eron, joka sattuu olemaan ainoa", hän sanoo.

Puute paine yhdessä tunteen sosiaalisen omantunnon, on maksettu pois: viimeisin tapahtuma veti 216 singleä tuloksena 106 ottelua (sekä 7000 aterioita ja lisäksi ton prepped vihannekset).

Se voi olla helvetti siellä. Minun ainoa ystäväni Helena on yrittänyt kaikenlaisia vuodelta alkaen set-ups kautta yhteisiä kavereita nopeuteen dating ja dating sivustot. Helena on sääntöjä. Älä aloita muodollista illallinen - kahvi tai juoma nopeammin ja näin ollen vähemmän potentiaalisesti tuhoisia tapoja tietää jonkun. Älä viettää aikaa rukkaamalla puhelin: teidän päivä voi olettaa olet päivittämässä ystäviä edistymistäsi, ja he ovat siellä one-on-one-aikaa kuin ryhmä analyysi niiden puutteita. Ja älä unta jonkun kanssa ensimmäisellä kerralla. "En tiedä ketään, joka on nukkunut joku ensimmäinen päivä ja oli suhde irti", Helena sanoo.

Mutta hän on myös sääntöjä siitä, sääntöjä, mikä on rohkaisevaa. Se, mitä ehkä aluksi näyttävät olevan paljon katkaisijat voi joskus olla harhaanjohtavia.

Ensinnäkin päivämäärät ovat aina hermostunut kohtaamisia, ja halu tehdä oikeita vaikutelma voi tulla esiin väärässä. "Jotkut kaverit Olen ollut päivämäärät törmännyt kuin oikeastaan ylimielisen mutta todellisuudessa he vain ujo ja liikakorvaukseen. Jos epäilet jonkun lunastaa ominaisuuksia, yritä saada pidemmälle ensimmäinen päivä. Mitä minä sanon on tehdä päästöoikeuksia. Olen ollut noin hirvittävän ensimmäisen päivämääriä. "

Protokollat kosiskelu yhteinen vuosisata sitten näyttää hyvin muodollinen tänään. Ole puhelinkortit: tukikelpoiset viktoriaanisen ajan herrasmies, joka haluaa tähdentää maattuaan belle olisi runsaasti tarjontaa näistä taskukokoinen ilmaisuja tahallisuus. Hän oli pudota yksi kotiin hänen toivomisen varaa, ja jos hänen perheensä katsotaan hänen kannattaa seurannan hän oli ehkä myöntää yleisön kanssa äiti tai isä on olohuone. Ensinnäkin päivämäärät olivat vanhemmat, ei kohde kiintymyksen - paljon ihmiskunnan historian, avioliitto on sosiaalinen järjestely enemmän kuin henkilökohtainen.

Yhdysvalloissa jotkut äänet on aiheuttanut kohua vaatimalla palataan viktoriaanisen kulttuurin kosiskelu. Myöhään 90-luvun näki nousua uuden konservatismin suhteet: Säännöt lupasi askel-askeleelta opas laskuun "täydellinen" mies, Wendy Shalit on Paluu vaatimattomuus kehuttiin hyveitä vanhanaikainen puhtaus ja järjestetään esittely- jopa vaha nostalginen ja käyntikortti järjestelmän mennyt.

Mutta Australia, palata vanhoihin tapoihinsa ei ole mitään järkeä, koska emme koskaan oikeastaan jätti heidät. Me vain korvataan vanhempien vierashuoneesen uudenlaisia välittäjiä.

Ajattele miten ihmiset tutustuvat toisiinsa näinä päivinä - kutoma, sosiaalisen verkottumisen sivustot, tarkistaa viittaukset yhteisiä kavereita. Kun se voisi kestää viikkoja hankalat pienet puhua tajuta jonkun mieltymyksiään. Nyt meillä on runsaasti uuden median tekemään työtä meille.

Nämä tekniikat uudet säännöt voimankäyttövaltuudet emme ehkä edes tiedä. Kuvittele tämä: verkkosivusto, joka vetää yhteen kaikki online henkilötiedot, Facebook ja kimittää päivitykset elokuva-katselu ja musiikin kuuntelu asetuksista. Se on jo Yhdysvalloissa, sivustoilla kuten gelatodating.com. Kosijoita voi tutkia henkilökohtaiset mieltymykset ja päivittäinen toiminta ei vaihdeta sanaakaan. Se kuulostaa vähän kuin tekosyy. Mutta ehkä se on vain tapa ojentaa vanha matchmaking rooli uusinta tekniikkaa.

Se ei ole vain aikaisin adapterit etsivät rakkautta online. Nopeimmin kasvava demografinen Australian suosituin dating sivustoja on yli 50-vuotiaita väkijoukon, jotka eivät ehkä tunne niin mukava pubeissa ja klubeissa. Yhdysvalloissa on jopa online dating sivustoja Amish, jotka ovat tuskin standardi-eturintamassa uuden teknologian.

Online dating kulttuuri ei ole riskitöntä. Vasta viime viikolla Australian online-treffipalvelu syytettiin luoda väärennettyjä profiileja ja käyttää niitä "flirttailla" kanssa maksavaa jäsentä. Tämä ei ole yksittäinen tapaus: Olen kuullut, että monet sinkkuja verkkopalvelut ainakin aluksi aloittaa laittomien tilien luominen. Loppujen lopuksi kukaan ei halua olla ensimmäinen saapuvat juhliin.

Se voi pahentua. Toki useimmat meistä epäilyttää syrjäytti Nigerian rojalti tarjoaa meille muutaman miljoonan dollarin jos ammumme kautta pankkiyhteystiedot. Mutta verkossa romanssi huijaaminen, usein kohteena Christian dating sivustot on yksi suurimmista syistä australialaiset lähettää yli 4 miljoonaa dollaria kuukausittain Nigeria. Yksinäisiä ihmisiä verkossa yhä useammin kohdennettuja lähettämisen jälkeen liikaa henkilökohtaisia tietoja julkisesti saatavilla sivustoja.

Tekniikka etenee meidän rakkaus elämään tavoilla, joita emme voi edes ymmärtää. Sivustolla, kuten Facebook ei voi kuin romanssi keskittynyt niin rsvp.com.au vaan arjen työkalu nykyaikaisen viestinnän, sen tietty vaikuttaa kuinka vaihtaa howdies tulevien ystäville. Sitten on olemassa sääntöjä asetettu meille muille. Joissakin tapauksissa nämä ovat kulttuurisia - odotukset perhe tai yhteisö. Helena on juutalainen, ja suhteellisen pieni väestö Melbourne on värittänyt hänen dating kokemuksia. "On vaikea kun olet tiettyyn etniseen vähemmistöön tai uskonnollista suuntausta. Sinulla tämä paine "serkkuni luultavasti tuntee veljensä ja ajurin ja koiran kasvattaja" ja saa ihmiset vieläkin levoton. "

Tiivis yhteisö saattaa nousta vuodelta kauhutarinoita. "Menin treffeille kanssa kaveri, joka oli ehdoton idiootti minulle. Todella ilkeä ja sanoivat minua hiljaa koko läpi päivä. Löysin paljon myöhemmin, että välillä kysyvät minulta pois ja meidät menossa ulos, hän oli tavannut jonkun toisen. Löysin kaksi kuukautta sitten, että se on minun serkku ja että he aikovat mennä naimisiin ensi vuonna. Juuri dating juutalaisen yhteisön on kuin! "

Ulkoiset paineet voidaan jopa hienompia kuin tämä. Usein meidän valintoja oikea kumppani vaikuttavat ystäviämme, mutta Matthews varoittaa liian paljon varastossa jälkeisen päivämäärän debriefing istuntoja. "Kuunteleminen ystäväsi on todellakin tehtävä, jossa on ripaus suolaa. Epäilen kaikki ystävät ovat kaikki todella tarkkanäköinen sosiaaliohjaajien.

"Olen tuntenut pariskuntia, jotka näyttävät pinnan täysin sopimatonta, ja ne ovat olleet erittäin pitkäikäisiä. Kukaan ei ulkopuolelta voi tietää, mitä on tekeillä suhteeseen. "

Ehkä "dating" käsitteen vain ei sovi Melbourne että mukavasti. Ensinnäkin se on hyvin amerikkalainen ilmiö. Viime vuosikymmenen aikana mikään kulttuurinen artefakti on ollut suurempi vaikutus käsityksiimme dating kuin Sex and the City, joten viime viikolla siepata minun (Melbourne) ystävä Dan vain kahden tunnin kuluttua hän lähti kone New Yorkista. Hän oli ollut runsaasti aikaa tutkia dating kohtaus Big Apple ja todennut sen hyvin erikoinen kokemus.

"Se on niin seurustelukulttuurin tuolla että sinun ei tarvitse tehdä tavata ihmisiä on pukeutua mukavaa ja mennä baariin. Ensimmäinen asia on ihmisten tapaamisesta ja vaihtaa tietoja on erittäin helppoa. Ihmiset ovat hyvin avoimia sen. "

Se ei ollut pelkästään seurustelukulttuurin että erottunut. Säännöt ovat aivan erilaiset. "Voit mennessä niin paljon ihmisiä kuin haluat samalla, ilman minkäänlaista velvollisuutta", hän sanoo. "Ja se weirder on olla dating kuin on dating. Jos olet yksi ja et näe ketään, se on outoa. Vaikka et välttämättä kuin nämä ihmiset, jotka eivät ole menossa päivämääristä on outo. "

Yhdysvalloissa lähestyvät joku baari ja vaihtamalla numeroa ei ole häpeä, että avoimesti iskeä joku täällä. Dan, sinun näyttää enemmän epäilyttävä jos et avaa kiinnostuksestasi ja yrittää pelata liian viileä.

"Australia on seurustelukulttuurin tuomisista", hän sanoo. "Se on melkein kuin yhdeksästoista-luvun juttu." Vielä yksi rasti minun thesis. "Se on melkein epäkohteliasta tavata jonkun oman, olet esitteli heille."

Ystävien, että millaista tavaraa. Ihmiset yleensä tulevat viittaukset.

Voisiko se olla aika hylätä ajatus dating ja omaksua sekava, tekno-välitteisen maiseman Australian suhteita, joissa säännöksiä sovelletaan vain, jos niiden halutaan? Se ei todennäköisesti tapahdu. Otamme aina standardit ja mieltymykset kehittää sääntöjä sovi heille.

Millainen nyrkkisääntöjä ei Matthews ehdottaa?

"Houkuttelevin asia on, jos joku on kiinnostunut sinun ja todella kuuntelee. Ei ole mitään pahempaa kuin silloin, kun ensimmäinen päivä on kuin työhaastattelussa, jossa henkilö on annettu kaikki ne olet saanut ja saavuttanut ja on.

"Ja on rakastettava! Niin usein olemme menossa ", mitä hän sai tarjota minulle?" Mitä sinulla on tarjota heille? Ole hellä ja lämmin ja aito ja katso, onko sinulla molemmat todella tuntuu jotain toisilleen. "

Top 15 Guys Dating Make Mistakes


sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Treffit ja Drunken Puhelinsoitto


Oletko koskaan miettinyt, mitä todella tapahtuu aikana humalainen puhelu kaveri olet dating?

Tässä mitä tiedän:

1. Miehet saavat takertuva, kun he ovat humalassa. Jos he tarvitsevat rauhoittaa, antaa se heille heti heidän mieleensä ei mene vaeltamaan kaikenlaisia hulluja ajatuksia.

2. Miehet saavat hyökkäävä, kun he ovat humalassa. Jos kaveri soittaa sinulle kännissä ja alkaa on todellinen ääliö, älä ota sitä henkilökohtaisesti, se on luultavasti alkoholi puhuu. Ja kyllä, jotkut ihmiset sanovat, että ihmiset puhuvat totta vaikutuksen alaisena, mutta tämä ei tarkoita, että hän ei voi olla ääliö ja idiootti - tähtemme ilman taustalla motiivi.

3. Miehet haluavat olla puhelinseksiä, kun he ovat humalassa. Tämä ei tarkoita, että teillä molemmilla on päästä pois puhelun, mutta paljon miehiä kuin kuulla mitä minulla on päälläni, ja mitä haluaisit heidän tekevän sinulle seuraavalla kerralla ne nähdään. Vaikka istut repi sweatpants, valehdella vähän ja kuvata piukka pitsi nalle, joka on sinun alastoman ruumiin ja sitten miettiä, mitä olet lukenut tämän Harlequin romantiikka kun olit 15-vuotias ja antaa hänelle muutaman rivin siitä ensi kerralla kaksi olet sängyssä. Muista hän on humalassa joten hänen odotuksensa ovat alhaisia.

4. Miehet haluavat tunnustaa tunteitaan, kun he ovat humalassa. Monet miehet on helpompi sanoa, kuinka paljon he pitävät sinua, kun he ovat vaikutuksen alaisena. Jos kaveri on tällainen kaveri, anna hänen tunnustaa. Älä hakkasivat hänet varten "vain pysty tekemään sitä, kun hän on humalassa", vain kuunnella ja olla onnellinen Kuulemma.

5. Miehet haluavat haastavat riitaa, kun he ovat humalassa. Älä osta siihen. Jos hän tulee ulos keinuvat suullisesti, vain kiusaa häntä ja jotka eivät harjoita. Se kestää kaksi väittävät ja jos et osallistu, hän pian antaa periksi.

6. Miehet saavat hyvin puolustava, kun he ovat humalassa. Älä pidä sanoa hänelle "olet niin humalassa" tai olet "liian" humalassa. Hän vain kieltää ja suuttua sinulle. Just hyväksy hänen humalajuominen niin se niin kauan kuin te tiedätte hän on turvassa ja niin kauan kuin tämä on vain tilapäinen tapahtuma.

7. Miehet haluavat testata nainen, kun he ovat humalassa. Miehet haluavat nähdä, jos niitä voi käsitellä humalassa ja he myös nähdä, jos sanon oikeita asioita heille, kun he sanovat järjetön asioita sinulle. Sinun täytyy nopeasti selvittää, mitä testi ja sitten siirtää se ja siirtyä eteenpäin. Jos hän on tiedettävä, että rakastat häntä ja hän pyytää sinua 15 kertaa, jos et vain sanoa, jotta hän voi siirtyä. Ja jos hän tarvitsee sinua kertomaan hänelle, kuinka kuuma hän on, ei puhuta tästä, tee sitä, koska teidän kaveri ilmeisesti tarvitsee varmuuden jostain syystä.