lauantai 13. helmikuuta 2010

Yksinkertaistaa Club


Olen löytänyt aiemmista kerhotoiminnan kokemuksia siitä, että niin kauan kuin mekko viileä, haju hyvä, tanssi melko hyvin, ja oltava rohkeutta lähestymällä naisia, saat enemmän tyttöjä kuin aika-kohtaa kaveri, joka seisoo nurkassa katsomassa ihmisiä tanssin.

Useimmat tytöt klubin eivät etsi "Mr. Perfect". Ne ovat vain etsii hauskaa ja ehkä "toteutettavissa" kaveri. Muista, että naiset ovat siellä on hauskaa ja se on liian stressaavaa eikä hauskaa mennä noin etsimässä Mr. Perfect.

Miten voit kuvata itsesi "toteutettavissa" kaveri?

Tavoitteena ei saa parhaan näköinen kaveri tai paras macker tai paras tanssija. Se on yksinkertaisesti katsoa kunnossa, puhua kunnossa, ja tanssi kunnossa, koska useimmat tytöt eivät ole niin hienosteleva on tanssilattialle. Niin kauan kuin olet ne yksinkertaiset asiat alas, olet "toteutettavissa" kaveri.

Älä yritä niin kovasti - se tekee sinut näyttämään yhtä ennakkoluulottomasti, epätoivoisia sukupuolen friikki. Aina cool, rauhallinen ja luottavainen.

Pohjimmiltaan peli perustuu siihen, että puolueeton ja yksinkertainen. Kunhan et ole liian vastenmielinen pelaaja, et tanssia todella outo, tai puhua kuin hirviö, olet todennäköisesti hyväksyy 75% poikasten olet lähestymistapaa. Ne, jotka tuomitsevat olet todennäköisesti liian hienosteleva anyway ... koska olet aika hyvä saalis.

Kun olet yksinkertainen peli suunnitelma, ei laiteta liikaa paineita itsellesi ja keskittyä FUN, sinun on tehokkaampi kuin jos olet tiukkapipo, aina yrittää keksiä jotain fiksua sanoa, tai teeskentelee olevansa jotain tai joku, että et ole.

Kyllä se on numeroita pelin Club, joten älä päästä hullaantunut vain yksi tyttö. Ja olla luottavaisin jatkuvasti sinun lähestymistapoja.

Tässä on peli suunnitelma niille, jotka tarvitsevat joitakin esimerkkejä:

1. Silmäkosketusta.

2. Hymyillä.

3. Jos hän hymyilee takaisin, sanon, "Hei, mikä sinun nimesi on?"

4. En anna hänelle nimeni ensin haluan nähdä, jos hän on todella kiinnostunut minusta.

5. , Kun saan hänen nimensä, hymyilen ja sanoa "Let's Dance." Jos hän torjuu En eteenpäin.

6. Jälkeen törmäämättä ja jauhamalla hänen (ja koskettaa häntä hienovaraisesti) Pyydän, jos hän haluaa mennä jonnekin, niin voimme puhua. Jos hän ei siirryn toisen tytön.

7. Kun saat hänet eristäytynyt paikka, et vietellä hänet hymyilee, kevyt ja hauska convo, ja Kino (koskettaa). Hän viettelee sinut takaisin, koska hän on kiinnostunut myös sinua. Muista, viettely on kahden pelaajan peli. Sinun ei tarvitse tehdä kaiken työn. Vastannut hänen hienovaraista Seductions, eikä yrittää tehdä kaikkea.

8. Sitten liikutaan ja Kiss. Tämä on perimmäinen etu testi. Kisses yleensä rikkoa kaikki jäljellä olevat esteet, että hän olisi voinut ylös.

9. Mitä haluan tehdä, on olla hiuksenhieno ja kiusanteko on huulilleni. Yritän olla käyttämättä kieltä aluksi. Tämä tekee hän haluaa kielen vieläkin, ja lopulta hän aina tuoda esiin omaansa.

10. Kun olet suudella häntä, voit vain tehdä tiivistä, että tunnet olosi on asianmukainen. Ehkä haluat tehdä yhden yön-stand lähellä, tai vain puhelinnumeron lähellä, joten voit mennä työskennellä muulla poikasia.

Yksinkertainen!


Muista, että yksinkertaisuus on myös erittäin tehokas, kun etsit pitkäaikaisia suhteita. Jos olet etukäteen ja rehellinen motiivi, olet todennäköisesti löytää tyttö, joka tuntee samoin.

Dating Apathy Syndrome


tiistai 9. helmikuuta 2010

Dating Ruotsin miehet: tuoda omat oluet


Dating Ruotsissa: Kun Isabel maaliskuuta saapui Ruotsiin Amerikasta, hän lähti etsimään omaa vaalea pommi. Mutta Dating US-tyylinen jätti huonosti valmistautuneita käsitellä vahva, hiljainen lajit hän esiintyy Skandinaviassa.

Monet ihmiset, jotka muuttavat Ruotsiin â € "erityisesti ne siirtyvät pieniin kyliin Lappi â €" ovat petti vahva, hiljainen Pohjoismaiden tyyppi tai yhden jäsenen Ruotsin Bikini Team. Mutta vaikka laumoista rakkauden maahanmuuttajia, jotka on pyydetty ilman vaalea pommi, se näyttää usein helpompi vastata ruotsalainen Mallorca tai Lontoossa kuin se on Tukholmassa.

Niille meistä, jotka ovat tehneet täällä omalla ilman Sven tai Inga Svensson valmis perustamaan talo, kuinka te sisu jokseenkin löytäminen Viking soittaa ikioma?

Ita € ™ s pidä thereâ € ™ s pulaa singlet â € "Ruotsin tilastokeskus ilmoittaa, että oli yli kaksi miljoonaa yhden kotitaloutta vuonna 2005 maan väkiluku yhdeksän miljoonaa. Todellinen ongelma on katsonut, että yksi miljoona.

Ensimmäisenä vuonna olin täällä, olen trawled kampuksella Tukholman yliopiston etsimään valaistumista. Keskuudessa kollegani vaihto-opiskelijoita, siellä oli paljon ranskalaisia, australialaisia ja Skotlannin kanssa aksentti kuolla, mutta Ruotsin Mies pysyi lähes yhtä harvinainen kuin ensikäden vuokrasopimuksen.

Bar kohtaus tuottanut vastaavia tuloksia, mutta ehkä Iâ € ™ m liian nirso. Ole Magnus ja Jonas: vaikka alun perin mielenkiintoinen, niiden muutosta nopeasti kului pois, kun he päättivät Ruotsi oli salainen kieli sopii keskustella ystäväni AnnaA € ™ s "ominaisuudet" aivan edessämme. (Rehellisyyden nimissä, en didnâ € ™ t aivan vapaaehtoisesti tietoja, että puhun sujuvasti ruotsia, mutta ita € ™ s omat syynsä tehdä oletuksia kielellinen kyvykkyys, tai sen puutteesta, amerikkalaisten).

Ongelmana on vahva, hiljainen Nordic tyyppi ei ole, että hea € ™ s vahva tai jopa että hea € ™ s Nordic â € "ita € ™ s koko Silent asia. Ainoa tapa irrottaa huulensa on parilla â € œstora stark.â € Toisin sanoen, se kestää muutaman â € œbig vahva beersâ € saada â € œstrong hiljaa onesâ € jutteleminen. (Thatâ € ™ s ainakin jos paikka palkita keskustelun â € "Jos haluat päästä suoraan asiaan, parempi strategia voidaan ohittaa huulilta irtoaminen kokonaan ja mennä suoraan huuleen-lukitus).

Mutta vahva-ja äänetön-paitsi-kun-humalassa doesnā € ™ t todella tehdä sen minulle. Haluan miehen, joka voi pitää oman kierroksen ja hauska pilailla ilman apua oluen-cum-turvallisuus-peitto. Otetaan esimerkiksi Calle. Illalla tapasin hänet, hän oli loistava keskustelija. Kauppa katkaisin oli, että seuraavana aamuna hän couldnâ € ™ t muistaa, mitä oli sanottu edellisenä iltana.

Humalainen Antics sivuun, juuri minun ongelma oli, että Ruotsi ei ole kulttuuria vuodelta, ainakin niin olen ymmärtänyt. Esimerkiksi ruotsalaiset donâ € ™ t edes omaa sanaa mennessä. Olet â € œdejtaâ € tai â € œgà ¥ pà ¥ dejt.â € Mutta perusajatuksesta, mitä sinun pitäisi tehdä, kun ga ¤ pà ¥ päivämäärä on hieman Lost in Translation.

American käsite ajalta peräisin lukion â € "täydellistä kanssa kävelyttää ja tehdä vuonna takapenkillä ja auto. Ruotsissa, verrattuna, lapset canâ € ™ t saada ajokortti vasta 18-vuotiaana, mutta vanhemmat seuraamus co-ed sleepovers.

American säännöt vuodelta peli on hyvin yksinkertainen: Guy kysyy tyttö mennessä, tyttö sanoo kyllä, jos hän doesnā € ™ t hankkia Guya € ™ s kengät vastenmielisinä, mies vie tyttö ulos syömään, tyttö haastattelut kaveri noin ammattinsa ja tulevista ansioista näkymiä, kaveri maksaa illallinen, kaveri kävelee tyttö etuoven, tyttö pyytää miehen, jos hän läpäissyt testin.

Kaikki edellä mainitut menee ulos ikkunasta, kun ita € ™ s aika alkaa vuodelta Ruotsissa. Ita € ™ s ei ole täysin selvää, kuka on tarkoitus tehdä aloitteen, joka on tarkoitus maksaa ja mitä on tarkoitus tapahtua lopussa. Yleensä annat periksi yrittää selvittää vastauksia näihin kysymyksiin ja vain antaa alkoholi tekee kaikki päätökset.

On tietenkin kuuluisa â € œfika, â € joka on kahvia jonkun kanssa, mutta se voi myös olla päivä valepuvussa. Epäselvyyttä tapaus tarkoittaa sitä, että vaikka tiedät ita € ™ s päivä, youâ € ™ re ei ole niin varma, että hän tietää ita € ™ s päivä. Kolmen tällaisen fika kertaa, en enää näe yksi mies, kun hän didnâ € ™ t näytä olevan kiinnostunut (ja meillä oli loppunut asioista puhua, kun keskustelemme Tukholman asuntomarkkinoilla kuolemaan).

Vietimme ystäviä, ja sain kuukautta myöhemmin, että hän piti minusta â € "mutta vain hadnâ € ™ t tehnyt asialle mitään. Vaikka on hyötyä poistaa perinteiset sukupuoliroolit vuodelta, kuten mikä on sosiaalisesti hyväksyttävää tyttöjen tekemään aloitteen, se muuttuu ongelmalliseksi, kun kummallakaan osapuolella ei ole varma, kuka tekee ensimmäisen siirron.

Iâ € ™ pelkään Iâ € ™ ve maalattu melko tylsä kuva vuodelta Ruotsissa. Mutta ei hätää, IA € ™ ve kuullut huhuja, että romanssi ilman olutta suojalasit todella tapahtui joskus keskellä 20-luvulla.

Yksi strategia löytää rakkauden Ruotsissa on katettava kaikki käytettävissä olevat tekniikat. Koko suhteet hoidetaan tekstiviestillä. Aivan kuten voit tiedoston sinun tuloveroja ja saada lainan matkapuhelimeen, voit nyt käytännössä mennä naimisiin ja eronnut tekstiviestillä.

Internet on toinen tehokas keino saada yhteys ruotsalainen unelmiesi. Online Dating on täysin sosiaalisesti hyväksyttävää, mutta on varottava jokaista, joka kutsuu itseään € œSwedishCowboy4Uâ € ja tarjoaa näyttää hänen nahkahousut. Ja muista, että tarkennetun haun avulla voit suodattaa pois ketään, joka on tyhmä riitä kuvaamaan itseään kaljuuntuva keski-ikäinen mies ja kaksi ex-vaimoa, kuusi lasta ja 11 varpaat.

Ja ensimmäistä kertaa teille € œgà ¥ pà ¥ dejtâ € henkilön kanssa doesnā € ™ t mainonnassa itseään Pohjoismaiden John Wayne, mene varustettuna Six Pack suuria vahvuuksia levitetään â € "kaikki toivo löytää iso vahva oman.

Ja koska minulle? No, en ehkä ole paras henkilö pyytää neuvoja siitä, miten riitelevät ja hogtie vaikeasti Ruotsin uros. Kolmen vuoden prowling Tukholman â € œdejtingâ € kohtaus, tapasin amerikkalainen, 3000 kilometrin päässä kotoa.

Isabel Maaliskuu