tiistai 5. huhtikuuta 2011

Miehet tekevät säännöt sukupuoleen tänään


Jonathan Zimmerman

Hei, haluatko kytkeä?

Jos et pidä paljon amerikkalainen lukion ja yliopiston opiskelijoita, vastaus on selkeästi "kyllä". Mutta kun tarkastellaan syitä, löydät valtava sukupuolten välinen ero. Tytöt seksiä, jotta pisteet poikaystävä, ja pojat haluavat vain pisteet.

Ja pojat ovat voittaneet.

Tämä selittää valtava menestys Stephenie Meyerin "Twilight" teini-kirjoja, sekä viimeisimmän elokuvassa "The Twilight Saga: New Moon", joka myi huimat 140700000 dollaria pääsylippujen sen ensimmäisenä viikonloppuna Pohjois-Amerikan teattereissa. Arviolta 80 prosenttia katsojista oli naisia, ja puolet yleisöstä oli alle 21-vuotiaille.

Miksi nuoret amerikkalaiset naiset parveilevat elokuva, jossa sankari - köntti kaveri nimeltä Edward, joka sattuu olemaan vampyyri - kieltäytyy seksiä sankaritar-Päiväkoti Bella, ettei hän vahingoittaa häntä hänen yliluonnollisia voimia? Vastaus löytyy University of Missouri kyselyn 4000 "Houkutus" faneja. Ja se ei ole kovin monimutkainen: Tytöt haluavat rakkautta, ei vain seksiä.

"Tämä sarja edustaa takaisku on" koukkaaminen "kulttuuri", selitti yksi tekijä tutkimuksen. "Twilight" on tapa nuorten tyttöjen tunnustamaan uusien seksuaalisuus kuitenkaan varsinaisesti seksiä. "

Toisin sanoen, se on naisen fantasia. Se on myös jokaisen pojan painajainen. Loppujen lopuksi koukkaaminen-up paljon toimii melko hyvin ja kaverit. Paljon ja paljon seksiä, eikä kaikki sotkuinen suhde kamaa? Mikä ei pitäisi?

Tämän ei-niin-arkaluontoinen aihe, olen kuullut paljon minun 40 - ja 50-jotain miesten ikäisensä valittavat, että he ovat syntyneet vuosikymmeniä liian aikaisin. Mutta en ole ikinä kuullut naisen sanovan, että hän mieluummin tänään koukkaaminen-up järjestelmä dating rituaalit, kasvoin kanssa.

Muista vuodelta? Niin viehättävä kuin se saattaa kuulostaa tänään, dating tarvitaan saat tietää tytön ennen kuin teit mitään muuta. Tavoitteena voisi olla sama - itse asiassa se usein oli sama - mutta joutui seuraamaan useita eri vaiheita sinne.

Se oli paljon parempi tyttöjen, jotka voivat päättää, jos he pitivät kaveri ennen fyysistä läheisyyttä alkoi.

Nyt järjestys on päinvastainen: Voit kytkeä ensin, sitten päättää, haluatko "lähteä ulos."

Ja on käynyt ilmi - yllätys, yllätys - että useimmat pojat eivät halua toista osaa, kunhan he saavat ensin. "He ovat yliopistolla, he eivät halua tyttöystävä," yksi nainen opiskelija kertoi La Salle University sosiologi Kathleen Bogle. "Ne pohjimmiltaan vain haluavat päästä (sukupuoli)." Joten miksi naiset sietää tällaista? Kuten Bogle selittää hänen kirjansa, "koukkaaminen: Sex, Dating ja suhteet on Campus" osa syy on se, että he yliarvioivat usein sukupuolen keskuudessa ikätoverinsa. Valtakunnallisesti noin neljäsosa opiskelijat ovat neitsyitä. Joten kun naiset olettavat, että "jokainen tekee sitä" - joten he tarvitsevat tehdä liian - he ovat väärässä.

Lisäksi "se" voi tarkoittaa monia eri asioita. Eräässä tutkimuksessa on suuri Koillis yliopisto, 78 prosenttia opiskelijoista oli "koukussa" ainakin kerran. Mutta joukossa opiskelijoita, vain 38 prosenttia ilmoitti koukku-up, joka huipentui yhdyntää. Loput oli suudellut, haparoi tai harjoittaa suuseksiä menemättä kokonaan.

Ei ole väliä, mitä te kutsutte sitä, vaikka monet naiset kokevat, että heidän on harjoittaa tiettyä seksuaalista toimintaa olisi mitään toivoa löytää poikaystävä - tai tiellä, mies. He myös ymmärtävät, että useimmat Kytkennät johda tyyppinen suhde, että he todella haluavat. Mutta he eivät vain näe mitään muuta keinoa päästä sinne.

Se ei auta, että naiset miehiä enemmän useimpiin korkeakoulujen kampuksilla, jossa on noin 80 miestä jokaista 100 naista. Niin miehet ovat niukka resurssi, ja he saavat tehdä sääntöjä. Ja he tietävät sen itsekin.

"Ei todellista sitoutumista, ei todellisia tunteita mukana, tämä on kuin kaveri paratiisi", Bogle sanoo yksi uros opiskelija kertoi. "Siis tämä on mitä kaverit halunnut monta, monta vuotta. Ja naiset ovat aina vastustanut, mutta nyt ne ovat menossa mukana. "

Mies opiskelija on oikea. Koska seksuaalinen vallankumous 1960-luvun naiset ovat tehneet valtavia harppauksia koulutus, tulot ja ammatillinen saavutus.

Mutta kun kyse on sukupuolesta, se on edelleen miesten maailma. Ja siksi nuoret naiset juhlivat kuvitteellinen yksi, elokuvia, jossa mies todella rakastaa sinua, ennen kuin hän tekee rakastan sinua.

Vaikka hän on vampyyri.