torstai 11. maaliskuuta 2010

Onnistuneet suhteet edellyttävät kovaa työtä


Oma yhdeksästoista vuotta on täällä viikon ja puoli.

Joten mikä on niin poikkeuksellinen siitä, että Mormonin Utahissa? Juuri tämä: minulla on postimyynnin aviomies. Hän on postimyynnin morsian.

Yhdeksäntoista vuotta sitten, ei ollut mitään dating sites online, itse asiassa, ei ollut mitään online laittaa ne.

Joten ostin kopion Mensa-hakemisto ja kävi systemaattisesti läpi jokaisen uros kirjassa tarkastellaan koodatut tiedot miesten viiden vuoden aikana tavalla tai muut minun ikäiseni, leski tai eronnut (koska mies on 40 ja on koskaan naimisissa on jotain vikaa), jaettu My Religion, jaettu ainakin kolme etua, ja oli Biorhythm synkronoitu minua jottei puoli aikaa.

Päädyin kymmenen nimeä.

Olen valmis kirjeet kullekin, ja vaikka olen neljätoista-vuotiaan tyttären "Äiti, et aio postia näihin kirjeisiin. Äiti, et aio postia näihin kirjeisiin. Äiti, et aio postia näihin kirjeisiin, "minä postitetaan heille.

Sain neljä vastauksia: homo mies, mies, joka oli erotettu kirkosta on kiinni sängyssä siskonsa-in-law, opettaja, joka oli ollut rauhanturvajoukot Afrikassa ja halusi lähteä takaisin Afrikkaan ja "Gee, sinun täytyy tehdä paljon rahaa kirjallisesti salaisuudet. "neljäs oli Tom.

Olen istunut olohuoneessa nauraa kun luin kirjeen Tom.

Kun isäni kysyi, mikä oli niin hauskaa, sanoin, "Isä, luulen, että olen menossa naimisiin tämän miehen."

Kymmenen vuotta sitten Online Dating Services vielä ei ollut saatavilla.

Mutta suosikkini opiskelija, pois kaikki opiskelijat opetin, tapasi mies Australiaan scifi-sivustolla. He menivät naimisiin viisi kuukautta myöhemmin. Heidi muutti Australiaan ja tähän mennessä on asunut onnellisina elämänsä loppuun asti. Tapasin hänen miehensä muutama kuukausi sitten, ja mielestäni hän aikoo jatkaa ainaisen.

Kaksi vuotta sitten, online dating palvelujen olivat menossa suuria aseita. Naapuri meidän, ehtiminen valmis siirtymään Alaskaan ja tietää miesten ja naisten suhde on, rekisteröitynyt treffipalvelu. Hän ja hänen morsiamensa lähti Alaska kahden viikon kuluttua menossa naimisiin ja ovat edelleen olemassa.

Mitä ajattelen Online Dating Services? Minusta hyviä ovat suuria.

Olen usein kuulee sanottavan "rakastuin ensi silmäyksellä." Mutta he eivät ole. Mitä he joutui ollut himo. Hyvä järjestetyt avioliitot aikana keskiajan ja renessanssin ajan toiminut paremmin kuin useimmat avioliitot poikinut nyky-ikä - online tai offline.

Hyvä treffipalvelu voi tehdä juuri sitä, mitä tein, vain paljon nopeammin, koska se voi käyttää tietokonetta. Se voi Match ihmisiä, mitä he tunnistaa, koska heille tärkeitä. Voi karsia pois pareja, jotka näyttävät pinta-yhteensopiva, mutta taustalla yhteensopivuusongelmia.

Kun Tom ja minä naimisissa, meillä ei ole vielä rakastunut toisiinsa. Mutta tiesimme, että meillä oli riittävästi yhteisiä piirteitä, että voisimme rakentaa toimiva avioliitto. Tämä on mitä teimme, ja me kasvaa enemmän rakastavat toisiaan joka päivä.

Online Dating Service voi tarjota joku voi rakkautta ensi silmäyksellä, mutta se voi antaa joku, jonka kanssa sinulla on riittävästi yhteistä se, että voit rakentaa toimiva avioliitto. Sinun ei tarvitse tehdä työtä.

Como ser uma sensa��o entre as mulheres


Teens ovat imee ja nuolee


NEW YORK (Reuters Health) - Viime vuosikymmenen aikana on ollut merkittävä osuuden kasvu sekä nuorten ja nuorten aikuisten harjoittaa suuseksiä ja harvemmin ottaa peräsuolessa tietojen mukaan STD-klinikoita Baltimoressa, Marylandissa.

Löytäminen ei ole kovin yllättävää, tohtori Emily Erbelding from Johns Hopkins Bayview Medical Center Baltimore kertoi Reuters Health.

Hän selitti, että "joitakin kansallisia tutkimuksia tehdään viime aikoina ovat esittäneet, että suuseksistä voi olla ongelma, että teini-ikäiset ovat yhä osallistuvat sisään Esimerkiksi vuonna 2002 National Survey of Family kasvua, useimmat teinit ilmoitti, että heillä suuseksistä ja monilla ei ole ollut yhdynnässä .

Hän esitteli nykyisen tutkimuksen tulokset tiistaina Jacksonville vuoden 2006 kansallisen STD Prevention Conference sponsoroi Centers for Disease Control and Prevention.

Tutkiessaan 1994 potilaskertomus 2.598 12 - 25-vuotiaat, ja 2004 potilaskertomus 6438 aiheista samanikäisiä, osallistuu STD-klinikoita Baltimore, Erbelding ja kollegani totesi, että yli 10 vuoden ajan esiintyvyys itse ilmoittamien suuseksiä on kuluneiden 90 vuorokauden kaksinkertaistunut miesten keskuudessa (16 prosenttia ja 32 prosenttia) ja yli kaksinkertaistunut naisten keskuudessa (14 prosentista 38 prosenttiin).

Myös kasvu peräsuolen sukupuolen nuorten naisten ", mutta se on paljon harvinaisempaa kuin suuseksistä" Erbelding sanoi. Nuorten naisten, esiintyvyys itse ilmoitetuista Anal Sex aikana nousi 3 prosentista 5,5 prosenttiin.

Voi olla yleinen tunne siellä, että suuseksistä on turvallisempaa kuin yhdynnässä, Erbelding sanoi, ja se luultavasti on joitakin sairauksia.

Kuitenkin, Erbelding korosti, että suun ja peräaukon sukupuolen voi johtaa siirto sukupuolitautien, että ei havaittu virtsassa testeissä. "Virtsanäyte ei tule poimia gonorrhea tai klamydia mahdollisesti on hankittu peräsuolen tai suuseksistä, ja gonorrhea on entistä tärkeämpää tartunta suuseksistä."

Näin ollen, "lääkärit on rutiininomaisesti kysyä nuorilla ja nuorilla aikuisilla potilailla noin kaikkia seksuaalisen käyttäytymisen ja kouluttaa nuoria yleisesti siitä, mitä suhteelliset riskit ovat erilaisia sukupuolitauteja eri sukupuolista käyttäytymistä" Erbelding sanoi.

(Reuters Health)


maanantai 8. maaliskuuta 2010

Nigerian huijarit Target Dating Sites


Kuten monet naiset vuodelta Web-sivustoissa, Lynn eronnut Carol Cormier oli etsimässä rakkautta.

Mitä hän löysi osoittautui liian hyvältä ollakseen totta, ja nyt Shea € ™ s tehtävänä on pelastaa muita sinkkuja olemasta ensnared on järkyttävän laaja online-romanssi huijaus.

â € œThe Ainoa mitä minä sanon heille on teille avataan sydämen ja ääliö laski, â € mainittu Cormier, 57, joka on lähes menettänyt tuhansia ja nigerialaisen, joka käyttää vale modeļa € ™ s valokuva kosimaan häntä ja yritti sitten huijata häntä ulos säästöjä.

Cormier kertoo Shea € ™ s yksi lukemattomista Lonely Hearts sivustoja match.com ja eharmony.com jotka on tehty on kauniit kasvot. Hän maltilliset Yahoo.com jäsen sivuston sinkkuja pamahti on huijaus.

Sivusto on 4500 jäsentä, sanoi Barbara Sluppick, joka asuu Missourissa, ja aloitti online-tukiryhmä, kun hän oli melkein toteutettu saman Nigerian järjestelmä, että Cormier laski.

â € œEvery ainoatakaan on huijarit niitä, â € hän sanoi. â € œItâ € ™ s erittäin laaja - enemmän kuin ihmisiä know.â €

Vuosia, ihmisiä on huijattu sähköpostin ja Internetin flimflams joka liittyy tyypillisesti mies Nigeria, joka väittää, että hän tarvitsee vastaanottajan lanka hänelle rahaa tai rahaa tarkistaa.

Mutta tämä on paljon pahempaa, Sluppick sanoi.

â € œThis käsittelee persoona € ™ s sydän ja personâ € ™ s tunteita, â € hän sanoi. â € œThe henkistä tuhoa on vielä huonompi kuin rahan menetys. Ne liittyvät dating sites ajattelu tämä on hyvä tapa tavata people.â €

Cathy Milhoan, FBI: n tiedottaja sanoi Nigerian rip-off on hyvin kulunut ja on monet kasvot.

â € œEvery päivä saamme valituksia Nigerian huijaus muodossa tai toisessa, â € hän sanoi.

FBI kannustaa ihmisiä ilmoittamaan Internet-huijauksia netissä www.ic3.gov, joka seuraa tietokonerikollisuus.

â € Œã paljon aikaa, ihmiset luulevat olevansa ainoa, â € Milhoan sanoi. â € œThe ainoa tapa aiomme torjua sen ja pyytää nämä kaverit on raportoida it.â €

Mies, joka yritti curry Cormierâ € ™ s puolesta kertoi hän omisti tietokoneen yritys, joka vei hänet Nigeriassa, jossa hän päätyi tarvitsee kipeästi rahaa lähteä maasta. Hän pyysi häntä perustaa pankkitilin hänelle Amerikassa.

Thatâ € ™ s, kun hän sai viisasta hänelle ja pyysi hänen korttinsa.

Cormier kertoo Shea € ™ s oppineet rakastamaan uudelleen. Hän tapasi Kansas miehen Internetissä ja on vuodelta hänelle kuusi kuukautta. Hän puhuu hänelle joka ilta ja on tavannut hänet kerran henkilökohtaisesti. â € œAt ainakin tiedän, että voin luottaa again.â €

BostonHerald.Com