perjantai 12. elokuuta 2011

Jos yhden kristityt päivämäärä ei-uskovat?


Vain koska joku julistaa olevansa "kristitty" ei tee niistä kohdella muita ihmisiä paremmin, kuin joku, joka ei ole kristitty. Madam, yksi ei tarvitse uskoa Jumalaan olla todella hyvä, rakastava henkilö, joka kohtelee toisia ystävällisyyttä, kunnioitusta, anteliaisuutta ja rakkautta.

Meidän on myös tarkasteltava maailman näkökulmasta ja kaikkia ihmisiä täällä, että käytännössä muiden uskontojen kuten buddhalaiset, juutalaiset ja muslimit. Väitätkö, että kristinusko on parempi ja että kristillistä Luoja saa sinut paremmin jollain tavalla? En usko. Tämä tyyppi asenne osoittaisi keikarointi ja epäkunnioitusta kulttuurien muita ihmisiä kaikkialla maailmassa. Kukaan uskonto tai rakennuksella on yksinomainen patentin tai pääsyä Jumalan.

Toiseksi, vain koska joku menee kirkkoon ei tarkoita, että hän on kunnon ihminen.

Tunnen henkilökohtaisesti yli kymmenen ihmistä, jotka olivat seksuaalisesti ahdisteltu lapsina oikeus kirkossa. Aviorikos tapahtuu jäsenten keskuudesta sekä varkaus, petos, valheet, ja haureutta. Kirkot sisältävät narkomaanit, ex vankien, väärinkäyttäjät, gossipy tarkoita ihmisiä, kateellisia vihaajia, ahne valtaa kannattajaa, 12 Askeltimet toipumassa, ja joka ikinen tyyppinen henkilö, että löydät kävely ylös ja alas katua.

Kirkko on vain rakennus, rakennettu ihmisen. Henkilökohtainen kokemukseni on, että useimmat seurakunnat tosiasiassa sisältävät suuremman pitoisuuden näitä negatiivisia tyyppisiä ihmisiä kuin haluat löytää muualta yksinkertaisesti siksi he tulevat kirkkoon etsivät pelastusta, julkaisu, anteeksianto ja vastauksia miksi heidän elämänsä on jacked ja miten korjata se .

Ihmiset, jotka uskovat korkeampaan voimaan ja elää elämää armon ja korkeat standardit eivät tarvitse "pelastaa" mistään, ja ei ole suurta motivaatiota osallistua kirkon etsivät synninpäästöä.

Klo 16 tyttäresi on melkein aikuisia. Pian hän tulee suunnata sitten college ja aloittaa elämänsä kuin aikuinen, suhteellisen riippumaton teidän vaikuttaa. Toivoisin, että tässä vaiheessa hän on hyvä käsitys periaatteet, moraali ja arvot olet antanut ja mallinnettu hänen viimeiset 16 vuotta. Hänen täytyy ymmärtää, että mitä hän oli ja ensimmäinen poikaystävä on mennyt ja he voi koskaan saada sitä takaisin, koska ne ovat muuttuneet ihmiset nyt ja katsoa toistensa ja maailman erilaisin silmin.

Hän on nuori mies että poikasi ajattelee tarpeeksi soittaa hänelle hänen ystävänsä. Jos olet opettanut poikasi hyvin, sinun pitäisi uskoa, että hän on hyvä tuomari luonnetta. Hän ei toisi joitakin Knucklehead ympäri hänen äitinsä ja sisarensa, ya know? Joka tapauksessa, eivät ole kristittyjä ohjataan opettamaan muita ja näyttää heille tietä Jumalan luo? Kanssa, että toimeksianto mielessä, nyt ei ole aika voit Tehosta nenäänsä tämä nuori mies, joka ei usko - työsi vahva kristitty ja äiti on paljastaa tämän lapsen kauneutta, voimaa ja Jumalan lupaus kuin uskot sen. Ja sitähän sinun täytyy kertoa tyttärellesi.

Muut suhde on menneisyydessä ja se on silloin se tarvitsee pysyäkseen. Hän halusi kokeilla ja katsoa, ​​mitä muuta on siellä, joten hän tarvitsee edelleen nähdä. Tyttäresi voi varmasti antaa hänelle anteeksi, mutta hän ei pitäisi mennä taaksepäin. Ensimmäinen rakkaus on vain, että â € "ensimmäinen, se ei tarkoita pelkästään eikä se tarkoittaa besta € | se on vain ensimmäinen.

Klo 17 hän ei todellakaan tarvitse sitoa itseään alas kenellekään tai tuntea, että hän on ollut poikaystävää joka tapauksessa. On paljon aikaa kaiken. Avaa mielesi ja anna uusi kaveri tilaisuuden todistaa itsensä jota pelkään olet vaarassa kieltää häntä tiukasti perustuvat onko hän menee kirkkoon.

Älä opeta lapsiasi alennuksen eikä kunnioita uskomuksia ja käytäntöjä toisten. On olemassa miehiä San Franciscossa, että käytännössä monenlaisia ​​uskontoja heijastava kulttuurinsa. Kukaan ei saa koskaan sulkea mielensä elämän rikastuttaa kokemuksia, joita voidaan hankkia olemalla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa muiden kulttuurien ja uskonnollisten vakaumusten.


tiistai 9. elokuuta 2011

Miten Lue Body Language


Mistä tietää, onko mies on kiinnostunut nainen? Ota vihje hänen katsekontakti, ilmeet, käsivarsien ja jalkojen liike, ja yleinen käytös, mitä hän ajattelun ja tunne. Se ei ole liian vaikea tietää, jos suhde on hurmasi tai tuomittu. Vain kiinnittää huomiota pieniä yksityiskohtia, jotka paljastavat kaiken.

Katsekontakti ja oppilaiden Dilation

Yhdysvalloissa, ihmiset olettavat, että katsekontakti on kriittinen tietämään jos joku kertoo totuuden tai ovat petollisia. Kuitenkin joissakin kulttuureissa, suora katsekontakti on merkki epäkunnioitusta. Kulttuureista, joissa katsekontakti on hyväksyttävää, silmät jäljellä toisen henkilön kasvot vähintään 80 prosenttia ajasta osoittaa kiinnostusta.

Mikä on tärkeämpää on oppilaan dilation, mitä ihmiset eivät hallitse. Jos henkilö on kiinnostunut toisen henkilön, oppilaat ovat todennäköisesti laajenevat. Kaksinkertaistaa tarkistaa tämän keskustella jotain henkilö ei selvästikään ole kiinnostusta ja katsella hänen oppilaidensa kuristaa. Sitten esille jotakin, joka on yksi hänen intohimoja, ja katso mitä tapahtuu.

Vilkkuva tai silmäniskuja

Kun joku vilkkuu, se usein osoittaa kiinnostusta, mitä toinen sanoo, mukaan lukeminen Eyes, artikkeli Psykologi Maailman sivuilla. Silmäniskut kuitenkin vaihtelee kulttuurista. Länsimaissa, silmäniskuja on flirttaileva ele, kun taas toisissa kulttuureissa se on epäkunnioittavaa.

Pysyvä Sulje

Miehet ja naiset, jotka seisovat hyvin lähellä voidaan osoittaa kiinnostusta. Muita johtolankoja etsimään osoittaa maakuvan ovat:

Muista, että saattaa olla joitakin kulttuurieroja, jotka voivat aiheuttaa erilaisia ​​käsittelyyn todellisista aikeista. Useimmat hispanics on yleensä pienempi comfort zone kuin monet Aasian ihmiset, koska kulttuuri kasvatuksesta. Ole tietoinen henkilön taustan ja tarkkaile muutoksia hänen erityisesti käyttäytymiseen. Jos hän lähtee ulos seisoo käsivarren mitan välein sitten siirtyy lähemmäksi ja keskittyisi keskusteluun, tämä on merkki kiinnostaa.

Merkkejä naisen korot

Monet naiset, tietoisesti tai tietämättään osoittaa kiinnostuksensa mies siirtämällä tietyllä tavalla tai tehdä eleitä, jotka osoittavat, että niiden aistit ovat lisääntyneet. Kun hän heittää hiuksiaan, aivohalvauksia hänen hiuksiaan tai siirtää sen pois hänen kasvonsa ja altistaa hänen paljaat olkapäät, hän osoittaa halua huomiota. Muita asioita, joita hän voi tehdä on nuolla hänen huuliltaan soveltaa tuoreita huulipunaa tai hitaasti napostella jotain hän syö.

Merkkejä Man aiheet

Miehet katsella naisen eleet, etsii merkki he ovat kiinnostuneita. Jos he luottavat niitä ei hylätä, se voi nostaa kulmiaan ja anna sen pudota, mukaan Tracey Coxin 18 Body Language johtolankoja, että hän on kiinnostunut, artikkeli ivillage.com.

Muita merkkejä tarkkailtavaksi ovat:

Vaikka fyysiset merkit eivät ole idioottivarma, ne voi ilmoittaa toisen henkilön kiinnostusta. Varo silmiin, vilkkuu, oppilas laajentuma, miten lähellä toinen ihminen seisoo, Preening ja muut kehon kieli eleitä vahva vihje. Jos tämä on ensimmäinen päivä, paras tapa saada selville, mitä toinen ajattelee tai tunne on tullut oikealle ulos ja kysy.