lauantai 26. maaliskuuta 2011

Sex And yksinhuoltaja


Oletko koskaan kutsuttu kondomi "balloon" tai käyttöön uusimmat päivämäärä "Uncle Mike?" Jos näin on, olet enemmän kuin todennäköisesti yksi äiti yrittää löytää yhä herkkä tasapaino elää omaa elämäänsä häiritsemättä lapsesi. Treffit samalla yksi äiti on omat haasteensa, mutta kun lisäät sukupuolen yhdistelmä, haasteet vain kasvavat. Whatâ € ™ s parhaiten käsittelemään childâ € ™ s uteliaiden kysymyksiin, puhumattakaan utelias naapureiden tai ne venyttää markkaa youâ € ™ re ei kovin tyytyväinen? Joidenkin ratkaisuja, esitin tämän aiheen minun radio-show kuuntelijoita ja yhdessä päädyimme noin varma sukupuoli vinkkejä yhden moms. Seuraavassa on viisi asiaa mitä voit tehdä on suuri äiti ... mutta myös saada tyydytystä.

Piilota seksikäs jemma uteliailta katseilta. Jokaisella naisella pitäisi olla kondomeja (ja ehkä jopa seksilelu tai kaksi) parantaa kaikkein intiimi hetkiä. Mutta toisin kuin meidän lapseton sisaret, se on enemmän haaste pitää nämä kummallisen näköinen erät pois käsistä lapsi törmää niihin ottaen kiertueen oman sukka piirtäjä. Oma kuuntelija Megan oli sellainen kokemus, kun hänen kolme-vuotias paljasti äidin varusteet. Hänen selviytymissuunnitelma: "En heti ottaa hänet toiseen huoneeseen katsomaan Barney häiritä häntä." Tai tutkia luoda ilo rinnassa: Invest in box, joka lukitsee jossa voit helposti tallentaa kaikki herkut.

Sex up your maisemia. Kaikki naiset ansaitsevat makuuhuone asetetaan tunnelma - mutta se on vaikea tehdä, jos se on täynnä lastesi värikynät tai hahmot. Niin, vahvistaa säännön lastesi kanssa, että makuuhuone on lelu-vapaa vyöhyke. Ja - tämä kärki tulee rikkoa muutama sydämet - harkitsevat muuttoa mitään kehystetty kuvia itsestäsi, lapsesi, ja niiden isä lisää neutraali alue kapulalla kuten olohuone ja keittiö. Ajattele takaisin lukion päivinä kun käytössä oma makuuhuone tulee den, joka täytti kaikki sosiaaliset (ja romanttinen) tarpeisiin. Nyt sinulla on palattava, että teema. Tämä tarkoittaa, varmista, että sängyn on seksikäs ja houkutteleva, että siellä sohvalla tai tuolilla huoneen yhdessä CD-soitin, televisio, DVD-soitin ja muut viihde ajoneuvot, jotka yleensä ovat hajallaan ympäri taloa. Tavoitteena on tehdä makuuhuoneen kaikkiin tarkoituksiin huoneessa on kaikki mitä tarvitset viihdyttää mies ei herää tai joissa koko talon. Harkitsemaan lukko ovellesi yhtä hyvin niitä hetkiä kun todella halua kenenkään barging vuonna - ja älä tunne syyllisyyttä siitä! Et sulkemalla lapsesi pois, youâ € ™ re juuri tietä tulla onnellisempi vanhempi.

Äänieristetyn teidän harvojen. Tietenkin kaikkein intohimoinen ihmiset haluavat olla vapaita voihkia niin paljon kuin he haluavat. Vain Miten saat tehdä tämän, kun lapset ovat aivan vieressä? Vastaus monien naisten monet naiset on pillowsâ € "ja paljon. Käytä niitä aukon oven alta ja kaikki innostunut huudahdukset. Jotkut naiset ovat jopa juuttunut ne välillä sängyn ja seinän Kuulovaurioilta niiden päädyt kolahtaa seinään, joka voi pelotella lapsia ja heidät käynnissä kotiovellesi. Joitakin muita tapoja vaimentaa ääntä: Invest in suuri musiikin järjestelmä huoneeseen, joka voi pumpata musiikki, tai jopa siirtää toiminta ulos makuuhuoneesta toiseen huoneeseen kauempana lastenhuoneeseen neljäsosaa kuin kellarissa, den, tai kylpyhuone (jälkeen, kylvyssä yhdessä voi olla hyvin aistillinen!) Yksi yksinhuoltaja nimellä Jay kyseenalaistanut minun radio ja tarjosi vielä toinen vaihtoehto: "Varmista lapset pelaavat kovaa koko päivän", hän sanoo. "Anna heille kuuma kylpy ja pullo, ja ne nukkuvat läpi mitään!"

Camouflage sinun puutteita. Lähes kaikki äidit ovat fyysisiä merkkejä mommyhood. Joillekin naisille se voi olla C-osa arpi, joissakin venyttää markkaa tai jopa lisätä kiloa. Ja kun olet aloittamassa välisoitto jonkun kanssa joka ei ollut mukana luomassa oman "äiti kappaleita, että" henkilö voi tehdä sinusta tuntuu itsetietoinen. Joitakin ratkaisuja: Invest in paljon kynttilöitä budoaari: Candlelight tekee kaiken hehkun ja näyttää sujuvan. Donà € ™ t unohtaa myös investoida suuren kosteusvoidetta tai aurinkopuuteria iholle. Tummempi iho näyttää kiinteämpi, spray-nahkurien tai värjäys voiteet todella voivat peittää venyttää merkit ja muut ihon epätasaisuudet. Ja tuskin ainoa ratkaisu yhden moms "arsenaalia. Maryanne esimerkiksi sanoo, että hänen top huolenaihe on hänen "roikkuva vatsa iho - miten se oli ilmeistä, että hän kantoi" yhdeksän kiloa keilapallo noin lähes kymmenen kuukautta. " Hänen korjaamiseksi? "Paljon makaa selässäni kun suudella kaveri - Enemmän kuin", hän sanoo. "Kaikki näyttää ihanan tasainen, kun makaan tasainen." Ja muistakaa aina pelata ja keuliminen positiivisia ominaisuuksia, hän yksinkertaisesti syö sitä.

Getting kaveri mennä. Se on 6 am ja lapsesi herätä tunnin ... Ainoa ongelma on, siellä on outo mies nukkuu rauhallisesti omassa sängyssä, ja epäilemättä pikku Tykes on kummajainen, jos he näkevät hänet. Miten saat hänet häipyä loukkaamatta hänen tunteitaan? Nyt on olemassa kaksi koulukuntaa tässä. Eräs mies kuuntelijoita, John hylkäsi tämän esteeksi yhden moms koska "useimmat kaverit haluavat lähteä heti hea € ™ s finishedâ € | hän ISNA € ™ t haluavat yöpyä." Toisaalta, minun kuuntelija Tanya työllistää suoraan lähestymistapa saada hänet poistumaan "tehdään selväksi ennen sukupuolen että hän on toipua heti se on ohi ennen kuin lapset heräävät." Jos kaveri on hyvä kaveri, hän ymmärtää ja kunnioittaa toiveesi.

LaDawn Musta on radio persoonallisuus ja kirjoittaja "Stripped Bare: 12 totuuksia Landing Very Best musta mies."

Namoro e Phone Call Drunken


torstai 24. maaliskuuta 2011

Pojat Vain Osta New Alusvaatteet Kun seurustelevansa Uusi


Mielestäni paljon ostoksia, mutta alusvaatteet ostotottumuksia miesten on niin kovin pieni minun luettelo mitä olen koskaan harkita.

Mutta se ei tarkoita etten voi olla houkutusta mehukas otsikko kiusanteko että miehet vain ostaa uusi alusvaatteet kun dating joku uusi. Se sai minut miettimään, jos OTErs jotka ovat tosin ollut ainoa vuosia luopunut varastoinnissa laatikkoa, hyvin, laatikot. (Ne, LT suhteita luottaa kumppaninsa tekemään ostoksia.)

Tämä tarina kertoo uusi tutkimus, joka tarkastelee miesten ja alusvaatteet. On hauskaa vähän bittiä (kuten kuinka vanha mies hänen kunnes äiti lopettaa ostaa hänen skivvies).

My favorite osa tarinaa on tässä:

"... Et voi sanoa, kun ihminen etsii kumppania, jonka määrä uusia alushousut he ostavat itselleen", sanoo Rob Faucherand, johtaja Miesten Asusteet ostajilta Debenhams (he ovat niitä, jotka vapautetaan tässä kyselyssä). " Jos hän ostaa yli 31 paria vuodessa hän on joko vielä yrittää epätoivoisesti tehdä vaikutuksen naisen elämästään - tai sitten hän ei One ".

Kuka tiesi alushousut (anteeksi, oli sanoa sitä) voi tarjota niin paljon tietoa?


maanantai 21. maaliskuuta 2011

Miehet sanovat "Rakastan sinua" nopeammin kuin naiset, tutkimus toteaa


Stereotypia näyttää olevan väärässä, kun on kyse rakkaudesta ja dating miesten ja naisten välillä. Tuoreen tutkimuksen, jonka Yhdistyneen kuningaskunnan Stella Magazine ja YouGov, miehet keskimäärin vain seitsemän kuukautta julistaa "minä rakastan sinua" ja kumppani, kun taas naiset käyttävät keskimäärin kahdeksan kuukautta.

Vaikka tulokset ovat ristiriidassa suosittu näkemyksiä, että miehet ovat yleensä vähemmän herkkä ja tunteikas, kun naiset pukeutuvat tunteet hihansa, Oliver James, kliininen psykologi ja kirjailija Tutkimuksessa todetaan, että nämä tulokset eivät kerro koko totuutta.

James sanoo, että miehet ovat alttiimpia saamaan "häviä" joku ja rakastu useammin kuin naiset. Hän toteaa, että "tämä on, koska naiset kypsä aikaisintaan miehet ja kehittyä entistä kylmäpäinen, realistinen ja yhteyttä heidän tunteitaan. Joten kun joku sanoo "rakastan sinua" voi olla hänen tapansa käsitellä paljon monimutkaisia, vaikeita tunteita, että hän ei oikein ymmärrä, kun taas kun nainen sanoo, se voi kuljettaa enemmän painoarvoa. Klassinen klisee on se, että miehet käyttävät kiva saada seksiä ja naiset käyttävät seksiä saadakseen rakkautta. "

Tutkimuksessa todettiin myös eroja vuodelta malleja kesken singleä eri-ikäisille. Vain viidesosa nuorista singleä ovat liittyneet Internet dating sivustoja ja lähes kaksi kolmasosaa miehistä ja naisista yli 55 on liittynyt. Ja onnistumisaste? Vanhemmassa ikäryhmässä vastata entistä online päivämäärät ja oli enemmän pysyviä suhteita. Yli 55-vuotiaiden tapasivat keskimäärin kahdeksan ihmistä kukin, ja oli suhteita keskimäärin kaksi kustakin.

Vanhemmassa ikäryhmässä on myös enemmän kokeellista, kun se tulee dating, jossa viidesosa liittyä matchmaking organisaatio ja yksi seitsemästä osallistuu kaksinpelin tapahtumaan. Lähes neljäsosa on kokeillut Speed ​​Dating.

Stella tilasi YouGov haastatteluun lähes 2000 miestä ja naista kaikenikäisille ja taustoja, jotka ovat olleet vähintään yksi päivä viime vuonna.