perjantai 7. tammikuuta 2011

Älä lakeja Dating


Online alan sisäpiiriläiset ovat aivan oikeassa: Bill pitkälle ulos senaatin komitealle maanantaina, että se edellyttää Internet dating palvelut paljastaa, onko rikollista taustaa tarkastuksia suoritetaan jäseniä on melko arvoton. Lainsäädännössä jopa edellytetään, että dating palvelut varoittaa tilaajille, että näytökset eivät ole idioottivarmoja, voivat antaa valheellisen turvallisuuden ja voi helposti kiertää käyttämällä väärää nimeä.

Joten mitä järkeä laskun? Ei mitään, yhtään mitään. Edes valtion yleisen syyttäjän virasto tukee toimenpidettä.

NJ lainsäätäjät ovat edistetään laskun yhdestä yksinkertaisesta syystä: niiden hallitsematonta halua ruokkia kansalaisten mahdollisuuksien mukaan tällä kertaa luomalla vaikutelman, että tämä lakiesitys tekee lainsäätäjille vahvan yleiseen turvallisuuteen, kun oikeasti toimenpide on tuhlausta aikaa ja yleisön.

Sen sijaan, senaattorit pitäisi kuunnella Steve DelBianco johtaja NetChoice, liittouma sähköistä kaupankäyntiä harjoittavien yritysten ja kaupan ryhmittymien kuten Orbitz ja Yahoo, joka sanoi lainsäädännön: "Lasten saalistajien ja tuomittuja rikollisia eivät käytä online dating palvelut löytävät uhreja. He eivät edes käytä off-line dating palvelut, itse asiassa. " Täsmälleen.

Tällä välin on paljon sanottavaa henkilökohtainen vastuu pyrkimyksissä turvallisempaa online dating. Käyttäjät Internet dating palvelut ovat hulluja ei ymmärrä, että verkossa persoonallisuudet eivät useinkaan kuka tai mitä he sanovat. Varovaisuutta on, mutta varovaisuus ei voida säädöksiä.

Lainsäätäjät on siirtyä tärkeämpiin asioihin.


Treffit Nirso syöjä ei ole helppoa


Se on vain ensimmäinen päivä, mutta koska hän coyly tilaukset BLT, luulet että hän voisi olla tyttö unelmiesi.

Kunnes kuulet hänen seuranta rivi:

"Pidä pekoni ja tomaatit. Niin, ja saan yhdeksän viljan leipää sijasta hapantaikinaa? Ei sakkaa, kiitos. "

Auts. Hän on yksi heistä.

Nirso syövillä.

Ne viattomasti lentää alle dating tutka-, navigointi ensimmäinen muutamien keskusteluiden niin helposti, että et voi olla miettimättä, jos romanttinen yhteys on liian täydellistä ollakseen totta.

Se on.

Toteutuminen tulee yllättäen, ehkä aikana intiimi gourmet illallisen.

Mikään tappaa tunnelman kuin ottaa julkisesti kuvaamaan tortellinit ja prosciutto lautasen "juuri kuten makaroni ja juusto."

Emme missään nimessä aio nirso syöminen tapa doom suhdetta. Se on vain oikku, joka tuskin kilpailee itsekkyys tai uskottomuus.

Silti daters uskaltaa jatkaa yhteydessä nirso syöjä ansaitsevat. Ne sietävät vaikeudet unohdetaan usein tyypillisiä suhteita.

Nämä uhraukset ovat erityisen ilmeinen aikana ruoka-centered lomat kuin kiitospäivä.

Useimmat parit ovat vapauden nauttia kalkkunan marinoituja eksoottinen valikoima mausteita, pariksi lisukkeita hallitsee mahdoton ääntää juustoja.

Samaan aikaan, yksinäinen kokki yrittää saada hänet syrjintää miehensä syömään palan kurpitsan kakku, lupaavaa "Se on vain oranssi juustokakku."

Saat aloittaa - jotka eivät ole koskaan ollut ilo soittaa kaprikset "pienoiskoossa suolakurkku - nirso syövillä yleensä jakaa kahteen luokkaan.

On unadventurous rotu, ne, joiden äärimmäinen kulinaarisista yksinkertaisuus koskaan ylitä kaksitavuisia entrees. Yhtä poikkeusta lukuun ottamatta: chili-juusto koiria.

Sitten on päinvastainen ääripää - dater joka on ehkä uhkarohkeaa, että hänen oma hyvä.

En tiedä, jos olet dating tämän lajikkeen? Ota tyttöystävä Buffalo Wild Wings, ja katso, jos hän kyselee ravintolan luomuruokia.

Kaikille vaaditut uhraukset, dating nirso syöjä voi olla merkki-rakennus kokemusta.

Voit kehittää läheisemmät suhteet palvelua alan ammattilaisilta.

Tiedätkö, sellaista suhdetta, joka tulee julki "Olen pahoillani" sinun tarjoilija jälkeen poikaystäväsi arvostelee maustetut kastike hänen pihvi on kaukana Ranch Dressing.

Vielä tärkeämpää on, suvaitseminen joku ruokailutottumuksia on merkki pystyt selviytymään vakavampi suhde eroja.

Joten yksinkertaisesti kohauttaa olkapäitä kun tyttöystäväsi tilaukset BLT sans pekonia ja tomaattia. Toivottavasti kaikki suhteet pelot liukenee yli jälkiruoka.

Olettaen löydät jostain, että myy tuotu suklaan kanssa luomuhedelmien täyte.

Come Crescere Dating Online relazioni


keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Onko turvallista mennessä kaverisi?


Tarttuviin lyriikoihin, ja kun elämä on levy alas et ole edes sateenvarjoa voi paremmin läheinen ystävä. Mutta sinun pitäisi saada myös kodikkaita kaveri?

Uusi online dating tutkimuksessa UK kaverit Reunited sivuilla - jonka avulla vanhoja koulukavereitaan yhteyttä toistensa kanssa - arvioi käytettävissä kaverit voisi olla paikka aloittaa metsästää rakkaus.

Verkkosivujen spokesowman Rhoda Breakell sanoi: "Halusimme selvittää dating todella pilata kauniin ystävyyden. Ja myös löytää ihmisiä, jotka aloittavat etsivät rakkautta ja päätyvät toistensa parhaita ystäviä.

Ja näyttää siltä, että Harry ja Sally syndrooma todella olemassa.

Hieman yli 35 prosenttia naisista ja 41 prosenttia miehistä, jotka vastasivat kyselyyn kertoi "paras ystäväni" kuuluu vastakkaiseen sukupuoleen.

Treffit kaverit on yleisintä vuotiaista 35 ja 55, osoittavat kestää molemmille osapuolille aikaa rohkeutta.

Yli puolet naisista ja kaksi kolmasosaa miehistä pitänyt kysyä kaverit treffeille, mutta se on johtanut ristiriitaisia tuloksia niiden syöksyä

Yksi kolmannes on edelleen dating, kolmasosa on takaisin on taas ystäviä ja viimeisen kolmanneksen eivät edes puhua enää!

"Paras ystävä dating itse tekee paljon järkeä, koska loppujen lopuksi syvä ystävyys on keskeisellä sijalla mitään pitkäaikaista romanttinen suhde", toteaa Rhoda.

Mutta jos olet ajatellut dating perämies, varokaa varoitustarinan Britney Spears.

Lyhytaikainen suhde pop on pudonnut prinsessan ja lapsuudenystävä Louisiana, Jason Allen Alexanderin, ei toimi niin hyvin.

Kaksi naimisiin vuonna 2004 Las Vegasissa, mutta kumosi häät vain kaksi päivää myöhemmin.

Wie Erwachsene Kinder k�nnen ihre verwitwete Eltern Dating Hebel wieder