tiistai 1. toukokuuta 2012

Kaikki Sivuja voidaan Dating Site


(CNN) - Äskettäin lukija putosi seuraavat kyselyn meidän postilaatikkoon:

"Tämä saattaa olla tyhmä kysymys, mutta viime aikoina ystäväni kertoi minulle, hän kuuli ihmiset käyttävät Facebook kuin treffipalvelu. Minun FB kaverini ja minä (tosin keski-ikäiset) voi selvittää, miten "tavata" ihmisiä Facebookissa. Minä (ja useimmat ystäväni) ovat FB ystävystyä ihmisten kanssa me itse tiedämme. Miten jonain käytät Facebookia kuin dating site? "

- Flummoxed by Facebook Flirttailu

Voi Flummoxed! Ei ole tyhmiä kysymyksiä - vain tuskallisesti, tuskallisen typeriä ihmisiä. En kuitenkaan nyt .... .

Sosiaalinen media flirttailu on ilmiö, joka on ollut voimassa vuodesta ilmoitustaululla / chatti päivää, jolloin sinisilmäinen 13-vuotiaille ja vuotava silmät 61-vuotiaiden kauppaa "A / S / L?" S optimistinen luopua.

Pikakysely oman sosiaalisen seuraajia - Twitter, Facebook, Google + ja Instagram - paljasti, että yksi minun sosiaalisesti taju piirin ihmisiä, ihmiset ovat päivätty / naimisissa kosijaa he tapasivat MySpace, Facebook, Tumblr, Foursquare, MyYearBook, Yahoo Messenger ja Usenet, vain muutamia mainitaksemme.

Itse asiassa viime viikolla, tarina siitä, kuinka yksi pariskunta tapasi Words Ystävien pyyhkäisi blogosphere: Megan Lawless ja Jasper Jasperse alkoi pelata älypuhelin-pohjainen sana peli ja ne mittelevät toisiaan satunnaisesti. Kun puhut kautta pelin "Chat"-toiminnon ja myöhemmin viestintään Skypen ja sähköpostin pari tapasi henkilökohtaisesti, ja lopulta naimisiin - Jasperse siirtymään kotimaassaan Alankomaista Chicago olla hänen morsiamensa.

Vaikka tämä saattaa tuntua oudolta / kammottava / hiukan surullista niille, jotka eivät kasva digitaalinen natiivi, pitävät tätä: amerikkalaiset nyt käyttää noin neljänneksen verkossa aikaa käyttämällä sosiaalisia verkostoja. Jos annat näytön vanhan lasimainen silmämunan sijasta kaatumisen takaisin highballs paikalliselta TV-rapattu Sports Bar, joka on todennäköistä, jos aiot saada yhteyksiä.

Varsinainen prosessi tavata ihmisiä kautta sosiaalinen media on vielä melko hyvin, kammottava. (Vähemmän kammottava kuin takaisin päivinä ilmoitustauluja ja AOL chat, mutta kammottava kaikki samaa.)

Olettaen, että et ole itse asiassa kummajainen joka kerää perna (annamme te niin paljon pelivaraa tämän tekijä), tässä on muutamia vinkkejä siitä, miten tehdä sosiaalisen median sivusto dating olematta viruminen.

Älä:

Kiitä lakkaamatta: Te tiedätte, että kaveri, joka horjuu sinun baarissa, hengittää viskiä kasvot ja sivuääniä, "Hei nainen, sinun suuttui pilkkominen, yo." Hän on kammottava, eikö? Hän on jopa sellainen kammottava kun hän menee vähemmän aggressiivisia reitti ja kohteliaisuuksia jotain hyvänlaatuisia, kuten silmäsi ("Sinulla on kaunis palloja ... Saanko heidät?"). Miksi? Koska hän jossa hänen aikeitaan suoralta kädeltä, ja meidän yhteiskunta - pilaantunut vuosien ja vuosien romanttinen komedia-viewage - mieluummin vähän jahdata.

Kun tavaten ihmisiä kautta sosiaalinen media, puhuivat ulkonäön / käytöksessä / silmäpareja on vieläkin hämmentävää kuin baarissa, koska et tiedä kyseisen henkilön ja voit nähdä heidän kasvonsa lihassa. Sen sijaan menee suoraan imartelu, käynnistää keskustelun kohde halusi näin viehättävä heille teidän älyn ja päähänpisto eikä tyhjiä poesy (tai straight-up seksuaalista häirintää).

Tule ajatella sitä, että varmaan hyviä neuvoja comporting itseäsi Ye Olde urheilubaarissa samoin.

Toista itsellesi: Jos toivottua tarkoitus ei vastaa viiden ensimmäisen tweetit lähetät hänet sinulle jaettua rakkautta fossiileja ja tesseracts, Lopettamismääräyksen kanssa kosinta. Hän ei pidä sinusta. Tässä kudosta.

Pyyhi naamasi: kukaan ei halua toistaiseksi kuvan donitsi. Kun olet valinnut avatar, varmista näyttää kasvoja, tai ainakin, linkki esittelevän verkkosivuston kuvan teidän muki. Jos olet herkkä about your big-ass nenä tai kiiltävä pää, hieman rentoutumaan. Rumat ihmiset naimisiin, niin - Näen heidän jälkeläisensä metrolla päivittäin.

Näyttäytymisen kosiskelu: Jotkut ensimmäinen julkinen bantering on hieno - via Twitter, Facebook Walls, jne. - mutta jos kantaa oman raskaan flirttailee ("OMG! Rakastan muoto rikki nenä! Näytät matadori!") julkisella foorumilla, olet vaarassa ärsyttävää ystävillesi ja seuraajia tai, vielä pahempaa, kiusallinen potentiaalisia päivä - varsinkin jos kysyt ulos sanonut potentiaalia mennessä julkisesti.

Olemmeko oppineet mitään tuosta jätkä joka pyysi, että tyttö naida häntä JumboTron? Twitter voit DM ihmisille, Facebook tarjoaa yksityisiä viestejä ja jopa Tumblr on sisäinen viestipalvelu nimeltä Fan Mail nyt - ei ole mitään tekosyytä surutta PDA'ing helvetti irti nuorukainen.

Play phantom: Olemme olettaen, että te todella haluavat tavata kohteen oman myöhäisillan Google vaanii, joten kun se tulee digitaalisiin flirttailu - tuoda sen offline ASAP. Olemme myös olettaen, että kyseinen henkilö haluaa tavata (me luottaa taas täällä, kaverit - toivottavasti teillä on sosiaalisia taitoja tunnistaa kiinnostusta, toisin kuin edellä mainittu kaveri on urheilu bar).

Joten miksi ei pyydä heitä odottamaan henkilökohtaisesti? Tai vielä parempaa, läsnäollessa roppakaupalla ystäviä, jotka voivat karkottaa ihmiset mahdollinen kidnappaus / murha skenaario.