sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Rakasta minua, rakastan syntymäjärjestys


Patrick Ferrin ja hänen vaimonsa, Sue, ovat olleet naimisissa 30 vuotta ja he ylpeitä siitä. Niiden menestys, Pat sanoi, on tasan omavaraisuus (ne osittain rakennettu oma koti), taju (he omistavat useita yrityksiä) ja onni ("Nautimme taloudellinen menestys", hän sanoi).

Mutta hän lisää toisen muuttujan, että hän uskoo myös auttanut pari "sinnittelyä" kolmen vuosikymmenen ajan. Pat ja Sue, St. Paul, ovat molemmat ensimmäisen vastasyntyneille.

Chai T. Lo on eri juttu. Vanhimmat kahdeksan lasta, hän meni naimisiin nuorin 10. Joten, miten menee? "Me täydennämme toisiamme", sanoo Chai, Minneapolisin, tai niin luulen! "

Ikään kuin luettelon ominaisuudet eivät uhkaava tarpeeksi valita rakkaus elämäsi (tai ainakin etenee toinen päivä), voit nyt kysyä kun match.dot.com-ming tai tapaamista varten kupin kahvia : Niin, jos olet oman perheen syntymän tilauksen?

Soita se tiedettä, taidetta tai roska, mutta eivät useimmat meistä miettinyt, jos elämä olisi ollut erilainen, meillä teki eri paikalla perheen elintarvikeketjuun? Onlies miettiä millaista elämä olisi ollut kuin sisarukset. Ensinnäkin Vastasyntyneet, usein sidottu kaikkein velvollisuus saattaa kateus nuorin, jotka näyttävät paljon vapaampia ja vanhempien otteen. Keskiosa, joka tunnetaan yleisesti perhe rauhanturvaajille, että haluaisit antaa jollekin toiselle neuvotella aikaa.

Viime aikoina tutkijat ovat alkaneet poseeraa toinen mielenkiintoinen kysymys: Onko missä me lasku syntymäjärjestys ole mitään vaikutusta ihmisen, jonka kanssa voisimme parhaiten rakastua? lue lisää