torstai 13. toukokuuta 2010

Kaupunki Tulipalot Työntekijöiden Dating esimiehen


Manlius kaupunginhallitukselle potkut kaupungin työntekijä dating moottoritietä Superintendent keskiviikkoillan. Kaupunginhallitus oli alun perin antanut ylikomisario Bill Bennett uhkavaatimuksen.

Hän joko tarvitaan lopettaa itse, tai tulen hänen tyttöystävänsä kahdeksan vuotta työskennelleiden hänelle. Aikana executive istunnon keskiviikkoiltana pidetyssä kokouksessa, hallituksen jäsenet päättivät hän ei voinut tehdä päätöstä itse.

Kaupungin asianajaja Tim Frateschi kertoo paljon päätös tuli fyysinen välikohtausta Bennett tyttöystävä ja hänen sihteerinsä. Sihteeri kertoi hallituksen hän pelkäsi mennä töihin. Frateschi sanoo hallituksen oppinut fyysinen tapahtuma johtui romanttista suhdetta.

Lisäksi hallitus sääti pitkään politiikan dating kaupungin alueella yksiköille.


Mies Intiassa naimisiin koiran sovituksen


NEW DELHI (AP) - mies eteläisessä Intiassa naimisissa naisen koira perinteinen Hindu seremonia kuin yrittää sovittaa kivitettäväksi kaksi muuta koiraa kuolemaan - toimi hänen mielestään kirosi hänet - sanomalehti kertoi tiistaina.

P. Selvakumar naimisissa sari-draped entinen kulkukoira nimeltä Selvi valitseman perheenjäsenten ja sitten kylpeä ja pukeutunut varten seremonia sunnuntaina hindutemppeliin Etelä Tamil Nadun osavaltiossa, Hindustan Times-sanomalehti sanoi.

Selvakumar, 33, kertoi paperin hän oli kärsinyt, koska hän kivitetty kahden koiran kuoliaaksi ja ripusti heidän ruumiinsa puusta 15 vuotta sitten.

"Nyt minun jalat ja kädet sai halvaantunut ja hävisin kuulo yhteen korvaan", hän sanoi raportin.

Lehti sanoi astrologi oli sanonut Selvakumar häät oli ainoa tapa, jolla hän voisi parantaa malja. Se ei ole sanoa, onko hänen tilanne oli parantunut.

Syvästi taikauskoiset ihmiset maaseudulla Intiassa joskus järjestää häät, koiria ja muita eläimiä, uskoa voi torjua tiettyjä kirouksia.

Paperi osoitti kuvan Selvakumar istuu vieressä koira, joka oli pukeutunut oranssin Sari ja kukka seppele.

Lehti sanoi sulhanen ja hänen perheensä sitten oli juhlaa, kun koira sai pulla.