lauantai 17. syyskuuta 2011

Looking For Love? Avoimin mielin


Kun hänen avioero viisi vuotta sitten, Lisa Hook palasi dating maailma, epävarma mitä hän oli löytää.

Koska yhden työpäivän äiti, Hook sanoi, ettei hänellä ollut aikaa baareissa tai sinkkuja klubeja. Niinpä hän keskittyi hänen toimiaan hyvämaineinen online sinkkuja sivustoja.

"En aio sanoa, että se ei ollut pelottavaa aluksi", sanoi Koukku, 45, Rochester kahden lapsen äiti, joka toimii julkaisemiseen. "Kaikki oli niin erilaista. Se on haastavaa kaikki uuden median. "

Christie Laabs, 26, on Sterling Heights sanoi hänelle ikäryhmässä on toisenlainen ongelma.

"Kun menemme ulos, ihmiset eivät puhu toisilleen baareissa", sanoo Laabs, joka tekee freelance tuotanto työtä Comcast Dating on Demand video treffipalvelu. "Se ei ole kuin televisiossa, jossa joku tulee ja alkaa jutella. Ihmiset yleensä vain hengailla omissa ryhmissä. "

Hook sanoi kaikki tämä saa hänet toivomaan helppo ratkaisu.

"Olisi ihanaa vain lukita silmät ja tavata joku Dairy Queen", hän sanoi. "Mutta tiedän, että ei tule tapahtumaan."

Hän on oikeassa, sanoi Shirley Bavonese, lisensoitu avioliitto ja perheterapeutti, joka miehensä, Joe, cofounded ja ohjaa Suhde instituutti Royal Oak ja Liivinmaan. Kun ikä sähköpostin ja tekstit, monet sinkkuja odottaa välittömiä tuloksia, mutta se ei tapahdu.

"Sinun täytyy laittaa jonkin verran työtä sinne", sanoi Bavonese, lisäämällä ihmiset usein laittaa enemmän aikaa osaksi autovalinnoissaan kuin päivämäärä.

"Tärkeintä on, jos tavoitteena on elinikäinen kumppani, se vie aikaa ennen kuin löydetään kyseisen henkilön. Nopea mennessä ottaa luokan liittyä Social Club, mutta ... itsesi siellä. "

With kynnyksellä online dating on enemmän valinnanvaraa kuin koskaan, sanoi Bavonese, joka tapasi aviomiehensä 15 vuotta kautta singleä mainoksia. Silti, Hook sanoi online dating voi olla "kaksiteräinen miekka" kiireisille ihmisille.

"Se lisää dating allas tuhatkertaisesti" Hook sanoi. "Toisaalta, kilpailu on lisääntynyt. Tai ehkä sitten Online, ja sitten tavata ja kemia ei ole siellä. "

Bavonese ehdottaa jos tapaat jonkun mielenkiintoisen, saada offline nopeasti niin saat tietää henkilön.

"Heti kun voit, siirtyä puhelun, sitten kokous julkisella paikalla", sanoi Bavonese, mestari sosiaalityöntekijä, joka toimii myös singleä työpajoja.

Toinen suuri virhe on liian nirso, Bavonese sanoi. Hän ehdottaa tekee listan siitä, mitä etsit on kumppani, jolla kärkikolmikkoon ominaisuuksia on elinikäinen juuri ne, jotka ovat ehdottomia.

"Pitkä, tumma ja komea muuttuu", hän sanoi. "Mitä ei muutu on ystävällinen, myötätuntoinen ja halukkaita neuvottelemaan."

Bavonese sanoi ennen kuin aloitat surkuttelemaan puute kunnon miehiä tai naisia, tutkia, jos sinulla on mitä se tekee pitkän aikavälin suhdetta.

"Sinä vain vetää ihmisiä sinulle terve henkisesti kuin olet", hän sanoo. "Sinun täytyy olla täydellinen ihminen ja onnellinen, kuka olet, jos aiot etsiä kumppani täydentämään sinua."

Tämä tarkoittaa että se ei ainoastaan ​​OK olla sinkku, mutta ehdottomasti otettava aika välillä suhteita.

Dicas para Homens Re-Entrando no Dating Scene Após 40


keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Ystävät mentaliteetti


Yksi asia, olen huomannut noin paljon kaverit tänne on, että he ihmettelevät, miten kääntää itsensä häviäjien osaksi pelaajia. Se ei toimi näin!
Kuten kaikki täällä tietävät liiankin hyvin, suurin ero pelaajien ja häviäjiä sijoittuu luottamus / itsetunto.

Minulla on tämä teoria siitä, miksi jotkut ihmiset ovat yleensä ongelmia lähestyy tytöt:

Seksi nähdään kuten Holy Grail kulkuväylää miehuus, tai tunne saavuttaa identiteetti joillekin yksilöille.

Jos nämä ihmiset eivät saa mitään, niiden ihastuminen seksiin tulee haittaa, alentava heidän luottamuksensa tasolla pysyvä ajatus siitä, mitä he eivät saa. Tämän seurauksena puhua tyttöjen vaikeutuu, koska lähestymistapa piilee yksinomaan tarkoitus saada säädettyä.

Näitä sukupuoli-kaipasi henkilöt menettävät malttinsa, koska heidän toimiaan pyrkiä kohti saavuttaa jotain heidän on vielä kokemusta, tai on vaikea kokea. Tämä johtuu painetta ne laittaa itse saavuttamaan ihanteellinen tavoite saada säädettyä.

Jotta pointtini tässä: sijaan lähestyy tyttöjen kanssa tarkoituksenaan sukupuolen heille lähestymistapa tyttöjen kanssa tarkoituksenaan vain ystäviksi.

Ihmiset ovat sosiaalisia eläimiä. Pyrimme rakentaa vankka suhteita muiden ihmisten kanssa. Kuinka vaikeaa on saada ystäviä?

Tämä strategia voi saavuttaa seuraavat sinulle:

* Mahdollisuus vain olla oma itsesi. Ei paineita täällä, ihmiset!

* Kyky saada luottamusta vain olemalla itse lähestyä tyttöjä.

* Saatu kokemus lähestyy ja puhua tyttöjen.

* Mahdollisuus, että "ystävä" mielellään askel pelaamaan matchmaker sinulle.

Treffit ja sukupuoli ovat monimutkaisia ​​itsenäisesti, joten ne on saavutettava asteittain. Kokeile kulkee Lineaarialgebra ilman käyttänyt matematiikkaa luokkia välillä aritmeettinen ja Lineaarialgebra. Et voi vain hypätä.

Kun sukupuoli on ensimmäinen asia mitä kuva päätäsi kun ensin nähdä tytön, se on väistämätöntä hermot ovat horju ... Jos lähestyt häntä painopiste tällaista tulosta, varsinkin jos kokematon.

Lähestymme tyttöjä itseäsi toivoo tulla mitään muuta kuin ystäviä, sinun heijastaa genuinity, luottamus ja ystävällinen lämpöä - piirteitä tytöt etsiä kaverit.

Et välttämättä saavuta se pois nämä tytöt, mutta kokemuksen saat siitä tulee todella helpompi lähestyä tyttöjä.

Rentoudu, lopeta yrittämästä toimimaan kuten joku et. Lakatkaa yrittämästä manipuloida ja lukea tai suoraan hänen toimia, koska kaikki nämä tekijä on keskittymisen puute tarvetta jutella luottavaisina tyttöjä.

Kun olet saavuttanut tarvittavan luottamuksen, silloin voit alkaa murehtia muut tekijät.