torstai 21. heinäkuuta 2011

Eronneet löytää rakkautta, suositella Virtuaalitreffailun


Poika tapaa tytön. Poika ja tyttö rakastuvat, menevät naimisiin ja elävät onnellisina elämänsä loppuun asti.

Nykymaailmassa, realiteetit tyypillinen satujen romanssi taipumus olla hieman monimutkaisempi.

Se voi olla vaikea löytää Prinssi, varsinkin joku, joka on muita velvollisuuksia, kuten työhön, kouluun ja lapsiin, ja joku, joka ei ole sosiaalinen rakenne tavata uusia ihmisiä helposti.

Sarah Clark, ja Creve Coeur, Illinoisissa, tietää tämän omakohtaisesti. 42-vuotias on kaksi kertaa eronnut ja äiti kahden pienen lapsen, 8-vuotias Joshua ja 6-vuotias Lydia.

Baarielämä ei ole oikeastaan ​​hänen juttu, ja hän sanoi ihmisten tapaaminen kirkossa voi joskus olla kuin ihmisten tapaamisesta työssä - jos se ei onnistu, sinulla on vielä vuorovaikutuksessa, että henkilö säännöllisesti, niin se voisi olla parempi idea välttää tilanteen aluksi.

Mutta jos se jättää nykypäivän sinkkuja? Ilmeisesti, teknologialla.

Yhä useammat naimattomien miesten ja naisten kääntyvät Internet auttaa heitä löytämään todellista rakkautta. Nykymaailmassa, on mahdollista kaupan hankalat piristysryyppy linjat syvällinen tutkimus, jonka avulla tietokone päättää, kuka on yhteensopiva.

Niin Clark tapasi sulhasensa, 47-vuotias Mark Parshall käyttäen matchmaking verkkosivuilla eHarmony. Hymyilevä ja asettuvat kertomaan tarinaansa, pari nauraa kuka menee ensin.

"Hän kertoo niin paljon parempi", Clark sanoi.

"Heillä oli ilmainen online viestintä viikonloppuna eHarmony", sanoi Parshall, joka on myös kahdesti eronnut ja kahden lapsen isä, 17-vuotias Coy ja 15-vuotias Sara.

"Sarah (Clark) laittaa asia siellä, että hän halusi kommunikoida, joten vastasin takaisin hänen" Parshall sanoi.

Vapaan viestinnän viikonloppu avulla käyttäjät voivat kommunikoida heidän tietokoneella vastaa maksamatta jäsenmaksun. Sekä Clark ja Parshall oli maksavia sivuston viime vuosina - Parshall oli juuri maksettu kolmen kuukauden jäsenyys, kun hän tapasi Clark.

"Hän tiesi jo minun ikäiseni, että olen asunut Chillicothe (Illinoisissa), että olin eronnut" Parshall sanoi. "Se oli ystävänpäivän viikonloppuna, ja avoin kommunikaatio oli päättymässä, joten Sarah sanoi, että jos haluat pitää yhteyttä minuun, tässä on mun sähköpostiosoite. Se ei ollut kauan sen jälkeen aloimme puhua puhelimessa, ja sanoisin kahden viikon kuluttua tapasimme Red Lobster ... ja sitten olemme seurustellut reilun vuoden. "

Clark oli myös etu tutustuminen Parshall koska laajan kyselyn eHarmony käyttäjien on täyttää liittyessään.

"He tekevät todella hyvää työtä seuloa ihmisiä, jotka eivät vastaa tai ei olisi pitkällä aikavälillä sitoutunut suhde", Clark sanoi. "Avain on rehellinen vastauksesi kanssa.

"Sinun täytyy päättää välillä mitä vahvasti kuvaus ja täytyy olla suhde verrattuna mitä et pidä. Arvot kamaa, huumorintaju, viestintä, hellä. Minulle se on, jos se oli - että olimme niin samanlaisia ​​meidän mieltymyksiään ", Clark sanoi.

Clark oli käytetty muutamia muita dating sivustot aikana noin kolme vuotta ja oli jopa tapaillut noin kuusi muuta miestä hän tapasi kautta eHarmony. Parshall oli käyttänyt myös muita sivustoja, ja hän on ollut poissa kolme tai neljä muuta naista.

"Jotkut, menet, ja he ovat täysin erilaisia ​​kuin mitä he sanovat," Parhsall sanoi. "En halua edes kuvaa kuin olla joku sanoa he" tämä ", kun he aivan erilainen. Iso asia on sinun täytyy olla rehellisiä toisilleen. Jos heti alussa et voi olla rehellinen minulle, miten olen ikinä luottaa sinuun myöhemmin? "

Sekä Clark ja Parshall myöntävät kaikki eivät etsii rakkautta Internetissä on sama tavoite pitkäaikaisen, sitoutunut suhde.

"Jos olet vain haluavat pitää hauskaa, on olemassa sivustoja suunnattu että. Täytyy vain olla rehellisiä ", Clark sanoi.

He myös molemmat tietävät ihmiset, jotka ovat joutuneet online-huijauksia. Vaikka online dating voi tuntua hyvin moderni, jotkut sen osat, jotka ovat samat kuin minkäänlaista dating.

Käyttämällä viestintävälineet sivuilla, pariskunnat voivat esittää kysymyksiä edestakaisin eräänlainen haastattelussa. Myös kyky "lähellä" ottelu, joka - aivan kuin dating ilman tietokonetta - ihminen voi tehdä tai ilman selitystä.

"Se ihminen toisella puolella tuon kolikon," Clark sanoi. "Sanon on, jos haluat ihmisiä olemaan huomaavainen sinulle, miten voit olla huomaavainen jollekin toiselle? Yritin olla aikuinen siitä, ja jos en ollut kiinnostunut, sanoin heille, etten ollut kiinnostunut. "

"Kun ensimmäisen kerran tapasin, halusin vain ystävyyttä, koska minun koulunkäyntiin," Clark sanoi Parshall. "Siellä oli paljon suostuttelun hänen puoleltaan."

Mutta Clark sanoi hän tiesi suhteesta voisi mennä pidemmälle, kun hän tajusi ja Parshall samaa hengellisiä uskomuksia ja hän oli kiinnostunut menossa kirkkoon hänen kanssaan.

Pari kihlautui vuoden kuluttua he tapasivat ensimmäisen kerran verkossa ja suunnittelevat naimisiin Clark syntymäpäivänä 23. kesäkuuta 2012.

Ilman Internet, molemmat sanovat he olisivat "vain edelleen etsimässä" oikean rakkauden, ja he suosittelevat joku etsii vielä antaa online dating kokeilla.

"Mielestäni iso asia on heidän on tiedettävä, mitä he haluavat, ja he suunnitelma on rehellinen", Parshall sanoi. "Jos he eivät ole rehellisiä, ja he eivät tiedä mitä he haluavat, he voivat yhtä hyvin olla edes tuhlata aikaansa."

현대 커플 데이트 구식 규칙을 취소해야