maanantai 3. lokakuuta 2011

Ihanin tyttö


Jossa työskentelen on tämä upea Hot Babe. Puhun poikasen niin kuuma, hän tekee tytöt Baywatch ruma! Joka tapauksessa tänään oli minun ensimmäinen todellinen mahdollisuus tavata hänet joten tässä on mitä tein.

Olemme kävellä kohti toisiaan käytävällä niin lopetan häntä.

Minä: Hei, mikä sinun nimesi on?

Her: Tanya

Minä: Hei Tanya, olen huomannut että olet ylivoimaisesti ihanin tyttö, joka toimii täällä ja halusin tavata sinut.

No se oli kaikki se kesti. Hän oli hyvin imarreltu ja sai kaiken hämmentynyt tässä vaiheessa. Hän heitti "Kiitos!" ja sitten, ikäänkuin hän ei ollut varma mitä tehdä, otti pari askelia suuntaan hän oli menossa ja sitten pysähtyi ja otti askeleen taaksepäin puhua minulle.

Olen juuri tehnyt fluff puhua kysellä hänen työnsä ja mitä ei. Suuri osa oli se, kuinka olin aivan viileä ja luottavainen, kun hän oli selvästi hieman hermostunut. Hän puhui hieman liian nopeasti ja teki hieman liioiteltu käsi eleitä ja pään liikkeitä, merkkejä hermostuneisuus.

Nyt olen vain tavallinen kaveri ja olin pukeutunut t-paita ja hieman likainen farkut. Ja tässä oli kuumin Babe ympärillä ikään kuin hän oli juuri tavannut suurimman Stud maailmassa.

Olen käyttänyt tätä lähestymistapaa kaksi kertaa viime aikoina, ja se oli samanlainen vaikutus naisten mukana. Tästä eteenpäin se on noin ainoa lähestymistapa aion käyttää koko ajan. Se toimii loistavasti ja se on helppo tehdä!

Pięć ważnych rzeczy do rozważenia O Randki