lauantai 12. helmikuuta 2011

Kiina Dating


ONLINE-TILASSA avioliitto välittäjät ovat yleisiä Kiinassa, mutta uusi kiinalainen sivusto on kukoistava kääntämällä perinteinen käsitys avioliitosta päälaelleen.

Nimeltään "avioliitto Asexuals" (www.wx920.com), sivusto väittää olevansa ensimmäinen ja suurin online avioliiton välittäjä "suvuton" ihmiset Kiinassa. Se sanoo on houkutellut 7000 jäsentä, koska se oli viime vuonna.

Sen nopea menestys osoittaa, että Internetin leviäminen Kiinassa yhä salliva luonne kiinalaisessa yhteiskunnassa - ja tapa, jolla pieni, mutta kasvava vähemmistöjä ihmiset tehostaa pois perinteitä, jotka ovat hallinneet kulttuuria tuhansia vuosia.

"En keksi idea auttaa ystävä, joka menetti hänen seksuaalinen kykynsä onnettomuuden jälkeen", sanoi 33-vuotias perustaja sivuston, joka työskentelee päätoimisesti tietotekniikan yritys kauko Etelä maakunnassa Guangxi.

Kommunistisen puolueen jäsen ja vapaaehtoinen sosiaalityöntekijä, perustaja oli halukas tunnistaa itsensä vain hänen internet nimi, Lin Hai, hän päätti olla kertomatta vanhemmilleen ja työtoverit sivustosta koska hän huolissaan reaktioista.

"Alussa en voinut uskoa niin paljon ihmisiä eri puolilta Kiinaa tehtiin sivustoon, sanoi Lin.

Kuusikymmentä prosenttia alueen asiakkaita ovat ihmiset, jotka ei voi harrastaa seksiä, Lin sanoi. Loput ovat "toverit", Kiinan lempinimi homoseksuaalien joka allekirjoittaa etsimään vastakkaista sukupuolta puoliso, usein lievittää sosiaalisia ja perheen painostusta. Sivusto on erityisen rohkea, koska kulttuurin korostaminen heteroseksuaalisen avioliiton ja lasten laakeri. Alle puheenjohtaja Mao, henkilön "työyksikön tai työnantaja usein toimineet matchmaker.

Mutta avioliitto Asexuals on esimerkki siitä, miten laitos avioliitto on mukautettu, lähinnä Kiinan kaupungeissa, on hurjaa taloudellista ja sosiaalista kehitystä. Ns. Dinkin avioliittoihin - seisomaan "kaksinkertainen tulot, ei lapsia" - on tullut suosittu nuorten kaupunki ammattilaisia. Tällaiset järjestelyt ei syntyisi kulmakarva länsimaissa, mutta Kiinassa ne nähdään yhä radikaali elämäntapa valinta.

"Minulla ei ole aikaa hankkia lapsia, tai jopa läpi raskauden, sanoi johtaja edesmenneen kolmekymppinen on japanilainen yritys Shanghaissa. "Mieluummin säästää aikaa ja rahaa elää enemmän onnellisesti mieheni kanssa."

Alleviivaus edelleen kiistanalaisia hänen valintansa johtaja oli valmis antamaan hänelle nimen vain "rouva Liu.

Toinen uutuus on "avioliitto viikonloppuisin", jossa parit tietoisesti elää erillään arkisin säilyttämään itsenäisyytensä.

"Siellä on paljon tilaa epäsovinnainen avioliittoja, koska hallitus vähitellen vetäytyi ihmisten yksityiselämään jälkeen 1978", sanoo Sun Zhongxin, sosiologi Fudanin yliopistossa.

Kiinan hallitus ei epäröi estää tai sensuroida asioita internetissä, että se ei pidä, mutta Lin sanoi hän ei ollut saanut mitään virallista kritiikkiä tai varoituksia yli avioliitto Asexuals.

Sivusto on suunniteltu tyylikkäästi pastellin vihreän sävyyn, jossa perinteisen kiinalaisen musiikin ja romanttinen kuva länsimaisen ihmisen ja nainen yläreunassa kotisivulle.

Se sisältää keskusteluja suvuton avioliitto sekä kontakteja osa, jonka kautta ihmiset voivat tavata toisiaan. Se on maksuton, mutta ottaa vastaan lahjoituksia.

"Haluan Peking poika joka on suorapuheinen, pystyssä ja joka kohtelee vanhemmilleni hyvin," kirjoitti "Beijing Girl" on tyypillinen lähettämistä. "Olen kääntäjä, pitkä ja hoikka, ja ansaitsen 2000 ja 3500 yuania kuukaudessa."

Sävy muu viestejä on enemmän traaginen maassa, jossa homoseksuaalisuus oli luokiteltu mielenterveyden häiriö vuoteen 2001, ja jossa se pysyy leimataan monin paikoin.

"Vanhempani uhkasivat näe minua enää koskaan tai edes sitoutua kaksinkertainen itsemurhan, jos minulla ei ole vauva pian", sanoi herra Wu hänen lähettämistä.

"Monet työtoverit katso minua noin ääliö, impotentti, tai sairaan henkilön, vain koska olen ollut naimisissa kymmenen vuotta ja lapsia ei vielä."

Scotsman

Natural Medicine Store

Online Dating industria crezca un 25% en 2010