tiistai 3. huhtikuuta 2012

Hengenheimolainen? En usko!


Call me crazy, mutta jos näyttää siltä, ​​että hänen lapset vihaavat sinua, hän makaa ja huijareita, ja et voi tulla toimeen, niin hän ei sielunkumppanin. En kuitenkaan nyt.

Mark tapasi Mary Catherine verkossa. Tuolloin hän oli eronnut neljän vuoden kuluttua 21 vuotta naimisissa ja oli juuri päättynyt suhde.

"Sanoa Nautin dating olisi vähättelyä. Pidin täyttämään eri naisilla, ja se tähän mennessä kaksi tai kolme samanaikaisesti. "

Mutta kaikki muuttui Mary Catherine "Hän oli niin virkistävää, aito ja täynnä elämää. Se oli tarttuvaa. "

Mutta viiden viikon dating, hän hajotti hänen kanssaan. Sitten muutamaa viikkoa myöhemmin hänen koira kuoli ja hän kutsui häntä.

"Tulin oikeassa ohi ja me haudattiin koiraansa puutarhassa ja istutettu kukkia hänen ylitseen. Se oli alku kaikkein fantastinen 18 kuukautta elämästäni. Olin tavannut sielunkumppanin. Minä luulin tietäväni mitä rakkaus oli, mutta olin niin pois. Ei kuulostaa liian kornilta, mutta hän suoritti minulle. Nauroin, että rivi "Jerry Maguire," mutta Mary Catherine, siinä oli järkeä. "

Kun nuo "fantastic" 18 kuukauden suhde siinä vaiheessa, kun he puhuivat elää yhdessä ja ehkä naimisiin, heillä oli taistelua.

"Se oli yksi niitä tappeluita, jotka alkavat pienet yli jotain typerää - se oli minun vikani - sitten laajentua. Meidän olisi pitänyt olla yksi niistä vanhoja pareja, jotka kävelevät kadulla käsi kädessä, vaan erosimme. "

Taistelu alkoi häät. He olivat molemmat juonut. He olivat tanssilattialla. Mary Catherine kertoi Mark pysyä siellä ystäviensä kanssa, kun hän meni baariin.

"Otin sen hän kertoo minulle, mitä tehdä. Se haudutettua kunnes pääsimme takaisin meidän huoneeseen, ja sitten helvetti pääsi irti. Kaikki hän oli pitänyt sisältä tuli kaatamalla vuonna ei kivasti. Lähdimme aikaisin aamulla eikä puhua kahden tunnin kyydin kotiin. Tulin takaisin myöhemmin samana päivänä anteeksi, mutta vahinko oli tapahtunut.

"Menimme illalliselle myöhemmin viikolla puhua, ja se oli erittäin tunteellinen. Yksi suurista ongelmista on suhdettani tai sen puutteelle, lapsineen. Hänellä on neljä kasvanut lapsia. Heidän isänsä jätti heidät, kun nuorin oli vain vuosi, joten ne ovat hyvin lähellä. Hänen kaksi muuta avioliitot sekä päättynyt alle kaksi vuotta.

"Hänen kids vihanneet sekä niistä miehistä, too. He kertoivat hänelle Point Blank, että he eivät koskaan olemaan onnellinen hänen dating kenenkään. Vaikka he sanoivat koskaan nähnyt häntä onnellisempi tai huolehtia paremmin, he eivät koskaan lämmennyt minulle. "

Tämä illallinen alkoi ajan hajoamassa ja saada takaisin yhteen. Mark alkoi nähdä neuvonantaja. Hän menetti 40 kiloa ja oli emotionaalinen hylky. Hän kertoi Mary Catherine hän rakasti häntä ja halusi olla hänen kanssaan. Hän sanoi tunsi samaa, hän huomasi olevansa taas dating verkkosivuilla.

"Meillä hajosi taas. Otin hänet takaisin. Tämä tapahtui pari kertaa. Olen edelleen rakastan ja kaipaan häntä todella paljon. "