torstai 24. helmikuuta 2011

ABC opas Treffit College


College on aikaa oppimiseen, kypsytys ja löytää kuka todella olette. Se on myös hyvä aika päivä ja oppia vastakkaista sukupuolta. Jongleerausta 15 tuntia, osa-aikatyötä ja tyttöystävä tai poikaystävä voi olla vaikeaa, mutta se on vielä hallittavissa, ja hauskaa on joku jakamaan parhaita neljä vuotta elämäsi kanssa. Joten siellä, olla rohkea, mutta ennen kaikkea hauskaa! Tässä ovat ABC: n college vuodelta:

Pyydä heitä ulos

Kun se tulee college dating, sinulla on rohkea ja joskus merkitsee ensimmäisenä kysyä ulos sinun murskata. College on aika ottaa riskejä ja rakentaa luottamusta, mikä tekee siitä ihanteellisen ympäristön vuodelta.

Rajat

Ottaa rajojen on tärkeää college suhteita, kun melkein kaikki lentää. Riippuen henkilökohtaisia rajoja, voi piirtää viivan seksiä ennen avioliittoa, epärehellisyys tai tee mitään vasten tahtoaan. Kun rajat ovat voimassa, sinulla on tyydyttävämpää ja terve suhde.

Ehkäisy

Jos aiot tehdä teko, on parasta käyttää suojaa terveyttä ja raskauden ehkäisyyn. Eri ehkäisyvälineiden on tarjolla opiskelijoille myös yliopistotason terveyskeskusten ja paikallisen terveydenhuollon tarjoajat.

Päivämäärät

Treffit on suhteellinen käsite, jota käytetään koulussa, koska ei monet suhteet alkavat ensimmäinen päivä. Raha on tiukka yliopistolla, ja ellet halua syödä pois McDonald's dollari valikosta ensimmäinen päivämäärät ovat yleensä yli olut ja elokuva.

Sitoutuminen

Jos olet seurustellut jonkun aikaa ja olet lähestymässä valmistumista odottavat ihmiset kysyä kun saat mukana. Getting mukana suoraan ulos college ei ole niin suosittu kuin se oli ennen, mutta ihmiset edelleen kiinni siitä, että he kuulevat hääkellot teidän lähitulevaisuudessa.

Flings

College Dating liittyy runsaasti flings tai lyhyen aikavälin suhteita. Let's face it - jotkut flings ovat tiukasti seksuaalisen ja ilman ehtoja, kun taas toiset on leikattu lyhyeksi, koska pari ei ole yhteensopiva tai ne eivät tule toimeen.

Siirry luokka

Sinun täytyy mennä luokan ilmeisistä syistä, mutta miksi ei mennä etsimään mahdollisia poikaystävä tai tyttöystävä, kun olet siellä. Seurustelevansa (ei sinun professori) luokasta ei ole niin vaikeaa tai tuntemattomia kuin miltä se näyttää. Koska satut olemaan samassa luokassa, sinulla on jo jotain yhteistä. Voit käyttää kotitehtäviä tai tuleva testi jäänmurtaja, ja katso minne se menee sieltä.

Sydänsuru

Heartache on väistämätöntä joidenkin college suhteita, jotka ovat revitty etäisyyden, valehtelee, luottamukseen liittyvät kysymykset ja surmasi muita ongelmia. Vaikka college on rento, hauska aika useimpien oppilaiden elämässä, suhteet ovat edelleen kovia ja riipaisevia kun ne eivät toimi ulos.

Vaikutusvaltainen

Sinun college vuotta ovat joitakin kaikkein vaikutuksille kertaa, kun ihmiset ympäri voit vaikuttaa tekonne ja ajattelutapa hyvässä ja pahassa. Henkilö sinua lähinnä nimenomaan poikaystävä tai tyttöystävä, voi vaikuttaa sinua tekemään asioita, joita et ole koskaan ajatellut olisit, mutta on tärkeää olla oma itsesi ja saa sekaisin jotain, joka vie sinut vaarassa.

Tuomitseva

Jotkut ovat nopeita tuomitsemaan ennen suhdetta ja jonakin. Olet ehkä kuullut joidenkin ei-niin-positiivisia asioita joku, joka harkitsee vuodelta, vaan antaa niille mahdollisuus, ehkä tuomita ne perustuvat näihin huhuihin. Myös suhteet, poikaystävät ja tyttöystävät voi tuomitse kohti kumppanisi aiemmista suhteista, elämäntapavalintoja tai uskomuksia.

Kissing

College parit nähdään suutelemassa ympäri kampusta. Olipa koska he ovat kaukana vanhempien valvovan silmänsä tai he korviaan myöten rakastunut toisiinsa, college parit eivät pidä takaisin suudella julkisesti.

Love

College suhteita kokea toisenlaista rakkautta kuin toiset. Soita se himo tai kuherruskuukautta, mutta college suhteet ovat voimistaa lähellä joukkovelkakirjojen samanlaisia intressejä ja käytetty aika toistensa kanssa.

Making Memories

College ei kutsuta "paras neljän vuoden elämäsi turhaan, ja mikäs sen parempi tapa viettää nämä vuodet kuin joku rakastat. Olipa se kestää ikuisesti tai loppuu jälkeen yliopistoon, sinulla on pitkäaikainen muistot tuttavasi päivä yliopistolla.

Ei hoitoa maailmassa

Treffit yliopistolla on hauskaa. Useimpien opiskelijoiden college on melko huoleton aika on nautinnollista viettää toisen henkilön kanssa. Tämä rento ympäristö sopii dating koska olet yleensä vähemmän stressaantuneita ja heillä on vähemmän tekijöitä toimi sinua vastaan.

Avoin viestintä

Ottaa avoin viestintä on tärkeää tahansa suhde, vaikka ne yliopistolla. Joillekin opiskelijoille tämä on ensimmäinen todellinen suhde he ikinä ollut ja he eivät tiedä mitä sanoa puoli aikaa. Koska teidän suhde etenee, on tärkeää avata ja jakaa tunteita teidän muita huomattavia, joten voit työskennellä läpi ongelmia ja rehellisesti toistensa kanssa.

Osapuolet

College osapuolet voivat olla hyvä tapa tavata potentiaalisia kavereita. Toisin kuin useimmat college baareja, voit jatkaa keskustelua, jossa joku kotibileissä ja saattaa tuntea itsensä mukavaksi ryhmässä ystävien kanssa ympäri.

Riitoja

College suhteita ja lämmitettävät perustelut kulkevat usein käsi kädessä. From lähellä neljännekseen elävät, mustasukkaisuus ja liiallinen juominen yliopistolla, riitoja on pakko tapahtua, kun parit ovat ratkaisemattomia kysymyksiä, että he eivät puhu pois.

Vastuut

Omat vastuut muutos yliopistolla ja ne kasvavat, kun olet suhde. Et voi vain jättää huomiotta muita huomattavia kehotukset koko yön tai seistä niitä, kun oli suunnitelmia, jos olet yrittää pysyä tämän henkilön kanssa. Making aikaa toiselle henkilölle, kun yrittää valmistautua loppukokeisiin voi olla vaikea pyrkiä että kaikki ne henkilöt kykenee.

Sleepovers

College parit viettävät paljon aikaa yhdessä, varsinkin yön toistensa paikkoihin. Vapautta ei ole alle äidin ja isän katolle mahdollistaa parit on sleepovers ja enemmän aikuisten kuin suhteita. Tässä yksi-on-one aikaa yhdessä, pariskunnat usein kasvaa lähemmäs ja kärjistyneet.

Luottamus

Aivan kuten mikä tahansa vakava suhde, ei syytä luottaa college suhteen, jotta se toimisi. Pariskunnat, jotka joko asuvat samassa makuusalissa tai pitkän matkan suhteita sekä täytyy luottaa niiden kaverit. Rehellisyys maan perii, jos haluat poikaystäväsi tai tyttöystävä luota sinuun täysin.

Ymmärtäminen

Tärkeä osa college suhteissa on ymmärrys toisiaan. Todella ymmärtää toisiamme tulee aika ja hyväksyntää erilaisia näkemyksiä, uskomuksia, tavoitteita ja etuja, että et ehkä ole samaa mieltä. Sinun on myös oltava käsitys niiden tarpeet suhteessa toisiinsa, kuten aika yksin, ystävien ja huomioon niiden painopistealueet.

Lajike

On monenlaisia ihmisiä mennessä yliopistolla, ja sääntöjä tai luotit dating lukiossa ei kääntää yliopistolla. Voit mennessä joku vanhempi tai nuorempi kuin sinä, joku eri poliittista tai uskonnollista vakaumustaan, ja kukaan ei välitä. Vaihtoehdot ovat rajattomat, kun se tulee dating yliopistolla.

Työ

Kun se tulee aika valmistumisen, parit täytyy tehdä tärkeitä päätöksiä työstään ja suhteesta. College parit joskus valita uran ja theirrelationship kun kaksi tekijää ei enää sekoita.

X-poikaystävä tai tyttöystävä

Ex-poikaystävän ja tyttöystäviä voi olla vaikea välttää yliopistolla. Jos sinulla sattuu olemaan yhteisiä kavereita, on luokat samassa rakennuksessa tai mennä samaan kahvila, mahdollisuudet ovat sinun törmätä häneen jossain vaiheessa. Vaikka suhde päättyi hyvin, että kansalaisyhteiskunnan on paras tapa päästä ohi hankala ajaa-ins Exes, ja pitää nykyinen tyttöystävä tai poikaystävä onnellinen.

Nuori

Yhtä vanha kuin saatat kuvitella olet college, olet silti vain lapsi. Monille vakavasti parit, saada mukana on seuraava iso askel, mutta ne eivät ole taloudellisesti tai henkisesti valmis naimisiin. On tärkeää ottaa asiat hitaasti yliopistolla, tule liian vakavaa liian nopeasti ja vain nauttia toistensa seurasta.

Nollia

Koulussa, se on lähes väistämätöntä, että sinun päivä noin nollilla siellä täällä. Et saa välittömästi "oja nolla ja saada kanssa sankari", mutta opit jotain uutta jokaisen epäonnistunut suhde, ja se auttaa sinua selvittää, mitä todella tarvitset muita huomattavia.


The Truth About Nainen Desire


Vuonna keskeisiä tieteen tapahtuma johti John Bancroft kuusi yksi tyttöjen osuus asuntola Brunel University, London, jossa tutkijat Kinsey instituutin suorittaa seksuaalisen kokeita ne voivat määrittää todellisen luonteen naisten halu.

Se on nyt 100 vuotta Freud ensimmäinen spekuloitu naisen seksuaalisuuteen, mutta uusi teknologia saatavilla tänään olemme lähempänä työtä, mikä tekee naisen seksuaalisuudesta niin salaperäinen. Yli viikon aikana, ryhmä tosielämän Carrie Bradshaws, Samanthas, Charlottes ja Mirandas on seikkailu käyttöiän he osallistuvat sarjan kärjessä kokeita selvittää, mikä tekee niiden libidos rasti.

Fakta on erottaa fiktion tutkijat löysivät onko todella g-spot, miksi naiset ovat houkutelleet eräät miehet, onko mahdollista sanoa, onko mies tulee hyvä sängyssä ja mitä todellista sytyttävää ja sammuttaa ovat peräisin naisnäkökulmaa.

Online Dating val och vad du b�r veta