perjantai 10. elokuuta 2012

How To Make Online Dating yhtä hauskaa kuin Shopping


Online dating maailma on täynnä hiipii, joka katsoi, että harvinainen timantti-in-the-internet-karkea tuntua enemmän vaivaa kuin se kannattaa.

Kuten nainen, navigointi kuten petollinen e-vedet voivat olla erityisen kova, koska (kuten olemme sanoneet!) Jokaisen mukava kaveri toivoi löytävänsä rakkauden verkossa, on ainakin 10 enemmän etsii nopeaa maallikko tai yrittää tehdä naiset niin epämiellyttävä kuin mahdollista sähköpostitse. Se on kuin online dating Nälkä pelejä, ja kertoimet eivät ole koskaan meidän eduksi.

Asti.

Uusi verkkosivusto, CheckHimOut.com, juuri käynnistänyt 7. toukokuuta tavoitteenaan antaa naisille enemmän valtaa online dating peli. Sivusto kannustaa naiset tekemään ensimmäisen siirron, eli pikemminkin kuin odottaa kaverit ottaa heihin yhteyttä (niin, anna s face it, useimmat meistä tekevät), naisten on aloitettava keskustelu.

Miehet puolestaan ​​täytä niiden profiilit ja odota lisätä naisen "dating ostoskassi" ennen kuin yhteys voidaan tehdä.

Konsepti on eräänlainen kuten ostoksilla (joka voidaan ylitys joitakin sukupuolistereotypiaa linjat, ettemme erittäin mukava, mutta nyt meidän täytyy vain mennä sen kanssa). Perustajat CheckHimOut.com väittävät, että naiset ovat esineinä ", koska alusta asti", ja että heidän sivustoaan lopulta tekee online dating turvallisempaa ja varmempaa ja oikeudenmukaisemman sukupuoli, pahus, "ostoksille" analogisesti todennäköisesti vieläkin tekee siitä hauskempaa, Myös oikea?

Men eivät ole täysin ilman valvontaa kuitenkaan. Jos he ovat todella kiinnostuneita nainen, he voivat tehdä tarjouksia sijoittuu paremmin niiden haku rankingissa tai lähetä "ihastus" tai virtuaalinen lahja saada tyttö huomion. Niiden on tietenkin maksaa nämä teot hellyyttä, mutta hieman ylimääräistä rahaa (aka romanssi) ei ole mitään, kun se tarkoittaa sekä huomion naisen unelmiesi, eikö pojat? Jos ylimääräistä vaivaa toimii, nainen "pussi" mies ja yhteystietoja voidaan aloittaa.

adult_dating_hub


keskiviikko 8. elokuuta 2012

Jos vaihdat tyyliä?


Kaikki pitävät ajatusta tavata jonkun suuren, miellyttää heitä, ja heitä miellyttää sinua takaisin. Ajatus joutua tekemään kompromisseja, myönnytyksiä, ja Jumala varjelkoon todellisia muutoksia ei lupaa hyvää yksin asuville.

Me kaikki uskomme ovat ihania olentoja, ja jokainen, joka on peräisin meidän tulisi hyväksyä meidät sellaisina kuin olemme! Miksi muuttaisit miellyttää joku muu, eikö?

Realistisesti ottaen, kuinka moni pitkään kestävä suhde voi todella sanoa he tekivät sen toimimaan pysymällä täsmälleen sama henkilö? Ystäväni on nainen, joka yrittää antaa hänelle makeover. Yksinkertaisia ​​asioita, oikeastaan ​​mitään erityisen suuria. Henkilökohtaisesti uskon, että hän on tehnyt hänen kuvansa paljon hiotumpi. Huomasin muuttuu lähes välittömästi, ja minä huomautin kivaa hänen uusi ilme oli.

Pojat antavat hänelle vaikeaa, mutta katkaisemista jopa hänen tyyli lepyttää hänen nainen. Vaikka hän sanoo heille, että hän todella pitää hänelle "ehdotuksia", he uskovat yhä, että hän vain otti ensimmäisen askeleen kohti ylivaltaa ja mielestäni on varoitus.

Onko miehet ovat huolissaan naisten tekemien liikaa muutoksia asioita kuin niiden ulkonäkö / kuva, jne? Onko se valmis kuulemaan joitakin ehdotuksia vai törmännyt valvoa?

Oletko koskaan kytketty tyyliäsi jälkeen seurustelevansa? Oletko koskaan ehdottanut muutosta joku muu? Miten he vastaavat?

WISE Diva, toilailuista Atlantassa Dating Blog

Online il nuovo sito di social Incontri Annunciato