lauantai 16. kesäkuuta 2012

Uusi Online Dating sivusto auttaa Tatuoidut ihmiset löytävät rakkauden


Ei ole väliä mitä ikäsi, dating voi olla hauskaa ja flirttaileva, mutta samalla se voi olla hyvin voimakkaita, sekava ja miinakenttä päätöksiä. Aikuisten välillä 18-29 asuvat vaihtoehtoisen elämäntavan, jossa näkyvät tatuoinnit ja lävistykset, voivat nyt välttää niitä ensivaikutelman tuomiot liittymällä TattCafe.com ja kokouksen muut, joilla on ollut sama kokemus.

Suurin osa online dating sivustot vaativat profiilin kuva hymyilevät kasvot, mutta TattCafe.com mielestä ruumiinosia jossa tatuointi taiteellisuus ovat aivan yhtä tärkeää kuvata jäsenille tarkasti. Joten vaikka shyest jäsenet voivat tuntea olonsa mukavaksi antaa välähdyksen heidän persoonallisuutensa ilman täysin "paljastaa" itsensä.

TattCafe.com paitsi kannustaa jäseniään sähköposti, sms, video chat, puhua keskenään käyttäen nimettömän calling ominaisuus vaan luoda / osallistua sosiaalisiin tapahtumiin, kuten tatuointi yleissopimusten lähetetty heidän Ryhmät ja tapahtumat alueilla.

"Jäsenyys on kasvanut tasaisesti viime viikkojen singleä Kanadassa, Yhdysvalloissa, Irlannissa ja Israelissa on eniten kiinnostunut tapaamaan muita, jotka on omistettu elämäntapaan liittyy kehon taidetta ja kulttuuria", sanoo Helen Siwak, presidentti TattCafe . com. "Tilastollisesti jäsenemme ovat mieltymys niiden lemmikit, musiikki, matkustus ja elämän valintoja, kuten on kasvissyöjä, vapaaehtoistyötä, aktivismia ja vaihtoehtoisia hengellisyyttä."

Tämä elämäntapa dating portaali on myös seuralainen blogi: www.TattCafe.wordpress.com joita hyväksyä sisältöä kaikilta TattCafe.com jäseniä ja yhteisöä jäsentä.

TattCafe.com on paikannus olevansa elämäntapa portaali tatuoidut ja niille, jotka rakastavat heitä. Ihmiset, tapahtumat, foorumit ja hyväntekeväisyys varainhankinnan kaikki näkyvästi esillä tulevaisuudessa tämän markkinaraon dating site.

Zpětný odběr lásky a romantiky