perjantai 26. helmikuuta 2010

Kaikki on vaalea ja laiha kyberavaruudessa


Ne ovat leskiä ja naimisissa miljonäärit ja Yalies. Ne ovat Christian tupakoivilla naisilla ja kuljettajien ja tasavaltalaisten. Ja he kaikki haluavat päivämäärälle. No, ehkä et. Mutta joku voi teeskennellä, hieman mielikuvitusta ja työ laptop.

Kaikki on vaalea ja laiha kyberavaruudessa. Ja se voi olla ongelma. Ajatelkaa määrä avioliitoista päättyy, koska toinen osapuoli vain saavuttaneet Oikeaa Yahoo Personals. Eräs avioero juristi äskettäin kertoi Lakimiehet USA:''asiakas tulevat - mies tai nainen - ja sanoa, että on joku koko maassa haluan mennä naimisiin. Kun kysyn heiltä, "Oletko tavannut ollenkaan?" vastaus on "Ei, minä vain tiedä, tämä on minun sielunkumppanin."

Online-romanssi epidemia, jotkut lainsäätäjät ja juristit ovat alkaneet huutaa jotain täytyy tehdä hyvin runsaasti petoksia ja Heartbreak maailmassa cyberlove. Mutta todella, miten se eroaa yrittää säädellä, mitä tapahtui''Love Boat''?

Suurin ongelma nettitreffeistä on käärme öljyä. On, ja käynnistimet, kaveri Atlantic City, joka juuri tunnusti syyllisyytensä 10 laskennan lanka petoksen huijaaminen naisille ympäri maata väärennettyjen Internet-profiilit. Hän oli kertoa naisille tapasi verkossa että hän tarvitsi rahaa siirtää niiden alueella, niin käyttää sitä rulettipöytien. Sitten on Arizonan mies kuoritut rikki $ 2,000 lentoliput lentää Venäjän kauneus, joka oli kirjoittanut hänelle, hengähtämättömän,''Joka kerta, kun lukee kirjeen, minun mieliala tulee hyvin, ja sydämeni on koputtaa niin vahva! " "Hän ei ole koskaan ollut. Tai kaveri Australiassa, joka huijasi joukko vanhoja ihmisiä, jotta hän voisi liikenteen hänen Internet''tyttöystävänsä'', joka oli''Pohjois-Amerikan malli''Australiaan. Hän on vankilassa.

Oikeusjuttuja vastaan nettitreffeistä sivustot vääriä muita asiakkaita ovat enimmäkseen menneet minnekään, osittain koska kongressin käytännössä immuuni kuten Web-sivujen Communications Decency Act of 1996, jonka mukaan palveluntarjoajien ei voida saattaa vastuuseen kuuluu kolmannen osapuolen. Joka tekee jossain mielessä. Miksi ampua Messenger? Mutta uutta kasvustoa puvut on puristaa tyytymättömiä asiakkaita vihainen ole siitä väärinkäytösten kolmansien osapuolten, vaan väärän kolmansien osapuolten väitetään luonut yritykset.

Match.com on puolustaa oikeusjuttu yli''päivämäärä syötti''- luoda väärennettyjen flirttaileva sähköpostiviestejä pitää maksaa asiakkaille peruuttaminen tilinsä. Ja Yahoo Personals puolustaa class-action suit syyttäen sitä luoda humpuuki profiileja''tuottaa etua, yleistä luottamusta ja antaa sivuston houkuttelevuutta ja toimiva ulkoasu.''Molemmat yhtiöt kiistävät väärinkäytöksistä.

Edelleen, vaikka seurauksena kaikkien petos ja väärinkäytöksiä, pyrkimykset säännellä Web Dating on ollut vähäistä. Sen lisäksi, että 1996 laki, kongressi viime vuonna kulunut''postimyynnistä morsian''lainsäädäntöä, joka yritti säädellä yli 200 postimyynnistä morsian palvelut toimivat Yhdysvalloissa. Lain tarkoituksena on suojella ulkomaisia naisia on stalked, väärin tai pidetään vasten tahtoaan. Laki on jo haastanut vihainen vaimo-ostoksia, jotka uskovat ei olisi pakko paljastaa henkilökohtaisia tietoja (kuten aiemmin avioliittoa, lapsia tai alkoholiin liittyvä rikollisuus).

Lisäksi näitä liittovaltion toimia, muutamat valtiot ovat yrittäneet kuriin petoksista nettitreffeistä: New York on kulunut ohjesääntö sääntelyä Web-sivustoissa, ja ehdotukset ovat punnitaan tai on jo hyväksytty ja Kalifornia, Florida, Michigan, Texasin ja Virginian joka pakottaisi online dating sites kertoa asiakkaille, ovatko he tekevät rikollisen taustan tarkistamisesta jäsentä. Nämä lait eivät edellytä taustan tarkistamisesta. Ne olisivat vain sääli tarjoajat, jotka eivät suorita niitä.

Joten miksi alalla niin täynnä mahdollisuuksia rikosten ja petosten, on nettitreffeistä alan tapasi niin vähän sääntelyä? Osittain siksi, että se toimii. Tutkimuksen mukaan, jonka Pew Internet ja American Life Project, voittoa tavoittelematon tutkimusorganisaatio, 17 prosenttia online personals käyttäjien sanoi ponnistelujaan johti pitkäaikaiseen suhteeseen tai avioliittoon. Ja 15 prosenttia Yhdysvaltojen aikuisväestöstä sanovat tietävänsä jonkun, joka on naimisissa tai ollut pitkäaikainen suhde jonkun kanssa netissä. Vakavien rikosten valituksia, sen sijaan, ovat melko harvinaisia.

Kuten kaiken Internet, poliittiset jännitteet tästä tulee alas ristiriidassa yksityisyyden etuja. Ihmiset todella vuodelta kyberavaruudessa osittain, koska ne voivat tehdä sen yksityisyyden niiden kotitoimistoihin. Vastineeksi he luopua jonkin verran yksityisyyttä, kun ne lähettää kuvia heidän vähemmän takaisin tatuointeja MySpace.com. Useimmat tilaajat Online Dating Services ovat kiinnostuneita yrityksistä juuri ne antavat valtavan yksityisyyttä. Raskas sääntely merkitsisi sitä, että epäselvät linjat todellisuuden ja fantasian ja toiveajattelua valvoisivat ja panna täytäntöön cyberlove poliiseja.

Useimmat Online Dating Services samaa mieltä siitä, että useimmat kuluttajat ovat järki riitä ymmärtämään sääntöjä, jotka eivät oikeastaan kaikki, että eri sääntöjä sinun on käytettävä Studio 54 1975: Älä anna viimeisen nimen tai puhelinnumeron numero, ja olettaa, että jokainen, joka mainitsee niiden rahastoon tai timantti minun on valehtelija. Kaikki tämä ei estä näitä yrityksiä, mukaan lukien, ja niiden sopimukset, vastuuvapautta ei tehdä asiakkailleen tietoisia siitä, että he ovat vastuussa yhtään mitään, että menee pieleen - onko se petos tai rumaa kukkien häissä.

Miksi emme oikeastaan säännellä Internet dating sites näyttää olevan, että tuomioistuimet ja kongressille, sivustot ja niiden asiakkaiden jokseenkin kaikki yhtä mieltä siitä, että rakkaus kukoistaa verkossa, on oltava runsaasti tilaa mielikuvitusta ja toivoa. Ja kuten on laita jokaisen sinkkupaikka maailmassa, rakkaus kukkii parhaiten hyvin vähän valvontaa. Se on luultavasti vain sattumaa, että olemme Amerikassa on uudelleenkirjoittamista lakeja rakkauden samaan aikaan, että olemme jälleen kuvitella sodan säännöistä. Mutta näyttää siltä, olemme pitkälti valmiita kiinni vanha periaate, että kummassakin tapauksessa kaikki käypä.

RegisterGuard.Com

Need läpäistävä Drug Test


torstai 25. helmikuuta 2010

Nettitreffien syyttää nousu iskujen


Jane MacDonald, joka ei oikeuslääketieteen tutkimuksia Wellington poliisin seksuaalisen väkivallan ja raiskausten tapauksissa, sanoi hän uskoi suosion dating sivustoja ja chatrooms oli tekijä huomattavaa lisäystä seksuaalisen väkivallan viime vuonna.

On kolme kuukautta, kun toukokuussa oli ollut 22 raportoiduista Wellington â € "melkein kaksi viikkoa. Yleensä oli noin 50 vuodessa.

Tri MacDonald, kuka on johtaja Wellington Sexual Health Clinic, sanoi naiset usein kokivat voivansa luottaa miesten he eivät koskaan täyty, koska he olivat jakaneet henkilökohtaisia tietoja verkossa.

He jättivät itsensä alttiiksi seksuaalista väkivaltaa tai pakottamista kutsumalla mies tulee kotiin, kun he ovat yksin, tai menossa kotiinsa, eikä kokouksessa baarissa tai kahvilassa.

"He alentaa varuillaan, tuntevat olen saanut tietää tämän henkilön ja lopulta pahoinpidelty, tohtori MacDonald sanoi.

"Se voi olla tyttöjen kokous miehiä, jotka olen valehdellut ikänsä tai nuoria tyttöjä, jotka olen valehdellut ikänsä ja sanoi, he ovat vanhempia.

"Tai se voi olla täysin järkevää keski-ikäiset naiset tulevat ulos pitkäaikainen suhde, tunne yksinäistä, ja mainonta Internetin kautta."

Tri MacDonald oli puhunut teinitytöille, joka oli kiivennyt pois heidän makuuhuoneen ikkunat yöllä ja ottaa taksi maksaa vanhemmat miehet olivat järjestetty vastaamaan Internetin välityksellä.

Joissakin tapauksissa ne pakotetaan seksiä, tai sukupuoli oli yksimielinen, mutta ne olivat alaikäisiä. Gay miehet olivat joutumassa riskitilanteet.

Suurin osa ihmisistä käyttää Internetiä tavata potentiaalisia yhteistyökumppaneita tekivät turvallisesti, tohtori MacDonald sanoi. "Mutta vähemmistönä ovat ne näen ja se on huolissaan minusta."

Heinäkuussa Paraparaumu mies Donald Alistair Ralph Pyatt, 41, pidätettiin, kun hän käytti Internetiä sulhasen 14-vuotiaan tytön seksuaaliseen suhteeseen. Tuomari sanoi, että teknologia oli antanut hänelle mahdollisuuden huiputtaa uhrinsa.

Etsivä Senior kersantti Shane Cotter sanoi alkoholin kulutus oli enemmän huolestuttava seikka kuin nettitreffeistä seksuaalista väkivaltaa naisia pääomaan.

Internetiin liittyvät pahoinpitelyt voisi tapahtua, mutta ne eivät tule poliisin tietoon.

Internet Safety-ryhmän tiedottaja Rachel Harrison sanoi ihmisiä käytetään vuodelta verkkosivujen pitäisi olla varovainen face-to-face tapaamisia ja järjestää niitä julkisilla paikoilla päivän aikana.

"Kuka tahansa voi käyttää sivuston kytkeä sukupuoleen tai loukata. Aiomme ehdottomasti suosittelen, että ihmiset ovat osa turvallisuutta strategia. Kaikki uskot tietää, että henkilö mennessä saattaa itse asiassa olla väärässä."

Toukokuussa Wellington valamiehistö vapautti miehen, 44, joka oli syytetty seksuaalisesti rikkomisesta nainen talonsa, kun he tapasivat Dating website.

Vuonna 2004 entinen lääkäri Matthew James Boyd tuomittiin huonolaatuisten väkivallan ja seksin kanssa alaikäisten tyttöjen hän oli tavannut internet chatrooms.

http://www.stuff.co.nz/

Jälkeen Silence: Rape & My Journey Back

Pomaturitn� studium - P?t ?emu se vyhnout


maanantai 22. helmikuuta 2010

NYC Bride Sues Kukkakauppa Yli Kukan väri


NEW YORK - Häät olivat ihanat, paitsi kukat: He olivat väärässä väri.

Näin sanoo morsian, Elana Glatt, joka oli niin järkyttynyt, että hän haastaa kukkakauppa ja väitetty sopimusrikkomus.

Hän sanoo Posy Floral Design in Manhattan korvata pastelli pinkki ja vihreä hydrangeas ja tumman ruosteen ja vihreitä hän oli määritelty 22 centerpieces.

Paitsi, että hän väittää, että hydrangeas olivat nahistuneita ja ruskea, ja järjestetään pölyisissä maljakoita ei ole tarpeeksi vettä.

"Käyttö pääasiassa pastelli centerpieces ollut merkittävä vaikutus ulkoasua huoneen ja oli täysin ristiriidassa visio kantajat olivat bargained varten," Glatt, lakimies, sanoi oikeusjuttu, arkistoida puolesta itsensä, hänen puolisonsa, David ja äiti-in-law, Tobi Glatt, joka maksetaan kukkia.

Kukat maksaa $ 27,435.14. Oikeusjuttu pyytää yli 400.000 dollaria vuonna palauttamista ja vahingonkorvausta.

Stamos Arakas, kukkakauppa, sanoi, että hän ja hänen vaimonsa, Paula yritti sovittaa väri hydrangeas kuvalla Glatt oli antanut heille, mutta kertoi hänelle, että värit eivät välttämättä näytä samalta.

"Isäni oli tapana kertoa minulle," ei käsitellä asianajajien "Arakas sanoi. "Ehkä hän oli oikeassa, Jumala siunatkoon hänen sielunsa."

Konklusjon Til: Male & Female Brain Forskjeller og hvordan de Effect Dating