perjantai 8. tammikuuta 2010

Halpaa Dating Ideat


Toisin kuin yleisesti luullaan, vuodelta ei tarvitse olla kallista. Voit silti nauttia toistensa seurassa ja luoda ikimuistoisia hetkiä olemalla luova ja hyödyntämällä oman luonnollisessa ympäristössä.

Nyt kaikki tuntuu rahaa hyppysellinen käsite vuodelta samalla säästää rahaa ei ole koskaan näyttänyt todellisemman nuorille pareille. Tänään kertoa teille joitakin edullisia vuodelta vinkkejä kolme parit me pyydetty Emancipation Park, jotka ovat löytäneet joitakin taloudellisia tapoja nauttia toistensa seurassa.

Glenealle Hyman ja Anthony Brown, dating kuusi kuukautta

Menemme Emancipation Park, koska sinun ei tarvitse käyttää rahaa, me vain istua ja puhua, ja on illalla vain viestiä. Voimme myös mennä Devon talo ja ostaa 150 dollaria jäätelöä ja rehujen toisiaan. Se on laman aikana niin meillä ei ole rahaa mennä Pegasus, mutta olemme onnellisia ja mukava samalla tavalla. Joskus lähdemme rantaan ja vain rentoutua, kuten on Hellshire - emme edes tarvitse ostaa mitään kalaa. Voimme myös mennä Vesiputouksia ja ostaa juoman ja vain puhua ja hengailla.

Sacha Parkinsonin ja Daniel Mclean vuodelta kaksi kuukautta

Voit mennä elokuviin tai Chill ravintolassa tai baarissa ja luo oman tunnelman. Olet vain löytää jonnekin, missä voitte hengailla ja just chill. Haluamme mennä baareissa ja on juoma. Se antaa meille enemmän mahdollisuus tutustua toisiinsa.

Collette Brown ja Dwayne Lewis, dating kaksi kuukautta

Haluamme menossa Island Grill, koska se on edullinen ja ruoka on terveellistä, koska itse asiassa, että 'jos me vain tulevat. Voit myös mennä puistoon, koska se on ilmainen. I (Collette) AM stay-at-home henkilöä, joten olemme aina tietokoneen jutella keskenään verkossa päivittäin, koska meillä ei ole mitään luottoa polttaa tai emme odota matkapuhelin freebies tulevat sisään

- Nadine Wilson