keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Treffit Goes High-Tech


Kun se tulee teknologian, nuoret ja suhteita, vuorovaikutusta voidaan ehkä parhaiten tiivistää lause tuttu Facebook-käyttäjät: Se on monimutkainen.

Monet teini-ikäiset ja 20-somethings kehua kätevästi sosiaalisen verkkosivustojen kuten Facebook, MySpace ja Twitter ja ylistää aina-helppoutta tekstiviestejä ja Blackberry. Mutta he myöntävät, että niillä voi olla haittapuoli, kun se tulee löytää rakkauden.

"Minusta se oli luultavasti helpompaa" vanhaan "löytää joku", sanoi Heidi Donoven, 24, ja Billings. Donoven, joka varttui pienen Hi-Line kaupungin Kremlin, on yksi ja sanoi ihmiset vain eivät ole yhtä sosiaalisia kuin ne käytetään olla, mikä tekee dating kovemmin.

"Se tekee kaiken vähemmän henkilökohtaisia", hän sanoi kutoma-ja sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja. "Minusta tuntuu kuin olisin menettänyt seurata ihmisiä, koska me emme puhu, me vain tekstiä."

Voit lukea loput tämän tarina, tutustu perjantaina Life-osiossa. Plus, Klikkaa ja Clack ja 2009: n autoteollisuuden osumia ja piti.


maanantai 25. huhtikuuta 2011

Virtuaalitreffailun nörteille


Sarah Jacobsson Purewal ja Alex Wawro, PCWorld

Ystävänpäivä on aivan kulman takana, ja jos olet ilman erityistä joku, online dating saattaa kuulostaa vaihtoehto.

Armed kanssa vain meidän loistava persoonallisuus ja seksikäs kuvia, PCWorld joukkue otti katsomaan joitakin Web paras (ja geekiest) dating sivustot. Jotta testata niitä, loimme naisen profiili (Sarah) ja miesten yksi (Alex), ja lähetti viestejä, mitä tulisi takaisin meille. Here's what löysimme.

Geek2Geek

Kuka voi odottaa löytävänsä: Geeks yllin kyllin!

Paljonko se tulee maksamaan sinulle: sivusto on kolmiportainen jäsenyyden aina vapaasti $ 31/month.

Geek 2 Geek kutsuu itseään "paras paikka netissä tavata nörttejä." Se on varustettu yli 200000 jäsentä, kasvaa noin 6000 jäsentä kuukaudessa. Sen kolme tasoa jäsenyys-free "hopea" ja "kulta"-mahdollistaa eri viestintävälineitä. Vaikka ilmainen jäsenyys voit selata rajoittamaton profiileja ja saada rajoittamaton viestejä ei voi lähettää pois (paitsi maksaa Gold-jäsenille), kunnes päivität hopeaa tilille.

Geek 2 Geek ei ole matchmaking-palveluun. Kirjautuminen on nopeaa ja helppoa, ja sinun ei tarvitse vastata kaikkiin kysymyksiin heti (vaikka et varmasti voi). Kuva ei myöskään ole profiilia vaatimus. Löydä kysymyksiä ovat kaiken tyyppinen huumorintaju "ja" kiinnostuksen kohteita "ja vastaavat nörttejä toimitetaan" Omat Ottelut "-valikkoon.

Mitä, onko sinulla todella löytää nörttejä tällä sivustolla, hyvin, vilkaista läpi sanoo kyllä. Se auttaa, tietenkin, että "kiinnostuksen kohteita" ovat kaikki pelle-suuntautunut, ja sisältää vaihtoehtoja, kuten "online-pelaamista", "Star Trek", "Tolkien," ja "Monty Python". Sivusto itsessään on kohtuullisesti helppo navigoida, vaikka se on melko kiireinen näköinen (se muistuttaa paljon Web hosting-sivusto, joka yrittää myydä sinulle jotain) eikä edistä selailun jotkut muut sivustot kerrattiin.

Sarah ottaa: Tämä sivusto ei todellakaan rajoitu geeks-se näyttää lähes kaikki ovat täällä. Tämä saa minut ajattelemaan paljon profiilit ovat todennäköisesti vanhentuneita ja / tai sitä ei käytetä. Plus, se vie aivan liian paljon tietoa täyttää profiilisi.

Alexin ottaa: Joo, "pelle" tässä asiassa näyttää synonyymi "joku, joka omistaa tietokoneen." Se ei ole välttämättä huono asia, eikä ole ylijäämää viettely leluja, kuten video, tietokilpailuja, ja live chat, vain tiedän, että Geek 2 Geek on täysi-sosiaalinen verkosto, ei vain treffipalvelu.

OtakuBooty

Kuka voi odottaa löytävänsä: Fanit anime, manga, pelaaminen ja cosplay.

Paljonko se tulee maksamaan sinulle: Sign-up-ja selailu ovat ilmaisia, mutta täynnä ominaisuuksia (kuten viestintä-optiot) alkavat $ 4/year.

OtakuBooty on osa online dating ja osa sosiaalista verkostoitumista. Nimi tulee Japanin slangi termi "nörtti" (okei, se on enemmän halventava termi), ja keskitytään vähemmän perinteiseen pelle-anime / manga / Japani-fani tyyppi.

Kirjautuminen on ilmainen, ja voit saada rajoittamaton vapaa viestejä, et vain voi nähdä, joka lähetti ne kunnes kirjaudut maksullinen jäsenyys. Onneksi maksettu jäsenyys on vain 4 dollaria kuukaudessa tai 15 dollaria vuodessa, ja voit tutustua kaikkiin sivuston.

OtakuBooty pitää moukka tekijä elossa koko sivustosta: alkuperäisestä kirjautumissivulle, pakolliset kentät ovat merkitty invincibility tähti maksamisesta sivulla siellä näennäisesti lähettää kinkku "vaihtoehto" toistuva kinkku tilaus. "

Valitettavasti tämä eepos nerdiness kantaa yli sivuston ulkoasua. OtakuBooty on tavallaan kuin Android OS-hieman liian karkea reunoilla. Hyvä uutinen on, että tämä tulee todennäköisesti pelästyttää pois ungeeky tyyppejä, jotka ovat haluttomia käsittelemään vähempään kuin täydellinen käyttöliittymä. Huono uutinen on se, että on olemassa vain niin paljon välilehtiä. Sivusto muistuttaa paljon huonoja wiki-ja hei, siellä on jopa sivuston wiki.

Mitä eri käyttäjien löydät hyvin, he ovat varmasti nörtit. Ja he kaikki hieman outo. Asia kohtaan: Viime kerralla pyysimme, "varustellun jäsen" etusivulla oli kolme viikset laskeva alas hänen kasvonsa (vain istua siellä hetken ja kuvitella että).

Sarah ottaa: OtakuBooty käyttöliittymä on hirveä. Se on todella. Se voisi estää nongeeks allekirjoittamasta ylös, mutta se tulee myös estää geeks. On mahdotonta navigoida sivuston en edes ota OtakuBooty, koska en löytänyt niiden yhteyttä sivun.

Alexin ottaa: minä en Otaku kulttuuriin, mutta halusin kuten OtakuBooty. Toki wiki kaltainen ulkoasu on ruma, mutta löysin sen omituinen tyyli herttainen, ja uutiset, tarjoukset ja lähes oikeudellinen torrent osat ovat käteviä, jos intohimoisesti anime. Jos et ole, sinun pitäisi luultavasti liittyä minua antamaan tämän sivuston läpi.

Cupidtino

Kuka voi odottaa löytävänsä: Noin 30000 Apple fanit.

Paljonko se tulee maksamaan sinulle: Ilmainen selata profiileja ja lähettää viestejä, $ 4.79/month lukea sinulle lähetetyt viestit.

Cupidtino kuvaa itseään ensimmäinen (ja ainoa) "Mac-vaikutteita" dating site. Se on oikea, jos rakastat Applen tuotteita ja ihmisiä, jotka rakastavat Applen tuotteita, tämä sivusto on sinua varten. (Nimi on pelata "Cupertino", jossa Apple on kotipaikka.) Filosofia takana dating sivusto on, että ihmiset, jotka haluavat Applen tuotteet ovat usein paljon yhteistä, niillä on taipumus olla luovia tyyppejä, kuten suunnittelijat, muusikot , ja kirjailijoita, ja todennäköisesti oltava yhteensopivia muiden luovia persoonallisuuksia.

Cupidtino on nopea ja helppo päästä alkuun, tarjoaa sinulla on Mac tai IOS-yhteensopivaa laitetta (kyllä, sivusto on suunniteltu Apple fanit, ja parhaiten pääsee Applen laitteet). Profiilisi perustietoja (kuten syntymäpäivä) vaaditaan, mutta kuva ei ole tarpeen aloittaa selaamisen Apple fanit heti. Voit selata profiileja ja lähettää viestejä ilmaiseksi, mutta jotta lukea sinulle lähetetyt viestit, sinun on maksettava pieni merkintäpalkkiota 4,79 dollaria kuukaudessa, saman verran kuin Venti Mokka Lite Cupertino Starbucks.

Cupidtino sivusto on yksinkertainen ja siinä on paljon tyhjää tilaa ja puhtaita linjoja (samanlainen kuin Applen tuotteet). Näin se yleensä helppo navigoida, vaikka sivusto ei ole kykyä kapea hakuja postinumerot tai kaupungeissa. Yksi asia huomata, että ihmiset, sekä miehiä että naisia, on Cupidtino yleensä hieman taitava niiden Macin Photobooth. Profiili kuvat tällä sivustolla ovat selkeät, terävät ja taiteellisesti sulatettu, jolloin kaikki näyttää houkuttelevampi hipstery, taiteellinen eräänlainen tapa.

Sarah ottaa: Onko se vain minä, tai ihmiset kuvat näyttävät fantastinen tällä sivustolla? Se on joko kaikki valkoinen tila tai se, että Apple fanit todellakin ovat luovia persoonallisuuksia, mutta Dang. Valitettavasti se ei ole kovin aktiivinen. Sain vain pari viestiä viikossa tai niin olin noin.

Alexin ottaa: Tämä paikka on loistava! Se on niin puhdas ja yksinkertainen, kaikki nämä pikku kuvakkeita ja suuria kauniita kuvia. Ei ole mitään kelloja ja pillejä lisäksi perus profiili etsiä, mutta se on oikeastaan ​​kaikki mitä tarvitset. No, ja Applen laite. En saanut monta viestiä viikon aikana, joko-ehkäpä pettänyt PC taipumuksiaan.

Sweet Geeks

Kuka sinua voi odottaa löytävänsä: Geeks, varsinkin tyttö geeks.

Paljonko se tulee maksamaan sinulle: Voit nähdä ihmisten profiileja ilmaiseksi, mutta jos haluat lähettää viestin, se tulee maksaa $ 5/month ja täysjäsenyyttä.

Sweet Geeks "mainoslause on" tila, jossa harmaa asioissa. "Sivuston omistaja, Joyce Dales luonut pelle ominaiset dating sivusto 2007-hän innostui tekemään niin oman tarinansa, jossa hän tapasi pelle verkossa ja totesi, että oli vaikea löytää geeks Internetissä (kaikki paikat!). 27000-jäseninen sivusto on erityisen tasapainoinen uros-naaras-suhde, toisin kuin monissa paikoissa Internetissä, ja Dales tekee varma, että hän markkinoi aktiivisesti alueen naisille.

Sweet Geeks ominaisuuksia, perus-layout, joka muistuttaa varhaisen (noin 2000) HTML-sivun. Vaikka rekisteröitymisestä on ilmaista, sinun täysjäsenyyttä hyödyntää sivuston viestitoimintoihin ja melko nopea, vaikka kuva (tai avatar jonkinlainen) vaaditaan. Ensimmäinen sign-up arkin asettaa se kaikki siellä, ja voit kirjoittaa niin paljon tai vähän profiilin tiedot kuin haluat.

Ei kytkee joidenkin perusasiat (kuten olitpa juoppo / tupakoitsija tai ei), vain tekstilaatikoiksi voit kuvata, miten sinusta tuntuu asioista. Toisin sanoen, Sweet Geek on vähemmän matchmaking sivuston se ei anna yhteensopivuus tulokset ja enemmän sosiaalisen verkostoitumisen sivusto. Näin profiileja voidaan mukauttaa kanssa tilatietoja, blogitekstejä ja ystävä syötteitä.

Haku geeks on perus-ja voit tehdä hakuja X kilometriä postinumero. Voit myös etsiä geeks avainsanoilla. Mitä ihmiset löydät täältä-hyvä uutinen on, että useimmat heistä täyttää niiden profiilit, niin tiedät paljon niiden henkilöiden (tai sen puute). Huono uutinen on, että paljon niitä myös käyttää avataria niiden kuvia, joten jos olet matala ... No, ehkä sinun ei pitäisi olla geeky dating sivuston ensimmäinen paikka.

Sarah ottaa: Se on paljon enemmän sosiaalista verkostoitumista kuin matchmaking tai seurustella. Minusta on outoa, että et voi suodattaa pois haut, eli tupakoimattomien.

Alexin ottaa: Siinä on jotain hyvin viehättävää noin Sweet Geeks, se pieni sosiaalinen verkosto, jossa perustaja edelleen aktiivisesti mukana, ja koska tarkastuslistat puolesta kenttiin tuntuu tosissaan yrittää edistää järkevää keskustelua. Jos etsit kastaa varpaasi on online dating allas, mutta tuntuu pelottaa koko vapaan sivuston kuten OKCupid (ks. alla), Sweet Geeks ehkä täydellinen istuvuus.

OKCupid

Kuka voi odottaa löytävänsä: Lähes kaikki, ja sitten joitakin.

Paljonko se tulee maksamaan sinulle: Ilmainen.

Vaikka se on täysin ilmainen dating site, OKCupid on täynnä nuoria sinkkuja, noin 70 prosenttia sen käyttäjistä vuotiaita 18 ja 35. Toki, tämä on ainakin osittain siksi, että sivuston ominaisuudet kuin online dating-testejä, tietokilpailuja, ja ottelu vastata kysymyksiin, jotka on luotu sekä henkilöstön ja käyttäjien.

OKCupid on useampia vaiheita kuin Cupidtino, mutta se on vielä suhteellisen helppo luoda profiilin ja aloittaa selailun otteluissa. OKCupid ei käynnisty ennakoivasti lähetämme sinulle ottelua kunnes ladata kuvan ja vastauksen vähintään 25 persoonallisuus kysymyksiä, mutta voit silti ottaa yhteyttä ja keskustella ihmisten kanssa.

Sivusto on helppo navigoida, ja on olemassa useita tapoja löytää otteluihin. Voit tehdä Tarkennettu haku tai voit tehdä "Quick Match." Quick Match on tavallaan kuin Hot or Not-annat käyttäjille heidän valokuvia ja profiilia, ja he lopulta lähetetään sähköpostitse verkkoon käyttäjien kuvia. Jos he anna sinulle hyvin (ja sinä mitoitettu niistä erittäin ensiksi), OKCupid yhdistää te kaksi.

Mitä mitä löydät on OKCupid, 55 prosenttia käyttäjistä on miehiä. Lisäksi käyttäjät näyttävät ovat käyneet läpi ja paljon vapaampi pikaviestintä ja sähköpostia (luultavasti koska se on ilmainen). Hänen muutaman päivän jäseneksi, Sarah sai viestejä tyyppejä, jotka halusivat puhua, maksaa hänen laskunsa, ja tietenkin tavata. Hyvä uutinen on, että useimmat OKCupid käyttäjien tuntui olevan siellä dating osa, ei vain tietokilpailuja ja hauskoja artikkeleita, kuten hiljattain "Best Kysymyksiä ja First Date".

Sarah ottaa: Tämä paikka on yllättävän hoppin "varten online dating sivuston on paljon tyyppejä (ja söpö itse, että) viestien lähettämistä ja tehdä ensimmäisen siirron. Lisäksi rakastan tietokilpailuja-ne pitävät minua noin pitkään.

Alexin ottaa: En voinut vähempää tietokilpailuja tai söpö kaverit, mutta OKCupid silti vietteli minut intuitiivinen käyttöliittymä ja nopea persoonallisuus testit, jotka saavat suoraan asiaan. Jos sinulla on paksu iho, kehotan teitä antamaan kuva OKCupid kokeellisessa MyBestFace moottori ja crowdsource ikuinen kysymys, "Olenko kuuma vai ei?"

Match.com

Kuka voi odottaa löytävänsä: Vakava online daters.

Paljonko se tulee maksamaan sinulle: vapaasti katsella ympärilleen, täyttä hyötyä alkavat $ 18/month.

Kun ihmiset ajattelevat online dating, he usein ajattelevat Match.com. (Jos olet ollut Match.com jonkin aikaa, saatat ajatella "oikeusjuttu.") Match.com on suosittu sivusto vakavampia online dater. Suurin Match.com-käyttäjät vuotiaita 30 ja 49 (51 prosenttia), vaikka 50-plus väestön (20 prosenttia) on nopeimmin kasvava.

Se on ilmaista rekisteröityä Match.com, hakuja ja selailla muiden ihmisten profiileja, mutta mitään viestiä vaihto edellyttää maksullinen jäsenyys. Maksetut jäsenyydet alkavat 18 dollaria kuukaudessa (kuuden kuukauden minimi) ja mennä jopa 35 dollaria kuukaudessa (kuukauden pienin). Sinun ei tarvitse täyttää profiilisi heti, mutta et näy Match.com hakutuloksissa, kunnes olet valmis se (täydellinen kuva).

Match.com on erittäin kattava hakukone, voit rajata hakutuloksia uskon, kielet, lemmikit, palkka valikoima, liikunnan määrä, ja edut, muun muassa. Jos sinulla on vaikea lajittelun kautta kaikki mahdollisuudet (vaikka olet kapea se alas), Match.com tarjoaa myös mahdollisesti myös otteluiden muodossa "Daily 5". Match.com väittää viisi potentiaalista ottelut teitä ja pyytää teitä sanomaan, onko olet kiinnostunut-sivusto sitten muuttaa ottelut Vastausten perusteella.

Sarah ottaa: Inhoan sanoa se, mutta kaikki ottelut, että Match.com lähettänyt minut mahdollisuudet olivat vain niin ruma.

Alexin ottaa: Joko olen rekisteröitynyt liian myöhään tai sitten olen vaan ole niin yhteensopivia, koska Match.com ei lähetä minulle mitään otteluissa ollenkaan. Oletan, että onni onnettomuudessa? Joko niin, OKCupid aika paljon puhaltaa Match.com vedestä joka mielekkäällä tavalla.

eHarmony

Kuka voi odottaa löytävänsä: Ihmiset, jotka etsivät vakavaa suhdetta. Vakavasti.

Paljonko se tulee maksamaan sinulle: Vaihtelee, mutta suosittu tilaus on $ 30/month kuusi kuukautta.

eHarmony ei dating verkkosivuilla, vaan se on online matchmaking-palveluun. Toisin kuin muut sivustot, joiden avulla käyttäjät voivat selata ja etsiä mahdollisia osumia, eHarmony tekee kaikki legwork sinulle. That's right-ei ole tapa, jolla voit selata tietokantaa 33 miljoonaa käyttäjää, koska (let's olla vakavia), jos tietäisit mitä halusit, et olla eHarmony ensimmäinen paikka.

eHarmony on myös hieman monimutkaisempi rekisteröityä kuin muiden dating sivustot: vastaamisen sijaan muutamia kysymyksiä ja ovat pariksi mahdollisia osumia, jokaisen käyttäjän tulee täyttää kokonaisvaltaista suhdetta kyselyyn. Kyselylomake auttaa matchmaking prosessi osoittaa myös, että käyttäjä on tosissaan löytää vakavaa suhdetta (toisin sanoen kyselylomake on syvällinen riitä, että olet aio vain täyttää sen huvin vuoksi). Ja kyllä, matchmaking että eHarmony ei perustuu tieteelliseen tutkimukseen, mikä tekee pitkän aikavälin suhdetta viimeisenä.

Mukaan 2008 tekemän tutkimuksen Harris Interactive, keskimäärin 542 henkilöä naimisiin päivittäin Yhdysvalloissa seurauksena eHarmony matchmaking-taitoja. eHarmony ei vain istua ja odottaa sen käyttäjät voivat tavata, joko-ne tarjoavat myös erilaisia ​​matchmaking liittyvät palvelut, kuten profiilin harkittaviksi (ammatillinen kirjailijoita, jotka auttavat profiilisi paistaa) ja turvallinen vaativat palvelut, jotta käyttäjät voivat turvallisesti päästä kosketuksiin toistensa kanssa.

Jos etsit erittäin vakavia pitkäaikaisia ​​suhteita, eHarmony on paikka ... mutta jos etsit jotain vähemmän, ehkä OKCupid on enemmän tyyliäsi.

Sarah ottaa: No, eHarmony isn'ta dating verkkosivuilla, se matchmaking verkkosivuilla. Tämä ei ole oikea paikka mennä, jos pelaat ympäri. Vakavasti, niiden questionniare on todella pitkä eikä heikkohermoisille.

Alexin ottaa: Niin paljon kysymyksiä! Online matchmaking on kasvussa liike, eikä kukaan ole parempi muuntavan sinut tilastollinen kuin algoritmi alkemistien klo eHarmony.

Joten sinulla on se: ei väliä mitä etsit, onko se vakavaa suhdetta, Mac-Lovin 'hunaja, tai jotkut "OtakuBooty" siellä dating sivuston siellä sinua varten. Se tarkoittaa, että ei ole mitään tekosyitä, kun 14 helmikuu rullaa ympärillä.

Gedroomde up telefoonnummer man leidt aan een vrouw van zijn dromen


sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Turistit sakkoja pyöräily alasti Serbiassa


Belgradissa. Serbia - Kaksi Itävallan ja Saksan tuomittiin pyöräily alasti pitkin joen Tonavan Serbiassa kun helleaalto on lähettänyt lämpötilat pilviin.

"Poliisi saapui paikalle sen jälkeen, kun varoitetaan ohikulkijoita", sanoi poliisin tiedottaja Stevan Krstic Pohjois kaupunki Novi Sad.

Lämpötilat Serbiassa ja muualla Balkanilla on pysytellyt sitkeästi viimeisen viikon noin 40 astetta (104 Fahrenheit).

Kolme miestä saatiin maistraatin syytetään häiritä yleistä rauhaa ja järjestystä ja olivat sakot 10000 dinaaria (150 dollaria) kutakin.

Dating es un privilegio no un derecho