tiistai 27. syyskuuta 2011

Speed ​​Dating Tips


Oletko kokeillut Speed ​​Dating vielä? Monet ihmiset epäröivät kokeilla, koska he uskovat, että 5 minuuttia ei riitä aikaa tuntea joku, tai koska he tuntevat olonsa epämukavaksi tehdä sitä. Nämä ovat legit syistä. Jos kuitenkin mennä Speed ​​Dating kanssa myönteinen asenne ja käyttää näitä vinkkejä löydät sen olevan mahtava kokemus:

First Impressions

Ulkonäkösi ei ole väliä liikaa. Mikä on tärkeämpää on oma tyyli. Mitä tapa pukeutua kertoo sinusta? En sano, pukeutua kuin rocktähti. Vain olla tyylikäs. Niin kauan kuin et ole pukeutunut tietokone myyntimies, sinun on hieno. Käytä ensivaikutelma eduksesi.

Positiivisuus

Tämä ei koske pelkästään Speed ​​Dating vinkkejä. Positiivisuus on tärkeää kaikissa teidän vuorovaikutusta. Kun sinulla on valtava hymyillen teidän kasvot, ihmiset ajattelevat "Vau, että kaveri on hänen juttuja yhdessä." Se hetkessä sanoo niin paljon hyviä asioita sinusta. Myös katsella hermostunut tapoja, kuten napauttamalla sormia tai jalkoja.

Älä juo ... Liian paljon

Olen tehnyt tämän virheen ennen. Jos olet kuin minä, alkoholi tekee sinusta tuntuu voittamattomia ja voi aiheuttaa voit tehdä ja sanoa typeriä juttuja. Vain juoda tarpeeksi rentona ja saat keskustelun mehut virtaava. Se on neljä minuuttia, jonka haluat ilmaista itseäsi hyvällä tavalla.

Focus On Girl

Oppia niin paljon kuin voit noin muu henkilö, aikaa sinulla on. Ole aidosti kiinnostunut. Jokaisella on standardeja niiden mielessä, millaisen kumppanin haluaa. Kysy häneltä kysymyksiä ja selvittää, jos hän sopii sinun. Älä pelkää ilmaista itseäsi samoin. Jos sanot jotain tyhmä ja hän ei pidä sinusta, niin se ei todennäköisesti olisi toiminut joka tapauksessa. Selvitä, mitä hän on intohimoinen ja kysyä häneltä kysymyksiä siitä.

Viihdyttää itseäsi

Speed ​​dating ei ole testi tai vakava tapahtuma. On tarkoitus olla hauska ja leikkisä. Näkevät sen mahdollisuuden tavata porukkaa ja hauskaa. Aina viihdyttää itseäsi ja pitää hauskaa sen kanssa. Jos sinulla on hauskaa, mahdollisuudet ovat ihmisiä puhut on hauskaa myös. Yksinkertaisesti katsot sitä mahdollisuutena tavata paljon mielenkiintoisia ihmisiä ja uusia ystäviä.

Pidä nämä Speed ​​Dating vinkit mielessä, kun menet ja voit olla varma, että on hauskaa!


Miten Facebook ja Google Killed Blind Dating


Ovatko sokea päivämäärät kuollut? Onko matchmaking teollisuuden menossa tapa amerikkalaisten autonvalmistajien?

Tein Google tyttö etsii kauan ennen kuin siitä tuli hyväksyttävää myöntää sitä. Takaisin ennen kuin Google tuli virallinen verbi, tekisin tämän, mutta se oli pidettävä salassa. Kerran Oletin tyttö oli rento tarpeeksi kuulla, että löysin hänen profiilinsa Onlysimchas.com mutta pettyi löytää kuvaa ei hän vaati saada tietää, kuinka olin löytänyt profiilia. Sanoin hänelle, että googlasin ja hän meni sekaisin, kuin olisin ollut joitakin friikki ihmiset haluavat tietää enemmän kuin mitä yhteinen ystävämme oli kertonut minulle, koska jokainen, joka haluaa sinun mennä ulos heidän ystävänsä siirtyy "myynti mode" Kun puhutaan heidän ystävänsä määritteet.

Samoihin aikoihin, että Facebook avasi ovensa tweens ja preteens siitä tuli hyväksyttävää tehdä laajoja historiatietoja ympäri tarkastukset internet mahdollisten päivämääriä. Facebook on pohjimmiltaan jossa voit etsiä lian ja kiitos suosikkini ominaisuus - merkityt kuvat - tyttö olet tutkimassa voi vain kätkeä hänen todellinen luku takana hyvät sarake ja harvennus musta hame. Sinun olisi yllättynyt, miten eri ihmiset katsovat niiden profiilikuvat verrattuna niiden merkityt kuvat.

Blind dating on etunsa. Minulle se oli kiire lajittelee, ikään kuin pelissä arpajaiset: Et tiennyt mitä oli tekeillä, vaikka enimmäkseen oletetaan sen olevan kehno kunnes haluan voittaa silloin tällöin. Ihmettelen, jos tulen kaipaamaan iloa tinkimisen kanssa naapuruston shadchan ja löytää hienovaraisia ​​tapoja hylätä dating tarjoukset minun Charedi serkkuja Monsey?

Vaikka Googling ja Facebooking mahdolliset päivämäärät voidaan hauskaa ja informatiivinen, tulisi pitää avoimin mielin. Ihmiset ovat liian nopeita tuomitsemaan ihmiset perustuu niiden ystävät, puoli-alasti humalassa otetut kuvat heidän Spring Break Cancunissa ja ovatko ne Yankees fani. On enemmän ihmisiä kuin mitä he laittavat heidän Facebook-profiilit, mutta jos löytävät blogiin voit melko paljon olettaa se kuvailee heidän alter ego ja mitä he haluavat he olivat, mutta koskaan tule olemaan.


maanantai 26. syyskuuta 2011

Meet nainen on ollut Cyber ​​Sex kanssa 60 Online "Lovers '


Serial "cyber dater", joka viettää lähes joka ilta verkossa, dating miehet hän on koskaan tavannut, sanoo idean, joka veti häntä tekemään niin "on vähemmän sitoutumista ja hauskempaa mukana".

Markkinointi Executive Siana Nelson käyttää sähköpostia, dating sivustot, foorumit, web, Skype sekä pikaviestimien tasalla miestä ympäri maailmaa - joista yksikään ei hän aikoo koskaan tavata tosielämässä.

Hän jopa ottaa suhde seuraavaan vaiheeseen antamalla cyber seksiä hänen kanssaan "Lovers".

"Cyber ​​dating on tie eteenpäin - jokaisen nykyaikaisen naisen pitäisi tehdä se. Voin nauttia kaikista intiimejä hetkiä olisin kanssa tahansa mies, mutta vähemmän sitoutumista ja hauskempaa mukana, "Sun lainattu Nelson sanoo.

"Sen sijaan käydä läpi liikkeet illallinen tai elokuvan ensimmäinen päivä, minun Cyber ​​päivämäärä ja voin suunnitella Skype video kokouksessa. Tämä tarkoittaa, että voimme näyttää toisiamme ympärillä asuntoja käyttäen webcam ja sitten "jakaa" pullon viiniä. Jos päivä menee hyvin ja olemme molemmat valmiita, meillä cyber seksiä kautta webcam lopussa päivä. "

Nelson lukemalla, Berkshire, on tällä hetkellä vuodelta kolme miestä eri maista - Amerikassa, Australiassa ja Kanadassa.

Saatuaan hänen sydämensä rikki 18 kuukautta sitten, Nelson päätti hän halusi turvallisuus dating miesten vain internetissä.

Nelson liittyi useilla foorumeilla ja dating sivustoja ja alkoi jutella miehille samanlaisia ​​etuja Australiassa, Amerikassa ja Aasiassa.

Nelson on Cyber ​​päivätty yli 100 miestä myös lakimiehiä, purjehtijat, arkkitehdit, rakentajat, toimijat ja maanviljelijät.

"Minulla on ollut cyber seksiä noin 60 miestä olen päivätty. Jotkut tekevät selväksi haluavansa vain keskustella ja flirttailla, ja jotkut En puoleensa tällä tavalla. Jotkut olen kääntänyt alas Cyber ​​seksiä, koska löysin ne liian eteenpäin. He eivät halunneet tietää minulle, he vain halusivat nopea internet jännitystä ", Nelson lisäsi.

Siana pitää päiväkirjaa kaverit hän pitää ja antaa heille pisteitä Cyber ​​päivämäärät tekniikkaa. (ANI)