maanantai 26. syyskuuta 2011

Meet nainen on ollut Cyber ​​Sex kanssa 60 Online "Lovers '


Serial "cyber dater", joka viettää lähes joka ilta verkossa, dating miehet hän on koskaan tavannut, sanoo idean, joka veti häntä tekemään niin "on vähemmän sitoutumista ja hauskempaa mukana".

Markkinointi Executive Siana Nelson käyttää sähköpostia, dating sivustot, foorumit, web, Skype sekä pikaviestimien tasalla miestä ympäri maailmaa - joista yksikään ei hän aikoo koskaan tavata tosielämässä.

Hän jopa ottaa suhde seuraavaan vaiheeseen antamalla cyber seksiä hänen kanssaan "Lovers".

"Cyber ​​dating on tie eteenpäin - jokaisen nykyaikaisen naisen pitäisi tehdä se. Voin nauttia kaikista intiimejä hetkiä olisin kanssa tahansa mies, mutta vähemmän sitoutumista ja hauskempaa mukana, "Sun lainattu Nelson sanoo.

"Sen sijaan käydä läpi liikkeet illallinen tai elokuvan ensimmäinen päivä, minun Cyber ​​päivämäärä ja voin suunnitella Skype video kokouksessa. Tämä tarkoittaa, että voimme näyttää toisiamme ympärillä asuntoja käyttäen webcam ja sitten "jakaa" pullon viiniä. Jos päivä menee hyvin ja olemme molemmat valmiita, meillä cyber seksiä kautta webcam lopussa päivä. "

Nelson lukemalla, Berkshire, on tällä hetkellä vuodelta kolme miestä eri maista - Amerikassa, Australiassa ja Kanadassa.

Saatuaan hänen sydämensä rikki 18 kuukautta sitten, Nelson päätti hän halusi turvallisuus dating miesten vain internetissä.

Nelson liittyi useilla foorumeilla ja dating sivustoja ja alkoi jutella miehille samanlaisia ​​etuja Australiassa, Amerikassa ja Aasiassa.

Nelson on Cyber ​​päivätty yli 100 miestä myös lakimiehiä, purjehtijat, arkkitehdit, rakentajat, toimijat ja maanviljelijät.

"Minulla on ollut cyber seksiä noin 60 miestä olen päivätty. Jotkut tekevät selväksi haluavansa vain keskustella ja flirttailla, ja jotkut En puoleensa tällä tavalla. Jotkut olen kääntänyt alas Cyber ​​seksiä, koska löysin ne liian eteenpäin. He eivät halunneet tietää minulle, he vain halusivat nopea internet jännitystä ", Nelson lisäsi.

Siana pitää päiväkirjaa kaverit hän pitää ja antaa heille pisteitä Cyber ​​päivämäärät tekniikkaa. (ANI)