lauantai 6. helmikuuta 2010

Drive-by Dating


Vain USA â € "uusi kierre Online Dating Amerikan autoilijat voivat nyt lähettää sähköpostia kenelle tahansa käyttää niiden avulla niiden rekisterikilpi!

Olet juuri nähnyt sinun Soulmate ajaa ohi tiellä. Ainoa ongelma on et ole koskaan tavannut heitä ennen, eikä sinulla ole tapa ottaa heihin yhteyttä. Tämä on vasta SearchPlates.com tuli pelastus.

"SearchPlates.com voit yhteyttä kuljettaja näet tien hetkessä heidän rekisterikilpi", sanoo Scott Rose, Vice President of SearchPlates.com, joka käynnisti useita kuukausia sitten, ja jo yli 3 miljoonaa rekisterikilvet rekisteröity site. "Käyttäen kännykkääsi, voit lähettää tekstiviestin juuri silloin ja siellä kaikki rekisterikilpi näet tien päällä, ja jos rekisterikilpi on rekisteröity sivustollamme, viesti menee välittömästi toimitettu matkapuhelin sidoksissa siihen. tai kun pääset kotiin, voit kirjautua web-sivuston ja lähettää viesti, että toinen henkilö saa, kun he kirjautuvat sisään, mutta ei koskaan olisi joku saat nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi meiltä. That's up to te kaksi, kun yhteys on tehty. " SearchPlates.com on ainoa vapaa rekisterikilpi viestijärjestelmä verkossa. "Se on uusi tapa ottaa yhteyttä joku normaalisti ole pääsyä, sanoo Rose.

Jos toinen auto on rekisterikilpi, jota ei ole vielä rekisteröity, SearchPlates.com tallentaa viestin ja ilmoittaa, kun että levy tulee rekisteröityä. "Kun kymmeniä tuhansia uusia jäseniä liittyi päivittäin, se on vain ajan kysymys, ennen kuin henkilö, jota yrität ottaa yhteyttä merkkejä asti", sanoo Rose.

Lisäksi dating tai ostaa ja myydä autoja, Rose sanoo, että sivusto on monia etuja: Tee uusia ystäviä, rekrytoida jäseniä Car Club, etsi liike, jonka ajoneuvo näitte ja jopa valittaa joku heidän ajo. "Tämä voisi pienentää Road Rage, koska [jäsenten] nyt on väkivallaton tapa ilmaista vihaa", hän sanoo.

Kuten Erikoistarjous juhlimaan 3 miljoonas rekisteröity rekisterikilpi, SearchPlates.com on lahjoittaa 10.000 dollaria kuukaudessa rahaa ja palkintoja seuraavan 10 kuukauden aikana. "Joka kuukausi annamme pois 16 Sony maksupalvelujen tarjoajat, 16 Video iPodeja ja 2000 dollaria käteistä jäsenille SearchPlates.com, Rose sanoo. "Meillä on ainutlaatuinen seurantajärjestelmä, jossa voit kertoa ystävillesi SearchPlates.com ja lisätä mahdollisuuksia voittaa."

Ja siitä, että sivusto on kasvanut nopeammin kuin koskaan kuvitellut. Mikä oli kerran pieni Uuden idean nopeasti tullut suuri verkkosivuilla. "Aluksi oli vaikea pysyä määrä liikennettä sivuston sai. Emme koskaan kuvitellut, että olisi tullut suosittu tämä nopeasti", sanoo Rose. Uuden matkapuhelimen viestijärjestelmä, ja 100,000 dollaria kylkiäinen, SearchPlates.com toivoo tavoittaa 40 miljoonaa rekisteröityä rekisterikilvet seuraavien 12 kuukauden aikana. "Tulevaisuus SearchPlates.com riippuu jäseniä yhdistää muiden jäsenten kanssa ja mitä olemme nähneet tähän mennessä, tiedämme olevamme matkalla menestykseen", Rose jatkaa.

Sivustojen käytöstä on ilmainen. Kuka tahansa voi rekisteröityä osoitteessa Searchplates.com tarkistaa, jos ne ovat viestit, jotka odottavat heitä. "Monet ihmiset ovat yllättyneitä selvittää ne viestit, jotka odottavat heitä, kun he kirjautuvat ylös," sanoo Rose. "On todella mielenkiintoista tietää, joku yrittää saada sinuun yhteyden." Kaikki kautta lähetetyt viestit SearchPlates.com on sekä yksityisiä että nimetön ja vain yksityiskohdat haluat tehdä yksityisen jaetaan.

Searchplates.com


perjantai 5. helmikuuta 2010

Amerikkalaiset Don't Want To Be Friends kenenkään kanssa


Amerikkalaiset ovat kolmasosa vähemmän läheisiä ystäviä ja uskotun kuin vain kaksi vuosikymmentä sitten, ja joukko ihmisiä, jotka ovat yhdenkään yli kaksinkertaistunut - toinen merkki voimme asua Yksinäisempi, syrjäisten elää kuin aikaisemmin, tutkimus on julkaistu tänään sanoo.

Tutkimuksessa havaittiin, että miesten ja naisten jokaisen rodun, iän ja koulutustason raportoitu vähemmän omaisissa kuin samassa tutkimuksessa kääntyi vuonna 1985.

Jäljellä uskotun olivat todennäköisemmin heidän ydinperheen kuin vuonna 1985, tutkimuksen mukaan, mutta läheisyyttä perheissä oli alaspäin, too. Tulokset raportoidaan kesäkuun kysymys American Sociological Review.

"Et yleensä näe, että tällaisia suuria sosiaalisia muutoksia parin vuosikymmenen aikana", sanoo tutkimuksen Coauthor Lynn Smith-Lovin, sosiologian professori, Duke University Durham, NC

Tämä ei ole vain akateeminen käyttää: läheisiä suhteita toimii turvaverkkona, hän sanoi. "Olipa piristymisen lasten päivähoidossa tai löytää joku auttaa sinua ulos kaupungin hirmumyrskyn, nämä ihmiset olemme riippuvaisia."

Linda Bickel voivat liittyä. 33-vuotias Detroiter on suunnittelijana mainostoimisto keskustassa. Hänen lähimpänä uskotun on sisar ja sisar-in-law.

"Minulle se on, koska olen aina ollut läheinen perheenjäsen", Bickel sanoi. "Vaikka olin naimisissa - Olen ollut naimisissa 10 vuotta - tekisimme juttuja perheensä tai meidän ystävämme. Meillä ei ole iso ympyrä."

Yksi selitys ystävyyden n lasku on, että aikuiset tekee pidempiä työpäiviä ja seurustelua vähemmän. Että myös naiset, kun homemakers, yleensä on vahva yhteisön verkkoihin. Lisäksi commutes ovat pitempiä, ja television katselu ja tietokoneen käyttö ylös.

Koska yhteydet naapureihin ja sosiaalisen seurojen väheneminen, Smith-Lovin sanoi, "From Yhteiskunnan kannalta tämä tarkoittaa sitä, sinulla on enemmän ihmisiä eristetty pieni verkosto ihmisiä, jotka ovat samanlaisia kuin ne."

Carissa Gaden, St Clair Shores psykologi, sanoi torstaina, että enemmän harried elämäntavat edistävät puute läheiset suhteet.

"Useimmat ihmiset ovat niin kiireisiä nykyään, että ehkä heillä ei ole aikaa vaalia suhteita. Ihmisenä törmätä on tyttäresi jalkapallo-otteluun ei saa olla henkilö, jonka haluat sanoa" Hei, olen todella huolissani tästä ... " to. "

Mutta Gaden sanoi, kun Duke tutkimuksen mukaan ihmiset ovat vähemmän läheisiä ystäviä, se ei tarkoita, ihmiset eivät halua niitä.

"Asiakkaat olen kanssa puhuttu paljon suhteita, hän sanoi. "Ihmiset varmasti haluavat niitä läheisiä suhteita muihin ihmisiin."

Henkilön suhteita tai puutteesta niistä - voi sanoa paljon henkilö.

"When I'm kokouksessa joku, haluan tietää ihmissuhteita, koska se kertoo minulle, miten henkisesti terveitä he ovat" Gaden sanoi.

Tutkimusryhmän havainnot perustuvat kysymyksiä, ne lisätään yksi maan Classic asenne gallupit, General Social Survey-tutkimushanke, jossa Chicagon yliopistossa National Opinion Research Center on tehnyt kahden vuoden välein vuodesta 1972.

In face-to-face tutkimus, 1467 ihmistä - kansallisesti edustava otos - pyydettiin laskemaan ja kuvaamaan kaikkia ihmisiä, joiden kanssa he halua keskustella heille tärkeitä asioita on viimeisten kuuden kuukauden aikana.

Kysymys vuonna 2004 oli sama kuin pyysi vuonna 1985, vaikka termi "keskustelivat" voi johtanut viime aikoina vastanneet jättää ystävyyssuhteita yllä sähköpostitse, Smith-Lovin myönsi.

"Mutta jos haluat jonkun noutaa lapsesi alkaen päiväkodeissa, koska olet jumissa töissä, et voi e-mail joku New Yorkissa", hän sanoi.

Lisätty Detroiter Bickel: nämä e-mail suhteet eivät ole yhtä läheinen.

"Tapaamme kommunikoida on erilainen", sanoi Bickel, joka sähköpostiviestien College ystäviä. "Sähköposti on niin helppo pitää paljon ihmisiä silmukan vapaamuotoisemmassa tavalla. Jollei niitä käytetään joutua kirjoittamaan kirjeitä pitää yhteyttä ihmisten kanssa, se oli enemmän henkilökohtaista."

Koottu Knight Ridder Sanomalehdet ja USA Today.

Safe Dating Rules For Men


tiistai 2. helmikuuta 2010

Do You Like One Night Telineet


Adult Online Dating Services on tulossa suosituin vuodelta verkkosivujen ympärillä tällä hetkellä. Syy voi olla vain enemmän ja enemmän sinkkuja ovat, jotka haluavat tavata muita sinkkuja pelkästään yhden yön. Sadat tuhannet Singles lähteä joka viikonloppu toivoen törmäävät oikea henkilö yhden yön. Tämän Nykypäivänä tämä ei ole turvallinen käytäntö päästä. Yhden, mahdollisuudet ovat, kun ei lopulta törmäävät sinun päivämäärä yö teillä on ollut liian paljon juoda. Tämä ei ole vain se vaikuttaa teidän tuomion, kun se tulee valita parisi mutta luultavasti tapa tietää, mitä olet tekemässä. Toinen vaara on, kun olet yksin teidän mennessä voi tapahtua mitä vain. Olet ehkä tavannut jonkun, joka on väärä ajatus, ja te dont oikeastaan halua tehdä mitään.
Lisää