keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

MDS antaa sydämensä lepatusta vuonna dating peli


Vancouver - Lääkärit ovat todennäköisimmin saada pulssit kilpa kun se tulee dating mahdollisuuksia, kun poliitikot ovat viime valintoja romanttisesti taipuvainen.

Vaikka uutinen poliitikot voivat tulla yllätyksenä, tutkimustulokset julkaistiin tällä viikolla nopeus-treffipalvelu FastLife ja online-dating jättiläinen Lavalife, ovat myös rohkaisevia arkkitehdeille, jotka korko asti siellä takana lääkärit ollessa ammatin valinta naisille valita päivämäärät.

Vaikka naisten ja miesten antoivat lääkärit topit luokitus "dateability" joukossa 400 asiakasta valvoma FastLife miesten muutti nopeammin muun omaisuuden laittaa mallit toisena valinnan päivämäärä.

Asianajajat, usein löytää itsensä pohjalle kasan, kun on kyse ihmisten tunteita, teki kolmanneksi naisten toivottavaa, kun taas miehet odottavat "lentoemäntien" kolmanneksi sijoittunut työluokitusjärjestelmien he etsivät päivämäärä.

Itse asiassa lentoemännät pidettiin kaksi kertaa ajoitettavissa kuin nainen lentäjät.

"Olisin sanoa mitä miehet löytävät seksikkäin ammatteja, stereotypiat yhä hallita", sanoi Liv Judd, FastLife tapahtumia johtaja. "Ja naiset, lääkärit ja juristit eivät näytä vielä olevan erittäin suosittu, kun se tulee dating.

"Olin yllättynyt, että sekä naiset ja miehet löytävät lääkärien eniten ajoitettavissa luulin jokainen haluaa pitää huolta."

Naisten valinnat dating kumppaneiden kumartui kohti taskukirja, miehet näyttivät taipuvainen katsomaan ohi taskuihin.

Naiset sijalla kiinteistönvälittäjille ja palomiehiä neljänneksi ja viidenneksi niiden top-listan viiden dating näkymiä. Miehillä, jos he eivät voi päivämäärää lääkäri, malli tai lentoemäntä, seuraavan valinta on tanssija, ja viides muusikko.

Ja mitä pidetään seksikkäin linjan työtä mies olla? Sen verkossa kyselyn 18852 singlet yhdessä FastLife tuloksia, Lavalife löytynyt urheilijat ovat huippuluokan valinta naisten valitsemalla päivämäärän.

Toinen on seksikkäin ammattien luettelossa ovat kalenteri Pinup-kuvista palomiehiä.

Kolmanneksi ovat lääkäreitä, mikä viittaa siihen, että sinun ei tarvitse olla ammatti katsotaan seksikkäin olla haluttu päivämäärä.

Naisten työtä, miehet pitävät malleja, tanssijoita ja taas niitä "lentoemäntien" olevan seksikkäin työpaikkoja.

Yhden poliitikkojen ei tarvitse pelätä heidän täytyy tehdä aika vuodelta. Useimmat ihmiset haluaisivat viettää aikaa kanssa putkimies, kirjanpitäjä, muusikko tai melkein kuka tahansa ennen he askel ulos poliitikko ehkä miksi Kanadan tunnetuin poliittinen pari, Belinda Stronach ja Peter MacKay oli tähän mennessä kunkin muut.

Poliitikot olivat hieman yli sosiaalityöntekijät ja takana mies sairaanhoitajien dateability sijoitus naisten kanssa 31 prosenttia naisista sanoo ne päivämäärän poliitikko, kun taas vain 14 prosenttia piti niitä seksikäs.

Miehet olivat vieläkin tyrmäävä poliitikoista, vain 20 prosenttia miehistä sanoo ne päivämäärän poliitikko.

Vancouver Sun

Dating peli

Mihin ammatteihin NAISET ovat mielestäsi ajoitettavissa:

Lääkäri 92%

Arkkitehti 89%

Lakimies 89%

Kiinteistöt Agent 89%

Fire Fighter 86%

Kirjanpitäjä 78%

Pilot 78%

Opettaja 78%

Urheilija 72%

Builder 72%

Muusikko 72%

Sairaanhoitaja 69%

Sosiaalityöntekijä 61%

Tanssija 58%

Malli 58%

Putkimies 58%

Taiteilija 56%

Myynti Assistant 50%

Baarimestari 47%

Air Host 42%

Poliitikko 31%

Mihin ammatteihin miehet ajattelevat ovat ajoitettavissa:

Lääkäri 92%

Malli 92%

Air Host 88%

Tanssija 88%

Muusikko 88%

Sairaanhoitaja 88%

Kiinteistövälittäjinä 87%

Myynti Assistant 84%

Opettaja 84%

Taiteilija 80%

Baarimestari 80%

Urheilija 76%

Lakimies 72%

Arkkitehti 68%

Kirjanpitäjä 60%

Sosiaalityöntekijä 60%

Pilot 44%

Putkimies 44%

Fire Fighter 28%

Poliitikko 20%

Builder 16%

Lähde: FastLife ja Lavalife

Vancouver Sun

Hur komma �ndrad Dating som vi k�nner den


tiistai 12. huhtikuuta 2011

Miksi Virtuaalitreffailun Epäonnistua


Seuraavan kerran kun kirjaudut dating sivusto, haluat ehkä lisätä â € œmysteriousâ €-luetteloon haluttuja ominaisuuksia, koska vähemmän tiedät potentiaalinen kaveri paremmin.

Uusi tutkimus romanttisista suhteista toteaa, että verkossa daters tutustuin toiselle henkilölle ajan, niiden alun makea käsitteitä kääntyi hapan. Tutkijoiden mielestä liian odotukset voivat johtaa pettymyksiä kun daters tavata henkilökohtaisesti. Kun virhe on täplikäs, koko päivä on pilaantunut.

Fantasiat häviämässä tietäen on prosessi, joka iskee naisia ​​kovemmin kuin miehiä, sanoi Michael Norton Harvard Business School ja yksi tutkimuksen tekijöistä.

â € œOn online päivämäärät, naiset ovat paljon, paljon enemmän pettynyt kuin miehet ", Norton sanoi. Naiset laittaa enemmän kaluston virtuaalinen dating maailmassa, koska he pyrkivät sielunkumppani, hän sanoi, kun taas miehet ovat tyypillisesti jälkeen rennompi suhde.

Se ei ole perehtyneisyys aina rodut halveksuntaa, tutkijat sanovat. Mutta keskimäärin, koska opit lisää kaikista rakastaja, sitä epätodennäköisempää on, että et valitse ja tulla toimeen heidän kanssaan, Norton selitti.

Online dating 101

Norton ja hänen kollegansa, myös Dan Ariely MIT ja Jeana Frost Bostonin yliopistosta aloitti tutkimuksen, jonka avulla online dating palveluja kuten eHarmony ja Match.com, vaikka hän ei suostunut sanomaan, mitä erityisiä niistä. â € œWe työskentelivät pari online dating yritykset, joiden todetaan, että niiden käyttäjät todella hyvin tyytymätön hyvin nopeasti online dating. Ja kysymys oli, miksi â € Norton sanoi.

Voit selvittää, he osoittivat kukin 304 online daters, keski-ikä 34, tartu-pussi tahansa yhdestä 10 ominaisuuksia satunnaisesti poimittu yli 200 ominaispiirteet kerättiin todellinen online daters. Jokainen online osallistuja pisteytetty kuinka paljon he pitivät mahdollisuuksiaan päivä, samoin kuin mikä piirteitä he myös käyttävät kuvaamaan itseään.

Osallistujat antoivat paljon huonommat arvosanat mahdollisia päivämääriä ja myös vähemmän koettua samankaltaisuutta, kun he olivat osoittaneet suurempaa kuin vähemmän, määrä ominaisuuksia.

Tulokset on esitetty tammikuun kysymys lehden Persoonallisuuden ja sosiaalipsykologian laitos.

Lisää todisteita

Kaksi muuta kokeet tukevat tätä päätelmää. Yhdessä tutkijat pyysi jokaista 190 opiskelijaa suorittamaan web-pohjainen kysely, jossa heille näytettiin 10 piirteitä, yksi kerrallaan. Nähtyään jokaisen ominaisuuden, aiheet osoittaisivat, onko tämä ominaisuus myös kuvattu niitä.

Ensimmäinen piirre oli negatiivinen täydentää vaikutus, tiedemiehet havaitsivat. Jos aiheet sanoi ensimmäisen piirre ei kuvata heitä, he olivat todennäköisesti sanoa samaa myöhemmin piirteitä heille esitettiin. Päinvastainen löytyi jos ensimmäinen piirre sai positiivisen tuloksen.

â € œInevitably, IA € ™ m löydämme meidän dona € ™ t sopivat. Ja heti kun huomaan, että yksi asia, niin asiat alkavat Cascade joten mikään muu opin sinusta yhtäkkiä tuntuu nyt enemmän todisteita siitä, että olemme erilaisia ​​ja meillä dona € ™ t toimeen, â € Norton sanoi.

â € œOnce aloitat tämän prosessin sanoi, â € ~ Ah, ita € ™ s ei mennyt hyvin, â € ™ ita € ™ s kuin lumivyöry periaatteessa, â € Norton sanoi.

Toisessa vahvistetaan kokeilu, tutkijat kartoitettiin kaksi ryhmää online daters. Aineet yhdessä ryhmässä vastasi kysymyksiin tulevista päivä. Muut aineet vastasi kysymyksiin viime päivä.

Nämä tulokset osoittivat myös, että tutustuminen henkilö on todellinen Downer romanssi. Tulokset annetaan edeltävältä ajalta olivat paljon korkeammat kuin post-päivämäärät. Ja koettu samankaltaisuus osallistujien ja päivämäärät otti sukelluksen jälkeen face-to-face tapaamisia.

Fantasy päivä?

Online profiilit luonnostaan ​​rajoitetun kuvia ihmisistä, taso epämääräisyys, joka on polttoaine, Norton sanoi, rakkautta etsivät mielikuvitus.

â € œBecause ihmisiä niin paljon haluavat löytää joku, huomaamme, että ne luetaan profiilin. He tavallaan nähdä, että henkilö vastaa hyvin niitä, ja että heillä on paljon yhteistä, â € Norton kertoi LiveScience.

â € œAnd kun he vihdoin tavata henkilökohtaisesti, he huomaavat ita € ™ s aivan tavallinen henkilö, kuten kaikki muutkin. He päätyvät pettynyt again.â €

Little White Lies lisätä liian odotuksia. â € œOne syistä ihmiset ovat niin optimistinen, kun he lukevat näitä asioita on, koska kaikki sellainen sävyjä profiiliaan hieman positiivinen niin ehkä se olisi, â € Norton sanoi.

Erillinen tuoreessa tutkimuksessa neljä dating sitesâ € "Match.com, Yahoo Personals, American Singles ja Webdateâ €" paljasti yhteinen valheita ja rakkauden nimissä. Profiilit ovat tukevat ja tosielämän mittaukset näyte käyttäjiä. Noin puolet miehistä valehteli heidän pituutensa, lisätään vähintään puoli tuumaa niiden vaikutuksista, kun taas yli 60 prosenttia kaikista osallistujista vääristynyt painoa viisi kiloa tai enemmän.

Ottelun vinkkejä

Norton ja hänen kollegansa ovat kehittämässä tapoja online daters pysyä perustuu todellisuudessa ne navigoi virtuaalimaailmassa romantiikkaa.

Eräässä tutkimuksessa, Frost, MIT tutkija, joka on suunniteltu online-käyttöliittymän, jossa ihmiset tapaavat ja â € œvirtual dates.â € Esimerkiksi sinä ja ajankohta olisi kullakin oma avatar ja vaeltavat taidegalleria yhdessä. Vaikka ita € ™ s läheskään henkilökohtaista kohtaavat, Norton sanoi, voit saada tuntea, onko henkilö on hauska tai hyvä kuuntelija.

â € œPeople myös käyttävät heidän hahmonsa flirttailla niin voit mennä hieman lähemmäksi tai hieman kauempana, â € Norton sanoi.

Tärkein viesti groupâ € ™ s tutkimuksessa, Norton sanoi, että ihmisten pitäisi ymmärtää, että sääntöjä online dating ja reaalimaailman dating ovat samat. Todellisessa maailmassa, â € œYouâ € ™ re tottunut siihen on vaikea löytää ihmisiä, youâ € ™ re tottuneet ihmisten tapaamisesta ja ei todellakaan klikkaamalla, â € Norton sanoi. â € œDonâ € ™ t olettaa, että koska kirjautuessasi Web-sivuston ja siellä on kaikki nämä vaihtoehdot ita € ™ s tule olemaan mitään easier.â €

LiveScience.Com