keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

MDS antaa sydämensä lepatusta vuonna dating peli


Vancouver - Lääkärit ovat todennäköisimmin saada pulssit kilpa kun se tulee dating mahdollisuuksia, kun poliitikot ovat viime valintoja romanttisesti taipuvainen.

Vaikka uutinen poliitikot voivat tulla yllätyksenä, tutkimustulokset julkaistiin tällä viikolla nopeus-treffipalvelu FastLife ja online-dating jättiläinen Lavalife, ovat myös rohkaisevia arkkitehdeille, jotka korko asti siellä takana lääkärit ollessa ammatin valinta naisille valita päivämäärät.

Vaikka naisten ja miesten antoivat lääkärit topit luokitus "dateability" joukossa 400 asiakasta valvoma FastLife miesten muutti nopeammin muun omaisuuden laittaa mallit toisena valinnan päivämäärä.

Asianajajat, usein löytää itsensä pohjalle kasan, kun on kyse ihmisten tunteita, teki kolmanneksi naisten toivottavaa, kun taas miehet odottavat "lentoemäntien" kolmanneksi sijoittunut työluokitusjärjestelmien he etsivät päivämäärä.

Itse asiassa lentoemännät pidettiin kaksi kertaa ajoitettavissa kuin nainen lentäjät.

"Olisin sanoa mitä miehet löytävät seksikkäin ammatteja, stereotypiat yhä hallita", sanoi Liv Judd, FastLife tapahtumia johtaja. "Ja naiset, lääkärit ja juristit eivät näytä vielä olevan erittäin suosittu, kun se tulee dating.

"Olin yllättynyt, että sekä naiset ja miehet löytävät lääkärien eniten ajoitettavissa luulin jokainen haluaa pitää huolta."

Naisten valinnat dating kumppaneiden kumartui kohti taskukirja, miehet näyttivät taipuvainen katsomaan ohi taskuihin.

Naiset sijalla kiinteistönvälittäjille ja palomiehiä neljänneksi ja viidenneksi niiden top-listan viiden dating näkymiä. Miehillä, jos he eivät voi päivämäärää lääkäri, malli tai lentoemäntä, seuraavan valinta on tanssija, ja viides muusikko.

Ja mitä pidetään seksikkäin linjan työtä mies olla? Sen verkossa kyselyn 18852 singlet yhdessä FastLife tuloksia, Lavalife löytynyt urheilijat ovat huippuluokan valinta naisten valitsemalla päivämäärän.

Toinen on seksikkäin ammattien luettelossa ovat kalenteri Pinup-kuvista palomiehiä.

Kolmanneksi ovat lääkäreitä, mikä viittaa siihen, että sinun ei tarvitse olla ammatti katsotaan seksikkäin olla haluttu päivämäärä.

Naisten työtä, miehet pitävät malleja, tanssijoita ja taas niitä "lentoemäntien" olevan seksikkäin työpaikkoja.

Yhden poliitikkojen ei tarvitse pelätä heidän täytyy tehdä aika vuodelta. Useimmat ihmiset haluaisivat viettää aikaa kanssa putkimies, kirjanpitäjä, muusikko tai melkein kuka tahansa ennen he askel ulos poliitikko ehkä miksi Kanadan tunnetuin poliittinen pari, Belinda Stronach ja Peter MacKay oli tähän mennessä kunkin muut.

Poliitikot olivat hieman yli sosiaalityöntekijät ja takana mies sairaanhoitajien dateability sijoitus naisten kanssa 31 prosenttia naisista sanoo ne päivämäärän poliitikko, kun taas vain 14 prosenttia piti niitä seksikäs.

Miehet olivat vieläkin tyrmäävä poliitikoista, vain 20 prosenttia miehistä sanoo ne päivämäärän poliitikko.

Vancouver Sun

Dating peli

Mihin ammatteihin NAISET ovat mielestäsi ajoitettavissa:

Lääkäri 92%

Arkkitehti 89%

Lakimies 89%

Kiinteistöt Agent 89%

Fire Fighter 86%

Kirjanpitäjä 78%

Pilot 78%

Opettaja 78%

Urheilija 72%

Builder 72%

Muusikko 72%

Sairaanhoitaja 69%

Sosiaalityöntekijä 61%

Tanssija 58%

Malli 58%

Putkimies 58%

Taiteilija 56%

Myynti Assistant 50%

Baarimestari 47%

Air Host 42%

Poliitikko 31%

Mihin ammatteihin miehet ajattelevat ovat ajoitettavissa:

Lääkäri 92%

Malli 92%

Air Host 88%

Tanssija 88%

Muusikko 88%

Sairaanhoitaja 88%

Kiinteistövälittäjinä 87%

Myynti Assistant 84%

Opettaja 84%

Taiteilija 80%

Baarimestari 80%

Urheilija 76%

Lakimies 72%

Arkkitehti 68%

Kirjanpitäjä 60%

Sosiaalityöntekijä 60%

Pilot 44%

Putkimies 44%

Fire Fighter 28%

Poliitikko 20%

Builder 16%

Lähde: FastLife ja Lavalife

Vancouver Sun

Hur komma �ndrad Dating som vi k�nner den