lauantai 14. heinäkuuta 2012

Fresh New Mobile Friendly Website Se tekee Treffit Yksinkertainen


DatingAccessory.com on uusi mobiili ystävällinen sivusto, joka tarjoaa singleä hauska ja nopea tapa koskaan unohda toisessa yhteydessä. Luomalla vuodelta kortti, todetaan vain "You Caught My Eye" on heti selvää tarkoitusta kortin. Kääntöpuolella kortti on vastuuvapauslauseke, jossa lukee "jos olet mukana Pyydän anteeksi, ota tämä kohteliaisuutena." Tämä pitää prosessia tyylikäs, mutta vaatii hieman rohkeutta osaan antajaa. Vastaanotin kortin voi käyttää älypuhelimen, jossa korttien QR-koodin tai standardin Web-osoite ja kirjoita koodi, joka yhdistää kanssa antajia henkilökohtaisen profiilin ja valokuvat. sivusto hyödyntää mobiiliteknologiaa, joten kokemus sekä nopeaa ja hauskaa.

"Dating Lisävaruste" luotiin ratkaista monia dating ongelmia. Tähän sisältyy yhteinen kantelu online dating, jossa henkilön fyysinen kuvaus ja valokuvat eivät ole tarkkoja. Dating kortti annetaan tosielämässä niin, että ainakin yksi henkilö, jos ei niin ole nähneet toisiaan ja huomasin niiden kehon kieli, vastaa kysymykseen "Mitä ne oikeasti näyttää?"

Toinen ongelma on, että suurin osa online dating sivustot ovat julkisia, ja monet ihmiset ovat epämiellyttäviä on niin helppo tunnistaa. Tämä saa monet kirjoittaa valokuva, joka rajoittaa niiden kykyä ottaa yhteyttä. Dating Accessory profiilia sivut ovat yksityisiä, vain henkilö, joka sai kortin jäsen voi nähdä, että henkilöiden profiilia. Jäsenten ei tarvitse pelätä annat henkilökohtaisia ​​tietoja, koska he voivat turvallisesti kommunikoida antajaa alueen sisällä vapaasti.

DatingAccessory.com tarjoaa tuoreita artikkeleita ja neuvoja, joka auttaa sinkkuja Selaa kaikki heidän dating seikkailuihin. Käytön hyödyt "Dating Lisävaruste" on monia ja kuuluvat sivustojen Dating yhteisön avulla jäsenet ja asiakkaat ovat tietoisia tulevaisuuden "You Caught My Eye"-tapahtumia järjestetään kaupungeissa ympäri maata.

Kimberly Petruska on perustaja "Dating Accessory LLC", joka luotiin ratkaisemaan ongelmia, että hän kohtasi tehdessään dating maailmaan uudestaan. "Ihmiset eivät näytä liittää tai olla rohkeutta tehdä niin. Jokainen on oman maailmansa ja muuttavat nopeasti aloittamaan minkä vuoksi se on niin tärkeää valmistellaan hetkiä ilmoitusta. Luominen dating kortilla hienovarainen ja helppo tapa liittää jopa kaikkein epäsäännöllisen olosuhteissa. "

Incontri su Good Guys


torstai 12. heinäkuuta 2012

Onko Age Matter?


Minulla oli keskustelu ystävän kanssa lounaalla, jossa keskustelimme Ikäkysymys, on Cougar, ja miksi se on ihan ok olla puuma ellei puhutellaan "Cougar" joku hänen kaksikymppisenä.

Tässä on pointtini: Ikä ei ole väliä, ellei se.

Olen viettänyt suurimman osan viiden vuoden eronnut vuodelta nuorempia miehiä. Ensimmäinen post-eron poikaystävä vuonna 2004 oli 11 vuotta minua nuorempi. Hän on kuitenkin kaksi lasta, ja myös eronnut. Erehdyksessä oletin, että koska hän oli lapsia ja oli läpi avioliiton ja avioeron, hänellä oli emotionaalinen kypsyys edellytetään olevan toiminnallista suhdetta.

On tarpeetonta sanoa, hän ei. Ja suoraan sanottuna, en myöskään. Vain siksi, että joku on samaa elämänkokemusta kuin sinä, se ei tarkoita, että hän / hän on laina, joka tyypillisesti tulee ottaa nämä kokemukset - ja joita voidaan soveltaa miten hän kohtelee seksiä ja läheisyyttä asioita liikaa.

Kun olen päivätty Junior, testasin vesien vuodelta muutama mies lähempänä omaa ikää. Tapasin monia miehiä, jotka kuuluivat eri Manimal lajeja (mm. muutamia Quality Casual tyypit, herra Murse ne, joita en ole tähän mennessä enemmän kuin kerran, joten voi vain ottaa luokasta "Liiallinen Keskustele Ex -Vaimo ja säilytyspalkkio aikataulut ").

Tänä aikana huomasin jälleen kerran, että vaikka jakaa monia samoja elämänkokemuksia, nämä miehet eivät etsivät samoja asioita kuin minä. Jotkut olivat vielä toipumassa menetyksestä, toiset nauttivat vapaudestaan, ja toiset vain "eivät täsmää." Ja kun et ole samalla sivulla, kirjoittamalla intiimi suhde jälkeisessä avioero vaiheessa voi mutkistaa asioita entisestään .

Treffit on taito olla harjoiteltu, koska sen avulla voit erottaa teidän ei negotiables, mieltymyksiään. Se luo myös mahdollisuuksia harjoitella yhdistävät ihmisiä riippumatta siitä, haluatko olla niitä romanttista kumppania. Jos olet ollut poissa dating pelin taas johtuu avioeroon, se on okei pelata kentän hieman kuin "käytäntö" dating - mutta muista, että "dating" ja "läheisyyttä" eivät ole vaihdettavissa.

Jatkoin houkutella nuorempia miehiä elämääni, ja se oli tänä aikana päätin, joka oli liian nuori ja kuka ei. Liian nuori on joku, joka ei ole koskaan nähnyt episodi "Happy Days" tai "Carol Burnett Show." Liian nuori on joku, joka viettää suurimman osan päivästä kertoa teille, että hän on "todella kypsä" tai tekstejä klo 23:30 kysyy, "Missä olet?"

Nämä miehet olivat täysin asianmukaista, kun minun suhde tavoitteena oli toistaiseksi rennosti kun olin mietitään, miten voisin pitää oman itsenäisyyden suhteen ja selvittää, mitä olin todella etsimässä kumppani.

On todella hauska huomata voit houkutella nuorempia miehiä, ja että sinulla on se pysyt ajan ohi sulkemisajan, mutta on tärkeää tunnustaa, että sen arvo on juuri sitä: hyvä aika.

Kerran tulin valmis olevan suhde ja oli tunnistanut mikä oli neuvoteltavissa ja mitä ei neuvotella, tiesin mitä olin etsimässä oli kokonaisvaltaisen paketin. Tiesin, että halusin miehen emotionaalinen kypsyys, joku ei halua saada lapsia omasta, joka oli henkisellä polulla, ja joku joka asui Los Angeles. Olen nyt suhde mieheen, joka sopii laskun näillä alueilla, ja on kahdeksan vuotta nuorempi kuin minä.

Tietenkin on hetkiä, jolloin mietin jos hän vetää puoleensa minua, kun minun poimuille kääntyä ryppyjä, tai jos se todella on väliä, että olen antanut liian paljon aikaa kuluu käyntejä Colorist. Enimmäkseen kuitenkin olen keskellä ja tulevat paikka itsensä rakkaudella, tietäen että Jem rakastui minuun. Kaikki minua: hyviä osia, osat ovat työt käynnissä, ja nainen joka "näyttää hyvältä 40-plus."

Tästä pääsenkin tärkein opetus kaikille: Sen sijaan että keskittyisimme numeron, määrittää arvot, päättää, mitä olet etsimässä kumppani, ja sitten päättää, jos henkilö vastaa arvosi, sinun kypsyyttä ja visiosi varten kumppani. Tämä on paljon tärkeämpää kuin numerot heidän ajokortti.

Må ikke være den Forsvinder Dato


keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Naisia ​​enemmän avoimia?


Vaikka kaikilla on mieltymyksiä siitä, mitä he ovat kiinnostuneita, näyttää siltä, ​​että naiset ovat enemmän avoimia kuin miehiä. Vaikka meillä on tyyppi, joka kääntää meidän pään, kaveri hyvä sydän ja suuri persoona voisi varmasti voittaa meidät yli.

Kun puhutaan asioista, kuten painon ja pituuden, jotkut kiinni saman tarkka tyyppi. Aivan toinen päivä, kysyin kaveri ystäväni, jos hän huomasi, että hänen viimeiset kolme vakavaa romanttinen etuja voisi olla kolmoset, hän katsoi minua kuin olisin ollut kolme päätä! Hän ei edes huomannut hänen kuvio.

Ehkä se on vain kaveripiirini, mutta nopea henkinen kulkevat kaikki suhteet ja naiset osoittivat enemmän "erilaisuus", sitten miehet. Minun täysin epätieteellinen poll, en voi olla ajattelematta se liittyy on enemmän avarakatseisia.

Luuletko, että naiset ovat avoimia, kun se tulee poiminta päivämääriä, pyritään saamaan kaikkiin jne.?

Guys, oletko huomannut, että pidätte kiinni tietty korin rakenne, näyttää tai fyysistä prototyyppiä kun päätät kuka jatkaa?

WISE Diva


Kuinka tärkeä fyysinen vetovoima parisuhteessa?


Kuvittele tapaat kaveri tai tyttö unelmiesi. Tämä henkilö on hauska, älykäs, pitää samoista asioista kuin sinä ja on suurin kultaseni koskaan. Vain kiinni? Ne ovat eräänlainen puuttuu näyttää osastolla. Annatko puute fyysinen vetovoima pilata suhteen ... Vai eikö se asia sinulle?

Periaatteessa pyydämme: ne näyttää tärkeitä? Onko fyysinen vetovoima suuri osa suhdetta, tai että vain pinnallinen? Näimme tämän aiheen gURL.com ilmoitustaulut, ja eivät voineet lakata ajattelemasta siitä lähtien. Lue mitä nämä tytöt oli sanottava näyttää parisuhteessa, ja sitten meille, mitä mieltä olet.

silver44 sanoi:

Miten tärkeänä tyttöjen sanoa fyysinen vetovoima on suhde? Tiedän kaverin, joka haluaa toistaiseksi minulle, ja hän on täydellinen muuta kuin että olen vain ole fyysisesti houkutteli häntä.

(L) iveYourLife vastasi ja sanoi:

En voinut mennessä joku, joka en ollut fyysisesti puoleensa. Näyttää asia, ja seksi on tärkeä osa tervettä suhdetta. Pidä näköinen ja älä tyydy joku jotka eivät vastaa vaatimuksia!

luckybiatch vastasi ja sanoi:

On tärkeää, ja olen samaa mieltä edellä Gurls, mutta kun tapasin poikaystäväni, en välttämättä fyysisesti houkutteli häntä. Uskon tytöt, myös minulle tuolloin, ovat standardeja korkeampi pidettiin kuin tytöt menneisyys, koska miten media on kuvaajana kauneutta. Enemmän sain tietää poikaystäväni, entistä fyysisesti houkuttelevia hänestä tuli silmissäni. Edes hetken kuluttua alkaa päivästä, löysin hänet seksikäs ja komea (ja hänen vetovoimaa vain lisää vielä tänäkin päivänä). Uskon siis, vaikka et fyysisesti puoleensa tämä kaveri, varmaan jos annat sille aikaa, saatat itse asiassa tulla houkutellut. Mielestäni persoonallisuus tekisi niistä paremman näköinen. Ulkonäkö voi kestää niin kauan (me kaikki ikä), mutta persoonallisuus kestää eliniän.

Joten mitä me ajattelemme? Tosiasia on, ei väliä kuinka matala se kuulostaa, fyysinen vetovoima on tärkeä suhde. Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi olla mennessä joku elleivät he miesmalli ... Kaikki se tarkoittaa, että sinun täytyy olla hieman vetoa henkilölle, jotta kyseessä olisi seksuaalinen kemia.

Tästä huolimatta luckybiatch on aivan oikeassa sanoessaan, että persoonallisuuden henkilö tekee niistä paremman näköinen. Jos mies ei katso miten haluat hänen vaan hänen persoonallisuutensa on hämmästyttävää, tulet löytämään hänet houkuttelevia vaikka mitä. Lopulta suhde on noin vahva emotionaalinen ja fyysinen vetovoima - painottaen emotionaalista.