lauantai 14. heinäkuuta 2012

Fresh New Mobile Friendly Website Se tekee Treffit Yksinkertainen


DatingAccessory.com on uusi mobiili ystävällinen sivusto, joka tarjoaa singleä hauska ja nopea tapa koskaan unohda toisessa yhteydessä. Luomalla vuodelta kortti, todetaan vain "You Caught My Eye" on heti selvää tarkoitusta kortin. Kääntöpuolella kortti on vastuuvapauslauseke, jossa lukee "jos olet mukana Pyydän anteeksi, ota tämä kohteliaisuutena." Tämä pitää prosessia tyylikäs, mutta vaatii hieman rohkeutta osaan antajaa. Vastaanotin kortin voi käyttää älypuhelimen, jossa korttien QR-koodin tai standardin Web-osoite ja kirjoita koodi, joka yhdistää kanssa antajia henkilökohtaisen profiilin ja valokuvat. sivusto hyödyntää mobiiliteknologiaa, joten kokemus sekä nopeaa ja hauskaa.

"Dating Lisävaruste" luotiin ratkaista monia dating ongelmia. Tähän sisältyy yhteinen kantelu online dating, jossa henkilön fyysinen kuvaus ja valokuvat eivät ole tarkkoja. Dating kortti annetaan tosielämässä niin, että ainakin yksi henkilö, jos ei niin ole nähneet toisiaan ja huomasin niiden kehon kieli, vastaa kysymykseen "Mitä ne oikeasti näyttää?"

Toinen ongelma on, että suurin osa online dating sivustot ovat julkisia, ja monet ihmiset ovat epämiellyttäviä on niin helppo tunnistaa. Tämä saa monet kirjoittaa valokuva, joka rajoittaa niiden kykyä ottaa yhteyttä. Dating Accessory profiilia sivut ovat yksityisiä, vain henkilö, joka sai kortin jäsen voi nähdä, että henkilöiden profiilia. Jäsenten ei tarvitse pelätä annat henkilökohtaisia ​​tietoja, koska he voivat turvallisesti kommunikoida antajaa alueen sisällä vapaasti.

DatingAccessory.com tarjoaa tuoreita artikkeleita ja neuvoja, joka auttaa sinkkuja Selaa kaikki heidän dating seikkailuihin. Käytön hyödyt "Dating Lisävaruste" on monia ja kuuluvat sivustojen Dating yhteisön avulla jäsenet ja asiakkaat ovat tietoisia tulevaisuuden "You Caught My Eye"-tapahtumia järjestetään kaupungeissa ympäri maata.

Kimberly Petruska on perustaja "Dating Accessory LLC", joka luotiin ratkaisemaan ongelmia, että hän kohtasi tehdessään dating maailmaan uudestaan. "Ihmiset eivät näytä liittää tai olla rohkeutta tehdä niin. Jokainen on oman maailmansa ja muuttavat nopeasti aloittamaan minkä vuoksi se on niin tärkeää valmistellaan hetkiä ilmoitusta. Luominen dating kortilla hienovarainen ja helppo tapa liittää jopa kaikkein epäsäännöllisen olosuhteissa. "

Incontri su Good Guys