keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Kuinka tärkeä fyysinen vetovoima parisuhteessa?


Kuvittele tapaat kaveri tai tyttö unelmiesi. Tämä henkilö on hauska, älykäs, pitää samoista asioista kuin sinä ja on suurin kultaseni koskaan. Vain kiinni? Ne ovat eräänlainen puuttuu näyttää osastolla. Annatko puute fyysinen vetovoima pilata suhteen ... Vai eikö se asia sinulle?

Periaatteessa pyydämme: ne näyttää tärkeitä? Onko fyysinen vetovoima suuri osa suhdetta, tai että vain pinnallinen? Näimme tämän aiheen gURL.com ilmoitustaulut, ja eivät voineet lakata ajattelemasta siitä lähtien. Lue mitä nämä tytöt oli sanottava näyttää parisuhteessa, ja sitten meille, mitä mieltä olet.

silver44 sanoi:

Miten tärkeänä tyttöjen sanoa fyysinen vetovoima on suhde? Tiedän kaverin, joka haluaa toistaiseksi minulle, ja hän on täydellinen muuta kuin että olen vain ole fyysisesti houkutteli häntä.

(L) iveYourLife vastasi ja sanoi:

En voinut mennessä joku, joka en ollut fyysisesti puoleensa. Näyttää asia, ja seksi on tärkeä osa tervettä suhdetta. Pidä näköinen ja älä tyydy joku jotka eivät vastaa vaatimuksia!

luckybiatch vastasi ja sanoi:

On tärkeää, ja olen samaa mieltä edellä Gurls, mutta kun tapasin poikaystäväni, en välttämättä fyysisesti houkutteli häntä. Uskon tytöt, myös minulle tuolloin, ovat standardeja korkeampi pidettiin kuin tytöt menneisyys, koska miten media on kuvaajana kauneutta. Enemmän sain tietää poikaystäväni, entistä fyysisesti houkuttelevia hänestä tuli silmissäni. Edes hetken kuluttua alkaa päivästä, löysin hänet seksikäs ja komea (ja hänen vetovoimaa vain lisää vielä tänäkin päivänä). Uskon siis, vaikka et fyysisesti puoleensa tämä kaveri, varmaan jos annat sille aikaa, saatat itse asiassa tulla houkutellut. Mielestäni persoonallisuus tekisi niistä paremman näköinen. Ulkonäkö voi kestää niin kauan (me kaikki ikä), mutta persoonallisuus kestää eliniän.

Joten mitä me ajattelemme? Tosiasia on, ei väliä kuinka matala se kuulostaa, fyysinen vetovoima on tärkeä suhde. Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi olla mennessä joku elleivät he miesmalli ... Kaikki se tarkoittaa, että sinun täytyy olla hieman vetoa henkilölle, jotta kyseessä olisi seksuaalinen kemia.

Tästä huolimatta luckybiatch on aivan oikeassa sanoessaan, että persoonallisuuden henkilö tekee niistä paremman näköinen. Jos mies ei katso miten haluat hänen vaan hänen persoonallisuutensa on hämmästyttävää, tulet löytämään hänet houkuttelevia vaikka mitä. Lopulta suhde on noin vahva emotionaalinen ja fyysinen vetovoima - painottaen emotionaalista.