sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Miten kokonaisuudessaan ilman sinun mies?


Samantha Brett

Se on yleisesti tunnustettu totuus, että hulluja asioita tapahtuu yhden tytöille. Oli mies, joka valehteli olemisesta pankkiiri, ja tuli töihin hellitellä säilyttää. (Ei siksi, että siellä on jotain vikaa. Se oli valhetta, että oli ongelma.) Oli mies, joka valehteli, että hän oli Cleo poikamies, ja osoittautui 20-vuotias työkokemus kaveri, joka oli kandidaatin porukka on tapahtuman toivossa mukaisesti. Oli mies, joka valehteli kuukausia siitä hän oli ainoa ... kun hän oli tyttöystävä kaksi vuotta. Oli cokehead asianajaja, likainen rahoittaa kaveri, kansainvälisen mallin, playboy näyttelijä, Ranskan tiedottaja, Kanadan baarimikko ... Kaikista pettymyksistä. Kaikki ajanhukkaa.

Mutta kun olet ollut pitkäaikainen suhde yli puoli vuosikymmentä, ja yhtäkkiä huomaat single kaupunki täynnä tukikelpoisten poikamiehiä (mies kuivuus? Pah!), Dating maailma muuttuu sinun valtameri. Ja tulet haavoittuvia kala odottaa toisen niistä kiinni. Syvemmälle koukku boksi on (ja paremmin heidän pick-up line, niiden suudella kyvykkyys ja niiden dating peli) huonompi ihminen voi osoittautua. Ja niin opit pahus paljon tilaa miesten, naisten, odotukset, rento sukupuoleen, säännöt, sinun alkoholin suvaitsevaisuutta ja itse.

No tavallaan. Ainakin se, mitä ihmiset jatkuvasti kertoa teille. "It's all oppimiskäyrä!", He sanovat. "Ota tämä aika tutustua itse!", He neuvovat. "Oikea ei ole vielä löytäneet sinua!", He lupaavat. Jumala, kuinka verinen kuvottava.

Mainos: Tarina jatkuu alla

Mutta jos tämä kaikki kuulostaa oudon tutulta, ei tuskailla. Et ole ainoa. Näin pelata Darlinghurst teatterissa viikonloppuna, että sai minut punastumaan. Nimeltään Usein huomaan, että I Am Naked, päähenkilö Iisebel kertoo hänen kokemuksistaan (usein törmännyt alasti), ongelmista (usein alkoholi-ruokkivat) ja hankala dating hetkiä (varsinkin sellainen, jossa hän sylkee suu täynnä siemennesteen kuuluvien mies, jonka nimeä hän ei edes tiedä) aikana hän pyrkimys löytää herra Oikea.

Jokainen dating skenaario, että hän toimii pois - playboy, frat poika, yhden yön, mukava kaveri, joka tuntuu olevan herra Perfect ja sitten osoittautuu homo - kuulosti oudon tutulta. Nauroin ja säpsähti koko peliä, josko kaikki miehet, että nykyaikaiset naiset täyttävät ovat täsmälleen samat - lukema valmiiksi kirjoitettu naisseikkailut script he tietävät heille taataan pääsy housut hauras tyttö he yrittävät värvätä ennen he siirtyvät seuraavaan.

Päästä keskustella kenenkään kanssa singlen päivää ja niillä kaikilla on kauhutarinoita. Oma upea tyttöystävä, jota me kutsumme Jess, regaled minulle tarina kävelyn neljällä eri poikaystäviä (kyllä neljä), jotka kaikki hän löysi alasti ja sotkeutua niiden lakanat sunnuntaiaamuna, kun hän ei päässyt pitää niitä koko viikonlopun - toisen naisen kanssa.

Kysyessäni Jess, jos hän luulee että sillä on jotain tekemistä hänen valintansa miesten (tai jos hän kieltäytyi seksiä heidän kanssaan), hän sanoi vastaus oli selvä ei.

"Se ei ollut mitään tekemistä minun kanssani. Pikemminkin se Playboys jotka ovat niitä, jotka eivät ole ujoja puhumaan sinulle. He ovat niitä, jotka tulee hakemaan sinut, syödä ja juoda sinä ja rehujen te kaikki linjat avioliitto ja lapset, jotka haluat kuulla. He köysi sinut ja sitten, koska kaikki heidän ystävänsä ovat Playboys myös heidän mielestään se on hyväksyttävää. Ne kaikki puhuvat jälkeenpäin ja luultavasti nauraa, läpsiminen toisiaan selkään. "

Eräs nainen oli noin huumaava neuvoja. "On olemassa kahdenlaisia naimattomien miesten", hän sanoi. "On Playboys, ja on normaalia mukavia tyyppejä. Tiedä, että et ole yksin, kun saat f *** ed yli. "

Mutta vaikka tapaat mukava kaveri: herra Oikea, joka harjoittaa sinun kukkaro ja tuo kanakeitto kun sinulla kylmä ja näyttämään heikommalta kuin Lindsay Lohan - vaikka suhdetta hänen kanssaan voi herättää huumaavan väitteet, vaikeita aikoja ja tunne kaipuu yhden päivän kun oli huoletonta ja riippumatonta ja sai syödä kahden minuutin nuudeleita sängyssä katsellen Desperate Housewives.

"Naimisissa elämä ei ole niin helppoa kuin kaikki luulevat, sanoo eräs hiljattain naimisiin ystävä, joka tuntuu kuin hän menetti hänen henkilöllisyytensä, hänen kipinä ja hänen elämänhalu olemalla niin uppoutunut hänen suhteensa.

"Meillä on joitakin ongelmia ja joskus kaipaan niitä yhden päivän, kun minulla oli vapaus tehdä mitä halusin. Treasure sitä. Koska kun se on ohi, se on ohi. "

Mikä tarkoittaa, että huolimatta runsaasti huonoja päivämäärät, CADS, valehtelijoita, huijareita, sekavat säännöt ja aivan liian monia pelejä pitää joku järkevä, sinun täytyy uskoa, että on yksi tulee olemaan paras aika koko elämäsi. Eniten huoleton, hauskoista ja kevytmielistä.

Toki monet yksisikiöisillä ei voi nähdä, että juuri nyt. He kertoivat, että he ovat niin verinen kyllästynyt ilman, että joku katsoa televisiota sohvalla, että ne tuntuu raapiminen omia silmäpareja. Mutta sitten on niitä, jotka löytävät taikaa yksin. In "löytää itsensä" (seriously!). Saada harrastus. Ja on koko kuin yksi henkilö ilman toisen henkilön täyttämään niiden mitätön.

Elämäni valmentaja ystäväni Alina Berdichevsky sanoi jotain todella mielenkiintoista: että kumppani pitäisi lisätä vain ylimääräinen 10 prosenttia teidän jo uskomaton elämä, joka on vähintään 90 prosenttia koko. Ja jos et noudata tätä periaatetta, ehkä se on helpompi olla uppoutumaan suhde joko ...

Online Dating t�o honesto como Vida Real