perjantai 22. huhtikuuta 2011

Oletko riippuvaisiksi Internet Dating Game?


Käytätkö on-line dating palvelut vastaamaan rakkaus elämäsi? Oletko riippuvaisiksi vielä? Oletko ylittäneet että sakko linja, jossa rakkaus ja ihastuminen tulee himo? Onko mikä kerran sai alkunsa toivoa ja illuusiota kääntyi epätoivoa ja pettymystä oman Internet tehtäviä? Kuinka paljon on liian paljon ja kuinka paljon on liian paljon, kun kyse on maailman Internet Cyber ​​romanssi? Hyvä kysymys!

Mikä on se nettitreffeistä mikä tekee siitä niin koukuttava? Voiko se todella aiheuttaa riippuvuutta? Ensi näkemältä joku sanoisi, hyvin ita € ™ s vain hauskaa ja pelejä. Toisessa wink ISNA € ™ t että miten riippuvuudet, kuten pelihimo, juominen ja drugging kaikki alkoi? Hei, ihmiset riippuvaisiksi hauskanpitoa! Ehkä kolme asiaa erotu, jotka tekevät Internet dating koukuttava: Itä € ™ s herättää, ita € ™ s tapa muodostaa ja se tarjoaa tarvittavan huomion. Kun tarve huomiota ja kiihottumisen tulee tapa muodostaa, olet hyvin teidän tapa riippuvuus.

Kaikki on uutta, ja uusi on jännittävää! Se herättää meidät tavoilla, joita emme voi vain toivoa. Monet miehet alkavat käyttää Internetiä kokous-ja seurustelu parhaatkin intentionsâ € | tavata joku erityinen. Loppujen lopuksi monet näistä â € œbest laidâ € aikeista tulla riippuvuutta keino lopettaa saada säädettyä. Katsos, kun teet jotain uudestaan ​​ja uudestaan ​​et kyllästy, vähemmän herätti ja vaativat enemmän stimulaatiota. Mitä kauemmin olet verkossa todennäköisemmin olet menossa turtuu ja lopulta ylittää linjan rakastava aikeista himokas kiusauksia.

Leta € ™ s olla realistinen, kokous joku on-line vie aikaa. Useimmat miehet eivät hallussaan kärsivällisyyttä. Elämme pikaruoka kilpailukykyistä yhteiskuntaa ottaa sitä, kun haluan sen, joka on yleensä nyt. Sinä torkkua häviät. Lisää asiassa ihmiset postitse varsin houkutteleva, houkuttelevia ja vauhdikas kuvia ja profiileja itsestään netissä ja olet ainekset himo ja kiusaus. Luonteensa miehet ovat visuaalisia olentoja. Miten voit saa päälle lähes alasti tai alastomia naisia ​​etsimässä loveâ € | tai seksiä? Täältä voit yrittää työskennellä naisten toiveet niiden täyttämiseksi ja ita € ™ s kestää liian kauan.

Pitkin tulee tuhma ja ilkeä kuvia â € œwhip bitchâ € divas elinten kanssa ja odottaa tehty hedonismi, ja mitä kerran aloitti kokouksen Ms Oikeus muutoksiin kokoukseen Ms Right Now! Yleinen miesten käsitys on, että jos naiset on pukeutunut provosoivasti toimii likainen ja helppoa, ja bares kaikki, hänen on oltava käytettävissä välittömästi ottaa. Miksi ei vain tehdä vilautus osaksi Pandoraâ € ™ s laatikko? Mautonta wonâ € ™ t loukkaantunut! No, thatâ € ™ s, mitä monet kokaiinin ja kristalli metaanin huumeriippuvaisten sanoi, kun he yrittivät sitä ensimmäistä kertaa. En sano Internet dating ja sukupuolen ovat samat kuin huumeriippuvuus, mutta sanon uteliaisuus avaa joitakin ovia, joita ei koskaan tarkoitettu olemaan auki. Uteliaisuus on tappanut kissan useaan otteeseen. Safari metsästäjät ovat myös surmanneet pillua!

Monet miehet saavat koukussa tähän on-line kiihottumisen. Lisää web-kamerat ja virtuaalinen sivustoja ja tämä tulee kuin menisi Nudie baari miinus kattausmaksu. Ainoa ero Nudie baareja ja on-line dating on â € œreverse arousalâ €. Kuinka pitkälle olet valmis menemään herättää toiselle henkilölle? Grad kuvia, lomakuvia sekä kaikki muut viattomat kuvia sinulle lähetetty alkaa saada tilalle alastonkuvat ja sukupuolielinten laukausta. Ennen kuin huomaatkaan, olet tullut Internet ekshibitionisti. Voit aloittaa oman todellisuus näyttää nimeltään â € œlifestyles on epätoivoinen ja shamelessâ €! Jotkut miehet alkavat ylittää linjat, rajat ja aurinkokuntia kunniallisuuden ja eheys hakemaan oneâ € ™ s huomiota theyâ € ™ ve ei koskaan tavannut toiveita saada hänen pants. Tämä kaikki tapahtui, koska te kyllästyi, kärsimätön ja herätti alaston tyttö. Kun kaikki alasti poseeraa paljastaen ja jockeying lopulta sait alasti pommi? Todennäköisesti ei! Mitä hittoa se oli vain kustannukset teidän moraalin, häpeämättä ja eheys. Kippis!

Internet dating ja chat on erittäin tapa muodostaa. Tiedätkö youâ € ™ re riippuvainen, kun haluat olla jokapäiväistä, tiettyinä aikoina päivässä, päivä pyörii parhaillaan verkossa, et työ tai sosiaalinen toiminta on-line, aika ei ole enää tekijä, kun olet on-line ja saat psykologista vieroitusoireita jos unohdat päivässä tai â € œon-linea € nimittäminen. Lisäksi lisätään siihen jotkut miehet käyttävät tuhansia dollareita pelata verkossa tai osallistua autoerotic stimulaatiota ja tämä tulee niiden ensisijainen keino kiihottumisen. Tämä kun tiedät youâ € ™ ve ylitti rajan tottumuksesta riippuvuuteen. Vuonna tapa sinulla on vielä jonkin verran valtaa ja hän voi halutessaan siirtyä online-tai verkko-ostoksia. Riippuvuuteen, välttämättömyys korvaa tottumus ja valinta. Sinun täytyy olla verkossa. Jos olet seksuaalisesti riippuvaisia ​​on on-line kiihottumisen ja huipentuma, sinun täytyy olla online-päästä pois. Ita € ™ s ei ole yllättävää jotkut miehet ovat verkossa 3-4 kertaa päivässä joskus useammin vain saada pois. Kun päästä tähän pisteeseen, et o enää oikein kiinnostunut tapaamaan jotakuta suhde, olet koukussa paikka vain â € œget Offa € œ. Kuten itse asiassa olen puhunut miesten kanssa, jotka aloitti on-line jalot aikeensa, mutta koukkuun seksikäs naisten ja sitten sai koukussa masturboi samalla on-line. Jotkut miehet kertoivat minulle, että he luultavasti koskaan edes tavata naisia, vaikka he voisivat saada säädettyä todellisia. He olivat tottuneet ja / tai riippuvaisiksi online-dating niiden ulkoasun ja ennakoivia fantasia seksuaalisen kiihottumisen!

Huomiota yksi saa olemasta verkossa voi tulla jännittävä, ylivoimainen ja koukuttava! Mikä mies doesnā € ™ t halua keskustella ja ehkä tavata joitakin kauneimmista naisista maailmassa? Mikä mies doesnā € ™ t halua elää unelma vuodelta 2 tai useampi näistä naisista samanaikaisesti? Jotkut ihmiset uskovat Internet dating on vain thatâ € | Dating. Jos olet online-yrittää tavata naisia ​​ja päivämäärän niitä, niin olet tavallaan â € œdatingâ € ne jo. Jotkut miehet alkavat uskoa, ne ovat omatekoinen gigolos työskentelee paljon naisia ​​verkossa samanaikaisesti. Tämä on suuri mies ego. Se mahdollistaa myös miehiä tuntuu hyvältä, että ne voivat houkutella uusia maku viikon, saati maku päivä! Jotkut miehet kertoivat minulle, että jotkut online-dating palvelut ovat pikku temppuja, kuten voivansa lähettää tietoverkkorikollisuuden hymiöitä tai kukkia muille jäsenille. Nämä samat miehet kertoivat minulle ita € ™ s kuten lovet vanha asemiehenä vyö. Enemmän näistä olet paremmin se tekee sinusta tuntuu. Voit alkaa tuntea jokainen nainen haluaa sinua. Koska itse asiassa jotkut ihmiset itse kertoi minulle luottamuksesta hyötyä verkkomaailmassa auttaa heitä menestymään todellisessa maailmassa dating. Riippuvuus on-line dating voi aiheuttaa ongelmia, jos olet aina verkossa, et koskaan ole mahdollisuutta tehdä mitään â € œreal datingâ €!

Varo piilossa dioja, käärmeitä ja ansat on-line dating. Alussa voit hallita sitä, mutta jossain vaiheessa se saattaa alkaa valvoa sinua. Tiedät, kun se hallitsee sinua, kun olet muistutella itsellesi, että olet valvontaa ja että voit lopettaa milloin haluat.


Kuka poimii Tab?


Useimpien mielestä kuka tahansa ei kutsuva on joka olisi maksettava, tämä tarkoittaa usein, että mies maksaa ensimmäisillä kerroilla. Tietenkin, dynaaminen on fuzzier kanssa samaa sukupuolta olevia pareja, tai kun pari kulkee yli alkuperäisen rajan, mutta ei ole vielä tullut pari alueelle. Eräs ystävämme tarjoama kolmas päivä, kaveri hyväksyi hänen tarjouksen, ja siitä lähtien aina lasku tuli, oli kiusallinen hiljaisuus. Hän ei halunnut häntä lopettamaan hoitoon, mutta he ovat olleet jakaminen laskun lähtien, ja se on hillinnyt hänen intoa.

Mikä on ratkaisu? Suosittelemme hieman roolipelejä ja yllätys.

Raha ei tarvitse tulla hankala kirjanpito kahden ihmisen dating, se voi olla mahdollisuus näyttää koettu ainutlaatuinen ja hauskoilla tavoilla. Emme ole fani jakaa laskuja, koska se voi tuntua epäromanttista. Vuorotellen kuka maksaa voi toimia, mutta se usein herättää pitää kirjaa, ja se on hankala, jos yksi henkilö tekee paljon vähemmän kuin muut (Jean Georges yhden yön ja McDonald's seuraavaksi?).

Tässä on kolme ratkaisua ehdotamme, joka toimii yhtä hyvin seurustella tai suhteita (jos olet dating, se voi olla ääneen lausumaton):

1. Roolileikkejä.

Yksi ystävämme poikaystäviä tekee noin kuusi kertaa niin paljon kuin hän tekee. Mutta koskaan avaamalla lompakon voi tehdä kaveri tuntuu arvosteta, ja tyttö tuntuu pidetty nainen. He päättivät olla "ohjaamon tyttö" ja "illallinen kaveri." Roolit ovat selkeät, ja molemmat osallistuvat kustannuksiin, kun he menevät ulos. Tämä suloinen järjestelmä toimii yli dating vaiheesta couplehood samoin. Muita tapoja voit jakaa:

Konserttiliput - kaasu

Myymälät kustannukset - tasaantumassa

Elintarvikkeita ja kotiruokaa - illalliset ulos

Lentoliput - loput loma

On paljon luovia tapoja ajatella tätä, ja maksut voivat olla herkkiä mitä kukin tekee.

2. Frequency Trumps määrä.

Tarkoituksena on osoittaa, että molemmat olette sijoittaneet ja arvostavat toinen henkilö, ei pidä pisteet. Kannattaa ajatella usein kuin määrä. Se vaikuttaa positiivisesti, jos molemmat osapuolet osallistuvat säännöllisesti, huomaavaista eleitä kuten poimien hänen suosikki munkkeja, saada popcorn elokuvissa, tai kaatopaikalle Bellman voi mennä pitkälle tehdä dating dynaaminen tuntuu luonnollisemmalta ja kuten siellä kaksisuuntainen virtaus.

3. Sekoita.

Älä pudota ulkoa tavat tai roolit kanssa rahoitusosuuksien suhdetta. Pidä asiat mielenkiintoinen (se menee elämän sekä rahaa). Kun hän hoitaa sinut lempeän illallinen, vauhdissa Bodega poimia hänen suosikki kynsi savuketta tai deli tarttua Ben & Jerry's myöhemmin. Yllättää hänet uusimmassa numerossa hänen suosikki lehtikioski lehteä. Spontaaniutta ja huomaavaisuutta menee pitkälle pitää suhdetta ulos (rahallista tai muuta) kaavoihinsa.

Bottom Line.

Älä usko, että hän ei välitä sinusta vain siksi, että hän maksat tiesi-miehet puhuimme hyvin ritarillinen mutta sanoivat ottaa naisen tarjoutua maksamaan jonkin verran vakavasti, uskoen nainen haluaa puolustaa hänen taloudellinen riippumattomuus. Jos sinusta tuntuu, kuin hän olisi maksettava, antaa hänelle sen sijaan että "faux päästä" (joka on parasta olla valmis seuraamaan läpi ilman katkeruutta, jos teet sen!), Löytää muita pieniä tapoja kiittää häntä tai edistää.

Jokainen yrittää selvittää, mitä säännöt ovat miehille ja naisille. Jos huomaat tuijottaa hankalasti klo laskun kerran liian usein, älä pelkää keskustella siitä, miten pitää se valoa ja asianmukaista vaiheessa vuodelta.