tiistai 30. elokuuta 2011

Satunnaiset vaikutukset Respect


Taidat miettinyt kerralla tai toisella - Mistä johtuu, että nainen harjat kaveri ennakot pois, vastaa hänen sanojaan tai huomiota negatiivisesti ja kyyninen virnistys, kun taas välillä hän on täysin häneen.

Vastaus on hieman yksinkertainen mutta erittäin tärkeä termi - Respect.

Hän on saada joitakin KUNNIOITTAMINEN sinulle, jotta DESIRE SINULLE JA myöntyy SINUA.

Saat tältä osin pääasiassa kahdella tavalla:

1. Kautta taito (mitä teet). 2. Kautta persoonallisuuttasi (kuka olet).

Haluan kehittää ...

Oletko miettinyt, miksi naiset ovat saaneet niin paljon baarimestarit. Onko niin, koska he ovat kuumimmat kaverit baarissa?

Ei! Se johtuu he ansaitsevat eniten kunnioitusta että baari. Ne osoittavat taitonsa - ne toimivat ja ne ovat siellä syystä. 99% prosenttia kaikista muut kaverit ovat vain hengailua ja etsivät "ihan" ja joutuu turvautumaan muihin merkitsee olla houkutteleva.

Entä taiteilijat tai koomikoita? Ne, paremmin kuin kukaan, osoittaa heidän persoonallisuutensa koko maailmalle, ja siksi naiset haluavat niitä niin huonosti.

Toisaalta, mene sanoa jotain provokaatio naispuolinen ohikulkija mennessä. Olet taatusti negatiivinen ilme ja kova sana palata ... Jos olet onni ei voi sivuuttaa hänen.

Miksi? Se on yksinkertaisesti, koska et ansaitse mitään kunnioitusta ja te teitte kunnioituksen puutetta itseäsi osoittamalla, että ette tiedä miten lähestyä häntä kunnolla.

Tässä muutamia esimerkkejä elävästä elämästä, miten vähäistä kunnioitusta saat muutosten dynamiikkaa tietyssä tilanteessa.

Jos lähestyt naista cheesy pick-up line, näytät että sinulla ei ole taitoa tai persoonallisuus, joka oikeuttaa sinut kunnioittamaan. Sinulla ei ole taitoa luonnollisen keskustelun, ja sinulla ei ole persoonallisuutta tahtoen olla aito ja erilainen kuin muut.

Toisaalta, jos sanot jotain rento ja neutraalina naisen läsnäolo, jolla on merkitystä tilanteessa, jopa ilman esiintyy ikään kuin olet tulossa hänelle, hän voi vain vastata hyvin myönteisesti ... koska hän kunnioittaa sinua ja ... hän kunnioittaa sitä, että te itsekunnioitusta.

Jos hän on älykäs ja sosiaalisesti taitava, hän myös tajuaa, miten harvinaista niin kaverit ovat.

Kun treffeille, jos olet liian päällekäyvä ja eteenpäin, törmäät kun epätoivoiset seksiä ja hellyyttä. Tämä osoittaa, ettette taito saada naiset ja voiman puute pitämään housuissa asti. Miksi et saa mitään kunnioitusta, että?

Toisaalta, jos käyttäydyt kuin nynny, on passiivinen, kaikesta samaa mieltä, hän sanoo ja tekee kaiken hän haluaa vuonna supplicative tavalla - et tule kunnioitetaan joko ja ymmärrettävistä syistä.

Muista, jos hän kunnioittaa sinua, hän on teidän kanssanne.

Älä ota minua väärin. En ehdota sinun pitäisi työskennellä ansaita naisen kunnioitusta kuukautta ennen saada intiimi hänen kanssaan. Voit saada tarvittavat osalta vain hetken.

Sinun genuinity, teidän kyky kommunikoida ylpeänä, ja uskon, että mitä tehdä, on oikeus ja oikeastaan ​​on mairitteleva nainen luottamusta ja tavalla, joka kuvaa luovuutta ansaitset suuressa arvossa muutamassa minuutissa. Tämä johtuu osittain siitä, niin pari tyyppiä tiedä, miten se.

Menen vielä pidemmälle ja ehdottaa, että hymy voi saada sinut paljon enemmän kunnioitusta kuin äreä, surullinen, masentunut näyttää. Sinun silmät ja lähestymistapa ansaita osalta automaattisesti riippumatta siitä, mitä sanot ja mitä tuloksia viestinnän tulee.

Toisaalta, jos tuijottaa tekemättä mitään, ansaitset asteittain enemmän epäkunnioitusta ajan myötä, tiedottamalla epäröivä, levoton luonne ja puuttuva taito (kyky aloittaa yhteyttä) ja puute persoonallisuus (luottamus).

Joten, hemmottele itseäsi kunnioittavasti ja naiset huomaavat - onhan Olet yksi harvoista!