maanantai 18. kesäkuuta 2012

Miksi en ole koskaan Remarrying


Muistan kun ensimmäisen kerran oppinut Woody Allen ja Mia Farrow ainutlaatuinen rakkaussuhde. He olivat olleet pari jo 11 vuotta, mutta ei koskaan naimisissa. He jakoivat lapsille, mutta asunut erillistä huoneistoa, jotka kohtaavat toisensa yli Central Park. Hän on East Side ja hän on lännessä, he heiluttaa pyyhkeet pois heidän ikkunoista kun he puhuivat puhelimessa.

Se oli outoa. Cool, mutta outo.

Sitten toinen kenkä putosi. Se oli outoa kunnossa. Pari oli lopettanut seksiä, Allen oli ottanut kanssa Farrow n adoptiotytön, ja syytökset lasten hyväksikäytöstä ja hyväksikäytöstä lentelivät. Yhtäkkiä kaikki nosti kulmakarvoja heidän omalaatuinen suhde tuntui perusteltua.

Poikaystäväni neljä vuotta enkä ole Woody ja Mia - olemme vain pari keskimääräistä eronneet asuvat ydinalueella. Mutta saamme oman osuutemme sinisilmäinen, kyseenalaistaminen näyttää, kun me kuvaamme järjestely.

Bryan enkä halua mennä naimisiin, ikinä. "Niin nyt tuntuu", ihmiset sanovat. "Asiat muuttuvat." Asiat eivät muutu, kun mennään naimisiin, usein huonompi.

Sitten on meidän aikataulun. Näemme toisiamme joka tiistai ja lauantai. Ihmiset kysyvät, mitä tapahtuu, jos me haluamme nähdä toisiaan torstaina tai perjantaina. Kerron heille tämä kaikki selviämme nyt kuormittamatta meidän Exes ja laiminlyömättä lapsemme.

Silloin he kysyvät, jos meidän lapset tulevat toimeen. Kerron heille lapset tuskin tuntevat toisensa. Se mitä todella heittää.

Oletuksena on, että eronneiden ihmisten täytyy esitellä lapsille varhain ja luoda positiivinen suhde, niin että kun on aika mennä naimisiin, kaksi perhettä ovat onnellisia ja harmoninen kuin Brady Bunch.

Mutta me emme koskaan aio mennä naimisiin.

Joten kahdesti viikossa saamme yhdessä ja nauttia parhaista osista suhde ei koskaan tarvitse kohdata ongelmia väistämättä syntyy, kun pari osaketta koti, pankkitili ja lapsia. Se on mitään raadanta ja öisin rutiinia. Ei ole mitään neuvotteluja siitä, kuka rentoutua astiat ja jotka painivat lapset nukkumaan. Gone on näkymätön tuloskortti pettymyksiä ja slights.

Sen sijaan omaksua ja puhua ja katsoa toisiaan intensiteetin, joka voi tulla vain tietyn määrän puutetta. Tiedämme, että on vähän aikaa, ja meidän on tehtävä kaikki irti. Miksi käydä kauppaa että tunne euforiaa ja väistämätön huonovointisuus avioliiton?

Mutta noin vuosi tulee suhteeseen olen alkaneet epäillä. Koska sankarini Carrie Bradshaw olisi saattanut sen: "Minun oli ihmetellä ... ei rakkaus Bryan ja minua riippuu näe toisiamme liian usein? Olisiko meidän suhde hajota jos hän juuttuu noin sunnuntaiaamuna eikä jätä aamiaisen jälkeen? "

Aloin kysyä Bryan kaikki ne kysymykset, jotka altistuvat minun syvä epävarmuus meidän järjestelystä. "Etkö halua nähdä minua useammin?" Kysyin. "Miksi emme viettää enemmän aikaa toistensa perheitä?" Ihmettelin ääneen. Ja sitten eräänä sunnuntai-aamuna tuli todellinen doozy: "Mitä tämä on? Mitä me teemme? "En koskaan unohda nähdä hänen kasvonsa, katse meni yllätys sekaannusta pettymys span sekuntia. Me molemmat tiesimme tarkalleen, mitä olimme tekemässä. Olimme rikkoo sääntöjä ja rakentaa suhdetta välittämättä mitä muut ajattelivat. Meillä oli käsitys, hiljainen sopimus, ja olin rikki sen.

Mutta en voinut olla kyseenalaista pätevyyttä mitä meillä oli. Ehkä rakkaus tosiaan määrä on jotain vähemmän kuin kaikki ne parit, jotka olivat naimisissa tai elää yhdessä ja jakaa riemuvoittoja ja koettelemusten arjen. Oli kuin muut parit olivat päässeet huipulle Mt. Everest oikea tapa, kovalla työllä ja uhmaten elementit, ja olivat siten paremmin iloita heidän saavutus ja ansaitsee uskomaton näkymä. Bryan ja I, toisaalta, oli lennättänyt huipulle. Kyllä, näkymä oli sama, mutta matka sinne on valmistettu.

Kaikkea tietoa kulttuurimme näyttää keskittyvän avioliittoon. Se on onnellinen loppu lähes

jokainen kirja, elokuva ja TV - myös rohkea, röyhkeä, sääntö-breaking "Sex and the City". Kuusi vuodenaikaa naiset päivätty, joi ja teki sen, kaikki pyrkimys rakkautta ja onnellisina elämänsä loppuun asti. Viimeisessä jaksossa se löytyi, vaikka Carrie, jonka on-taas-off-taas poikaystävä Big jäljittää hänet alas Pariisissa julistaa Hänen ikuisella rakkaudella. Kun he ottivat siitä, että Pariisin silta, kun Big kertoi Carrie hän oli "yksi", huudahdin. Itkin koska uskoin heidän onnellisina elämänsä loppuun asti. Ja minä itkin koska tiesin Big ollut aikeissa kertoa Carrie että heidän pitäisi pitää erillistä huoneistoa ja vain tapaavat joka tiistai ja lauantai. He eivät aio tyytyä vähempään kuin avioliitto.

Carrie oli kuuluisa hänen jatkuva kyseenalaistaminen, että aloitan joka sarake seuraavasti: "Minun täytyi ihmetellä." Mutta avioliiton kysymykset voitaisiin vihdoinkin lopettaa.

Avioliitto on paras vastaus kaikille kalvava kysymyksissä. "Etkö halua nähdä minua useammin?" "Kyllä, haluan nähdä sinut joka ikinen päivä!" "Etkö halua viettää enemmän aikaa perheeni kanssa?" "Tietenkin haluan olla sinun perheeseen! "" Mitä tämä on? Mitä teemme? "" Olemme menossa naimisiin ja elävät onnellisina elämänsä loppuun saakka! "

Kaikki on niin täydellinen. Saakka, tietysti saat eronnut. Eronneet ihmiset ymmärtävät, että avioliitto ei takaa mitään. Kunnes tietenkin unohdetaan.

Monet eronneet ihmiset unohtavat hauraus avio autuuden ja naida samalla varmuudella ja optimismi heillä oli ensimmäinen kerta. En halua unohtaa, ja minun päätös olla naimisiin oli minun tapa varmistaa en koskaan olisi. Mutta se ei tarkoita olin immuuni paineita yhteiskunnan jatkuvasti kertoa minulle, että avioliitto oli yksi asia, joka tekisi elämästäni täydellisen.

Minun piti vain hyväksyä, että minulla oli radikaali - rakentaa suhde, joka heitti valmistelukunta tuuli. Mutta se oli vaikeaa. En ollut Mia Farrow - boheemi näyttelijä kerran naimisissa Frank Sinatra ja Andre Previn - elävät Upper West Side hänen kissojen, kanarialinnut ja tsintsilla ja hoitaa jälkikasvua ja lapset hyväksytään eri puolilta maailmaa. Olin vain yksi äiti kahden elää esikaupunkien korttelin keskisuuriin keskilännen kaupungissa. Ei ollut mitään radikaalia minusta.

Luulin ensin oma suhteeni Bryan oli täydellinen kaava. Sitten se tuntui huijausta. Nyt näen että se on vain parasta mitä voimme tehdä - nyt. Kyllä, on olemassa hetkiä yksinäisyys, muistutuksia, että minusta ei ole. Mutta on paljon enemmän hetkiä syvällistä tyydytystä ja iloa, ja tunne, että olen voinut iskeä kaava, joka on - jos ei täydellinen - melko suuri.

Mielestäni ei ole mitään vikaa säilyttää suhteemme estämällä pois asioista, jotka johtivat kuoleman meidän aiempien avioliittojen ja oli kovia liittoja niin monet ihmiset tiesimme. Eikä mitään vikaa ei halua meidän yhteistä aikaa tulla rutiinia. Haluamme tätä kestää. Ja jos näin on, ehkä jonain päivänä planeetat tasataan, jotta voimme hieman enemmän aikaa ja joustavuutta - ehkä torstaina tai perjantaina tai kaksi.


Online Dating Etiketti


Jos aiot ottaa sukeltaa maailmaan online dating, sinun pitäisi oppia koodin online dating etiketti ensin se säästää tuhlaamasta aikaa, on pettynyt ja vahingoittaa tunteita muita ihmisiä. Online dating ei ole peli. Saat kyse on todellisesta ihmisille todellisia tunteita. Tässä muutamia sääntöjä kannattaa noudattaa suojella itseäsi ja muita.

Osallistu cyber dating vain, jos olet vakavasti etsivät kumppania. Ole rehellinen aikeista.

On olemassa monia online dating virastot ja monet mahdollistaa rajoitetun vapaan koeajaksi. Kokeilla muutamia ennen laskeutua yksi tai useampia. Lisäksi se ei voi satuttaa tarkistaa niiden dating politiikkaa.

Estämiseksi sähköposti väärinkäytösten perustaa erillinen sähköpostiosoite online dating. Huomioi niin se ei ole unohdettu.

Oma profiili on mainosta. Ole rehellinen get-go, tai sinulla on tuhlaa aikaasi sopimatonta ehdokasta.

Viesti otetusta valokuvasta, eikä niitä, jotka ovat 20 vuotta vanhoja.

Älä vastaa mainosta, jos olet aidosti kiinnostunut. Sen sijaan, odota näkymät parhaiten sopii sinulle.

Jos olet vastannut mainoksen ja vastaus on hylkääminen, älä ota sitä vakavasti. Eteenpäin. Se vain tarkoittaa, olet askeleen lähempänä löytää rakkautesi ottelu.

Jos vastaus on peräisin ehdokas selvästi ulkopuolella totesi parametrit, sivuuttaa sitä. Olet vain tuhlaa aikaa. Kuitenkin vastata kaikkiin vastauksia, vaikka vastaus on ei.

Reagoida ajoissa, aivan kuten että puhelun tai sähköpostin päässä joku tietää.

Aloita ystävällinen tervehdys ja lopussa ystävällinen hyvästit.

Käyttää välimerkki ja hyvän sähköisen tavat kaikkina aikoina.

Pidä sähköpostisi lyhyt, mutta mielenkiintoinen. Tee heistä haluavat tulla takaisin enemmän.

Jos teet päivämäärä, tapaamaan julkisella paikalla ja saapuvat ja lähtevät erikseen.

Aina kertoa jollekulle, mihin olette, kaiken varalta. Parempi katsoa kuin katua!

Pidä ensimmäisen kokouksen lyhyt. Tunti on hyvä aikaa.

Jos olet kiinnostunut näkemään toisen henkilön uudelleen, anna hänen tietää, joten voit järjestää tavata uudestaan. Jos toinen henkilö ei vastaa samalla mitalla, eteenpäin.

Se on okei tähän mennessä enemmän kuin yksi mahdollisuus verkossa tai offline, kunhan et ole sitoutunut olemaan yksin kenenkään kanssa.

Kun olet löytänyt "täydellisen"-ottelu, lopettaa mainoksesi poistamalla profiiliasi.

Onnea!


sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Treffit ja liittyen


Asiat tapahtuvat erittäin nopeasti nykyisen sukupolven. Olipa halua tunnustaa sitä vai ei, on olemassa hyvä syy siihen, miksi huippukokit eivät valmista tyylikäs aterioita mikroaaltouunissa. Selvästi yksi asioista kampuksella on joskus vimmattu tahdissa jota rakentaa suhteita. Ei ole ketään syyttää kuoleman dating rituaali tämän kampuksella. Se on mitä se on. Minun uteliaisuus ymmärtää, miksi miehet ja naiset ovat jakaantunut omistusoikeus tämän sosiaalinen normi, olen mukana kymmenen opiskelijaa (5 naista, 5 miestä) yhden sukupuolen keskusteluja mielipiteitä kiertää tämän ongelman. Vaikka en voi ekstrapoloida nämä huomautukset kaikille miehille ja naisille kampuksella, tämä on mitä löysin.

Naisten Puhuin olivat yksimielisiä uskossa, että Notre Damen ympäristö on täynnä paineita. He kuvasivat paineita etsiä tietyllä tavalla (kampaajalla, meikkiä, ei koskaan käytä hikoilu) ja käyttäytymään tietyllä tavalla. "Sinun täytyy aina näyttää yhtä hyvältä kuin mahdollista. Miehet puhuvat laittaa heidän "ND suojalasit." Tiedän paljon kauniita tyttöjä kampuksella joten en ymmärrä miten ihmiset täällä voi ajatella, että kaikki meistä ovat rumia. "

On usko, että tämä luo ympäristön, jossa naiset ovat valmiita ottamaan mitään huomiota he voivat saada miehiä, koukku-tai muutoin. He kilpailevat Notre Dame naisia ​​ulos luokkahuoneesta ja Notre Dame miesten luokkahuoneessa. "Ja me emme voi unohtaa paine lisätty läsnäolo Pyhän Marian opiskelijoita. Olet taistelevat jo niin paljon, että paine osuu asian teille. "Osa naisista sanoi, että he kokivat jumissa ja ihmetellyt, jos tulevat Notre Dame oli virhe. Toiset ovat päättäneet sijoittaa suhteen muodostumista odottamaan, odottamaan kunnes he lähtevät Notre Dame jatkaa tämän osan elämästä.

Naiset myös puhui nimenomaan siitä ruokasaleissa aiheuttaa stressiä ja tuomion. Onko se miehet "moo" niille, jotka saavat pakastetut yo-tai muita naisia, jotka säntillisesti katsoa miltä levy näyttää, ruokasalit ovat vaikuttaneet negatiivisen ilmapiirin, jossa naiset eivät tunne olevansa arvostettu.

Monet turhautumisen miehet puhuivat pyöri ikuinen kysymys kallon. On kuitenkin huomattava, että ei jokainen haastatelluista oli negatiivinen Tämän Notre Dame perinne. He myös kommentoi, että erilaiset odotukset college kokemus on osa ongelmaa. He uskovat, että monet naiset tulevat Notre Dame etsivät sitoutunut suhteita ja muita toivoa saavuttaa tavoitellun "rengas kevääseen." Miehet käytetty termi "American Pie" kuvaamaan mitä tyypillinen college mies odotettavissa.

Kaikki kaverit Puhuin samaa mieltä ajatuksesta, että naisilla on jonkin verran paineita aina näyttää hyvältä / täydellinen. He uskovat kuitenkin, että suuri osa tästä paine on joko itseaiheutettu tai asetettu naisten muita naisia. He myös kommentoi, että kun nainen saa negatiivinen kommentti hänen vaatteet, hän voi olla taipumus täyttyä Tuon kommentin. Lopulta he myönsivät, että kuinka nainen pukeutuu ei vaikutusta heidän vaikutelman hänestä, mutta lisäsi, että sama pätee todennäköisesti toiselta puolelta.

Jotkut miehet yhtyi ajatus, että voisi olla parempi odottaa yliopiston jälkeen keskittyä suhteisiin. Yksi totesi, että teet tämän nyt tekee "tyttöjen säikky ja pojat turhautuvat." Eräs nuori mies sanoi kauniisti, että "tekee suhteesta oikein ei ole helppoa. Vaatii paljon työtä, ja haluaisin mieluummin keskittyä minun huomiota varmistaa minun tutkijat ovat kunnossa. Jos voit osallistua ja tehdä se oikealla tavalla, mene siitä. Mutta yleensä kun kaksi ihmistä saa osallistua, se on vain niin, että he ymmärtävät, kuinka mukana prosessi. "Kannalta odottavat romantiikkaa, yksi nuori mies kommentoi, että" hyvät asiat tulevat kärsivällisiä ihmisiä. "Muita yleisiä pettymyksiä kaverit kokemusta kampuksella ovat naiset, jotka ovat "jersey tavoittelijat" loukkuun ystävä alueella ja se, että kun tietynlainen urheilija ilmaantuu puolue peli on ohi.

Mistä voin otaksua, asiat esitetään tässä, mutta vakava, eivät ole ylitsepääsemättömiä. Se kestää vain aito ja rehellinen. Tätä varten olen kutsuu kymmenen yksilöt, joka tarjosi heidän mielipiteensä tästä toimituksellista liittyä minua kokouksessa mielissä ja hienoja ruokaa. Tämä laajennettu keskustelu on ensimmäinen monista ja aihe tulevaisuuden sarakkeeseen. Siihen asti puhua ystävillesi mitä olet lukenut ja päättää, jos nämä kommentit soivat totta sinulle. Odotan näkeväni sinut Notre Dating ohjelmassa tänään klo 7 pm Legends.

Miten repiä Wall Street Man