tiistai 15. toukokuuta 2012

Tutkimuksen mukaan republikaanit ovat parasta seksiä, demokraattien eniten


Uusi tekemän tutkimuksen dating sivuston Match.com havaitsi, että itse kuvatut single, konservatiiviset republikaanit ovat todennäköisesti saavuttaa orgasmin yhdynnässä kuin partisaanit minkään muun poliittisen vakaumuksen.

Liberaalidemokraatit olivat vähiten kokemaan täyttää seksuaalista läheisyyttä, vaikka ne kuulemma ovat useammin seksiä kuin konservatiivinen kollegansa.

"Single in America tutkimuksessa" haastateltiin 5000 yksilöitä ja totesi, että 53 prosenttia yhden konservatiiviset republikaanit ovat todennäköisesti saavuttaa orgasmia seksin aikana, verrattuna 40 prosenttia liberaalidemokraatit.

Kuitenkin konservatiiviset republikaanit oli vähemmän seksiä viimeksi kuluneiden 12 kuukauden aikana kuin mikään muu ryhmä vastanneista kyselyssä. He olivat myös todennäköisimmin ole koskaan harrastanut seksiä.

Tutkimuksen toimeksiantajana oli match.com yhdessä tohtori Laura Berman ja biologiset antropologi tohtori Helen Fisher.

Joitakin muita mielenkiintoisia sosiologisia havaintoja tutkimuksesta:

Liberaalidemokraatit ovat todennäköisesti etsimään kumppanin huumorintaju, tunnetta riippumattomuus, joku ne pitävät heidän yhtäläisten ja joku, joka jakaa vastaavan elämäntapa.

Toisaalta konservatiiviset republikaanit tekevät samoin varattu valintoja niiden kaverit, valitsevat joku vastaavan taustan ja poliittisen kiinnostuneille avioliittoon.

Asenteet seksuaalisesta toiminnasta myös näytti heijastaa suurempia poliittisia stereotypioita kunkin ryhmän kanssa. Esimerkiksi republikaanit olivat todennäköisemmin nauttia sukupuoleen naimisissa suhde (40 prosenttia). Demokraatit olivat todennäköisimmin nauttia sukupuoleen sidottuja mutta naimaton suhde (48 prosenttia) tai asuvat yhdessä (36 prosenttia). Ja ne vapaa-vapaavaihdeautomatiikka libertaarit todennäköisimmin nauttia "casual koukku-up" (46 prosenttia).

Ja vaikka republikaanit näyttävät muuttuvan kannattavansa poliittista ehdokasta joka viikko, se demokraatit (65 prosenttia) ja rekisteröityjen libertaristit (66 prosenttia), jotka haluavat olla yhden yön, kun taas 49 prosenttia republikaanien vastaajista.

adult_dating_hub