maanantai 27. kesäkuuta 2011

Twitter Hurts Your Dating Game


Tänä aamuna OkCupid n Christian Peräsin veti yhteen 10 infographics ja kaavioita seksistä vain huvin vuoksi. "Tavoitteenamme on tänään luoda aiheesta samanlainen tiiviyden ja valtaa," Peräsin kirjoitti, viitataan "kartan, joka teki kansa huutaa:" infographic joka näyttää Napoleonin epäonnistunut 1812 hyökkäystä Venäjälle ", vaan jotakin hyödyllisempää kuin sota - - sukupuoli. Kaikki tiedot alla, vaikka th henkilökohtaisin kamaa, on poimittu todellinen käyttäjä activty on OkCupid. Osa siitä käyttäjistämme kertoi suoraan vastaamalla ottelu kysymyksiä, jotkut se meillä on ollut oppia havainto. "

Yksi mielenkiintoisimmista asioista tulla ulos kaavioita on, miten Twitter korreloi meidän seksielämä. "Usein diskanttikaiuttimet ovat lyhyemmät tosielämän suhteisiin kuin kaikki muutkin, luultavasti kautta jotkut bit.ly hakata" Peräsin vitsaili. "Valitettavasti meillä ei ole keinoa kertoa kuka polkumyynnin kuka täällä, onko twitterati ovat ärsyttäviä tai vain enemmän häilyväinen kuin kaikki muutkin." (Korostus on alkuperäinen.)

Kaavio, malli on esitetty jäljempänä, osoittaa, että vaikka romanttiset suhteet usein Twitter käyttäjät eivät lopu paljon nopeammin kuin ei-Twitter Junkies (vain noin kuukausi tai niin keskimäärin), korrelaatio on yhdenmukainen kaikissa ikäryhmissä. Kaavio, joka osoittaa myös selvästi, että romanttiset suhteet kestävät usein pidempään ja vanhempia pariskuntia, rakennettiin käyttäen kerättyjä yli 800000 OkCupid käyttäjille.

Snooki Gets Ismerkedés Reality Show