keskiviikko 24. elokuuta 2011

Kiss of Death


Olet täyttänyt uskomattomin tyttö. Et tiedä häntä, mutta olet melko varma, että hän on jumalatar, lähetetään suoraan taivaasta, farkut.

Voit vaihtaa katseita Kemian, oli muutamia lyhyitä keskusteluja jälkeen luokka, ja jopa törmäsi hänen ostoskeskukseen. (Keskustele kohtalo.)

Sinä tiedät haluavasi hänet. Ei ole epäilystäkään. Kysymys tulee nyt "Haluaako hän sinua?"

Hän hymyilee sinulle ... mutta onko se ystävällinen tai flirttaileva hymy? Näit hänet jätän toisen kaverin jälkeen luokan ... hän oli hänen poikaystävänsä? Hän flirttaili teille viime viikolla, vaikka kosketti olkapääsi ... sitten täysin huomiotta sinun toinen päivä. Onko hän sinusta?

Mistä tiedät? Sinun tarvitsee tietää vain tämä ensin "harjoittamisesta" Etkö?

Ehkä yleisin kysymyksen siitä Don Juan keskustelufoorumin koskee "lukeminen naiset" ja yrittää selvittää, ovatko he sinusta vai ei. Juliste yleensä kuvailee tilannetta, mitä hän teki, mitä hän teki, ja sitten kysyy, "Tarkoittaako tämä, hän pitää minusta?" Tai, "Tarkoittaako tämä, hän ei pidä minusta?"

Ehdottomasti suosittu kysymys. Ehdottomasti vaativa kysymys vastata.

No, tässä nopea vastaus tähän kysymykseen -> tarkkailet tietystä tyttö, ja onko hän pitää sinusta, on KISS OF DEATH!

Jos olet murehtia, onko tyttö tykkää tai ei, mahdollisuudet ovat hän ei - tai pikemminkin, hän ei. Hän ei, koska "huoli" ja intohimosi, mitä hän ajattelee sinusta todella työntää hänet pois.

Haluan selventää.

Kun annat itsesi jakaa "pakkomielle" ansaan, alatte analysoida kaiken unelmiesi tyttö ei, jokainen sana, hän sanoo, jokainen siirto hän tekee ... ja yrittää suhteuttaa ne kaikki sinulle.

Hän hymyili sinulle - hän ei hymyile teille. Hän lähetti sinulle - hän ei sähköpostitse. Hän palasi puhelusi - hän ei palauta puhelu. Sekavuus, turhautumista ja ahdistusta väistämättä.

Tämä pakkomielle hänen käyttäytymistä ja niiden merkitykset lamaannuttaa sinua, hämmentää teitä, ja imeä jokainen tippaakaan luottamuksesta, jota olette kehosta. Sinusta tulee typeryyksiä puhuva Blob turvattomuutta. Ja naiset yleensä eivät vedä puoleensa typeryyksiä puhuva blobit turvattomuutta.

Joten olet väärässä hämmentyneitä naisia? EI! Ehdottomasti EI! Naiset ovat hämmentäviä. Aina on ollut ja tulee aina olemaan. Se on vain tapa ne.

Varsinkin kun se tulee romanssi, naiset näyttävät täysin ristiriidassa niiden käyttäytymistä. Yhtenä hetkenä olet vakuuttunut olet unelmien miehensä, ja seuraavaksi hän näyttää olevan tietämätön olet olemassa. Yhtenä hetkenä hän flirttailee, ja hymyillen, ja hieromalla sinua vastaan, ja seuraavassa hetkessä hän on poissa, vasen edes sanoa "hei." Sinun tulisi olla turhautunut ja sekava!

Nyt kukaan ei tiedä tarkalleen, miksi naiset antaa pois niin ristiriitaisia ​​merkkejä ja harkitusti, tuntuu, yritys hämmentää meitä. Jotkut epäilevät sitä niille lehtiä he lukevat. Toiset ajattelevat, se on tekemistä salaisen kylpyhuone konferensseissa heillä. Toiset ehdottavat, että heidän epälooginen käyttäytyminen johtuu Outoa hormonit ne ovat vellova koko kehoaan. Syy on suhteellisen merkityksetön. Sinun täytyy vain hyväksyä se, ja juoni strategia sen ratkaisemiseksi.

Joten, kun otetaan huomioon epäjohdonmukaisuudet naisten romanttinen käyttäytymistä, yrittää "lukea" naisten ja selvittää, mitä he ajattelet, on parhaimmillaan uskomattoman turhauttavaa kokemusta. Joten älä tee sitä. Älä edes yritä sitä.

Vain sanoa EI "käsittelyssä" naiset!

Okei ... hyvin ... Jos et todella yrittää "lukea" naiset onko ne sinusta tai ei, niin mitä teet? Mikä on strategia? Hehän voivat olla hämmentäviä, epälooginen, ja hieman harmittaa, mutta haluat silti saada sinulle yhden.

Yksinkertainen: jos olet puoleensa tyttö, sitten vain olettaa hän houkutteli teitä liikaa. Ja toimittava sen mukaisesti.

Oletetaan, että hän pitää sinusta ja haluaisi tutustua sinuun paremmin. Oletetaan, että hän on fyysisesti houkutteli teitä. Oletetaan, että olet mitä se tekee houkutella niin nainen, ei väliä kuinka uskomaton hän näyttää.

Oletetaan positiivinen ... aina positiivinen. Olettaen negatiivinen tappaa kaikki mahdollisuudet saatat olla hänen kanssaan. (Pessimistit, ystäväni, ei chick magneetteja.)

Nyt on monia jännittäviä etuja Hyväksymällä tämän asenteen olettaen, että naiset pidät pitävät sinusta ... ja heitä kohdellaan sen mukaisesti.

Yhden, jos kieltäydyt kiusata kaikista pikku "merkit" Hän antaa sinulle, olivatpa ne hyviä merkkejä tai huonoja merkkejä, tunnet rennompaa, rauhallinen ja luottavainen. Et "ylös" yhden minuutin koska hän hymyili sinulle, ja "alas" Seuraava koska hän myös hymyili muu kaveri.

Yritetään "lukemaan" hänen tahtoaan vain sekaannusta, turhautumista ja ahdistusta. Ja tämä tekee sinulle enemmän jännittynyt, kun hän on noin, ja siten vähemmän todennäköisesti hurmaava, karismaattinen Don Juan, että haluat olla.

Ja te myös ei tuhlaa aikaa yrittää selvittää, mitä hän ajattelua ... yrittää selvittää, mitä jokaisen pienen liikkua tarkoita ... ja missä seisotte. Sinulla on mahdollisuus omistautua teidän "henkinen aikaa" jotakin hyödyllisempää ja tuottavampia.

Toiseksi, jos vain olettaa, että hän pitää sinusta, niin voit jopa lisätä todennäköisyyttä, että hän lopulta kuin sinä. Tätä kutsutaan itseään toteuttava ennustus, ja on hyvin dokumentoitu ilmiö psykologinen tutkimus.

Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että jos sinulla on ", hän pitää minusta"-asenne, niin sinun projektin positiivinen, optimistinen käyttäytymistä ja ajatuksia. Hän tulee poimia näitä ja ... kuten sinä.

Jos sen sijaan olet "hän ei pidä minusta"-asenne, sinun projekti negatiivinen pessimististä käyttäytymismalleja ja ajatuksia. Hän tulee, samoin poimia näitä ja pidän sinusta vähemmän.

Ja jos sinulla on "ei hän pidä minusta"-asenne, niin sinun projekti jännittynyt, ahdistunut ratsastetaan käyttäytymistä ja ajatuksia, jotka laskee todennäköisyys hänen mieleen et ... tai hän voi jopa löytää ollessa noin voit olla "epämiellyttävä" kokemus. (Eikö ole helpompi rentoutua ihmisiä, jotka ovat luontevia itse?)

Ja kolmanneksi, asenne vain olettaen, että hän pitää sinusta, eikä murehtia, onko hän tekee tai ei, voit auttaa hallitsemaan tilannetta ... ja itse.

Jos olet tarkkailet noin "merkkejä" ja anna "merkkejä" ohjata käyttäytymistä, ajatuksia ja tunteita, niin sinulla on pohjimmiltaan antanut hänelle täydellisen tilanteen hallinnan. Ja kokonaan haltuunsa sinua.

Jos hän "hyvä" sinulle, olet onnellinen. Jos hän "paha" sinulle, olet surullinen. Jos hän haluaa rohkaista teitä, hän voi heittää pois muutamia myönteisiä signaaleja. Jos hän haluaa estää sinua, hän voi heittää muutaman kielteisiä signaaleja. Olet onnellisuus on pohjimmiltaan nojalla hänen ohjaus ... onko hän tietää sen tai ei.

Ei kantaa, "Don Juan" haluaa olla in

Jos kuitenkin vain olettaa, että hän pitää sinusta ja kohdella häntä sen mukaisesti, ja kieltäytyä ohjata kaikki vähän merkkejä etenkin huonoja), otat vastuussa tilanteesta. Olette päättäneet, että pidät hänestä. Ja olet päättänyt että hän pitää sinusta ... vai kuten sinä kun hän saa tuntea sinut paremmin. Ja sinä sen mukaisesti.

Sinä huokuvat luottamusta. Olet rento. Ja te projekti "aura", että jokainen orastava Don Juan etsii. (Köyhä tyttö ei mitään mahdollisuuksia vastaan, että aura.)

Okei, niin olet samaa mieltä, että tarkkailet tietystä tyttö ja onko hän pitää sinusta ei ole paras etu. Se käännyt typeryyksiä puhuva Blob turvattomuuden, vähentää todennäköisyyttä, että hän kuten sinä, ja antaa hänelle täydellisen kontrollin onnellisuutta.

Joten mitä teet, kun ne ajatukset alkavat vallata mielesi? Tarkoitan, kun kaikki, hän on jumalatar, oikeus?

Tässä yksi yksinkertainen pikku henkistä temppu jotka voivat auttaa sinua.

Aina pakkomielteinen "ei hän pidä minusta" ajatukset alkavat vallata mielesi, vaikka he "hyvä" ystävät, henkisesti napata ne kädet, heittää lattialle, ja astu niihin. Sitten muistuta itseäsi, että tarkkailet hänestä ei ole paras etu, että se imee pois itseluottamusta, ja todella vähentää todennäköisyyttä, että sinun lopulta saada hänet.

Tässä vaiheessa haluat ottaa syvään henkeä ... hymy ... nauraa ... ja ajatella itse, "minun pitäisi lähettää, että Allen kaveri muutaman taalaa."

Mind Your Words