lauantai 9. heinäkuuta 2011

Onko Ikä Matter?


Dating vanhempi mies tai nainen varmasti on omat etunsa. Usein joku vanhempi on kokeneempi, jotka haluavat pitää hauskaa, edelleen pitkin elämässä, kypsempi tai vakaampi. Saatat ajatella: "Kyllä! Lopuksi joku, joka on valmis suhteeseen haluan ja / tai minun tasolla. "Mutta oletko makea tarpeeksi Sugar Daddy tai rohkea tarpeeksi Cougar?

Cougar aika

Mukaan artikkelin WebMD.com, vanhemmat naiset saattavat olla vaania nuori ori ympäri college ikä eron vuoksi seksuaalisen huiput miehiä ja naisia. Naisen seksuaalinen Prime on hänen 30s-aikana miehet 30s ovat jo laskussa. Mies parikymppinen on täydellinen ottelu.

Vaikka seksuaalinen kemia on oikea, Cougar voidaan jättää den enemmän kuin vain että yksi syy. Dating joku nuorempi voi tehdä naiset kokevat nuorempia. Vuonna empiirisiä tarkistuslaskenta olemisesta Cougar, naiset puhuvat dating nuorempia miehiä. Treffit nuoremmat miehet naiset voivat olla peloton flirters kuin he olivat teini ja ylikin.

Treffit nuoremmat miehet naiset voivat olla arvostettu vielä kerran heidän sex appeal, eikä heidän äiti-valitus. Recall Mrs Robinson päässä Graduate tai Kim "Real Housewives Atlantasta," Sillä example.Younger miesten, noin college ikä, on eri prioriteetit kuin nykyaikainen ja 30-plus väkijoukkoon. Seksi ja hauskaa näyttää olevan tärkeimpiä prioriteetteja vanhempi nainen, koska he eivät ole valmiita asettumaan (tai halua taukoa) pysähtynyt elämäntapa aviomies ja lapset.

Perustamisesta todellinen suhde Cougar voisi olla vaikeaa. Jos etsit pitkäaikaisia ​​suhteita ja haluavat perheen säätää myöhemmin, olet väärässä Dating Scene. Jos etsit haaste, olet oikeassa pelissä. Pidä hauskaa ja omaksua suhde kuin se on. Voisit oppia paljon kokenut ja luottava nainen.

Ei ole mitään ikärajaa hauskaa, mutta aina tietoinen harvinainen tilaisuus suhde voisi muuttua enemmän. Yhteiskunta heittää naisten dating nuorempia miehiä negatiivisesti, niin on valmis paljon tarkastusoikeuden perheen ja ystävien.

Makea Sugar daddies

Treffit vanhemmat miehet eroaa kokonaan Cougars. Tuttu tilanne, Hollywood on: hyvin nuori tyttö dating hyvin vanha mies hänen rahaa tai mainetta. Joka kerta satun katsomaan viime kauden "Girls Next Door," En voi auttaa, mutta etiketti tyttöjen fame-huorat, jotka eivät varmasti parisuhteessa rakkautta.

Mutta sanoisin, että edellä skenaario on poikkeus. Useimmat college-ikäisten naisten, jotka päätyvät isompien miehet eivät etsi Fortune ja mainetta, mutta todellinen suhde miehen kanssa, joka on valmis sitoutumaan.

Vanhemmat miehet ovat varmempia kuin nuoremmat kaverit. Oltuaan useissa suhteissa vuosien varrella, ja jotkut ovat jopa kokeneet avioeron, he ovat väsyneitä dating peli. Ne ovat etukäteen heidän tunteistaan, helposti lähestyttävissä noin vakavaa suhdetta aiheista ja ehkä vielä halukas työskentelemään kautta ongelmia.

Nämä ominaisuudet ovat virkistävää nainen joka on kärsinyt hänen dating ikäisensä ja on valmis suhteeseen pidempään kuin yhden yön baarissa ja ehkä pari päivämäärien jälkeen. Vanhemmat miehet tarjoavat turvallisuutta, koska heidän kokemuksensa.

Kun se tulee suhde vanhempi mies, ikä ei olla hieman tärkeämpi. Kymmenen 15-vuotias on suurin suhde voisi todella toimia kun olet nuori. Mieti jos olet 20, hän on 35. Kun olet 25, hän on 40. Lisäksi, jos etsit lapsia suhteeseen, vanhempi mies, sitä pienemmällä todennäköisyydellä hän voi olla valmis hankkimaan lapsia tai hän saattaa olla joitakin jo! Mutta vanhemmat saat, sitä vähemmän ikää alkaa asia, uskon, ja se enemmän mitä jaat yhteistä.


maanantai 4. heinäkuuta 2011

Dating neuvoja miehille etsii rakkautta


Rakkaus on voimakkain tunne olemassa, mutta jotkut ihmiset jatka tehdä sama vanha suhde ja dating virheitä joka estää heitä löytämästä että yksi todellinen rakkaus. Learning miten välttää dating sudenkuopat yrittämällä uusien strategioiden avulla ihminen löytää, että erityistä nainen hän etsii. Nämä dating vinkkejä miehille auttaa miehiä saamaan paremman näkökulman muutaman dating oivalluksia että kaikki naiset puhuvat, mutta harvoin myöntävät.

Ensivaikutelma on tärkeitä naisille

Miehet etsivät rakkautta täytyy tehdä hyvän ensivaikutelman, koska se on kriittinen saamassa naisen kiinnostusta. Aina tulee olemaan matala tytöt mennä ulos kaverit perustuvat yksinomaan näyttää ja aineellista omaisuutta, kuten autoja, ja rahaa. Kuitenkin laatu naiset ovat todella etsivät kaveri, jolla on suuri hahmo, joka huolehtii hänen ulkonäkö, ja on paljon tarjottavaa älyllisesti. Kuitenkin investointeja hyvä hiustenleikkuun ja mukava vaatekaappi ei pitäisi jättää. Tytöt haluavat kaveri rento farkut yhtä paljon kuin miehen puku ja solmio. Pukeudu asianmukaisesti päivämäärä, ja paitsi että haalistuneet viikonloppuna paita ja vanhat farkut kanssa hengailua kaverit.

Jos ajankohta ottaa nainen siirrettiin talon tai asunnon, varmista paikka on puhdas. Tämä voi tuntua ei-murskata, mutta oikeastaan ​​kahdenlaisia ​​miehiä - sotkuinen miehiä, ja puhdas miehiä. Mies, joka siisti ja puhdas avulla nainen tietää, että hän välitä kotinsa, ja olisi mahdollisesti tehdä hyvän rakkauden. Sotkuinen talon lähettää viestin, että mahdolliset tyttöystävä lopulta tehdä paljon pyykkiä ja hankaamista, jos hän tarttuu ympärillä, ja hän todennäköisesti ajaa ja koskaan katsoa taaksepäin jälkeen vain yhden käynnin. Jos kestää vuokraamalla neito pitämään ol 'poikamies pad siistinä, tee se. Se on helpoin askel kaveri voi ottaa tekemään hyvän ensivaikutelman kotiinsa.

Fyysinen kunto ja urheilullisuuden on houkutteleva naisille. Kaveri ei tarvitse olla supertähti urheilija kehon rakentaja ruumiinrakenne, mutta aktiivinen kaveri, joka huolehtii itse on paljon houkuttelevampi nainen kuin mies, joka istuu syöminen sirut ja juominen sooda koko päivän. Käytä muutama ylimääräinen vaiheet harjoittaa liikuntaa joka päivä, onko se kävely, pyöräily, vaellus, ja käynnissä, tee muutama rutistus tai työskentelevät ympäri taloa. Muista, lihakset ovat seksikkäitä!

Jos poiminta päivämäärä ylös, muista antaa Lady puhtaalla autolla ajaa ja päivämäärä. Monet naiset ovat valittaneet saada sisään kaverin autoa vain saada koira hiukset hänen vaatteensa, tai vahingossa törmätä auton kyljen ja saada lika hänen pukeutua. Jos ensivaikutelma tähden, varmista, että auto on pesty ja oikein imuroidaan.

Lopuksi, yritä rentoutua ja olla kotonaan ollessaan mennessä. Iltapäivällä workout voi auttaa vähentämään ennalta päivämäärä hermostuneisuus. Muista hymyillä ja pitää hauskaa. Huumori ja nauru ovat uskomattoman houkutteleva naisille, ja naisten piristyy niiden tasalla luottamusta, ja luultavasti on hauskaa myös.

Dating Guide for Men, mistä Meet Naiset

Yksi hankala puoli dating on löytää mukava tyttö, jolla on hyvä uransa potentiaalia rakkauden. No, tämä on helpommin sanottu kuin tehty, mutta tässä on muutamia paikkoja tavata mukavia naisia ​​että useimmat miehet unohtaa. Toki söpö tarjoilija tai seksikäs tyttö baarissa voi olla hauskaa, mutta tyttöystävä materiaalia, Kannattaa katsoa näistä paikoista:

Gym - Monet naiset uran käydä kuntosalilla iltaisin ja lauantaina aamupäivällä. Varattu naiset yrittää sovittaa fyysistä kuntoa heidän aikataulu ja usein liittyä yhteissaunassa kuntosaleja vuoksi käyttää ja mahdollisesti kokouksessa joku kiva myös.

Yhteisö ja sosiaalinen sekoittimet - aktiivisille naisille yhteisöissä aikaa osallistua kangas niiden kaupunkeihin he elävät He vapaaehtoistyötä, osallistuvat ja osallistua niiden paikallinen kauppakamari. Viini ja Art Festival, niin sekä yhteisöllisyyden rakentaminen tapahtumat ovat hyviä paikkoja tavata naisia.

Pankki tai Asiakaspalvelu Työpaikat - Naiset haluavat työskennellä työpaikan he tuntevat Uraliikkuvuus, ja missä ne ovat vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Miehille, jotka eivät suurimman osan pankkiasiansa verkossa, ehkä menee pankkiin kerran kun voisi laittaa kaverit joutuessaan uran ajattelevien naisten. Kuitenkin kaverit tarve lähestyä tätä menetelmää kokouksen naisten varoen, koska he eivät halua tuntua hiipiä. Joten kaverit, pitäkää pää kylmänä ja olla kunnioittava.

Hyväntekeväisyysjärjestöjen - yhteiskunnallisia asioita ajattelevat naiset, jotka ovat aktiivisia omassa yhteisössään usein vapaaehtoistyötä hyväntekeväisyysjärjestöille. Miehet jotka vapaaehtoisesti rinnalla naisilla on mahdollisuuksia tukea yhteisöille ja ehkä edistää ja rakentaa uusia ystävyyssuhteita.

Online Dating - Monet dating sivustot kuten Match.com tai eHarmony dating ovat hyviä resursseja siihen liittämistä joilla on samanlaiset intressit. Yksinkertaisesti luoda profiilin jakaa joitakin mielenkiintoisia yksityiskohtia ja yksityiskohtia, ja lataa muutamia kuvia. Monet sivustot ovat vapaasti liittyä, ja tarjoavat mahdollisuuden kaverit päästä yli arkuus lähestyä uutta naista.

Online dating neuvoja miehille

On kilpailukykyinen näkökohta online dating. Laatu naiset eivät saa useita tarjouksia ihmisiltä verkossa, ja heillä on mahdollisuus mennessä useita miehiä kerralla. Joten se on parasta pitää online dating rento, mutta ystävällinen kokemus. Yritä olla saada liian kääriytyneenä vain puhua yhdelle naiselle. Päivämäärä useita tyttöjä, mutta raja päivämäärät tytöt suhde näkymät sen sijaan menossa ulos jokainen tyttö on mahdollista. Lopulta kunnon kaveri on varmasti tehdä mielekästä yhteydessä mukava nainen. Tässä muutamia vinkkejä luomaan kiehtovaa online dating profiili:

Luoda kiinnostusta Online Profile - jakaa hauskaa tai harrastus. Sisältää tietoja uran ja etujen kun yrittää pysyä hieman epäselväksi tulosi tasolla. Jos tulotaso on parasta antaa erilaisia ​​vuoksi torjuttava kulta-kaivurit.

Jaa Yksityiskohtia ihanteellinen kumppani - Muistakaa tämä on mainos houkuttelemasta ystävyys niin kaveri tarvitsee vedota ominaisuuksia naisen että hän etsii, mutta yritän olla liian epärealistinen tai vaativa.

Oikeinkirjoitus ja kielioppi - Tarkista oikeinkirjoitus ja kielioppi virheet ennen profiili on julkaistu. Tämä voi olla valtava turn-off naisille.

Hanki lausunto - On aina hyvä saada sisaren tai luotetun ystävän mielipidettä profiilia ja tuoda esiin muutamia mielenkiintoisia yksityiskohtia, jotka voidaan lisätä profiiliin.

Ole rehellinen - Älä overexagerate profiiliin. Käytä viime kuvan, ja mainostaa Siviilisääty tarkasti. Totuus tulee lopulta ulos, ja naiset haluavat tietää kaveri joka hän sanoo.

Suhde neuvoja miehille

Paras dating neuvoja miehille on yrittää luoda hyvän ensivaikutelman, mutta pitää sen todellinen. Pidä myönteinen asenne dating kokemus, ja yrittää mennä paikkoihin, että laatu naisten menisi kuten kuntosali, yleishyödylliseen tai hyväntekeväisyyteen tapahtumia. Menevät myös yhteisöllisiä tapahtumia, joissa naiset ovat todennäköisesti osallistumaan kuten viiniä fests ja veneet messuille.

Lopuksi kääntyvät online dating sivustoja, kuten Match.com tai eHarmony etsiä sitä oikeaa. Joka viides dating suhteita alkaa kokous verkossa. Luo vaikuttava, mutta rehellinen profiilia, ja pidä se rento. Rakkaus tulee tapahtumaan ja kärsivällisyyttä ja hyvä asenne.


sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Viisi vihjettä Treffit Blogger


Bloggaajat ovat harvinainen rotu, todellakin. Die hard Blogger viettää jokaista valveilla (ja nukkuminen) hetki syödä bloggaaminen, sosiaalinen media ja mittareita. Siksi kaikki mitä olet oppinut tasalla siitä, miten pitää mies onnellinen, kuten vanha sanonta "paras tie miehen sydämeen käy läpi hänen vatsaan", on heitti ja on aika luoda uusi arsenaali. Ymmärtää, mitä tekee blogger rasti sinut siellä, mutta ensin ottaa tämä pieni tietokilpailu, kuinka syvällä olet.

Blogger Intensiteetti Tietovisa:

Ovatko sanat näyttökertojen, napsautusten, mikrofonit ja voita käytetään korkean taajuuden?

Onko hänen BlackBerry kädessä, tai hyvin lähellä, koko ajan?

Voiko hän lähettää kuvan Facebookiin, tai lähettää Tweet, ennen kuin voit jopa vilkkuvat silmää?

Onko hän aina ajatellut tarina ideoita ja testaus otsikoita ääneen?

Onko hän murtautua hashtags milloin tahansa?

Jos vastasit kyllä ​​kolmeen tai useampaan kysymykseen, sinulla die hard kädet. Älä hätäile. Sinun ei tarvitse sukeltaa syvälle loppuun blogosphere hengissä elää onnellisina yhdessä, mutta upottaen itsesi vain vähän menee pitkälle. Seuraavassa on viisi vinkkejä uuden Arsenal.

1. Puhu kieli: vakiinnuttaa teidän tiedonannosta 140 merkin Sound Bites. Miehet jo ylärajan montako sanaa niihin ehtii imeytyä kerrallaan, piirre, joka on ainoastaan ​​nostanut joku, joka asuu maailman 140 merkin @ vastausta, DM: n ja tilapäivitykset. Se oikeastaan ​​ei olisi pahin tapa päästä, koska meidän naisten taipumus wordiness, plus se on hyvä koulutus oman tweets. Parhaan vaikutuksen, käynnistää ja huomiota tarttumalla otsikoihin. "Totuus takana ...", tai" Mitä sinä tiennyt ...", ovat osoittautuneet erityisen tehokkaiksi.

2. Esittää asioita luettelot: Listat ovat erittäin tehokas väline, koska blogger elää ja hengittää, jonka Top 5 ja Top 10 vinkkejä, tapoja, syitä jne. ... Luota minuun, hän sulaa toisen ehdotatte "Top 5 ravintola valintoja päivälliselle tänä iltana", tai kuiskaus "Top 5 syytä rakastan sinua" hänen korvaansa.

3. Master sosiaalisen median Viestit: Jos todella haluat Rock hänen maailmansa, oja ääni hyväksi tekstin ja sosiaalisen median messaging. DM: n, @ vastaukset Facebook Viestit ja Chat kaikki sääntö edellä puhelimeen. Bonus: yhtä aikaa viestin hänet useille alustoille-maksaa takaisin on makea.

4. Kunnioita Mayorship: Tee itsellesi palvelus ja anna hänen olla ensimmäinen lähtöselvityksen Foursquare kun olet ulos ja noin. Vaikka hän sanoo, hän haluaa sinun tarkistaa ensin, jotta saat näkyviin hänen Twitter stream ja ihmiset näkevät sinut kokoon (<3 <3), Kaikkivaltias mayorship on Graalin malja, eivät riistä häntä.

5. Etsi Twitter Uskonto: Twitter on ylivoimaisesti kaikkein pyhin ja sosiaalisen median alustat blogger, niin tämä on paikka sinua oikeasti halua hypätä sisään Jotkut helppoja sääntöjä: RT hänen juttuja, eivät kilpaile ensimmäistä Twitpic ja mikä tärkeintä, tutustua twitter sanakirja, aka hashtags.

Hyväksyminen jotkut Blogger-herra taipumuksia maksaa pois pata. Ensinnäkin hän on aina helppo päästä, jolloin viestintä tuulahdus tahansa, missä tahansa. Toiseksi se on toki hauskaa, varsinkin jos menet kaikki ja ulos jakaa kuvia ja videoita sosiaalisesti samoin. Kolmanneksi, ja mikä tärkeintä, voit tehdä Blogger erittäin onnellinen ja minulla ei ole kääntää mitä se tarkoittaa ... Luovuutta kehiin!