sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Viisi vihjettä Treffit Blogger


Bloggaajat ovat harvinainen rotu, todellakin. Die hard Blogger viettää jokaista valveilla (ja nukkuminen) hetki syödä bloggaaminen, sosiaalinen media ja mittareita. Siksi kaikki mitä olet oppinut tasalla siitä, miten pitää mies onnellinen, kuten vanha sanonta "paras tie miehen sydämeen käy läpi hänen vatsaan", on heitti ja on aika luoda uusi arsenaali. Ymmärtää, mitä tekee blogger rasti sinut siellä, mutta ensin ottaa tämä pieni tietokilpailu, kuinka syvällä olet.

Blogger Intensiteetti Tietovisa:

Ovatko sanat näyttökertojen, napsautusten, mikrofonit ja voita käytetään korkean taajuuden?

Onko hänen BlackBerry kädessä, tai hyvin lähellä, koko ajan?

Voiko hän lähettää kuvan Facebookiin, tai lähettää Tweet, ennen kuin voit jopa vilkkuvat silmää?

Onko hän aina ajatellut tarina ideoita ja testaus otsikoita ääneen?

Onko hän murtautua hashtags milloin tahansa?

Jos vastasit kyllä ​​kolmeen tai useampaan kysymykseen, sinulla die hard kädet. Älä hätäile. Sinun ei tarvitse sukeltaa syvälle loppuun blogosphere hengissä elää onnellisina yhdessä, mutta upottaen itsesi vain vähän menee pitkälle. Seuraavassa on viisi vinkkejä uuden Arsenal.

1. Puhu kieli: vakiinnuttaa teidän tiedonannosta 140 merkin Sound Bites. Miehet jo ylärajan montako sanaa niihin ehtii imeytyä kerrallaan, piirre, joka on ainoastaan ​​nostanut joku, joka asuu maailman 140 merkin @ vastausta, DM: n ja tilapäivitykset. Se oikeastaan ​​ei olisi pahin tapa päästä, koska meidän naisten taipumus wordiness, plus se on hyvä koulutus oman tweets. Parhaan vaikutuksen, käynnistää ja huomiota tarttumalla otsikoihin. "Totuus takana ...", tai" Mitä sinä tiennyt ...", ovat osoittautuneet erityisen tehokkaiksi.

2. Esittää asioita luettelot: Listat ovat erittäin tehokas väline, koska blogger elää ja hengittää, jonka Top 5 ja Top 10 vinkkejä, tapoja, syitä jne. ... Luota minuun, hän sulaa toisen ehdotatte "Top 5 ravintola valintoja päivälliselle tänä iltana", tai kuiskaus "Top 5 syytä rakastan sinua" hänen korvaansa.

3. Master sosiaalisen median Viestit: Jos todella haluat Rock hänen maailmansa, oja ääni hyväksi tekstin ja sosiaalisen median messaging. DM: n, @ vastaukset Facebook Viestit ja Chat kaikki sääntö edellä puhelimeen. Bonus: yhtä aikaa viestin hänet useille alustoille-maksaa takaisin on makea.

4. Kunnioita Mayorship: Tee itsellesi palvelus ja anna hänen olla ensimmäinen lähtöselvityksen Foursquare kun olet ulos ja noin. Vaikka hän sanoo, hän haluaa sinun tarkistaa ensin, jotta saat näkyviin hänen Twitter stream ja ihmiset näkevät sinut kokoon (<3 <3), Kaikkivaltias mayorship on Graalin malja, eivät riistä häntä.

5. Etsi Twitter Uskonto: Twitter on ylivoimaisesti kaikkein pyhin ja sosiaalisen median alustat blogger, niin tämä on paikka sinua oikeasti halua hypätä sisään Jotkut helppoja sääntöjä: RT hänen juttuja, eivät kilpaile ensimmäistä Twitpic ja mikä tärkeintä, tutustua twitter sanakirja, aka hashtags.

Hyväksyminen jotkut Blogger-herra taipumuksia maksaa pois pata. Ensinnäkin hän on aina helppo päästä, jolloin viestintä tuulahdus tahansa, missä tahansa. Toiseksi se on toki hauskaa, varsinkin jos menet kaikki ja ulos jakaa kuvia ja videoita sosiaalisesti samoin. Kolmanneksi, ja mikä tärkeintä, voit tehdä Blogger erittäin onnellinen ja minulla ei ole kääntää mitä se tarkoittaa ... Luovuutta kehiin!