lauantai 17. huhtikuuta 2010

Dating senioreille


Kello soi, ja Dorothy Binder tervehti mies kun istuin vastapäätä häntä.

"Haluan kertoa teille, että olen hyvin hermostunut, mutta olen täällä hauskaa tänään", sanoi Binder, siro punapää hänen 80s. "Niin, öh, mitä haluat tehdä?"

"No, tuota, minä haluan mennä ravintoloihin ja lähteä oopperaan, sanoi Clewell Howell, eläkkeellä asianajaja. 76-vuotias nojasi leukaansa käteensä ja hymyili, hänen siniset silmänsä lämmin takana paksu lasit.

Pöydän ääressä "speed-dating" tapahtuma Timonium, Md, muut eläkeläiset jutteli pareittain harrastuksista ja lapsenlapset, vaikka nuokkuva ja kirjoittelu toteaa. Kolmen minuutin kuluttua, kello soi uudelleen ja miehet istuivat eri tahojen kanssa, alkaa uusi kierros itsetietoinen keskusteluja.

Koska ihmiset elävät pidempään ja vaihtavat ajatuksia vanhuus, lisää eläkeläiset ovat ajalta kuin koskaan ennen, asiantuntijat sanovat. Mutta monet vanhemmat ihmiset kokevat, että pelisäännöt ovat muuttuneet voimakkaasti, sillä edellisen kerran ne päivätty, neljä tai viisi vuotta sitten.

Nykyään eläkeläiset ovat todennäköisesti täyttää kautta online dating palveluja tai sinkkuja risteilyjä kuin bingo pelejä. Vanhemmat naiset ovat varmuudella asettaa rajoja â € "kuten kieltäytymällä kokki tai puhdas mies â €" vaikka vanhemmat yksinäiset naiset huomattavasti enemmän kuin vanhempi naimattomien miesten. Ja kun tuo suoja kerran tarkoitti kukkaro täynnä hullun rahan, eläkeläiset on nyt selvillä Hivin ja muiden sukupuoliteitse tarttuvat taudit.

Vanhempi sinkkuja kohtaus vain kasvaa, kun suuret ikäluokat â € "vanhin heistä kääntyi 60 viime vuoden aikana â €" saavuttaa kultaiset vuodet.

"Se tulee olemaan paljon suurempi asia tulevaisuudessa", gerontologian professori Debbie Wagner kello Towson yliopistossa Marylandissa, sanoi vanhempi dating. "Asiat ovat nyt auki ja ihmiset voivat harjoittaa mitä he haluavat, ja ennen kuin he olisivat tunteneet syyllisyyttä siitä edes ajatellut sitä."

Tom Walsh, 80-vuotias eläkkeellä insinööri Rhode Island, sanoi hukkua dating maailma kun hänen vaimonsa 47 vuotta kuoli kuusi vuotta sitten. Hän sanoi, että hän tietää, että useimmat vanhemmat naiset halusivat maksaa omalla tavallaan päivämääristä, eivät ujo seksuaalisuudesta ja eivät olleet kiinnostuneita naimisiin uudelleen.

"Huomasin, että se on täysin kokonaan uusi järjestely", sanoi Walsh, joka kirjoitti kirjan "Vanhempi Dating Scene" hänen romanttisia seikkailuja. "Se oli dumbfounding. Mutta päässyt vauhtiin asioita."

Se voi olla suurempi haaste naisille, koska allas tukikelpoisista miesten kutistuu huomattavasti myöhemmin elämässä. Vuoden 2000 US Census on seitsemän miestä jokaista 10-vuotiaiden naisten 65-vuotiaana. Lisäksi, koska naiset elävät pidempään keskimäärin lähes 45 prosenttia naisista yli 65 on leski, verrattuna alle 15 prosenttia miehistä, mukaan väestönlaskenta.

Miesten "kuuma hyödyke"

"Jotkut miehet, jotka eivät ole koskaan olleet pelaajat, heidän 70s, ja vanhainkoti, voi tulla pelaajia, sanoo Wayne Nelson, Towson yliopiston gerontologian professori. "Ne ovat kuumaa kauppatavaraa."

Rebecca Sharp Colmer, kirjoittaja "Senior opas Dating (taas): Perinteiset ja verkossa", on nimi naisille ihmisvilinä leski: vuoka hyvät.

"Jos miehen vaimo kuolee, niin seuraavana päivänä, viiden tai 10 yhtä hyvät nostaa yli pataruoka, sanoi Colmer, joka katseli laumoista naisten laskeutuvat hänen leskeksi appi. "He eivät tuhlaa tahansa sanoa" Me autamme sinua surevan prosessi, "jos tiedät mitä tarkoitan."

Nopeudella, dating tapauksessa osa Baltimore läänin Vanheneminen n Senior Expo-Baby Boomer Expo valtion messualuetta osallistujat jaettiin kolmeen ikäryhmittäin: 70-plus, 60-69 ja 50-59. Koska niin harvat miehet 60 osallistui miesten Senioreilla pyydettiin jäämään nuoremmat naiset. Silti naiset heidän 60s vielä alakynteen mies osallistujat 18-10.

Richard Donadio, 73, eläkkeellä asianajajan Timonium, joihin on sekoitettu naisten yli-70 ryhmä ja heidän 60s.

"Toivottavasti en tule pois niin ilkeä, mutta useimmat naiset tuntuivat liian vanha minulle", hän sanoi Senioreilla. Lyhyt, leikata mies, joka nauttii golf, Donadio sanoi, että hän ei epäröisi päivä joku monta vuotta nuorempaan.

Turhautumista naisia

Naiset sanovat, että heidän turhautuneita puute käytettävissä miesten pahentaa se, että miehet usein jatkaa nuoremmat naiset.

"On vaikea tavata miehiä, jotka ovat ikään sopiva, koska he ovat kiinnostuneita nuoria naisia", sanoi Doris Sweet, 68, Glen Arm asukas, joka osallistui nopeus-dating tapahtuma. "Luulen, että he eivät anna meille reilun ravista."

Sweet, pitkä, houkutteleva nainen, on ohjelma johtaja, Hewlett-Packard, joka haluaa vaeltaa, matka-ja vapaaehtoistyötä. Hän käytti pitsi pusero jossa syvään uurrettu pääntie.

Mutta Sweet sanoi, että hänellä on ollut onni löytää mies vuosikymmenen koska hänen miehensä kuoli aivokasvaimeen, vaikka saattaa henkilökohtainen mainoksia sanomalehden ja online. Viime aikoina hän sairastui ammatillinen matchmaker.

Seniorit kohtaavat useita ainutlaatuisia dating haasteet, asiantuntijat sanovat. He saattavat kokea out-of-place at baareissa tai tanssiklubeilla. Ne, jotka ovat eläkkeellä voi olla vähemmän mahdollisuuksia vuorovaikutukseen uusien ihmisten kanssa. Ja fyysisiä haittoja, kuten ei voi ajaa yöllä, voi laittaa röyheltää heidän sosiaaliseen elämään.

Silti eläkeläiset ovat havainneet yhä enemmän luovia tapoja tavata uusia rakastavaiset. Online dating palvelut voidaan turvata ja nonthreatening tapa ikäihmisten tavata, sanoi Kristin Kelly, tiedottaja match.com, suosittu dating site. Määrä suurten ikäluokkien verkkosivuja on hypännyt 350 prosenttia vuodesta 2000, hän sanoi. Yksi sivuston suosituimmista käyttäjille 78-vuotias eläkkeellä lääkäri, ja jotkut jäsenet ovat heidän 90s, hän sanoi.

Muita tapoja vastata

Muut seniorit täyttää tulevien kumppanien kautta seurojen vapaaehtoistoimintaa tai matkoja. Walsh sanoi, että hän oli osallistunut sinkkuja risteily Floridassa. "Se oli yllätys, koska kaikki metkut meneillään", hän sanoi.

Maryland, vanhempi keskuksia pitää monia tapahtumia, joiden avulla ikäihmiset tapaavat myös suosittu "Seniorit" Prom. " Perjantaina Bykota Senior Center Towson isännöi happy hour yhden eläkeläiset, myös olutta, viiniä ja elävää musiikkia.

Monista vanhemmista naiset ovat nopeasti sanoa, että vaikka he haluaisivat tavata uuden ystävän, ne eivät ole etsivät vakavaa suhdetta. "En halua tilanteeseen, jossa hän tulee yli joka sunnuntai ja odottaa minua vahvistaa illallinen hänelle", sanoi Georgian Peacock-74. "Olen mennyt siihen pisteeseen elämässä, jossa voin nauttia oman yrityksen."

Riikinkukko, joka liittyi nopeus dating tapauksessa sanoi, että hänellä on kaksi mies ystäviä, joka liittyy hänen tansseja VFW ja joka vie hänet moottoripyörällä ratsastaa. Mutta hän sanoi, hän palkinnot Suomen itsenäisyyden: "kengät mennä sänkyni alla on minun."

Monet vanhemmat naiset ovat yhtä Peacock mielestä sanoi Wagner, gerontologia professori.

"Miehet yleensä, tutkimus on osoittanut, tehdä paremmin, kun he naimisiin", hän sanoi. "Naiset eivät vain kauniita, kun he eivät ole naimisissa."

Enough kanssa avioliiton

Vanhemmat naiset yhdistävät usein avioliiton ruoanlaitto, siivous ja itsenäisyyden menetystä, sanoi tohtori Shana Geloo, kliininen johtaja Institute for Advanced Studies in Aging ja Vanhuspalvelut lääketieteen Washington. "Tämän väestö ihmisiä, etsit ihmisiä, joka meni naimisiin 50 vuotta sitten, kun sukupuoliroolit olivat hyvin erilaisia", hän sanoi.

Lisäksi aikuisten lapset usein paineita äitien ei tähän mennessä. "Lapset pahastua, varsinkin kun äiti on ottaa intiimi suhteet, sanoo Towson yliopiston gerontologian professori Wayne Nelson.

Seksuaalisuus vanhusten voi olla epämiellyttävä aihe. "Ihmiset eivät odota tai usko, että heidän isoäitinsä nukkuvat ympäri tai elää jonkun kanssa, mutta ne ovat", Walsh sanoi.

Baltimore County vanhempi keskukset ovat järjestäneet työpajoja turvaseksi.

Monet vanhemmat ihmiset, etenkin niitä, joiden lapset tai lastenlapset asuvat kaukana, yksinkertaisesti haluta liikuttunut, Nelson sanoi. "Kun puhumme läheisyyttä siinä iässä, se voi vaihdella seksuaalista yhteyttä kädestä tai hugging", hän sanoi.

Himo toveruus

Binder, punapää nopeudella-dating tapauksessa sanoi, että hän olisi kiinnostunut tapaamaan miehen vain satunnaisia vierailuja teatteriin tai oopperaan. Hän pitää kiireinen maalaus ja esittelemään hänen kuvamateriaali sekä matkustaa hänen lapsensa ja lapsenlapsensa.

Hänen miehensä â € "ystävä lapsuudesta asti, kun ne surfed äitinsä puolelta puinen lauta â €" kuoli muutama vuosi sitten 60 vuoden avioliitto. Timonium tapahtuma oli lähinnä siitä, että hän oli tullut dating 1940-luvulta lähtien.

Howell silmät loistivat, kun hän kumartui pöydän yli kuulla Binder puhua. Hänen vaimonsa kuoli kaksi vuotta sitten, kun lähes puoli vuosisataa avioliitosta. Sittemmin hän on seurustellut hieman, mutta haluaisin löytää naisen, joka on kiinnostunut avioliitto.

Pari keskusteli Binder on taidetta, mukaan lukien hänen suosikki maalaus: ryhmä kuiskaavan pikku tyttöjen Tutus että hän nimeltään "Secrets".

Kello soi, mutta Howell viipyi paikallaan. Binder heilutti käsin kiinni silmään tapahtuman järjestäjä, niin sanoi, "Anteeksi, en usko, että annat meille aikaa."

Julie Scharper on toimittajana The Baltimore Sun-Tribune Publishing sanomalehti.

Copyright © 2006, Morning Call


perjantai 16. huhtikuuta 2010

First Contact


Niin olet päättänyt, että on aika kokeilla muutamia online dating sivustoja tai palveluita. Olet allekirjoittanut yhden tai useamman, ja olet syöttänyt profiiliin kokonaisuudessaan. Nyt on aika alkaa etsimään, että yksi rakastaa olet aina haaveillut, eikö?

Tai ainakin, haluat aloittaa tavata ihmisiä, jotka voisivat olla yksi. Joten ensimmäinen askel on käyttää profiilia hakutyökalut online-treffipalvelu tarjoaa. Joissakin dating sites voit selata käyttämällä perusedellytyksiä, kuten ikä ja sukupuoli. Useimmat sivustot antaa sinulle jonkinlaista haku kyky kuitenkin, joten voit antaa sille hyvin hakuehtoja.

Riippuen siitä, kuinka tiettyjä hakukriteereitä on, saatat löytää itsesi muutamalla profiileja, jotka vastaavat. Muissa tapauksissa saatat olla satoja selata. Mutta selailu on mitä sinun tulee tehdä päästäksesi seuraavaan vaiheeseen: pitää yhteyttä jonkun sinua kiinnostaa

Kun löydät profiilin paalaajan huomiota ja kiinnostusta, ota yhteyttä henkilöön suoraan. Useimmissa tapauksissa online-treffipalvelu tarjoaa sinulle yksityinen ja turvallinen yhteys menetelmä. Tämä voisi olla korttelin sähköpostiisi, tai se voi liittyä lähettämällä sähköpostia sivuston hallinnassa sähköpostiosoite. Näiden yhteystiedot tyypit, dating site toimii välittäjänä sinulle. Kaikki kautta lähetetyt osoitteeseen toimitetaan henkilölle haluat toimituksen, mutta he eivät näe todellista sähköpostiosoitteesi ja et näe omaansa.

Muista, että jotkut online dating sivustoja, et voi todella lähettää koko viestien jos käytät maksuton kokeilu vaihtoehto. Sinun yleensä tarvitse maksaa jäsen jollakin tasolla ensimmäinen. Koska online dating palvelu maksaa alle kuukaudessa kuin lähdet ulos kerhotoiminnan ei, tämä on hyvä investointi, jos olet vakavasti päivämäärien löytämistä.

Se on parasta esitellä itsesi sähköpostitse sijasta chat-tai pikaviestien myös siksi, että tämä antaa sinulle aikaa miettiä mitä kirjoitat tai absorboivat mitä toinen on sanonut. Se myös tekee muu henkilö mukavampaa, koska he eivät tunne kuin jos he "paikan päällä", kun joku uusi contacts heidät pois sininen.

Teidän on ymmärrettävä, ensivaikutelma todella luottaa. Paljon. Kun ensin ottaa yhteyttä joku profiilia kiinnostunut olet, esittele itsesi. Älä kirjoita koko elämän tarina tietysti, mutta ei myöskään lähetä vain lyhyt lause tai kaksi. Kirjoita muutama älykäs kohdista, tiivistää sinua.

Myös kertoa heille, mitä se oli heidän profiili, joka kiinnitti kiinnostuksesi. Tämä mahdollistaa heille tunne sinua todella vei aikaa käydä läpi niiden tiedot, ja olet vakavasti tutustua niihin paremmin.

Pidä asiat kevyt, toiveikas ja ystävällinen sähköpostiisi. Jos täytät sähköpostiosoitteesi on masentava kommentti, valitukset ja intiimi yksityiskohdat ongelmia elämässäsi et todennäköisesti saa vastausta. Myöskään ei saa olla liian flirttaileva tai sukupuoliseen teidän ensimmäinen yhteyttä sähköpostitse, koska tämä voi myös kääntyä ihmiset pois, joten et todennäköisesti saa mitään vastausta.

Varmista kysyä niitä. Tämä yllyttää heitä vastaamaan sinulle ja auttaa pitämään keskustelut menossa.

Käytä todellinen etunimi, mutta älä luovuta muita henkilökohtaisia tietoja, kuten täydellinen nimi, osoite ja puhelinnumero - erityisesti ensimmäisen yhteydenoton aikana.