perjantai 16. huhtikuuta 2010

First Contact


Niin olet päättänyt, että on aika kokeilla muutamia online dating sivustoja tai palveluita. Olet allekirjoittanut yhden tai useamman, ja olet syöttänyt profiiliin kokonaisuudessaan. Nyt on aika alkaa etsimään, että yksi rakastaa olet aina haaveillut, eikö?

Tai ainakin, haluat aloittaa tavata ihmisiä, jotka voisivat olla yksi. Joten ensimmäinen askel on käyttää profiilia hakutyökalut online-treffipalvelu tarjoaa. Joissakin dating sites voit selata käyttämällä perusedellytyksiä, kuten ikä ja sukupuoli. Useimmat sivustot antaa sinulle jonkinlaista haku kyky kuitenkin, joten voit antaa sille hyvin hakuehtoja.

Riippuen siitä, kuinka tiettyjä hakukriteereitä on, saatat löytää itsesi muutamalla profiileja, jotka vastaavat. Muissa tapauksissa saatat olla satoja selata. Mutta selailu on mitä sinun tulee tehdä päästäksesi seuraavaan vaiheeseen: pitää yhteyttä jonkun sinua kiinnostaa

Kun löydät profiilin paalaajan huomiota ja kiinnostusta, ota yhteyttä henkilöön suoraan. Useimmissa tapauksissa online-treffipalvelu tarjoaa sinulle yksityinen ja turvallinen yhteys menetelmä. Tämä voisi olla korttelin sähköpostiisi, tai se voi liittyä lähettämällä sähköpostia sivuston hallinnassa sähköpostiosoite. Näiden yhteystiedot tyypit, dating site toimii välittäjänä sinulle. Kaikki kautta lähetetyt osoitteeseen toimitetaan henkilölle haluat toimituksen, mutta he eivät näe todellista sähköpostiosoitteesi ja et näe omaansa.

Muista, että jotkut online dating sivustoja, et voi todella lähettää koko viestien jos käytät maksuton kokeilu vaihtoehto. Sinun yleensä tarvitse maksaa jäsen jollakin tasolla ensimmäinen. Koska online dating palvelu maksaa alle kuukaudessa kuin lähdet ulos kerhotoiminnan ei, tämä on hyvä investointi, jos olet vakavasti päivämäärien löytämistä.

Se on parasta esitellä itsesi sähköpostitse sijasta chat-tai pikaviestien myös siksi, että tämä antaa sinulle aikaa miettiä mitä kirjoitat tai absorboivat mitä toinen on sanonut. Se myös tekee muu henkilö mukavampaa, koska he eivät tunne kuin jos he "paikan päällä", kun joku uusi contacts heidät pois sininen.

Teidän on ymmärrettävä, ensivaikutelma todella luottaa. Paljon. Kun ensin ottaa yhteyttä joku profiilia kiinnostunut olet, esittele itsesi. Älä kirjoita koko elämän tarina tietysti, mutta ei myöskään lähetä vain lyhyt lause tai kaksi. Kirjoita muutama älykäs kohdista, tiivistää sinua.

Myös kertoa heille, mitä se oli heidän profiili, joka kiinnitti kiinnostuksesi. Tämä mahdollistaa heille tunne sinua todella vei aikaa käydä läpi niiden tiedot, ja olet vakavasti tutustua niihin paremmin.

Pidä asiat kevyt, toiveikas ja ystävällinen sähköpostiisi. Jos täytät sähköpostiosoitteesi on masentava kommentti, valitukset ja intiimi yksityiskohdat ongelmia elämässäsi et todennäköisesti saa vastausta. Myöskään ei saa olla liian flirttaileva tai sukupuoliseen teidän ensimmäinen yhteyttä sähköpostitse, koska tämä voi myös kääntyä ihmiset pois, joten et todennäköisesti saa mitään vastausta.

Varmista kysyä niitä. Tämä yllyttää heitä vastaamaan sinulle ja auttaa pitämään keskustelut menossa.

Käytä todellinen etunimi, mutta älä luovuta muita henkilökohtaisia tietoja, kuten täydellinen nimi, osoite ja puhelinnumero - erityisesti ensimmäisen yhteydenoton aikana.