torstai 28. lokakuuta 2010

Miehet Näytä Faces Sexy kuvat - Ei vain tissit ja perse.


Atlanta (AP) - Vastoin yleistä mielipidettä, miehet ovat todennäköisemmin katsomaan naisen kasvot ennen muita aloja kun katsot kuvia alastomista naisista, mukaan tutkimuksessa Emory yliopiston tutkijat. Ja naiset katseensa kuvia hetero seksiä pidempään kuin miehet, tutkimuksessa todettiin.

Molemmat tulokset julkaistu lehdessä Hormonit ja käyttäytymisen, valottaa seksuaali-asenteet eivät todellakaan kaikki, että salaperäinen kun tarkastellaan tieteen valossa, Emory psykologi Kim Wallen sanoi.

Wallén ja hänen entinen opiskelija, Heather Rupp osoitti valokuvia pariskuntien seksiä ja 30 naista ja 15-vuotiaiden miesten 23 ja 28. Jokainen oli väärennetty kanssa high-tech eye-tracking laite mitata, missä hänen katseensa meni ensin ja kuinka kauan se pysyi siellä.

Miehet menivät suoraan kasvoihin ja viipyi jonkin aikaa, mutta useimmat naiset olivat enemmän kiinnostuneita seksuaalista kanssakäymistä. Kuinka paljon niin riippui he olivat hormoneja täynnä ehkäisypillereitä.

Ne, jotka olivat Wallén sanoi, olivat kiinnostuneita yleisesti ottaen valokuvia ja "tausta" kohteita, kuten koruja, mutta naiset ei pilleri olivat enemmän kiinnostuneita alueilla yleensä kuuluvat vaatteet.

"Eye-tracking tiedot osoittivat, että mitä naiset maksetaan eniten huomiota on riippuvainen hormonaalisen tilan", sanoi Rupp, nyt Indianan yliopiston Kinsey instituutin tutkimus sukupuoleen, sukupuoli-ja jäljentäminen.

Wallén ja Rupp totesi niiden tutkimus osoittaa, että miesten lisääntynyt huomion kasvoja saattaa liittyä korkeampi aktivoinnin amygdala, osa aivoja, joka käsittelee henkistä tietoa ja jännitystä.

Naiset voivat kertoa tarkastelemalla alastomia miehiä, ovatko ne herättivät, Wallén sanoi, mutta naisten elimet eivät paljasta paljon.

"Se on arvoituksellinen, mutta ilme on yksi tapa osoittaa maininta kiinnostusta ja halua seksiä", Wallén sanoo.